Jump to content

notisx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About notisx

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

notisx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω την canon eos 750d και θελω να αγορασω μια καινουρια καρτα μνημης σχετικα γρηγορη. ποια να επιλεξω? SanDisk extreme 32 gb, SanDisk extreme pro 32 θα δω τρομερες διαφορες αναμεσα στις 2 καρτες?
  2. Πως γινεται να ενεργοποιήσω μια πιστοτικη καρτα
  3. Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο την τραπεζα και μου ειπαν πως η αιτηση για πιστωτικη που εκανα εχει προεγκριθει! τι σημαινει αυτο και το διαφορα εχει απο την εγκριση?
  4. Να ρωτησω εγω με συνταξη 13400€ τον χρονο 4 μελης οικογενεια ειχα δανειο το οποιο αποπληρωθηκε πριν 3 χρονια στην ωρα του Ειμαι χρονια πελατης της τραπεζας και ποτε δεν ειχα θεμα με την τραπεζα ουτε με τον Τειρεσία πιστευετε μπορω να βγαλω πιστωτική κάρτα και ποσο πιστευετε θα ειναι το πιστωτικό οριο της?
  5. μπορει καποιος να μου πει τι ποιοτητα εχει η συγκεκριμεη μαρκα και αν ειναι αυθεντικα απο το συκεκριμενο καταστημα http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_235415.html
  6. ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες σας :happy:
  7. απο κινα εχω ακουσει διάφορα του στυλ οτι κολλάνε μετά απο καιρό αλλα δεν ξερω κατα πόσο ισχύουν κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα εκτος απο κινα ?
  8. θα ήθελα να αγοράσω ένα απο τα 2 αλλά ειμαι σε δίλημμα εσείς τι προτείνετε
  9. θα ήθελα να αγοράσω ένα απο τα 2 αλλά ειμαι σε δίλημμα εσείς τι προτείνετε
  10. http://www.ebay.com/itm/EUROPE-5V-1A-AC-Power-Adapter-USB-wall-Charger-for-new-iPhone-5-4s-ipod-4-/390631220539?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item5af36f653b εχετε δει αυτο το φορτιστη μου φενεται λιγο υποπτος με την τιμη που εχει εσεισ τι λετε??? :confused:
  11. ευχαριστω τελικα αγορασα αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549533
  12. θα μπορούσατε να μου προτείνετε ένα φλασακι αξιόπιστο να αντέχει στον χρόνο 16gb γρήγορο??? to το θελω για αντιγραφη φοτογραφιων και εφαρμογων τοu κινητου εχω δει αυτο εσεις τι λετε http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/usb-flash/SanDisk-Usb-stick-2-0-Sandisk-Ultra-Backup-16GB-SDCZ40-016G-U46.htm ευχαριστω εκ τον προτερων
  13. notisx

    Sony Xperia Ζ

    Ξέρετε αν μπωρω να βάλω την SanDisk extreme pro στο xperia z
  14. notisx

    Sony Xperia Ζ

    Έχει κανείς αυτήν την θήκη http://www.spigen.com/xperia-z-case-ultra-capsule.html θα ήθελα να ρωτισω στην φωτογραφία που έχει στο σάιτ φενονται κάτι σαν στρασακια στην μαύρη υσχιει γιατί αυτό μου χαλάει όλη την εικόνα
  15. Ξέρει κάνεις αν εχει βγει dock για επαγωγική φόρτιση για xperia z
×
×
  • Create New...