gsa1967 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 με την τελευταία αναβάθμιση (πριν από 4-5 μέρες) υπάρχει πλέον η δυνατότητα (και επίσημα ;) ) για παραμετροποίηση του κορεσμού των χρωμάτων και της ισσοροπίας λευκού της οθόνης αρα η οθονη ειναι καλυτερη τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Πολύ καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Πολύ καλύτερη. εχει κάποια ρύθμιση(νούμερα στην ουσία)που ειναι δοκιμασμένα στη καλύτερη απόδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 εχει κάποια ρύθμιση(νούμερα στην ουσία)που ειναι δοκιμασμένα στη καλύτερη απόδοση? Δες στον οδηγό στην υπογραφή μου, Διάβασε και θα βρεις τις τιμές που θέλεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Δες στο eBay φίλε μου. Και στον φίλο elias26 έσπασε η οθόνη μέσα στο παντελόνι του και του ζητούσαν τόσα να την φτιάξει. Τελικά την αγόρασε από eBay.Μηπως μπορει να με βοηθησει με το link στο ebay για να μην παρω καμια μουφα ο φιλος elias26?και που την τοποθετησε? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Η μαμα εφαρμογη sms (μετα απο sus επανεγκατασταση ) δεν δειχνει πλεον το βελακι της αναφορας παραδοσης ενω εχει παραδοθει το μηνυμα κανονικα ,μου διαφευγει κατι ? ειναι καμια ρυθμιση ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 το έσβησα γιατί κάπου το είδα σαν ιδεα και τους drivers τους έβαλα απο ένα flashtool drivers! Εκανα ξανα εγκατασταση το pc companion μεσω του κινητου και τίποτα, το εβγαλα και το ξαναεβαλα μεσω ίντερνετ παλι τίποτα...αλλο, αλλο! :P Δοκίμασε αυτό: όταν πας να κάνεις root ναι μεν πρέπει να έχεις στο pc σου το pc companion αλλά να μην το έχεις ανοίξει όσες ώρες έχεις ανοικτό το pc σου. Επίσης απενεργοποίησε στο pc σου το/τα antivirus και μετά "τρέξε" το αρχείο για root. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Η μαμα εφαρμογη sms (μετα απο sus επανεγκατασταση ) δεν δειχνει πλεον το βελακι της αναφορας παραδοσης ενω εχει παραδοθει το μηνυμα κανονικα ,μου διαφευγει κατι ? ειναι καμια ρυθμιση ? Ναι,πήγαινε ρυθμίσεις και τίκαρε την αναφορά παράδοσης που μάλλον Δεν Είναι ενεργοποιημένη. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Ρυθμισεις που? κολλησα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Ρυθμισεις που? κολλησα Μέσα στα μην Νίκο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παιδιά, έχει κανείς το mod του ήχου έκδοσης 14;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παιδιά, έχει κανείς το mod του ήχου έκδοσης 14;; Δημήτρη στο στέλνω, συγγνώμη σε ξέχασα. Σε λίγα λεπτά στο στέλνω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Δημήτρη στο στέλνω, συγγνώμη σε ξέχασα. Σε λίγα λεπτά στο στέλνω. Χαχα να σαι καλά Κωστα, το κατάλαβα οτι ξεχαστηκες ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιείται η συγκεκριμένη εφαρμογή ή πως μπορώ να τη ρυθμίσω; να σημειώσω πως έκανα επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογών, χωρίς αποτέλεσμα Άνοιξε το Walkman >ρυθμίσεις > throw Και ψάξε εκεί μέσα. Δεν θυμάμαι ακριβώς την συγκεκριμένη επιλογή αλλά κάπου εκεί είναι. Μια ερώτηση πώς γίνεται στο Gmail να βάλω κάποιο αρχείο σε email για να το στείλω; έχει μόνο φωτογραφίες και βίντεο. Οπως επισης πώς γίνεται στο hangout να ξεκινήσω νέα συζήτηση; πάλευα χτες πόση ώρα ενώ έστελνα αίτημα και το αποδέχονταν ο άλλος δεν ξεκίναγε η συζήτηση Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Πολύ καλύτερη. καμια φωτο ειναι ευκολο να ανεβασεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Άνοιξε το Walkman >ρυθμίσεις > throw Και ψάξε εκεί μέσα. Δεν θυμάμαι ακριβώς την συγκεκριμένη επιλογή αλλά κάπου εκεί είναι. δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις του walkman :cry::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotidesgeor Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Με τις προηγούμενες ρυθμίσεις για οθόνη το κινητό είναι και αδιάβροχο θα πετάει ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Η εγγύηση καλύπτεται άμα δεν υπάρχει απόδειξη; Τι παίζει με την αντιπροσωπεία; Τα περί ευρωπαικών μοντέλων ισχύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Για να λυσω καποιες αποριες περι αλλαγης πισω επιφανειας. 1)Πως βγαινει το πισω καπακι? Απαντηση. Ζεσταινουμε με το πιστολακι περιμετρικα πισω για 2 λεπτα,μετα με ενα βεντουζακι τραβαμε προσεκτικα. 2)Θα ειναι αδιαβροχο? Οχι δεν θα ειναι.Και αυτο γιατι βγαζοντας το καπακι καταστρεφεται η ειδικη adhesive που εχει βαλει η sony. Στο εμποριο υπαρχει βεβαια adhesive της 3Μ σε διαφανο-λευκο,αλλα δεν θα βρειτε πουθενα μαυρη αδιαβροχη που να ειναι εφαμμιλη με την εργοστασιακη.Ακομα και να βρειτε ομως ποιος σας εγγυατε οτι στο κλεισιμο θα καταφερετε να το κλεισετε 100%?? 3)Αν σπασει η οθονη τι κανουμε? υπαρχουν στο εμποριο (κινα) οθονες με 110 ευρω οι οποιες δεν εχουν διαφορες με την εργοστασιακη. Τα αρνητικα ειναι. α)Επισης οι οθονες αυτες ερχοντε χωρις την αδιαβροχη adhesive,επισης χανετε την αδιαβροχοποιηση. β)Οι οθονες αυτες ειναι ποιο λεπτες απο την εργοστασιακη με αποτελεσμα το εμφανες watermark οταν την πιεζετε . γ)Θελει καλο χερι στην τοποθετηση.(Μην δοκιμασετε μονοι σας) 4)Αν σας σπασει η οθονη πλεον συμφερει να αγορασετε ενα νεο xperia z .ΣΤο skroutz μπορειτε να το βρειτε ανετα πλεον στα 479. Συντομα προβλεπω να πεσει στα 400! Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_m89 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Δοκίμασε αυτό: όταν πας να κάνεις root ναι μεν πρέπει να έχεις στο pc σου το pc companion αλλά να μην το έχεις ανοίξει όσες ώρες έχεις ανοικτό το pc σου. Επίσης απενεργοποίησε στο pc σου το/τα antivirus και μετά "τρέξε" το αρχείο για root. τα είχα δοκιμάσει και αυτά χωρίς επιτυχία! Τελικά χρειάστηκε να ξανακάνω flash με διαφορετική rom και έγινε το root με την πρώτη! Ααα και να πρήξω τόσες μέρες τον "duc" που με βοήθησε πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλησπέρα φίλοι μου!!!! Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την αναβάθμιση που βγήκε την 253, τι ακριβώς βελτιώνει? είναι καλή η έχει προβλήματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλησπέρα φίλοι μου!!!! Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την αναβάθμιση που βγήκε την 253, τι ακριβώς βελτιώνει? είναι καλή η έχει προβλήματα??? Επίσημο changelog δεν έχει βγει, όμως κοίτα εδώ ποιες αλλαγές έχουν βρει ότι έχουν γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλησπέρα εγώ είμαι με στοκ ρομ ελληνικη .434 αναβάθμιση δεν βλεπω ομως. Σε εσάς φάνηκε σε όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλησπέρα εγώ είμαι με στοκ ρομ ελληνικη .434 αναβάθμιση δεν βλεπω ομως. Σε εσάς φάνηκε σε όλους; Ούτε σε εμένα φάνηκε ακόμα, μη στεναχωριέσαι. Καλύτερα πιστεύω είναι, για εμένα τουλάχιστον μιας και δεν πρόκειται να την κάνω αν δεν βγάλουν πρώτα root. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Απλά εγώ ανησυχώ μήπως δεν μου την βγάλει επειδή την φλάσαρα την ρομ μονος μου για debranded. Root δεν έχω κάνει και δεν σκοπεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts