chaosdoctor Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Γίνε λίγο πιο σαφής, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Παράδειγμα όταν θες να ανοίξεις μια φωτογραφία και έχεις εγκαταστήσει και άλλα προγράμματα για προβολή φωτογραφιών, κάθε φορά σου βγάζει την επιλογή με ποιο πρόγραμμα θες να ανοίξεις τη φώτο.Ε αυτό πως μπορώ να το αλλάξω και να επιλέξω άλλο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παράδειγμα όταν θες να ανοίξεις μια φωτογραφία και έχεις εγκαταστήσει και άλλα προγράμματα για προβολή φωτογραφιών, κάθε φορά σου βγάζει την επιλογή με ποιο πρόγραμμα θες να ανοίξεις τη φώτο.Ε αυτό πως μπορώ να το αλλάξω και να επιλέξω άλλο πρόγραμμα? Μα απλό είναι, όταν ανοίγεις αυτό που λες τις φωτο δλδ ή όταν επιλέξεις browser πάντα σε ρωτάει με πιο πρόγραμμα θέλεις να το ανοίξει, οπότε η επιλέγεις να σου το ανοίγει μόνο μια φορά και με αυτή την επιλογή πάντα θα σε ρωτάει με πιο πρόγραμμα θα ανοίγεις φώτο ή του λες να έχει ως προεπιλογή αυτό που θα επιλέξεις εσύ και θα σου τα ανοίγει πάντα με αυτό που επέλεξες χωρίς να σε ρωτάει. Που είναι το πρόβλημα σου, δεν σε ρωτάει μήπως; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 καλησπερα. φιλοι μου επειδη ειναι δυσκολο να διαβασω αμεσα 190 σελιδες και μου δινεται η ευκαρια να ανταλλαξω ενα note 2 με το xperia z, τι λετε? να το κανω? αφιερωμενο... http://osarena.net/android/xperia-z-aosp.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 φιλε νομιζω πως εχω το ιδιο προβλημα...χθες που ακουσα μουσικη απο τα ακουστικα για πρωτη φορα απο τοτε που περασα την v13,τα ακουστικα εκαναν συνεχεια διακοπες..μία δουλευε το ενα,μία δε δουλευαν καθολου σε σημειο να μου σπασουν τα νευρα...σκεφτηκα οτι χαλασαν...γιατι να το κανουν αυτο ομως..? Κάτι δεν ρυθμισαν σωστά λογικά. Στο επόμενο θα το φτιάξουν. Παιδες για όσους ενδιαφέρονται για την βάση dock έχει έρθει στα sony center στα 25 ευρώ! Link; Στη Θεσσαλονίκη που έχει σονυ σέντερ; ξέρει κανείς; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παιδιά επειδή έχω σκαλώσει τώρα που μπορώ να δω και να ρυθμισω τις προεπιλεγμένες εφαρμογές? Κανεις οτι λεει ο Κωστας αν τωρα εχεις κανει λαθος επιλογη default εφαρμογης τοτε πας μεσα απο τις ρυθμισεις--> εφαρμογες και επιλεγεις το προγραμμα που ανοιγει τωρα την εφαρμογη που θες να αλλαξεις εκει πας κατω κατω και του λες να μην ειναι προεπιλεγμενη εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daimon Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Κάτι δεν ρυθμισαν σωστά λογικά. Στο επόμενο θα το φτιάξουν. Link; Στη Θεσσαλονίκη που έχει σονυ σέντερ; ξέρει κανείς; Golden Hall Γλυφάδα Καλλιθέα Ηράκλειο Πρέβεζα Πάτρα Λευκωσία Λεμεσός Πάφος δυστυχώς.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 φιλε νομιζω πως εχω το ιδιο προβλημα...χθες που ακουσα μουσικη απο τα ακουστικα για πρωτη φορα απο τοτε που περασα την v13,τα ακουστικα εκαναν συνεχεια διακοπες..μία δουλευε το ενα,μία δε δουλευαν καθολου σε σημειο να μου σπασουν τα νευρα...σκεφτηκα οτι χαλασαν...γιατι να το κανουν αυτο ομως..? ανεβηκε απο τον windows x η ιδια version με αλλαγες προς το καλυτερο κατεβαστε την εγω ειχα προβλημα με το g@μιο android upgrading σε καθε reboot και με την συγκεκριμενη εκδοση λυθηκε... αν βαριεστε να το ψαχνετε θα βγει η 14 συντομα που θα διορθωνει τα οποια bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george222 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Μόλις με ενημέρωσαν από το κατάστημα ότι εγκρίθηκε το αίτημα μου για αντικατάσταση!:up: αλλά επειδή έχουν ετοιμοπαράδοτες μόνο vodafone branded συσκευές θα περιμένω να φέρουν ελληνικές και θα μου το στείλουν από βδομάδα. Ούτε που θα μπω στο κόπο να δω αν έχει και το άλλο καμμένα πίξελς γιατι τσάμπα θα συγχυστώ! Δε το ξαναστέλνω πίσω... ποιο ήταν ακριβός το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 ποιο ήταν ακριβός το πρόβλημα? Μα το λέει φίλε μου, καμμένα pixels. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Δυστυχώς τα καμένα pixel ειναι ένα θεμα που εχει πονέσει πολλούς με τη συγκεκριμένη συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Δυστυχώς τα καμένα pixel ειναι ένα θεμα που εχει πονέσει πολλούς με τη συγκεκριμένη συσκευη! Το θέμα είναι πως σε κανένα ακόμη δεν έχει αρνηθεί αντικατάσταση για αυτό τον λόγο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Το θέμα είναι πως σε κανένα ακόμη δεν έχει αρνηθεί αντικατάσταση για αυτό τον λόγο. Γνωρίζω περιπτώσεις όπου έχουν αρνηθεί μιας και επίσημα η Sony αναγνωρίζει σαν πρόβλημα από τρία και πάνω καμμένα pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Γνωρίζω περιπτώσεις όπου έχουν αρνηθεί μιας και επίσημα η Sony αναγνωρίζει σαν πρόβλημα από τρία και πάνω καμμένα pixel. Τουλάχιστον εδώ μέσα δεν έχει αναφερθεί τέτοιο περιστατικό. Εμένα πάντως φίλος που η συσκεύη του είχε δύο καμμένα pixel (Δεν είμαι και 100% σίγουρος) του έκαναν αλλαγή σε πέντε εργάσιμες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Το ότι δεν εχει αναφερθεί εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει κιόλας. Αυτό που αναφέρω ακριβώς από πάνω είναι και η επίσημη τοποθέτηση της Sony Hellas με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Minotavrs,Μπάμπη νομίζω πως μπορούμε να προτείνουμε και τον Apex launcher Pro ως μια από τις πολύ καλές επιλογές για έναν default launcher.Τον δοκιμάζω εδώ και αρκετές ημέρες και θεωρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) παιδιά ερώτηση κρίσεως: έχω το z και πριν είχα το s. πριν πουλήσω το s πήρα backup ημερολόγιο, επαφές και μηνύματα με το my phone explorer. αγοράζοντας το z έκανα επαναφορά το backup. επαφές και ημερολόγιο περάστηκαν άψογα, αλλά υπάρχει θεματάκι με τα μηνύματα: ενώ όλα περάστηκαν στο κινητό, είναι με μη χρονολογική σειρά. δηλαδή ανοίγωντας μια συνομιλία, τα μηνύματα δεν είναι με χρονολογική σειρά αλλά όπως να 'ναι. καμιά ιδέα πως μπορώ να κάνω την εφαρμογή των μηνυμάτων, να κάνει ξανά ανάγνωση τα μηνύματα για να τα βάλει με τη σωστή σειρά; να σημειώσω πως τα μηνύματα που παραλαμβάνω τώρα στo z δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ακόμη και για επαφές που υπάρχει "ανεκατεμένη" συνομιλία. Edited May 2, 2013 by mutunas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Golden Hall Γλυφάδα Καλλιθέα Ηράκλειο Πρέβεζα Πάτρα Λευκωσία Λεμεσός Πάφος δυστυχώς.. :/ Πλάκα με κάνεις. Και στη Θεσσαλονίκη όσοι θέλουν το dock τι θα κάνουν; στο εμπόριο πέραν σονυ σέντερ πότε θα τα φέρουν και σε τι τιμή; υπάρχει περίπτωση αν γίνει μαζική παραγγελία για Θεσσαλονίκη να μας στείλουν οι Αθηναίοι; :lol: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Πλάκα με κάνεις. Και στη Θεσσαλονίκη όσοι θέλουν το dock τι θα κάνουν; στο εμπόριο πέραν σονυ σέντερ πότε θα τα φέρουν και σε τι τιμή; υπάρχει περίπτωση αν γίνει μαζική παραγγελία για Θεσσαλονίκη να μας στείλουν οι Αθηναίοι; :lol: Πες σε έναν φίλο σου να στο παραγγείλει από Αθήνα, πλήρωσε και κάνα 10αρι το courier και κάνε δουλειά σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Minotavrs,Μπάμπη νομίζω πως μπορούμε να προτείνουμε και τον Apex launcher Pro ως μια από τις πολύ καλές επιλογές για έναν default launcher.Τον δοκιμάζω εδώ και αρκετές ημέρες και θεωρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή. δεν μπορω παρα να μην συμφωνήσω... καθως εχω την free εκδοση απο την πρωτη στιγμή.... αλλα φοβαμαι μην τα μπερδεψουμε καθως ειναι κατι πολυ υποκειμενικο η επιλογη luncher... γιατι μπορει να βγει ο αλλος και να σου πει οτοι ο ταδε η ο δείνα ειναι καλύτερος Πλάκα με κάνεις. Και στη Θεσσαλονίκη όσοι θέλουν το dock τι θα κάνουν; στο εμπόριο πέραν σονυ σέντερ πότε θα τα φέρουν και σε τι τιμή; υπάρχει περίπτωση αν γίνει μαζική παραγγελία για Θεσσαλονίκη να μας στείλουν οι Αθηναίοι; :lol: το παρακρατος της Αθηνας δηλώνει και εδώ παρων... :lol::lol::p Edited May 2, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Πες σε έναν φίλο σου να στο παραγγείλει από Αθήνα, πλήρωσε και κάνα 10αρι το courier και κάνε δουλειά σου. 2-3 που έχω είναι τέρμα θεού σε σχέση με τα καταστήματα.. το παρακρατος της Αθηνας δηλώνει και εδώ παρων... :lol::lol::p Σε έχασα λίγο Mino. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Σε έχασα λίγο Mino. κλισε λέξη ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ (μας πήραν μεχρι και το χιονι οι Αθηναιοι κλπ) για Σαλονικιους... κανουμε πλακα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstadinos33 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 καλησπέρα και από εμένα σήμερα αγόρασα και είμαι κάτοχος ενός xperiaZ χρώματος λευκού και μόλις έκανα την πρώτη φόρτιση .... αριθμός μοντέλου c6603 έκδοση android 4.1.2 και αριθμό έκδοσης 101,Α,1,350 μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τα πρώτα βήματα γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις όσο αφορά το συγκεκριμένο κόσμημα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 καλησπέρα και από εμένα σήμερα αγόρασα και είμαι κάτοχος ενός xperiaZ χρώματος λευκού και μόλις έκανα την πρώτη φόρτιση .... αριθμός μοντέλου c6603 έκδοση android 4.1.2 και αριθμό έκδοσης 101,Α,1,350 μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τα πρώτα βήματα γιατί δεν έχω και πολλές γνώσεις όσο αφορά το συγκεκριμένο κόσμημα!!!! Καλορίζικο φίλε Κωνσταντίνε. Ρίξε μία ματιά εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 παιδιά ερώτηση κρίσεως: έχω το z και πριν είχα το s. πριν πουλήσω το s πήρα backup ημερολόγιο, επαφές και μηνύματα με το my phone explorer. αγοράζοντας το z έκανα επαναφορά το backup. επαφές και ημερολόγιο περάστηκαν άψογα, αλλά υπάρχει θεματάκι με τα μηνύματα: ενώ όλα περάστηκαν στο κινητό, είναι με μη χρονολογική σειρά. δηλαδή ανοίγωντας μια συνομιλία, τα μηνύματα δεν είναι με χρονολογική σειρά αλλά όπως να 'ναι. καμιά ιδέα πως μπορώ να κάνω την εφαρμογή των μηνυμάτων, να κάνει ξανά ανάγνωση τα μηνύματα για να τα βάλει με τη σωστή σειρά; να σημειώσω πως τα μηνύματα που παραλαμβάνω τώρα στo z δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ακόμη και για επαφές που υπάρχει "ανεκατεμένη" συνομιλία. για όποιον αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα η λύση ακούει στο SMS Backup & Restore. κάνεις backup τα μηνύματά σου, τα διαγράφεις και μετά τα επαναφέρεις και είναι στη σωστή σειρά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Παιδες για όσους ενδιαφέρονται για την βάση dock έχει έρθει στα sony center στα 25 ευρώ! Στην Καλλιθέα που πήρα σήμερα, μου είπαν από την Πέμπτη θα πάνε σε όλα τα καταστήματα. Ακόμα δεν έχουν. Και μόνο σε μαύρο χρώμα. Edited May 2, 2013 by xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts