duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα αλλά τι λέτε για ,2800mAh External Battery Charger Backup power Case Cover for sony Xperia Z L36h: http://www.ebay.co.uk/itm/261216397141?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Η μπαταρία του είναι ικανοποιητική, εξάλλου αν αλλάξεις πίσω καπάκι χάνεις την αδιαβροχοποίηση που έχει το τηλ, και είναι ένα από τα μεγάλα του ΣΥΝ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenino Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλημέρα σε όλους!Ενα από τα ελάχιστα μειονεκτήματα του Ζ είναι η σκόνη και οι δαχτυλιές που γεμίζει πανεύκολα η οθόνη του.Εχετε να προτείνετε καμιά καλή και δοκιμασμένη μεμβράνη να τοποθετήσουμε πάνω από την εργοστασιακή του ώστε να μειωθούν όσο γίνεται αυτά τα φαινόμενα? Επειδή το κινητό είναι αδιάβροχο μπορείς τις δακτυλιές να τις καθαρισείς με ένα ειδικό spray Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Η μπαταρία του είναι ικανοποιητική, εξάλλου αν αλλάξεις πίσω καπάκι χάνεις την αδιαβροχοποίηση που έχει το τηλ, και είναι ένα από τα μεγάλα του ΣΥΝ. Αν το προσέξεις καλά και αν κατάλαβα κ εγώ καλά είναι θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία.Δεν νομίζω ότι είναι το πίσω καπάκι.Δίνει ρεύμα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τρόπο που δίνει το dock. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Αν το προσέξεις καλά και αν κατάλαβα κ εγώ καλά είναι θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία.Δεν νομίζω ότι είναι το πίσω καπάκι.Δίνει ρεύμα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τρόπο που δίνει το dock. Ναι τώρα που το είδα σε μεγέθυνση, είναι σίγουρα και σαν προστατευτικό, σαν σκληρή θήκη μου φαίνεται. Η μπαταρία και ο φορτιστής που παίζουν; Ξεκίνησε να δίνεται ΟΤΑ η .253, οπότε οποίοι κάναμε μέχρι τώρα υπομονή κρατώντας root την .434 ανταμείβονται οι κόποι μας, μιας και αναφέρουν πως όσοι την έχουν λάβει πως δεν χάνεται το root.Το update είναι περίπου 70mb. Edited May 29, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Λογικά είναι ενσωματωμένη μέσα στο πλαστικό και φορτίζει από την κάτω πλευρά που έχει την microUSB. @duc Το δικό μου φοράει την 253 οπότε θα πρέπει να περιμένω μάλλον για root.Είδα στο xda ότι κάνουν downgrade στην 434 και περνάνε μετά την 253 pre-root.Υπομονή... Edited May 29, 2013 by efrai Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 φιλαρακι προγραμματιστης μου εδειξε σημερα το ανανεομενο Ζετακι του,αφου του περασε AOSP 4.2.2 αφου περιεργαστηκα το ζετακι του,εδωθει ραντεβου σαββατο,οπου και το δικο μου θα λαβει τις περιποιησεις του!!! Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 φιλαρακι προγραμματιστης μου εδειξε σημερα το ανανεομενο Ζετακι του,αφου του περασε AOSP 4.2.2 αφου περιεργαστηκα το ζετακι του,εδωθει ραντεβου σαββατο,οπου και το δικο μου θα λαβει τις περιποιησεις του!!! Η μπαταρία όμως τι επιπτώσεις θα έχει;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Η μπαταρία όμως τι επιπτώσεις θα έχει;; τι εννοεις? Συγχωρα με αλλα με ρουτ και ρομς εχω να ασχοληθω απο εποχη wm οποτε δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου.. Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 τι εννοεις? Συγχωρα με αλλα με ρουτ και ρομς εχω να ασχοληθω απο εποχη wm οποτε δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου.. Πέρασε άλλη ρομ, την aosp 4.2.2 όπως μας είπες ;) Επειδή συνήθως, οι aosp roms χάνουν αρκετά στο θέμα διάρκειας μπαταρίας σε σχέση με τη μαμα ρομ, αν μπορείς ρώτησε τον φίλο σου πως τα πάει η μπαταρια :rolleyes: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Πέρασε άλλη ρομ, την aosp 4.2.2 όπως μας είπες ;) Επειδή συνήθως, οι aosp roms χάνουν αρκετά στο θέμα διάρκειας μπαταρίας σε σχέση με τη μαμα ρομ, αν μπορείς ρώτησε τον φίλο σου πως τα πάει η μπαταρια :rolleyes: θα τον ρωτησω! Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Δεκτές και οι δύο επιλογές!:) Ξεχάστηκα φίλε. Λοιπόν απο Ελλάδα, ειναι αρκετα ακριβότερα. Πάντως δες εδω ( http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/zelatines/PURO-Screen-Protector-Antifinge-Xperia-Z-SDAXZSY.htm) εφόσον το θέλεις γρήγορα. Τώρα απο ebay, έχει άπειρα και σε καλη τιμή. Δεν εχω παρει αλλά ψάξε για matte screen protector . Αν θέλεις και θηκη, η krusell απο e-shop. gr είναι απίστευτη σε ολα. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Να μαι και εγω παλι.. Εφοσων το xperia Z το λευκο που ειχα πηγε στα σκουπιδια με συνοπτικες διαδικασιες.Πλεον ειμαι κατοχος ενος μαυρου το οποιο το αγορασα με 480 ευρω.. Το λευκο το αγορασα 700. Συνολο 1180+οθονη για το λευκο 120 ευρω 1300 ευρω μου κοστισε αυτη η ιστορια. Τοποθετησα αμεσως στο νεο μου αραπακι την slim glass και θηκουλα..Μα την παναγια ετσι και ξανασπασει η οθονη τωρα θα βλεπω sony και θα ριχνω χπ@ν@γιες. Παρακατω. Αυτην την στιγμη φοραει την 350. Ερωτηση προς τους duc-minotayro. Να κανω την αναβαθμιση η να μεινω σε αυτην και να την ρουταρω. ? Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Να μαι και εγω παλι.. Εφοσων το xperia Z το λευκο που ειχα πηγε στα σκουπιδια με συνοπτικες διαδικασιες.Πλεον ειμαι κατοχος ενος μαυρου το οποιο το αγορασα με 480 ευρω.. Το λευκο το αγορασα 700. Συνολο 1180+οθονη για το λευκο 120 ευρω 1300 ευρω μου κοστισε αυτη η ιστορια. Τοποθετησα αμεσως στο νεο μου αραπακι την slim glass και θηκουλα..Μα την παναγια ετσι και ξανασπασει η οθονη τωρα θα βλεπω sony και θα ριχνω χπ@ν@γιες. Παρακατω. Αυτην την στιγμη φοραει την 350. Ερωτηση προς τους duc-minotayro. Να κανω την αναβαθμιση η να μεινω σε αυτην και να την ρουταρω. ? Χαρας το κουραγιο σου.... και το χρημα σου... :lol: Αν το rootaris και βαλεις ολα τα καλουδια του οδηγου μεινε οπως εισαι η καλυτερα πηγαινε στην 434... Προσεχε ομως ναι μην πας σε αναβαθμιση σε 253 εκτος και θελεις παρθενες καταστασεις τοτε προχωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Να μαι και εγω παλι.. Εφοσων το xperia Z το λευκο που ειχα πηγε στα σκουπιδια με συνοπτικες διαδικασιες.Πλεον ειμαι κατοχος ενος μαυρου το οποιο το αγορασα με 480 ευρω.. Το λευκο το αγορασα 700. Συνολο 1180+οθονη για το λευκο 120 ευρω 1300 ευρω μου κοστισε αυτη η ιστορια. Τοποθετησα αμεσως στο νεο μου αραπακι την slim glass και θηκουλα..Μα την παναγια ετσι και ξανασπασει η οθονη τωρα θα βλεπω sony και θα ριχνω χπ@ν@γιες. Παρακατω. Αυτην την στιγμη φοραει την 350. Ερωτηση προς τους duc-minotayro. Να κανω την αναβαθμιση η να μεινω σε αυτην και να την ρουταρω. ? Υπάρχουν 2 νεες εκδόσεις. Η 434 και η 253. Στην 253 δεν εχει βγει ροοτ ακομα. Μπορείς να περάσεις την 434 και επειτα να ροοταρεις. Θα την φλασαρεις απο flashtool, η ρομ υπάρχει στον οδηγό επιβίωσης με αναλυτικές οδηγίες. Τωρα αν δεν θέλεις ροοτ, περνάς μεσω seus την 253 και είσαι κομπλέ διότι βελτιώνει πολλα πράγματα. Εγω τρεχω αυτή και είναι απροβληματιστη. Είχα και 434 για λιγο καιρο με root και ολα τα mods. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Χαρας το κουραγιο σου.... και το χρημα σου... :lol: Αν το rootaris και βαλεις ολα τα καλουδια του οδηγου μεινε οπως εισαι η καλυτερα πηγαινε στην 434... Προσεχε ομως ναι μην πας σε αναβαθμιση σε 253 εκτος και θελεις παρθενες καταστασεις τοτε προχωρα... Ναι αλλα μενοντας εδω δεν θα εχω τα καλουδια της αναβαθμισης.. WIFI FIX την ισσοροπεια λευκου κτλ κτλ Υπάρχουν 2 νεες εκδόσεις. Η 434 και η 253. Στην 253 δεν εχει βγει ροοτ ακομα. Μπορείς να περάσεις την 434 και επειτα να ροοταρεις. Θα την φλασαρεις απο flashtool, η ρομ υπάρχει στον οδηγό επιβίωσης με αναλυτικές οδηγίες. Τωρα αν δεν θέλεις ροοτ, περνάς μεσω seus την 253 και είσαι κομπλέ διότι βελτιώνει πολλα πράγματα. Εγω τρεχω αυτή και είναι απροβληματιστη. Είχα και 434 για λιγο καιρο με root και ολα τα mods. εχω mac δεν ξερω εαν ειναι εφικτο το flashtool Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Εγω θα σου πρότεινα να περάσεις μεαω seus την. 253. Θα μπορεις να πειράξεις και την ισορροπία του λευκού, θα έχεις και μαύρα navbars κτλ κτλ. Εκτός αν χρειάζεσαι το root για κανα backup-restore :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Τι γίνεται,δεν βλέπω καμιά νέα ναυαρχίδα από την sony...Δεν μας έχει συνιθίσει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ναι αλλα μενοντας εδω δεν θα εχω τα καλουδια της αναβαθμισης.. WIFI FIX την ισσοροπεια λευκου κτλ κτλ εχω mac δεν ξερω εαν ειναι εφικτο το flashtool Για το wifi fix ασ' το καλυτερα... ισα ισα χειροτερο γινεται στην τελευταια εκδοση.. ισσοροπια λευκου.. το περνας μεσω TWRP αν ρουταρις οσο για wifi fix σου δινουμε ετοιμες ρυθμισεις του build.prop που σκοτωνουν... Οπως και να εχει εσυ αποφασιζεις... προσωπικα δεν αλλαζω το συγκεκριμενο στησιμο μου ακόμα και αν αυριο εδιναν το Αndroid 4.2.3.. μονο και μονο για την μοντα του ηχου που εχεις 3 φορες πανω ενταση αξιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ψάχνω για κανένα screen protector και είδα αυτή η οποία είναι γυαλί που μπαίνει κιόλας επάνω από την μεμβράνη της SONY ώστε να μην χαθεί και το logo. Την έχει πάρει κανένας ? Τι λέτε αξίζει ή να προτιμήσω μια απλή μεμβράνη όπως της ίδιας εταιρείας που φαίνεται καλή? Για να μου φύγει ο φόβος μην γρατσουνιστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ηλία, αν μπορείς πέρασε την.434 μετά τα κλασικά root και ότι άλλο χρειάζεσαι από τον οδηγό, μακράν η καλύτερη έκδοση. Σε λίγο θα έρθει ΟΤΑ και η .253 οπότε θα μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε χωρίς να χάσουμε το root, το έγραψα και λίγο πιο πριν αυτό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ψάχνω για κανένα screen protector και είδα αυτή η οποία είναι γυαλί που μπαίνει κιόλας επάνω από την μεμβράνη της SONY ώστε να μην χαθεί και το logo. Την έχει πάρει κανένας ? Τι λέτε αξίζει ή να προτιμήσω μια απλή μεμβράνη όπως της ίδιας εταιρείας που φαίνεται καλή? Για να μου φύγει ο φόβος μην γρατσουνιστεί... Eγω την τοποθετησα σημερα κιολας..Μεσα σε ενα λεπτο γινεται..Ουτε φυσαλιδες ουτε τιποτα.Το παρειγγειλα απο το ιδιο το site. εχει εφοορου ζωη εγγυηση.Και ειναι τζαμι οχι απλα ζελατινα. Μακαρι να το ειχα κανει παλιοτερα στο λευκο μου.Ισως να ειχα γλυτωσει.. Περιπου 7 ημεερες κανει να ερθει.. Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ηλία, αν μπορείς πέρασε την.434 μετά τα κλασικά root και ότι άλλο χρειάζεσαι από τον οδηγό, μακράν η καλύτερη έκδοση. Σε λίγο θα έρθει ΟΤΑ και η .253 οπότε θα μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε χωρίς να χάσουμε το root, το έγραψα και λίγο πιο πριν αυτό. εμένα μου ήρθε OTA η .253. όμως δεν μπορώ να την εγκαταστήσω. την κατεβάζω κανονικά (59.1 ΜΒ) κάνει restart το τηλέφωνο, εμφανίζεται ένα ρομποτάκι android με μια μπάρα προόδου, η οποία ποτέ δεν γεμίζει, και μετά ξεκινάει κανονικά το τηλέφωνο, βγάζοντας τελικά μήνυμα πως υπήρξε κάποιο πρόβλημα και δεν έγινε η εγκατάσταση. καμιά ιδέα κανείς; να σημειώσω πως έχω βάλει την world .434 και είμαι root με twrp και όλες τις μόντες του φανταστικού οδηγού!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) εμένα μου ήρθε OTA η .253. όμως δεν μπορώ να την εγκαταστήσω. την κατεβάζω κανονικά (59.1 ΜΒ) κάνει restart το τηλέφωνο, εμφανίζεται ένα ρομποτάκι android με μια μπάρα προόδου, η οποία ποτέ δεν γεμίζει, και μετά ξεκινάει κανονικά το τηλέφωνο, βγάζοντας τελικά μήνυμα πως υπήρξε κάποιο πρόβλημα και δεν έγινε η εγκατάσταση. καμιά ιδέα κανείς; να σημειώσω πως έχω βάλει την world .434 και είμαι root με twrp και όλες τις μόντες του φανταστικού οδηγού!!! Έχεις κάνει root; Έχεις σβήσει κάτι από το τηλ σου; Θυμήσου για να ξέρουν και οι υπόλοιποι.Από που το έχεις αγοράσει; Η κάνε το ξανά κάποια άλλη στιγμή, ίσως δεν κατεβαίνει όλη ή έκδοση λόγω του ότι κατεβάζουν πολλοί. Edited May 29, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Έχεις κάνει root; Έχεις σβήσει κάτι από το τηλ σου; Θυμήσου για να ξέρουν και οι υπόλοιποι.Από που το έχεις αγοράσει; Η κάνε το ξανά κάποια άλλη στιγμή, ίσως δεν κατεβαίνει όλη ή έκδοση λόγω του ότι κατεβάζουν πολλοί. ναι έχω κάνει ροοτ. το έχω αγοράσει από kaizer shop, αλλά εφόσον έχω περάσει την world .434 νομίζω δεν έχει σημασία. έχω σβήσει αυτά που φαίνονται στο screenshot συν το wise pilot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 ναι έχω κάνει ροοτ. το έχω αγοράσει από kaizer shop, αλλά εφόσον έχω περάσει την world .434 νομίζω δεν έχει σημασία. έχω σβήσει αυτά που φαίνονται στο screenshot συν το wise pilot Δοκίμασε να επαναφέρεις το play now και δοκίμασε ξανά, είναι της Sony. Ίσως φταίει και αυτό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts