Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες τις διαμαχες μεταξυ galaxy-iphone και θα καταλαβεις για ποιους μιλαω!!

συγνώμη φίλε, δεν σε ξέρω κιόλας αλλά εσύ με βρίζεις χωρίς να έχουμε καν μιλήσει, δεν μπορείς να τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι και μετά δρόμο.....

ΠΛΑΚΑ κάνω το

το θέμα μου τώρα είναι, xperia z ή xperia zr ?

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΕΧΕΙ βαλει κανεις το GLAS.t SLIM Premium Tempered Glass ?http://www.spigen.com/cell-phone/sony-xperia/sony-xperia-z-screen-protector-glas-t-premium-tempered-glass.html

Το παρειγγειλα χτες.

Το είχα ρωτήσει εχθές ή προχθές. Το έβαλα κάποιος και δεν είπε κάτι αρνητικό. Μόλις το βάλεις πες και εσύ σε παρακαλώ τις εντυπώσεις σου, έτσι ώστε να έχουμε ακόμα μια εικόνα.

H πιο πρόσφατη εκδοση που εχει δοθει επισημα για την χωρα μας μεσω ΟΤΑ ειναι η 10.1.Α.1.434

Είναι λογικό να μην μου την βγάζει ? Μήπως φταίει ότι είναι της Cosmote ?

α. ΝΑΙ η λυση PC και PC Companion ειναι μονοδρομος εκτος και αν εχεις τις επαφες σου περασμενες σε GMAIL account οπου γινεται ο συγχρονισμος αυτοματα μεσω Νet.

β. Θήκη πρωτα Dock αμεσως μετά... screen protector εχει απο την μαμα ελεω αδιαβροχοποιησης... και καλο ειναι να μην το βγαλεις για να βαλεις καποιο αλλο

Καμία καλή θήκη να προτείνεται, η οποία μετά να μην έχει πρόβλημα με το Dock ?

To Dock το original ή αυτό που είδα ότι κάποιος πρότεινε : http://dx-box.com/desktop-dock-sync-cradle-charger-dk26-for-sony-xperia-z-c6603.html

συγνώμη φίλε, δεν σε ξέρω κιόλας αλλά εσύ με βρίζεις χωρίς να έχουμε καν μιλήσει, δεν μπορείς να τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι και μετά δρόμο.....

ΠΛΑΚΑ κάνω το

το θέμα μου τώρα είναι, xperia z ή xperia zr ?

Αν θες underwater shots, δεν θες video υψηλης αναλυσης , οθονη 4,6 kai γενικοτερα εισαι τις φιλοσοφιας των μικροτερων συσκευων και θελεις κατι οικονομικοτερο τοτε zr ...

αν θες καλυτερη αναλυση οθονης , διπλασια εσωτερικη μνημη 1080p video, και λιγο καλυτερη μπαταρια τοτε xperia Ζ...

Είναι λογικό να μην μου την βγάζει ? Μήπως φταίει ότι είναι της Cosmote ?

Καμία καλή θήκη να προτείνεται, η οποία μετά να μην έχει πρόβλημα με το Dock ?

To Dock το original ή αυτό που είδα ότι κάποιος πρότεινε : http://dx-box.com/desktop-dock-sync-cradle-charger-dk26-for-sony-xperia-z-c6603.html

Δεν βγαζεις ενα snapshot τις πληροφοριες της συσκευης σου για να τις κανουμε αντιπαραβολη...

Θηκη που να μπαινει πακετο στο dock (τουλαχιστον πιστοποιημενα απο την sony) δεν πρεπει να παιζει καθως μπαινει οριακα στην βαση.. ας γραψουν και οι υπολοιποι. αν υπαρχει κατι...

Οσο για dock παρε το φθηνοτερο... για ενα κομματι πλαστικο μιλαμε πλεον...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Για πες μου πως να πάρω, μιας και είμαι νέος γαρ ..... στο Android

Mπες μεσα στις ρυθμισεις συσκευης---> σχετικα με το τηλέφωνο--> και πατα παρατεταμενα το πληκτρο power εκει θα σου εμφανιστει ενα μενου επελεξε "ληψη στιγμ. οθονης" και μετα πηγαινε μεσα στην εσωτερικη σου μνημη στο pictures/screenshots και ανεβασε μας την εικονα που εσωσες...

κατι αντιστοιχο με αυτο δηλαδη... για να δουμε τι παιζει

Edited by Minotavrs

Διάβασα με προσοχή τα post σας. Μέχρι ένα σημείο το πηγαίνατε πάρα πολύ καλά αλλά δυστυχώς μετά το χάσατε. Πραγματικά ζω για τη μέρα όπου θα διαφωνείτε χωρίς να χρειάζεται να επέμβω.

Ηλία σε αυτό το forum πάντα θα βρίσκεις βήμα για να διατυπώσεις την οποιδήποτε άποψή σου κι αν κάποιος προσπαθήσει να σε φιμώσει θα με βρει απέναντί του. Θέλουμε και την άλλη γνώμη, θέλουμε και παράπονα. Κανείς μας δεν έχει μετοχές στην Sony. Αντιθέτως για μας το κεφάλαιο είναι η πληροφόρηση των χρηστών μας οπότε όλα τα post είναι καλοδεχούμενα.

duc δεν χρειάζεται να εξάπτεσαι. Ο elias26 μίλησε γενικά χωρίς να θέλει να θίξει κανέναν. Πάνω από όλα επιχειρήματα, ήρεμοι τόνοι, συγκατάβαση κι όλα θα βαίνουν καλώς!

Minotavrs κάνε μια προσπάθεια σε παρακαλώ να μην κάνεις συνεχόμενα post. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση ή την πολλαπλή παράθεση.

Συνεχίζουμε. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπέρα σε όλους. Από σήμερα κάτοχος ζ και εγώ. Απλά με το καλημέρα ξενέρωμα και απορίες όχι με την συσκευή αλλά με το περιεχόμενο. Το κινητό ενώ νόμιζα δεν ειχε τίποτα πανω τελικα ήταν γερμανικό βόνταφον από expansys. Σήμερα στην Sony μου είπαν ζητούν 30 ευρώ για να του περάσουν ελληνικα που έχει αλλα φαντάζομαι την stock rom. Αν την βαλω εγω μονος μου με flashtool θα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα και γλυτώνω τα χρήματα και τι παιζει με την εγγυηση; Δεν θελω να βλεπω τιποτα απο βονταφον αυτο ειναι το θεμα ουτε θελω να κανω root το κινητο. Απλα φανταζομαι απο μονος μου οτι αν τους πληρωσω θα ειμαι πιο καλυμμενος αν ισχυει κατι τετοιο. Δεν θελω να ελεγξω τιποτα αλλο στο κινητο πριν λυσω αυτο το θεμα με την απομακρυνση των αχρειαστων. Ευχαριστω προκαταβολικά και καλώς σας βρήκα

Ορίστε και η δικιά μου ...

Όντως εχεις δικιο.... εχεις την παλια εκδοση... κανονικα με το που ανοιγες για πρωτη φορα την συσκευη θα επρεπε να σου κανει αναβαθμιση... δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση μέσω του εικονιδιου Κεντρο ενημερωσης της συσκευης σου και ενω εισαι συνδεδεμενος σε WIFI αν δεν παιξει (που δεν νομιζω) δοκιμασε μεσω pc companion ή ακομα καλυτερα μέσω SEUS ...

Ακολουθησε τα βηματα που λεει οπλισου με υπομονη και μπολικη μπαταρια (50% και επανω) και περασε την) τελευταια εκδοση αυτοματα... θα σου ελεγα να παιξεις με flashtool όπου και εχω κανει export se FTF την δικια μου αλλα εισαι καινουργιος οπως ειπες στο Android και φοβαμαι οτι θα το χασεις...

Καλησπέρα σε όλους. Από σήμερα κάτοχος ζ και εγώ. Απλά με το καλημέρα ξενέρωμα και απορίες όχι με την συσκευή αλλά με το περιεχόμενο. Το κινητό ενώ νόμιζα δεν ειχε τίποτα πανω τελικα ήταν γερμανικό βόνταφον από expansys. Σήμερα στην Sony μου είπαν ζητούν 30 ευρώ για να του περάσουν ελληνικα που έχει αλλα φαντάζομαι την stock rom. Αν την βαλω εγω μονος μου με flashtool θα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα και γλυτώνω τα χρήματα και τι παιζει με την εγγυηση; Δεν θελω να βλεπω τιποτα απο βονταφον αυτο ειναι το θεμα ουτε θελω να κανω root το κινητο. Απλα φανταζομαι απο μονος μου οτι αν τους πληρωσω θα ειμαι πιο καλυμμενος αν ισχυει κατι τετοιο. Δεν θελω να ελεγξω τιποτα αλλο στο κινητο πριν λυσω αυτο το θεμα με την απομακρυνση των αχρειαστων. Ευχαριστω προκαταβολικά και καλώς σας βρήκα

Δεν χρειαζεσαι σον και καλα flashtool... Πηγαινε απο την επισημη οδο μεσο SONY UPDATE SERVICE (SEUS) ο link ειναι πιο πανω... και δεν τιθεται θεμα εγγυησης φυσικα.. εισαι νομοτυπος 100%

Edited by Minotavrs

Μπορω δηλαδη φιλε να το αναβαθμισω σε ελληνικη στοκ ρομ και να φυγουν τα παντα της vodafone; Και χωρις να χρειαστει φλασσαρισμα;

Όντως εχεις δικιο.... εχεις την παλια εκδοση... κανονικα με το που ανοιγες για πρωτη φορα την συσκευη θα επρεπε να σου κανει αναβαθμιση... δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση μέσω του εικονιδιου Κεντρο ενημερωσης της συσκευης σου και ενω εισαι συνδεδεμενος σε WIFI αν δεν παιξει (που δεν νομιζω) δοκιμασε μεσω pc companion ή ακομα καλυτερα μέσω SEUS ...

Ακολουθησε τα βηματα που λεει οπλισου με υπομονη και μπολικη μπαταρια (50% και επανω) και περασε την) τελευταια εκδοση αυτοματα... θα σου ελεγα να παιξεις με flashtool όπου και εχω κανει export se FTF την δικια μου αλλα εισαι καινουργιος οπως ειπες στο Android και φοβαμαι οτι θα το χασεις...

Δεν χρειαζεσαι σον και καλα flashtool... Πηγαινε απο την επισημη οδο μεσο SONY UPDATE SERVICE (SEUS) ο link ειναι πιο πανω... και δεν τιθεται θεμα εγγυησης φυσικα.. εισαι νομοτυπος 100%

Με ΟΤΑ δεν την βγάζει !

Θα πάω στον Η/Υ του αδερφού μου να δοκιμάσω, που εκεί παίζει το PC Companion και αν δεν θα δοκιμάσω και το SEUS

Με το ΝΟΚΙΑ Ν900 είχα κάνει Flashαρισματα αλλά ήταν άλλο εντελώς περιβάλλον, αν και Linux... Με το καιρό αφού προσαρμοστώ, βλέπουμε...

Μπορω δηλαδη φιλε να το αναβαθμισω σε ελληνικη στοκ ρομ και να φυγουν τα παντα της vodafone; Και χωρις να χρειαστει φλασσαρισμα;

θα φυγουν τα παντα ολα ... θα σου διαγραψει οτι εχεις και θα σου περασει οτι καινουργιο μανησιο υπάρχει... για Ελληνικες συσκευες και ελληνικους providers :)

Αυτη ειναι η φρεσκια stock rom που θα σου κατεβασει το SEUS.... παρε μια ιδεα για το τι εχει... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2275794 η διαφορα ειναι οτι εγω την κατεβασα με seus και την εκανα convert σε FTF για να υπαρχει...

Με ΟΤΑ δεν την βγάζει !

Θα πάω στον Η/Υ του αδερφού μου να δοκιμάσω, που εκεί παίζει το PC Companion και αν δεν θα δοκιμάσω και το SEUS

Με το ΝΟΚΙΑ Ν900 είχα κάνει Flashαρισματα αλλά ήταν άλλο εντελώς περιβάλλον, αν και Linux... Με το καιρό αφού προσαρμοστώ, βλέπουμε...

Ωραιος...

Edited by Minotavrs

ΕΧΕΙ βαλει κανεις το GLAS.t SLIM Premium Tempered Glass ?http://www.spigen.com/cell-phone/sony-xperia/sony-xperia-z-screen-protector-glas-t-premium-tempered-glass.html

Το παρειγγειλα χτες.

την έχω βάλει εγώ.

η αίσθηση στο άγγιγμα είναι τέλεια και δεν είδα καμιά διαφορά στην απόκριση.

με την "τρυπα" για τον αισθητήρα εγγύτητας, πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ οι δαχτυλιές και γίνονται πιο δύσκολα και σκουπίζονται πολύ πιο έυκολα.

το μόνο αρνητικό, πως αφήνει ένα πολύ μικρό κενό ανάμεσα στο spigen και στο περιφεριακό λάστιχο του τηλεφώνου, οπότε εκεί μαζέυται σκόνη, αλλά με λίγο πλύσιμο, εξαφανίζονται.

νομίζω πως είναι μαζί με τη βάση φόρτισης, από τα must have για το ζετάκι μας

θα φυγουν τα παντα ολα ... θα σου διαγραψει οτι εχεις και θα σου περασει οτι καινουργιο μανησιο υπάρχει... για Ελληνικες συσκευες και ελληνικους providers :)

είσαι σίγουρος πως δουλεύει με αυτό τον τρόπο το sus?

έχω την εντύωση πως αναβαθμίζει με βάση την rom του τηλεφώνου. πως θα καταλάβει το sus πως εσύ θες την ελληνική unbranded?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

έχω την εντύωση πως αναβαθμίζει με βάση την rom του τηλεφώνου. πως θα καταλάβει το sus πως εσύ θες την ελληνική unbranded?

Υπαρχουν και αλλοι με Vodafone που το εκαναν αυτο... τι να σου πω... οποιος φοβαται παει και κοιμάται... :)

Σωστα...αναλογα με τη περιοχη που προερχεται η συσκευη, θα παρει και την αναλογη αναβαθμιση της εκαστοτε χωρας και παροχου.

Αλλα ας δοκιμασει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασα με όλους τους τρόπους ΟΤΑ, PC Companion, SEUS και όλα μου βγάζουν ότι έχω την τελευταία ενημέρωση :!:

Κατάφερα να μεταφέρω τις επαφές από το ΝΟΚΙΑ, υπάρχει τρόπος για τα μηνύματα και τις σημειώσεις γιατί δεν μου τα έκανε, μέσω Outlook (σημειώσεις)?

Δοκίμασα με όλους τους τρόπους ΟΤΑ, PC Companion, SEUS και όλα μου βγάζουν ότι έχω την τελευταία ενημέρωση :!:

Κατάφερα να μεταφέρω τις επαφές από το ΝΟΚΙΑ, υπάρχει τρόπος για τα μηνύματα και τις σημειώσεις γιατί δεν μου τα έκανε, μέσω Outlook (σημειώσεις)?

με το SEUS δεν γινεται να εγινε αυτο αφου το κινητο σου κανει update κλειστο και δεν βλεπει τι φορας....

• Administrators
Παιδες για bluetooth τι λετενα παρω για το xperia?σκεφτομαι για plantronics voyager legend...

Αξιζει;

Όλα τα bluetooth δουλεύουν κανονικά στη συγκεκριμένη συσκευή. Εξαρτάται από το τι σου αρέσει και πόσα χρήματα διαθέτεις. Για τέτοιες συζητήσεις απευθύνεσαι εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258

Modpic.gif

Ειμαι στο seus τωρα ολα τα βγαζει στα ελληνικα κατεβασει 737 MB το εβαλα να κανει εργοστασιακες ρυθμισεις και αναβαθμιση. Τι θα κανει ποιος ξερει. Ελπιζω να την παλεψει το τηλ

με το SEUS δεν γινεται να εγινε αυτο αφου το κινητο σου κανει update κλειστο και δεν βλεπει τι φορας....

Και όμως μου έβγαλε ειδοποίηση ότι έχω την τελευταία έκδοση για το κινητό :( , μου είπε αν θέλω να την ξαναβάλω αλλά δεν το προχώρησα...

Επειδή στον δικό μου Η/Υ (με ΧΡ) τα προγράμματα της SONY έχουν θέμα και δεν τρέχουν, δεν μπορώ τώρα να επισυνάψω φωτογραφία.

Και όμως μου έβγαλε ειδοποίηση ότι έχω την τελευταία έκδοση για το κινητό :( , μου είπε αν θέλω να την ξαναβάλω αλλά δεν το προχώρησα...

Επειδή στον δικό μου Η/Υ (με ΧΡ) τα προγράμματα της SONY έχουν θέμα και δεν τρέχουν, δεν μπορώ τώρα να επισυνάψω φωτογραφία.

To SEUS ειναι ενα και ενα για semi bricked συσκευες... που σημαινει οτι διαβαζει την συσκευη και βαση περιοχης σου κατεβαζει οτι βρει για αυτην... το εχω κανει 3 τουλαχιστον φορες με το Ζ και περασμενη την τελευταια εκδοση stock... σιγουρα το εκανες απο flashmode? σιγουρα δεν το μπερδευεις με το PC companion που βγαζει αυτο το message ?

Ειμαι στο seus τωρα ολα τα βγαζει στα ελληνικα κατεβασει 737 MB το εβαλα να κανει εργοστασιακες ρυθμισεις και αναβαθμιση. Τι θα κανει ποιος ξερει. Ελπιζω να την παλεψει το τηλ

Εσυ προχωρα εισαι μια χαρα πλεον... ετσι πρεπει να γινει... κατεβαζει τοπικα το τελευταιο firmware και μετα το αναβαθμίζει.... μονο προσεχε να εχεις μπαταρια πανω απο 50%... γιατι αργει.... λιγο...

Edited by zxr

Διάλεξα το κινητό στην λίστα που βγάζει πρώτα και μετά έχοντας κλειστό το κινητό το σύνδεσα πατώντας το πλήκτρο για μείωση της φωνής σύμφωνα με τις οδηγίες, με τα 3 από τα 4 λαμπάκια που να έχουν γίνει πράσινα. Επειδή όμως το έκανα μετ' εμποδίων λόγω των μικρών του αδερφού μου δεν το δοκίμασα δεύτερη φορά για να σου πω με σιγουριά 100%.

Όμως θυμάμαι ότι στο PC Companion έβγαλε επάνω ψηλά στην μπάρα που έχει, την πληροφορία ότι είναι η τελευταία έκδοση.

Διάλεξα το κινητό στην λίστα που βγάζει πρώτα και μετά έχοντας κλειστό το κινητό το σύνδεσα πατώντας το πλήκτρο για μείωση της φωνής σύμφωνα με τις οδηγίες, με τα 3 από τα 4 λαμπάκια που να έχουν γίνει πράσινα. Επειδή όμως το έκανα μετ' εμποδίων λόγω των μικρών του αδερφού μου δεν το δοκίμασα δεύτερη φορά για να σου πω με σιγουριά 100%.

Όμως θυμάμαι ότι στο PC Companion έβγαλε επάνω ψηλά στην μπάρα που έχει, την πληροφορία ότι είναι η τελευταία έκδοση.

κανε ενα κοπο και διαβασε τον οδηγο της υπογραφης μου στις πρωτες παραγραφους θα δεις πως μπανεις σε flashmode το λαμπακι πρπει να ειναι μπλε

• The title was changed to Sony Xperia Ζ