Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανε ενα κοπο και διαβασε τον οδηγο της υπογραφης μου στις πρωτες παραγραφους θα δεις πως μπανεις σε flashmode το λαμπακι πρπει να ειναι μπλε

Flashmode – Χρησιμοποιείται για να κάνουμε flash stock το OFFICIAL firmware και δηλώνεται με το ενδεικτικό πράσινο LED (είναι κάτι αντίστοιχο με το DOWNLOAD/ODIN mode των Samsung Devices)

Για να μπούμε σε FLASHMODE από power OFF συσκευή πατάμε: Volume Down + USB cable connected to PC -> FLASHMODE (GREEN LED will light up)

Αυτό έκανα και εγώ .... Σύμφωνα με τις οδηγίες και του SEUS ! Με κλειστό κινητό το σύνδεσα πατώντας το Volume Down και δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά το λαμπάκι άναψε πράσινο όπως αναφέρεις στον οδηγό σου και όχι μπλε όπως αναφέρεις παραπάνω ....

Στο 4ο Link της υπογραφής σου δεν μπορώ να μπω μου γράφει δεν έχω δικαίωμα, γνωρίζεις γιατί ?

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Flashmode – Χρησιμοποιείται για να κάνουμε flash stock το OFFICIAL firmware και δηλώνεται με το ενδεικτικό πράσινο LED (είναι κάτι αντίστοιχο με το DOWNLOAD/ODIN mode των Samsung Devices)

Για να μπούμε σε FLASHMODE από power OFF συσκευή πατάμε: Volume Down + USB cable connected to PC -> FLASHMODE (GREEN LED will light up)

Αυτό έκανα και εγώ .... Σύμφωνα με τις οδηγίες και του SEUS ! Με κλειστό κινητό το σύνδεσα πατώντας το Volume Down και δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά το λαμπάκι άναψε πράσινο όπως αναφέρεις στον οδηγό σου και όχι μπλε όπως αναφέρεις παραπάνω ....

Στο 4ο Link της υπογραφής σου δεν μπορώ να μπω μου γράφει δεν έχω δικαίωμα, γνωρίζεις γιατί ?

ναι sorry εχεις δικιο... κοιτα τελευταια φορα επροχθες θυμαμαι μπλε λαμπακι στο δικο μου Ρωτα τον sleeples απο επανω που κανει seus update τι λαμπακι εχει αναμενο να το λυσουμε... Μονο το πρωτο link σε ενδιαφερει εσενα...

Αύριο που θα έχω πάλι πρόσβαση στον Η/Υ του αδερφού μου, θα δώσω περισσότερες πληροφορίες.

Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω εκτός τις επαφές, τα μηνύματα και τις σημειώσεις από το ΝΟΚΙΑ που έχω τώρα ?

Επιτέλους χάρη στον Μινώταυρο μας εδώ και σε αυτόν τον οδηγό απαλλάχτηκα από το branded. Επιτελους να ασχοληθω λιγο και με το κινητο. Αν και παρλειψα αυτα τα βηματα δεν πιστευω να εκανα κανα χοντρο λαθος μελλοντικα

2) Enable ‘USB debugging’ on your handset: Settings > Developer options

3) Enable ‘Unknown sources’ on your handset: Settings > Security

Επιτέλους χάρη στον Μινώταυρο μας εδώ και σε αυτόν τον οδηγό απαλλάχτηκα από το branded. Επιτελους να ασχοληθω λιγο και με το κινητο. Αν και παρλειψα αυτα τα βηματα δεν πιστευω να εκανα κανα χοντρο λαθος μελλοντικα

2) Enable ‘USB debugging’ on your handset: Settings > Developer options

3) Enable ‘Unknown sources’ on your handset: Settings > Security

το εκανες με το FTF αρχειο που ανεβασα στο XDA για δωσε more info ...

Edited by Minotavrs

xperiablog έχει οδηγό debranded για οσους δεν εχουν ξαναφλασάρει κάτι. Κατέβασα φίλε το ftf που ειχες ανεβασει και το φλασαρα στο κινητο. Απαλλαχθηκα απο τα παντα μολις βαλω και μια micro sim θα δω τι παιζει εντελως

xperiablog έχει οδηγό debranded για οσους δεν εχουν ξαναφλασάρει κάτι. Κατέβασα φίλε το ftf που ειχες ανεβασει και το φλασαρα στο κινητο. Απαλλαχθηκα απο τα παντα μολις βαλω και μια micro sim θα δω τι παιζει εντελως

Ωραιος !! Προστεθηκες στον οδηγο.. για να βοηθηθουν μελλοντικοι χρηστες... κανε και ενα comment στο αντιστοιχο thread που ανοιξα sto ΧDA με την ελληνικη ROM ετσι ωστε να υπαρχει feedback οτι σου δουλεψε... τοσο εσενα οσο και του LestatMK

Minotavrs εγώ είμαι τρίτη μέρα σήμερα, και είμαι πολύ ευχαριστημένος, και περιμένοντας την νέα έκδοση δεν έχω καν κάνει root. Όπως ανέφερα παρατήρησα μια βελτίωση στην ομαλότητα, ίσως προς το παρόν έχω μια καλύτερη εντύπωση όσο αφορά την μπαταρία, αλλά δεν έχω καθαρό κριτήριο ακόμη. Το μόνο που μπήκα σε σκέψεις είναι μήπως επειδή η έκδοση που μας έδωσες είχε ήδη κάποιες από τις βελτιώσεις που οι υπόλοιποι πήραν από την εντελώς νέα, καθυστερήσει η ντόπια δικιά μας. :confused:

Δεν χρειάζεται βιασύνη και άγχος, θα έρθει σε όλους ή αναβάθμιση.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Minotavrs εγώ είμαι τρίτη μέρα σήμερα, και είμαι πολύ ευχαριστημένος, και περιμένοντας την νέα έκδοση δεν έχω καν κάνει root. Όπως ανέφερα παρατήρησα μια βελτίωση στην ομαλότητα, ίσως προς το παρόν έχω μια καλύτερη εντύπωση όσο αφορά την μπαταρία, αλλά δεν έχω καθαρό κριτήριο ακόμη. Το μόνο που μπήκα σε σκέψεις είναι μήπως επειδή η έκδοση που μας έδωσες είχε ήδη κάποιες από τις βελτιώσεις που οι υπόλοιποι πήραν από την εντελώς νέα, καθυστερήσει η ντόπια δικιά μας. :confused:

Οτι ξερεις ξερω... φοράμε ακιβως την ιδια ROM με την διαφορα οτι την εχω κανει root και εχω στησει CWM (γινεται σταθεροτερο) και απο πάνω του TWRP μεσω apk (εχεις καλύτερο έλεγχο). Οπως και να εχει απο τοτε που την εβαλα δεν εχω θεματα με power battery draining... Μονο αν βγει OTA θα την περασω και μονο οταν βγουν τα αντιστοιχα mods που εχω τωρα και αναφερονται στον οδηγο...

Παντως μονο και μονο για τις βελτιωσεις της καμερας αξιζει... για το τι νεο θα εχει επανω δειτε εδω

Edited by Minotavrs

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά του κινητού, καθώς το έχω δει και είναι πολύ ωραίο συν η αδιάβροχη κατασκευή του είναι μεγάλο μπόνους, αλλά θα ήθελα να μάθω 2 πραγματάκια. Καταρχάς ο ήχος που βγαίνει από το ηχείο είναι "δυνατός"; Γίνεται αντιληπτός σε ένα περιβάλλον, κάπως "θορυβώδες" ή λόγω της στεγανότητας είναι "μπουκωμένος"; Και τέλος, έχει δοκιμάσει κάποιος από σας τους χρήστες του κινητού αυτού, τις "υποβρύχιες" δυνατότητες του;

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά του κινητού, καθώς το έχω δει και είναι πολύ ωραίο συν η αδιάβροχη κατασκευή του είναι μεγάλο μπόνους, αλλά θα ήθελα να μάθω 2 πραγματάκια. Καταρχάς ο ήχος που βγαίνει από το ηχείο είναι "δυνατός"; Γίνεται αντιληπτός σε ένα περιβάλλον, κάπως "θορυβώδες" ή λόγω της στεγανότητας είναι "μπουκωμένος"; Και τέλος, έχει δοκιμάσει κάποιος από σας τους χρήστες του κινητού αυτού, τις "υποβρύχιες" δυνατότητες του;

Είναι μπουκωμένος μέχρις ότου περάσεις το mod που έχουν φτιάξει οι developers του xda. Μετά γίνεται μια χαρά ο ήχος του. Διάφοροι που έχουν αγοράσει το κινητό από εδώ μέσα, έχουν δοκιμάσει και έχουν αναφέρει ότι δουλεύει μια χαρά το κινητό ακόμα και μέσα στο νερό.

Oτι σου λεει ο Κωστας... χωρις το mod του ηχου τουλαχιστον σε αυτη την εκδοση δεν λεει...

Oτι σου λεει ο Κωστας... χωρις το mod του ηχου τουλαχιστον σε αυτη την εκδοση δεν λεει...

Για εμας που ''δεν το εχουμε'' να κανουμε ρουτ,εχει ακουστει

αν θα βγαλει καμια αναβαθμιση η sony για τον ηχο του ηχειου?

oχι κατι συγκεκριμενο...

Κάντε το root ρε παιδιά, μόνο να κερδίσετε έχετε κι όχι να χάσετε. Και στην τελική καλό είναι να πειραματιζόμαστε λίγο, εξάλλου για αυτό τον λόγο είναι ανοιχτού κώδικα, για να μπαίνουμε και λίγο πιο βαθιά.

Το root πέρα από αυτά που σε πολλούς μπορεί να φαίνονται βουνό όπως τα διάφορα mods που αναφέρονται κατά καιρούς, βοηθάει από το πιο μικρό πράγμα μέχρι το πιο δύσκολο. Μόνο για να απαλλαγείς από διαφημίσεις και για να κάνεις ένα ολοκληρωμένο back up της προκοπής, αξίζει με τα 1000.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάντε το root ρε παιδιά, μόνο να κερδίσετε έχετε κι όχι να χάσετε. Και στην τελική καλό είναι να πειραματιζόμαστε λίγο, εξάλλου για αυτό τον λόγο είναι ανοιχτού κώδικα, για να μπαίνουμε και λίγο πιο βαθιά.

Μαλλον κατι τετοιο θα γινει γιατι φαινεται για μονοδρομος!

Απλα θα σας ''πρηξω'' στις ερωτησεις οταν ξεκινησω γιατι δεν το κατεχω

καθολου!!:worry:

Μαλλον κατι τετοιο θα γινει γιατι φαινεται για μονοδρομος!

Απλα θα σας ''πρηξω'' στις ερωτησεις οταν ξεκινησω γιατι δεν το κατεχω

καθολου!!:worry:

Ρωτήστε ότι θέλετε, κανένας λόγος για πρήξιμο. Και εγώ και ο minotavrs και όλοι οι υπόλοιποι με όσες γνώσεις έχουμε θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με όλα τα μέσα, ακόμα και τηλεφωνικά όπως έχουμε κάνει.

μπαααααααααα. αφου λενε εδω μεσα οτι δεν ειναι καλη!!

Μη τρελαθούμε,η κάμερα είναι σούπερ. Οι υπόλοιποι που μιλάνε, μάλλον νόμισαν ότι έχουν πάρει καμία επαγγελματική κάμερα. Σίγουρα χρήζει βελτίωσης όσον αφορά το software, αλλά με τις αναβαθμίσεις θα την βελτιώσουν.

Edited by duc

Είναι μπουκωμένος μέχρις ότου περάσεις το mod που έχουν φτιάξει οι developers του xda. Μετά γίνεται μια χαρά ο ήχος του. Διάφοροι που έχουν αγοράσει το κινητό από εδώ μέσα, έχουν δοκιμάσει και έχουν αναφέρει ότι δουλεύει μια χαρά το κινητό ακόμα και μέσα στο νερό.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φίλε Κώστα και τα υπόλοιπα παιδιά που προθυμοποιήθηκαν. Σε παραλιακά μέρη το έχετε πάει για δοκιμή, άμμος-θάλασσα ή δεν έχει τις προδιαγραφές να φανταστώ; Και κάτι τελευταίο, πως αξιολογείται την ποιότητα του γυαλιού μπρος-πίσω; Δεν εννοώ σε σύγκριση με τα πλαστικά άλλων κινητών, αλλά στην ανθεκτικότητα του χωρίς θήκη; Είχα τα μοντέλα iphone που έχουν γυαλί μπρος-πίσω οπότε έχω μια κάποια εμπειρία από το πως άντεχαν στο χρόνο. Εσείς τι έχετε διαπιστώσει από τη συμβίωση μετά από βδομάδες/μήνες μαζί του;

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φίλε Κώστα και τα υπόλοιπα παιδιά που προθυμοποιήθηκαν. Σε παραλιακά μέρη το έχετε πάει για δοκιμή, άμμος-θάλασσα ή δεν έχει τις προδιαγραφές να φανταστώ; Και κάτι τελευταίο, πως αξιολογείται την ποιότητα του γυαλιού μπρος-πίσω; Δεν εννοώ σε σύγκριση με τα πλαστικά άλλων κινητών, αλλά στην ανθεκτικότητα του χωρίς θήκη; Είχα τα μοντέλα iphone που έχουν γυαλί μπρος-πίσω οπότε έχω μια κάποια εμπειρία από το πως άντεχαν στο χρόνο. Εσείς τι έχετε διαπιστώσει από τη συμβίωση μετά από βδομάδες/μήνες μαζί του;

Κοίτα να δεις, είπαμε ότι είναι αδιάβροχο αλλά όχι ότι θα κάνουμε μπάνιο μαζί του στη θάλασσα, αλλά πάλι αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις στην θάλασσα, μην ξεχάσεις φεύγοντας να το ξεπλύνεις με νερό βρύσης και καλό σκούπισμα για να μη πιάσει άλατα. Πάντως και να αποφασίσεις να το κάνεις μπάνιο ή να το έχεις πολύ κοντά στη θάλασσα, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αλλά όπως είπα πιο πάνω καλό ξέπλυμα.

Η ποιότητα του γυαλιού είναι κορυφαία, πολύ δύσκολα θα σου σπάσει ή θα σου ξυθεί από πέσιμο, αυτό μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν παιδιά από εδώ μέσα που δυστυχώς το βίωσαν κι αυτό, να τους πέσει κάτω δλδ. Είχαμε μόνο ένα συμβάν εδώ μέσα με τηλ που ενώ το είχε κάποιος στην τσέπη, για κάποιο λόγο έσπασε η οθόνη του.

Προσωπικά τώρα, πιστεύω ότι είναι από τις ποιοτικότερες συσκευές που κυκλοφορούν, μετά από μήνες που το έχω πιστεύω ότι είναι αγορά που δεν θα το μετανιώσεις.

Edited by duc

Οτι σου ειπε ο φιλος duc για την θαλασσα ισχυει.

Δεν θα συμφωνησω ομως για την ανθεκτικοτητα της συσκευης.Σου ανεφερε ενα περιστατικο σπασιματος (για εμενα αναφερεται)

Παρακατω αναφερω και αλλους χρηστες εκτος ελλαδος που τους εσπασε η οθονη ευκολα!

Μεταφερω απο

http://www.xperiablog.net/2013/04/03/any-xperia-z-owners-suffering-from-cracked-glass/

1)

PRNOHFT • a month ago −

Broke my front LCD within day 3 of owning it. Tight pants + big phone + hands on work = not a good combo. Thankfully, Sony was understanding enough to replace one without charging. :D

εδω ενα παραδειγμα που η sony στην ευρωπη κανει αντικατασταση χωρις χρεωση.

Στο ελλαδα ουτε για αστειο!

2)

ghetto004

How and what did you do?

Mine has cracked and I never even dropped it! What do I do? don't sony boast about the dragon trail glass their using in the Z yet its cracked with in 1 month and a half!!

please help me, sombody. Btw Im in the UK, does anyone know how the service is here?!

3)

simon

I did the same

but too repair it will cost almost the same as a new one. how is this posible ??

4)

Ravinder Ahlawat

Mine front touch also broken, bt they have refused to change it without charging..even if i want to pay they still dont have the part..

5)

prav Ravinder Ahlawat •

same here with me....sony service is the worst in india....

6)

Whitty3 Silesia • 10 days ago −

Exactly the same thing happened with mine after owning it for 2 days. I had it in my pants at work and pulled it out - exactly the same as in the pic. It looked like it had been hit with a hammer. I was quite shocked that this could happen. Sony is wanting to charge nearly $500.00 to replac the screen which is neraly half of what I originally paid for it. The durability of these phones are terrible and a warning to all smartphone users to beware

Αυτος επαθε ακριβως οτι και εγω!

Εχει ακομα αλλες 10 αναφορες για σπασιμο της οθονης και το μεγαλυτερο ποσοστο εγινε σε τσεπες

Οπωτε δωστε μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ... XPERIA Z ΚΑΙ ΤΣΕΠΗ ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.

Ολα είναι δρόμος!

Οπωτε δωστε μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ... XPERIA Z ΚΑΙ ΤΣΕΠΗ ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.

Δε θα μπω ξανά σε αντιπαράθεση μαζί σου φίλε μου, την άποψη μου την ξέρεις ήδη. Δικιά μου άποψη το λέω ξανά είναι ότι είναι καθαρά δικό σου το φταίξιμο. Τώρα όσον αφορά τα περιστατικά που αναφέρεις, θα σου πω κι εγώ το εξής, όσα περιστατικά και να γράψεις 10,20,30 Ε μέσα σε πέντε εκατομμύρια συσκευές συν, θα υπάρχουν και μερικές προβληματικές οθόνες. Οπότε συνδυασμός ελαττωματικής οθόνης και παράγοντα τύχη έτυχε να πέσει σε εσένα. Θεωρούμε πολύ καλός στην οδήγηση μηχανής, κάποτε όμως έπεσα πολύ άσχημα και τράκαρα τη μηχανή μου αξίας 25.000 ευρώ, όταν με ρωτούσαν τι έγινε, στην αρχή ντρεπόμουν να πω ότι έκανα εγώ μ@λ@κια, μετά όμως κατάλαβα ότι δεν με έπαιρνε, ο νοών νοείτω.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ