Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε αυτη την περιπτωση κανε ενα reset και θα στρωσει....

επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων?

από τις ρυθμίσεις - Δημ. αντ. ασφαλ. και επαν/ρα ?

Δεν πιστεύω να χάσω φώτος κτλ από την SD. Τις επαφές τις έχω κάνει backup.

SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD

SONY Xperia Z white LOLLIPOP

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε να επαναφέρεις το play now και δοκίμασε ξανά, είναι της Sony. Ίσως φταίει και αυτό.

μπααααα. δεν του έφταιγε αυτό. θα δοκιμάσω το βράδυ (που θα έχω περισσότερο χρόνο) να επαναφέρω μια προς μια όλες τις εφαρμογές που έχω σβήσει, να δω αν φταίει αυτό.

Ναι αλλα μενοντας εδω δεν θα εχω τα καλουδια της αναβαθμισης..

WIFI FIX

την ισσοροπεια λευκου

κτλ κτλ

εχω mac δεν ξερω εαν ειναι εφικτο το flashtool

μπορείς να περάσεις kernel,baseband & fota της .253 μέσω flashtool στην .434 και θα δεις διαφορά στα χρώματα

Eγω την τοποθετησα σημερα κιολας..Μεσα σε ενα λεπτο γινεται..Ουτε φυσαλιδες ουτε τιποτα.Το παρειγγειλα απο το ιδιο το site.

εχει εφοορου ζωη εγγυηση.Και ειναι τζαμι οχι απλα ζελατινα.

Μακαρι να το ειχα κανει παλιοτερα στο λευκο μου.Ισως να ειχα γλυτωσει..

Περιπου 7 ημεερες κανει να ερθει..

Δύο ερωτήσεις, την έβαλες όπως δείχνει το βίντεο πάνω από την μεμβράνη της SONY με το logo; από αίσθηση στο πάτημα πως πάει, παρατήρησες καμία διαφορά;

Τέλος από το site παραγγελία έκανες, από που σου ήρθε; Γιατί το site δείχνει να στέλνει από US και εκεί υπάρχει η περίπτωση να παίξει τελωνείο.

Το βρήκα και στο Ebay από UK που βγαίνει λίγο πιο ακριβά και αποστολή από εκεί

Δύο ερωτήσεις, την έβαλες όπως δείχνει το βίντεο πάνω από την μεμβράνη της SONY με το logo; από αίσθηση στο πάτημα πως πάει, παρατήρησες καμία διαφορά;

Τέλος από το site παραγγελία έκανες, από που σου ήρθε; Γιατί το site δείχνει να στέλνει από US και εκεί υπάρχει η περίπτωση να παίξει τελωνείο.

Το βρήκα και στο Ebay από UK που βγαίνει λίγο πιο ακριβά και αποστολή από εκεί

Την παράγγειλα Δευτέρα από το Ebay shop που αναφέρεις κ περιμένω να έρθει.Πρωί έκανα την παραγγελία και λίγες ώρες αργότερα έγινε η αποστολή.

Εν αναμονή λοιπόν...

# Ξέρουμε αν η Otterbox βγάλει θήκη για το Z?

Edited by efrai
Sharing is caring/Spread the knowledge

εμένα μου ήρθε OTA η .253.

όμως δεν μπορώ να την εγκαταστήσω. την κατεβάζω κανονικά (59.1 ΜΒ) κάνει restart το τηλέφωνο, εμφανίζεται ένα ρομποτάκι android με μια μπάρα προόδου, η οποία ποτέ δεν γεμίζει, και μετά ξεκινάει κανονικά το τηλέφωνο, βγάζοντας τελικά μήνυμα πως υπήρξε κάποιο πρόβλημα και δεν έγινε η εγκατάσταση. καμιά ιδέα κανείς;

να σημειώσω πως έχω βάλει την world .434 και είμαι root με twrp και όλες τις μόντες του φανταστικού οδηγού!!!

Έχεις κάνει root; Έχεις σβήσει κάτι από το τηλ σου; Θυμήσου για να ξέρουν και οι υπόλοιποι.Από που το έχεις αγοράσει;

Η κάνε το ξανά κάποια άλλη στιγμή, ίσως δεν κατεβαίνει όλη ή έκδοση λόγω του ότι κατεβάζουν πολλοί.

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. 434 root με twrp και αλλα mod του οδηγού και δεν γίνεται τιποτα. Κατεβαίνει ΟΤΑ και δεν λεει να κανει Install με τιποτα.

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. 434 root με twrp και αλλα mod του οδηγού και δεν γίνεται τιποτα. Κατεβαίνει ΟΤΑ και δεν λεει να κανει Install με τιποτα.

Προσπαθήστε ξανά παιδιά, είναι αρχή ακόμα για αυτό. Διάβασα και αλλού ότι θέλει λίγο προσπάθεια για να περάσει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πάμε στην .307 οπότε χαλαρά τα ftf και χωρίς βιασύνη

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Πάμε στην .307 οπότε χαλαρά τα ftf και χωρίς βιασύνη

307; Τι εννοείς Νίκο;

Δες στο Xperia blog Κώστα

Καλά πλάκα κάνουν, είναι δυνατόν; Γιατί δεν δίνουν την 4.2.2 να τελειώνουμε, τι χαζομάρες είναι αυτές κάθε εβδομάδα και μια καινούρια αναβάθμιση.

Τουλάχιστον φτιάχνουν την κάμερα, κάτι είναι κι αυτό.

Edited by duc

Take it easy ,για καλό είναι, ιδίως για τις UK Z σαν τα δικά μας, εδώ θα δούμε και ρουτ ευελπιστώ αφού οι devs είχανε γνώση

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Take it easy ,για καλό είναι, ιδίως για τις UK Z σαν τα δικά μας, εδώ θα δούμε και ρουτ ευελπιστώ αφού οι devs είχανε γνώση

Σίγουρα είναι για καλό δεν λέω όχι, αλλά εδώ σε εμένα ακόμη δεν ήρθε ενημέρωση από το PCC για την .253 και βγάλαν ήδη ακόμη πιο νέα;

Απο το να κραζουμε που αφηνει τις συσκευες στη μοιρα τους καλυτερα να δινει εστω και minor bugs updates.;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακάρι να δούμε ροοτ. :-)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Διάβασα ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το S from UK, δεν πήρε την. 73 Τότε και πήγε στην. 75 κατευθείαν...

Πάντως από πέρισυ θυμάμαι ότι τα UK updates

καθυστερούν ,γιατί και πως δεν ξέρω

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Διάβασα ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει και με το S from UK, δεν πήρε την. 73 Τότε και πήγε στην. 75 κατευθείαν...

Μάλλον κάτι τέτοιο θα συμβαίνει και με εμένα Νίκο, μόλις το κοίταξα μέσω PCC και ακόμη μου λέει πως δεν έχω ενημέρωση.

Πόσο πίσω είμαι:lol::lol::lol::lol:

Ξεχάστηκα φίλε. Λοιπόν απο Ελλάδα, ειναι αρκετα ακριβότερα. Πάντως δες εδω ( http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/zelatines/PURO-Screen-Protector-Antifinge-Xperia-Z-SDAXZSY.htm) εφόσον το θέλεις γρήγορα.

Τώρα απο ebay, έχει άπειρα και σε καλη τιμή. Δεν εχω παρει αλλά ψάξε για matte screen protector .

Αν θέλεις και θηκη, η krusell απο e-shop. gr είναι απίστευτη σε ολα.

Ρε ψηλέ τη παρασκευή ποια θήκη φορούσες;

Ερώτηση επειδή είχα μια πλαστική από ebay αλλά βάλε βγάλε (για να το κουμπώσω στο ντοκ) έσπασε.

Έχετε να προτείνετε κάποια; όμως κατά προτίμηση δεν θέλω πλαστική που να "γλιστράει" η gel. Και φυσικά να έχει αντοχή στο βάλε βγάλε λόγω του dock

Κώστα δεν είσαι ο μοναδικός. Ούτε εγώ έχω update με ΟΤΑ ούτε στο pcc.

Οσο για πιο πριν που αναφέρατε μια θήκη μπαταρία έχω πάρει (13 στερλίνες + 3 μεταφορικά) γιατί για καλοκαίρι θα χρειαστεί. Το φορτώνεις με μίνι USB και αυτό φορτώνει το κινητό από τα πλάγια σαν το ντοκ. Είχα κάτι αντίστοιχο τούρμπο χ αλλά ήταν χωρητικότητας 2000 και μέχρι να φορτίσει το Ζ περνάνε αιώνες

Edited by basilisraf
.

480E εχει το Ζ απο ΕΕ και 500Ε το ελληνικο. τα ξενα εχουν ελληνικα μεσα η πρεπει να τα βαλεις?

Μια χαρά ελληνικά έχουν και τα ξένα.

Ρε παιδια οταν το φορτιζω το led πρασινοσ το 98% δεν φτανει 100% ευχαριστω

Έτσι είναι σε όλα, κλειστό φορτίζει και φτάνει το 100%.

Η κάνε και ένα calibration με ένα πρόγραμμα την μπαταρία σου.

Προς elias26

Φιλε δυστυχως ατυχησες... τa pm σου ειναι τιγκα και δεν μπορεις να λαβεις αλλα... ετσι δεν προλαβα να σε βοηθησω...

Κωστα ή οποιος εχει χρονο ας βοηθησει τον Ηλια να στησει CWM

Ρε ψηλέ τη παρασκευή ποια θήκη φορούσες;

Ερώτηση επειδή είχα μια πλαστική από ebay αλλά βάλε βγάλε (για να το κουμπώσω στο ντοκ) έσπασε.

Έχετε να προτείνετε κάποια; όμως κατά προτίμηση δεν θέλω πλαστική που να "γλιστράει" η gel. Και φυσικά να έχει αντοχή στο βάλε βγάλε λόγω του dock

Κώστα δεν είσαι ο μοναδικός. Ούτε εγώ έχω update με ΟΤΑ ούτε στο pcc.

Οσο για πιο πριν που αναφέρατε μια θήκη μπαταρία έχω πάρει (13 στερλίνες + 3 μεταφορικά) γιατί για καλοκαίρι θα χρειαστεί. Το φορτώνεις με μίνι USB και αυτό φορτώνει το κινητό από τα πλάγια σαν το ντοκ. Είχα κάτι αντίστοιχο τούρμπο χ αλλά ήταν χωρητικότητας 2000 και μέχρι να φορτίσει το Ζ περνάνε αιώνες

Ρε συ , εχω παρει απο πλαισιο αυτη, απο e-shop αυτή και ενα μαύρο Bumper απο ebay το οποιο περιμενω σε μια βδομάδα..

Παρε αυτή απο e-shop , είναι τέλεια .. Εγω θα την πάρω και σε άσπρο!!!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Βγήκε η καινούρια έκδοση της PureXAudio_XZ_ZeroInfinity_v17, την πέρασα και μαμεί....

• The title was changed to Sony Xperia Ζ