aleman Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδιά ψάχνω να βρω μια εφαρμογή SMS που να μοιάζει με του iPhone. Θέλω όμως να έχει ειδοποίηση και στο icon του μηνύματος (όπως το μαμά πρόγραμμα) και όχι μονο φωτεινή και ηχητική ειδοποίηση. Δεν έχω κάνει Root. Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Επειδη αλλος θα μου κανει ρουτ και περασμα aosp και επειδη ειμαι εκτος παιχνιδιου (ρουτ και τετοια) πολλα χρονια, εξηγησε μου τι ειναι το port Να κάνει port και το .apk της κάμερας, να δούμε τι κάνει και με αυτή την έκδοση. Παιδιά ψάχνω να βρω μια εφαρμογή SMS που να μοιάζει με του iPhone. Θέλω όμως να έχει ειδοποίηση και στο icon του μηνύματος (όπως το μαμά πρόγραμμα) και όχι μονο φωτεινή και ηχητική ειδοποίηση. Δεν έχω κάνει Root. Και το Go sms και το Hancend Sms έχουν αυτό που ζητάς.Δν ξέρω όμως αν μοιάζουν με την εφαρμογή του IPhone, γιατί δεν είχα ποτέ. Edited May 31, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Μινώταυρε από όσο κατάλαβα δεν παίζει θήκη με τίποτα. Οπότε τι κάνουμε; Εσύ πως έχεις βολευτεί; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου μία θήκη που είχε άνοιγμα στο σημείο και είχε και φωτογραφία που έμπαινε στο Dock για φόρτιση ! Ψάχνω να την ξαναβρώ αλλά δεν την βρίσκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου μία θήκη που είχε άνοιγμα στο σημείο και είχε και φωτογραφία που έμπαινε στο Dock για φόρτιση ! Ψάχνω να την ξαναβρώ αλλά δεν την βρίσκω... Λεπτή θήκη για το κινητό που μπαίνει και στο μαμίσιο dock εδώ http://shop.brando.com/Simplism-Ultra-Thin-Cover-Set-for-Sony-Xperia-Z_p08858c0304d004.html Παιδιά αν είναι να παραγγείλουμε ομαδικά, με ενδιαφέρει και εμένα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Μινώταυρε από όσο κατάλαβα δεν παίζει θήκη με τίποτα. Οπότε τι κάνουμε; Εσύ πως έχεις βολευτεί; Δυστυχως ολα δεν μπορω να τα εχω... ετσι αγορασα μια Krusell frostcover η οποια απο το βγαλε βαλε τσακισε και εσπασε... το καλο ειναι οτι εχει LIFETIME WARRANTY και μετα απο επικοινωνια με Σουηδια μου εστειλαν καινουργιo μοντελο (89802 ως πιο ανθεκτικο )... Λεπτή θήκη για το κινητό που μπαίνει και στο μαμίσιο dock εδώ http://shop.brando.com/Simplism-Ultra-Thin-Cover-Set-for-Sony-Xperia-Z_p08858c0304d004.html Παιδιά αν είναι να παραγγείλουμε ομαδικά, με ενδιαφέρει και εμένα. Κωστα ειναι της πλακας εντελως ρε τι να προφυλάξει ... στο πέσιμο... ειδες video στο youtube? Edited May 31, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Το γυρω γυρω πλαστικο που "καλύπτει" τις γωνίες , λέτε να μπορεί να αλλαχτεί απο επίσημο service της sony ;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Το γυρω γυρω πλαστικο που "καλύπτει" τις γωνίες , λέτε να μπορεί να αλλαχτεί απο επίσημο service της sony ;; Το επισημο service θελω να μου πεις ποιο ειναι... γιατι το ψαχνω καιρο τωρα αλλα μονο την arvato βρισκω και αυτη για να πιασεις τηλεφωνο πρεπει να κανεις τάμα ... Θα πρεπει να μιλησεις μαζι τους λοιπόν Προστέθηκε στον οδηγό κάτι που πιθανον κάποιοι να μην γνωριζετε 31. Πως εξαιρώ τα άσχετα αρχεία εικόνας και ήχου από το Album και το Walkman αντίστοιχα. Αν δεν θελετε να σας εμφανιζονται συγκεκριμενα αρχεια media στις συλλογές σας εγκαταστήστε απο το play store το StudioKUMA .nomedia manager και απλά δηλώστε του το directory με τις εικόνες, τους ήχους που δεν θέλετε να βλέπετε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Mόλις κάνετε τα παραπάνω πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις -->Εφαρμογες--> Όλα --> Media Storage., και επιλέξτε να clear data και clear cache . Στην επόμενη επανεκκίνηση τα αρχεία που δεν θέλατε δεν θα εμφανίζονται πλεον. Edited June 1, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ξέρω ότι είναι της πλάκας η θήκη Μπάμπη, απλά την έβαλα επειδή την ζητούσαν κάποιοι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Ξέρω ότι είναι της πλάκας η θήκη Μπάμπη, απλά την έβαλα επειδή την ζητούσαν κάποιοι. παρε δωρακι semc Camera Application και build.prob της .253 μολις μου την ανεβασανε http://www.4shared.com/zip/_zfVfEhR/hh_online.html ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΕ LOOP !! Edited June 1, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 παρε δωρακι semc Camera Application και build.prob της .253 μολις μου την ανεβασανε http://www.4shared.com/zip/_zfVfEhR/hh_online.html Ευχαριστώ Μπάμπη, θα δοκιμάσω κάμερα αργότερα και θα δω τι αλλαγές υπάρχουν στο build.prop. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ευχαριστώ Μπάμπη, θα δοκιμάσω κάμερα αργότερα και θα δω τι αλλαγές υπάρχουν στο build.prop. Βασικα βλεπω το παλλικαρι απο το xda μου ανεβασε ολες τις μπομπατες αλλαγες... superstamina systemui build.prop kai semccamera!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Το επισημο service θελω να μου πεις ποιο ειναι... γιατι το ψαχνω καιρο τωρα αλλα μονο την arvato βρισκω και αυτη για να πιασεις τηλεφωνο πρεπει να κανεις τάμα ... Θα πρεπει να μιλησεις μαζι τους λοιπόν Στη θεσσαλονίκη , υπάρχει ενα στη δωδεκανήσου 12 . Δεν νομιζω να είναι η arvato . Έχω περάσει απο εκεί καποιες φορες για να ρωτήσω ορισμένα πράγματα κλτ. Οπως επίσης και στο βόλο είχα δει ενα παρόμοιο κατάστημα απο το οποίο είχα ρωτήσει για αυθεντική οθόνη του xperia s . Πάντως ισχύει οτι η arvato ειναι για κλάματα .. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Στη θεσσαλονίκη , υπάρχει ενα στη δωδεκανήσου 12 . Δεν νομιζω να είναι η arvato . Έχω περάσει απο εκεί καποιες φορες για να ρωτήσω ορισμένα πράγματα κλτ. Οπως επίσης και στο βόλο είχα δει ενα παρόμοιο κατάστημα απο το οποίο είχα ρωτήσει για αυθεντική οθόνη του xperia s . Πάντως ισχύει οτι η arvato ειναι για κλάματα .. Η arvato δεν ειναι για κλαματα ισα ισα εχει τεχνικους με @@ αλλα ειναι τοσο πολυ μεγαλο το support που κανουν σε πληθος συσκευων και δεν προλαβαινουν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Η arvato δεν ειναι για κλαματα ισα ισα εχει τεχνικους με @@ αλλα ειναι τοσο πολυ μεγαλο το support που κανουν σε πληθος συσκευων και δεν προλαβαινουν ... Και πάλι , κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κακή οργάνωση που έχουν . Δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια απο αυτούς που χρειάστηκε να αφήσουν το κινητό τους εκεί.. Anyway , το θέμα είναι να μην χρειαστεί να πάμε πότε εκεί τη Ζετάρα μας :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδιά είμαι σε δίλλημα ποιο κινητό με προτείνεται xperia z η galaxy s4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδιά είμαι σε δίλλημα ποιο κινητό με προτείνεται xperia z η galaxy s4. Πλεον , η διαφορά τους κυμαινεται στα 100 ευρώ. Εγω προσωπικά προέρχομαι απο s3. Και ιδια τιμή να ειχε το s4 με το Ζ , παλι σε Ζ θα πήγαινα μονο και μόνο για την ποιότητα του . Κουράστηκα με τα πλαστικά και το κακό design της σαμμυ. Το xperia Z ειναι ένα άψογο κινητό σε όλα του φίλε . Θα το υπερευχαριστηθείς . Κόσμημα , 0 lag ( το οποίο υπάρχει σε μικρό βαθμό στο s4 ) . Η οθόνη του μου αρέσει πιο πολύ απο τις amoled Και επιτέλους βλέπω στον ήλιο. Τωρα για το s4 , μπορεί να έχει καλυτερη μπαταρία , να είναι πρώτη επιλογή απο πολλούς αλλα αν σου αρέσει σε εμφάνιση το Z , να το πάρεις σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! EDIT: Επειδή ολα αυτα ειναι off topic , μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα ή να ψάξεις για κάτι αντίστοιχο , όπως αυτό . Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 τα επισημα service της θεσσαλονικης ειναι 2.. 1)δωδεκαννησου (ειναι παραρτημα της arvato) 2)Kαι ενα ακομα ειναι στην κωσταντινου καραμανλη απενατι απο τον γκαλη.(δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγετε,Αλλα εχω ακουσει καλα λογια για αυτο!! Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 τα επισημα service της θεσσαλονικης ειναι 2.. 1)δωδεκαννησου (ειναι παραρτημα της arvato) 2)Kαι ενα ακομα ειναι στην κωσταντινου καραμανλη απενατι απο τον γκαλη.(δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγετε,Αλλα εχω ακουσει καλα λογια για αυτο!! Για αυτο στη δωδεκαννήσου , τι γνωμη εχεις ; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Μινώταυρε - duc Ενδιαφέρομαι για την θήκη και εγώ. Κοίτα οκ δεν θα αντέχει και τα άπειρα όμως έστω να μην γρατζουνιεται.. Ξινό μου έχει βγει το ντοκ 2 θήκες έσπασαν. Τώρα η 3η που πήρα είναι gel Αντε να δούμε. Με το κάμερα app έχει διάφορες; να το περάσουμε;; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Τελικά κατέληξα σε αυτή τη θήκη.Μπορώ να συνδέσω κατευθείαν και το κινητό στη βάση φόρτισης χωρίς να χρειαστεί να τη βγάλω.Το θέμα είναι να είναι και καλή και να κρατάει το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Παιδιά είμαι σε δίλλημα ποιο κινητό με προτείνεται xperia z η galaxy s4. Τα είπε όλα ο Δημήτρης πιο κάτω, εγώ δεν είμαι αντικειμενικός για να προτείνω μιας και όλα τα κινητά μου ήταν μόνο sony. Μινώταυρε - duc Ενδιαφέρομαι για την θήκη και εγώ. Κοίτα οκ δεν θα αντέχει και τα άπειρα όμως έστω να μην γρατζουνιεται.. Ξινό μου έχει βγει το ντοκ 2 θήκες έσπασαν. Τώρα η 3η που πήρα είναι gel Αντε να δούμε. Με το κάμερα app έχει διάφορες; να το περάσουμε;; Πάντως αν αποφασίσει κάποιος για τη συγκεκριμένη λεπτή θήκη είμαι μέσα για αγορά, εγώ πάλι έχω την puro από θήκη και είμαι ευχαριστημένος. Για την κάμερα ακόμα δεν ασχολήθηκα, θα πω το βράδυ εντυπώσεις. Edited May 31, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδιά από πού μπορούμε να κατεβάσουμε official rom sony xperia z σε περίπτωση που γίνει κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδιά από πού μπορούμε να κατεβάσουμε official rom sony xperia z σε περίπτωση που γίνει κάτι ? Το seus κάνει αυτή τη δουλειά :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Έχεις επίσημη διεύθυνση κατεβάσματος rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Παιδιά από πού μπορούμε να κατεβάσουμε official rom sony xperia z σε περίπτωση που γίνει κάτι ? Στην υπογραφή μου υπάρχει ο οδηγός για κατόχους Xperia Z, εκεί θα βρεις την επίσημη Ελληνική Ρομ που ανέβασε ο Minotavrs, για Ρομ από άλλες χώρες θα βρεις εδώ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2087 . Μόλις τελείωσα τις δοκιμές με την κάμερα από την .253 έκδοση, πολύ πιο καθαρές φωτογραφίες αυτό μόνο πρόλαβα να δω αλλά συνεχίζει να αργεί χαρακτηριστικά να ανοίξει το πρόγραμμα, ίσως είναι το μοναδικό bug που έχει το τηλέφωνο. Edited May 31, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts