Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noozxoidelabs.eizo.rewirepro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ub296eG9pZGVsYWJzLmVpem8ucmV3aXJlcHJvIl0.

οσοι δεν το εχετε περασει χανετε ,κινηματογραφικος ηχος παντα απο ακουστικα η μπλε δοντια ,θα σας αναγκασει να χαμηλωσετε τον ηχο στο μισο

Ρυθμισεις τις γραφει στο λινκ ..

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Μόλις το δοκίμασα. Όντως μειώνει παρα πολύ τον ήχο σε σημείο που δεν ακούγονται οι στίχοι (για ακουστικά )

Θα το δοκιμάσω στο ηχειακι και σε ηχεία κανονικά για να δούμε πως πάει εκεί.

.

Οι οποιοι βλεπω οτι αρχιζουν και λενε τα ιδια για το one σε ολα τα θεματα που εχουν ανοιξει, λεγανε τα ιδια για το iphone, θα πουν τα ιδια για το nexus 5 που θα βγει σε λιγο καιρο... Ζουμε σε μια samsungκρατουμενη κοινωνια...

:lol::lol::lol:

Ξεχασες να βαλεις και το 920 μεσα και τα WP8 το τι εχω ακουσει-διαβασει δεν περιγραφεται:D

Δεν πειραζει ομως αν εμεις ειμαστε ευχαριστημενοι με τις επιλογες μας και ας ειμαστε μειοψηφια, στο υψος μας παντα:p

Οσο για την Sony ευχομαι τα καλυτερα,εστω και αν με εχει πληγωσει,αλλα οι προσπαθεια που καταβαλει της αξιζουν πολλα για την διαφοροποιηση ανα μοντελο με εξαιρετικες πινελιες καθε φορα,με ειδικοτητα στο ντιζαιν της και τις οθονες της που παντα με τραβουσαν αυτα τα 3 για να την επιλεξω.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κάτοχος από την παρaσκευή ενός άσπρου Ζ.

Κανένα παράπονο μέχρι τώρα.

Είμαι Root και Recovery.....

SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD

SONY Xperia Z white LOLLIPOP

Κάτοχος από την παρaσκευή ενός άσπρου Ζ.

Κανένα παράπονο μέχρι τώρα.

Είμαι Root και Recovery.....

Τα παραπονα τα εχουν ,οσοι δεν το εχουν

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Παιδιά μια γενική απορία. Πόσο σας βγάζει περίπου;

Εμένα όλη μέρα κατά μέσο όρο 4-4.30 ώρες οθόνη στο 40% με μόνιμο wifi (6-8 ώρες) και και Mobile Data καμιά ώρα (ακόμα και όταν είναι κλειδωμένο)

Και εγώ με stamina είμαι από 4:00-5:30 ώρες σε μια μέρα χρήσης με WiFi end 3g συνέχεια ανοικτό, αλλά όταν πιάνει το WiFi το 3g Δεν δουλεύει...

Μόνο χθες το βράδυ μου έκανε κάτι κουλά...

Ενώ τα είχα όλα κλειστά έχασε την νύχτα περίπου 20% ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

:lol::lol::lol:

Ξεχασες να βαλεις και το 920 μεσα και τα WP8 το τι εχω ακουσει-διαβασει δεν περιγραφεται:D

Δεν πειραζει ομως αν εμεις ειμαστε ευχαριστημενοι με τις επιλογες μας και ας ειμαστε μειοψηφια, στο υψος μας παντα:p

Οσο για την Sony ευχομαι τα καλυτερα,εστω και αν με εχει πληγωσει,αλλα οι προσπαθεια που καταβαλει της αξιζουν πολλα για την διαφοροποιηση ανα μοντελο με εξαιρετικες πινελιες καθε φορα,με ειδικοτητα στο ντιζαιν της και τις οθονες της που παντα με τραβουσαν αυτα τα 3 για να την επιλεξω.

Δεν αναφέρθηκα στα WP8 γιατί εκεί έχουν να λένε για το market.. (α και τα γραμμάρια του 920! :p )

Όμως όσον αφορά στον εσωτερικό ανταγωνισμό του Android, έχω κουραστεί από τους φανατικούς αυτής της εταιρίας. Είναι ειδικά 4-5 εδώ μέσα αδερφάκι μου που πας να διαβάσεις ένα άρθρο και παθαίνει πλάκα με αυτά που γράφουν. Έτσι μπαίνεις στο τρυπάκι να γράψεις και εσύ.:rolleyes: Επίσης όσον αφορά στην Apple, είναι Apple και έτσι την κράζουμε επειδή πουλάει και ας μην είχαμε ποτέ συσκευή της.

Εδώ μιλάμε για μία τρομερά ποιοτική και ολοκληρωμένη συσκευή. Δεν έχει να πει το παραμικρό κανείς από τους χρήστες. Ακόμα και οι χρήστες συσκευών όπως Note 2 που τους θεωρώ τους πιο δύσκολους να εντυπωσιαστούν με άλλο android, μόνο καλά λένε. Στα ξένα φόρα, διαβάζω πάλι μόνο καλά σχόλια. Ή όλοι είμαστε τρελοί ή υπάρχουν οι χρήστες που χρησιμοποιούν samsung από τη μία και όλοι οι άλλοι από την άλλη.

Εγώ προσωπικά το ντιζάιν δεν το ανταλλάζω ούτε με λίγο γρηγορότερο επεξεργαστή, ούτε με πιο εμπλουτισμένο software, ούτε με κλειδωμένους bootloaders ή μικρή υποστήριξη από την κοινότητα. (Που και σε αυτόν τον τομέα τσακίζει κόκαλα η Sony)

galanakop, ίσως κόλλησε κάποια εφαρμογή και είχες αυτό το drain.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά Αυτο το active manager launch μου κάνει την ζημιά...

Ξέρετε τι μπορεί να είναι ???

Χρησιμοποιώ τον nova σαν βασικό browser...

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δεν αναφέρθηκα στα WP8 γιατί εκεί έχουν να λένε για το market.. (α και τα γραμμάρια του 920! :p )

Όμως όσον αφορά στον εσωτερικό ανταγωνισμό του Android, έχω κουραστεί από τους φανατικούς αυτής της εταιρίας. Είναι ειδικά 4-5 εδώ μέσα αδερφάκι μου που πας να διαβάσεις ένα άρθρο και παθαίνει πλάκα με αυτά που γράφουν. Έτσι μπαίνεις στο τρυπάκι να γράψεις και εσύ.:rolleyes: Επίσης όσον αφορά στην Apple, είναι Apple και έτσι την κράζουμε επειδή πουλάει και ας μην είχαμε ποτέ συσκευή της.

Εδώ μιλάμε για μία τρομερά ποιοτική και ολοκληρωμένη συσκευή. Δεν έχει να πει το παραμικρό κανείς από τους χρήστες. Ακόμα και οι χρήστες συσκευών όπως Note 2 που τους θεωρώ τους πιο δύσκολους να εντυπωσιαστούν με άλλο android, μόνο καλά λένε. Στα ξένα φόρα, διαβάζω πάλι μόνο καλά σχόλια. Ή όλοι είμαστε τρελοί ή υπάρχουν οι χρήστες που χρησιμοποιούν samsung από τη μία και όλοι οι άλλοι από την άλλη.

Εγώ προσωπικά το ντιζάιν δεν το ανταλλάζω ούτε με λίγο γρηγορότερο επεξεργαστή, ούτε με πιο εμπλουτισμένο software, ούτε με κλειδωμένους bootloaders ή μικρή υποστήριξη από την κοινότητα. (Που και σε αυτόν τον τομέα τσακίζει κόκαλα η Sony)

galanakop, ίσως κόλλησε κάποια εφαρμογή και είχες αυτό το drain.:)

Κωνσταντίνε όλα είναι σχετικά. Παντού υπάρχουν κολλημένοι, με λειτουργικά, εταιρείες κλπ.

Για μια ολοκληρωμένη συσκευή είναι απαραίτητα όλα. Καλή λειτουργία, ταχύτητα, αυτονομία, design, ποιότητα.

Οι περισσότεροι ως τώρα πήγαιναν στην Samsung αναγκαστικά.

Ακόμα θυμάμαι το σοκ όταν έπιασα στα χαρτιά μου το Sii που αγόρασα ενώ είχα παράλληλα το iPhone 4.

Αισθανόμουν ότι κρατούσα νταμι σαν αυτά που έχουν τα καταστήματα κινητών.

Όμως μέσα σε δύο μήνες που τα κράτησα παράλληλα, η απόφαση να δώσω το iPhone ήλθε από μόνη της. Ποτέ όμως όσο είχα το Sii δεν το κοίταξα με θαυμασμό με κλειστή οθόνη όπως έκανα με το iPhone.

Το θαύμαζα όμως όταν ήταν σε λειτουργία.

Μέσα μου μ έτρωγε και περίμενα να βγει κάτι άλλο που να έχει και design για να αισθανθώ καλύτερα.

Δυστυχώς η Samsung καταφέρνει να κάνει τις συσκευές της να δείχνουν σε ποιότητα χειρότερες απ ότι είναι.

Γι αυτό το έδωσα και πήρα το HOX αλλά ξαναγύρισα στα πλαστικά για 3 λόγους.

Αυτονομία, ομαλότερη λειτουργία χωρίς θερμοκρασίες που τσουρουφλιζουν. Το τρίτο ήταν η ανακοίνωση του One+. Την ίδια μέρα το πούλησα γιατί αισθάνθηκα ότι με δουλεύουν.

Υπάρχει δυσπιστία. Όταν ξεπεραστεί αυτό και αποδειχθεί ότι και άλλες συσκευές λειτουργούν το ίδιο καλά θα πάψουν να τις αμφισβητούν.

Εγώ πάντως δεν απαξιωνω τίποτα.

Απλά σκέφτομαι πρώτα αν μου κάνει.

Για παράδειγμα δεν μπορώ να κρατήσω συσκευή που μου βγάζει 4:30' χρήση οθόνης.

Δεν με φτάνει. Το μεσημέρι θα θέλω φόρτιση γιατί στην πράξη επειδή χρησιμοποιώ 3g ο χρόνος θα μειωθεί. Δουλεύω πολύ με το τηλέφωνο και δεν μπορώ να γυρνάω σπίτι με ανοικτή συσκευή χάρη στον φορτιστή του αυτοκινήτου όπως συνέβαινε με το HOX.

Το Note2 το ανέχομαι γιατί εξ αιτίας του κλασικού του design, δείχνει κάπως καλύτερα.

Πάντως αν βρω αυτά που θέλω σε μια άλλη συσκευή δεν θα έχω πρόβλημα να αφήσω την Samsung. Το αντίθετο θα έλεγα. Μάλλον ανακούφιση θα νοιώσω.

Όταν κάποιος σε αγνοεί κανείς υπομονή μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μα βρε Κώστα εσένα σε ξέρω λίγο πολύ από εδώ μέσα. Διαβάζω χρόνια το myphone και ξέρω τι είδους χρήστης είσαι. Όμως εσένα δεν σε κουράζει να μπαίνεις σε ένα άρθρο που λέει πχ για το one που είναι και της μόδας τώρα και ψάχνεις να δεις ένα σχετικό μήνυμα με το κινητό και όχι κράξιμο για την μη αποσπώμενη μπαταρία, για τα μεγάλα περιθώρια για τους κλειδωμένους bootloaders και λοιπά; Στην αρχή έχει πλάκα αυτή η καζούρα. Μετά καταντάει κουραστικό. Ακόμα και για την Apple που εγώ προσωπικά μετά από χρήση ενός ipod touch και ενός 3GS σχεδόν την μίσησα, έχω κουραστεί να την κράζουν. Βλέπεις συνέχεια από τα ίδια άτομα να λένε για την ανωτερότητα πχ του να έχεις πλαστικά, να έχεις καπάκια, να έχεις ράδιο. Το ενδεχόμενο να θέλει ο άλλος κάτι διαφορετικό δεν το λαμβάνουμε καν υπόψιν μας. Τα ίδια και τα ίδια από τους ίδιους. Και μάλιστα από αυτούς που κάποτε κορόιδευαν τα fanboys της apple όταν χρησιμοποιούσαν τις πωλήσεις ως επιχείρημα και τώρα όταν τους πεις κάτι σου λένε "100.000.000 χρήστες έχουν άλλη άποψη"..

Τεσπά, είναι καλό να υπερασπίζεσαι την όποια αγορά σου. Αλλά να μην μειώνεις τις άλλες. Ειδικά όταν είναι τόσο καλές και ολοκληρωμένες προτάσεις.

Ευτυχώς που υπάρχουν και άτομα για υγιή συζήτηση εδώ μέσα στο myphone γιατί μπορεί να είναι λίγο οφ τόπικ με το Ζ και να με κυνηγάει ο zxr αλλά είναι καλό να τα λέμε.

Η μπαταρία της συσκευής τελικά είναι πάνω κάτω όπως στον ανταγωνισμό; Καλύτερη ή χειρότερη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τις οθόνες στο FHD πιστεύω ότι παρόλο την αύξησή του μεγέθους των μπαταριών, η αυτονομία θα παραμείνει στα περσινά επίπεδα.

Θα ήταν καλύτερα να περιμένουν την βελτίωση τους πριν πάνε σ αυτή την ανάλυση.

Έτσι κι αλλιώς δεν είναι απαραίτητη σε οθόνες αυτού του μεγέθους.

Ενώ 2 ώρες ακόμα χρήσης οθόνης θα προσέφερε πολύ περισσότερο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Άλλη μεγάλη συζήτηση. Έλεγα μήπως η υλοποίηση της Sony ήταν καλή αναλογικά με άλλες εταιρίες με συσκευές με παρόμοια χαρακτηριστικά. Αν και ακόμα δεν έχουμε δει τα άλλα 2 high ends.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν χρειάζεται να σας κυνηγάω. Χαίρομαι που καταλαβαίνετε από μόνοι σας ότι βγαίνετε off topic οπότε περιορίζομαι στα τυπικά. Πάμε πάλι στο θέμα λοιπόν μας αφήνοντας στην άκρη συγκρίσεις και συζητήσεις για άλλα κινητά. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

θα το δειξω σε sreenshot .αυτο εννοω υπαρχει αυτη η επιλογη αμα βαλετε sd .εμενα οχι ξερετε τι μπορει να συμβαινει?

τελικα δεν υπαρχει η επιλογη?

εγω το ειδα σημερα live στο πλαισιο και ειναι πραγματικα μια πολυ καλη και ποιοτικη συσκευη.Τι λενε καποιοι για ποιοτητα οθονης κτλ?Μια χαρα οθονη εχει, ποιοτικη,φωτεινη τα παντα ολα.Και ποιοτητα κατασκευης κορυφαια.

καλησπερα

προσπαθησα να το κανω update απο το pc companion τιποτα

απο το SEUS τιποτα (κολαει)

τωρα μοu ηρθε ειδοποιηση στην συσκευη για update,

να το κανω ΟΤΑ ή θα φαω κανα τρελο κολημα?

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

καλησπερα

προσπαθησα να το κανω update απο το pc companion τιποτα

απο το SEUS τιποτα (κολαει)

τωρα μοu ηρθε ειδοποιηση στην συσκευη για update,

να το κανω ΟΤΑ ή θα φαω κανα τρελο κολημα?

Μάλλον έχει έρθει ταυτόχρονα σε πολύ κόσμο και για αυτό δεν μπορείς, προσπάθησε κάποια στιγμή αργότερα.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κωνσταντίνε όλα είναι σχετικά. Παντού υπάρχουν κολλημένοι, με λειτουργικά, εταιρείες κλπ.

Για μια ολοκληρωμένη συσκευή είναι απαραίτητα όλα. Καλή λειτουργία, ταχύτητα, αυτονομία, design, ποιότητα.

Οι περισσότεροι ως τώρα πήγαιναν στην Samsung αναγκαστικά.

Ακόμα θυμάμαι το σοκ όταν έπιασα στα χαρτιά μου το Sii που αγόρασα ενώ είχα παράλληλα το iPhone 4.

Αισθανόμουν ότι κρατούσα νταμι σαν αυτά που έχουν τα καταστήματα κινητών.

Όμως μέσα σε δύο μήνες που τα κράτησα παράλληλα, η απόφαση να δώσω το iPhone ήλθε από μόνη της. Ποτέ όμως όσο είχα το Sii δεν το κοίταξα με θαυμασμό με κλειστή οθόνη όπως έκανα με το iPhone.

Το θαύμαζα όμως όταν ήταν σε λειτουργία.

Μέσα μου μ έτρωγε και περίμενα να βγει κάτι άλλο που να έχει και design για να αισθανθώ καλύτερα.

Δυστυχώς η Samsung καταφέρνει να κάνει τις συσκευές της να δείχνουν σε ποιότητα χειρότερες απ ότι είναι.

Γι αυτό το έδωσα και πήρα το HOX αλλά ξαναγύρισα στα πλαστικά για 3 λόγους.

Αυτονομία, ομαλότερη λειτουργία χωρίς θερμοκρασίες που τσουρουφλιζουν. Το τρίτο ήταν η ανακοίνωση του One+. Την ίδια μέρα το πούλησα γιατί αισθάνθηκα ότι με δουλεύουν.

Υπάρχει δυσπιστία. Όταν ξεπεραστεί αυτό και αποδειχθεί ότι και άλλες συσκευές λειτουργούν το ίδιο καλά θα πάψουν να τις αμφισβητούν.

Εγώ πάντως δεν απαξιωνω τίποτα.

Απλά σκέφτομαι πρώτα αν μου κάνει.

Για παράδειγμα δεν μπορώ να κρατήσω συσκευή που μου βγάζει 4:30' χρήση οθόνης.

Δεν με φτάνει. Το μεσημέρι θα θέλω φόρτιση γιατί στην πράξη επειδή χρησιμοποιώ 3g ο χρόνος θα μειωθεί. Δουλεύω πολύ με το τηλέφωνο και δεν μπορώ να γυρνάω σπίτι με ανοικτή συσκευή χάρη στον φορτιστή του αυτοκινήτου όπως συνέβαινε με το HOX.

Το Note2 το ανέχομαι γιατί εξ αιτίας του κλασικού του design, δείχνει κάπως καλύτερα.

Πάντως αν βρω αυτά που θέλω σε μια άλλη συσκευή δεν θα έχω πρόβλημα να αφήσω την Samsung. Το αντίθετο θα έλεγα. Μάλλον ανακούφιση θα νοιώσω.

Όταν κάποιος σε αγνοεί κανείς υπομονή μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο.

Ισως απο τα ποιο ουσιωδη ποστ που εχω διαβασει εδω μεσα

Εγω δεν γραφω και πολυ για αυτον τον λογο των συνεχων αντιπαραθεσεων λες και μερικοι εδω μεσα εχουν μετοχες της εκαστοτης εταιριας της οποιας εχουν συσκευη

Στο θεμα μας τωρα, ειμαι μια βδομαδα με το z και πραγματικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου για μεταβαση στο z απο το hox που ειχα και το οποιο το λατρευα κυριολεκτικα

Αναμενω και 2 θηκουλες αυριο απο ebay αν και δεν ξερω κατα ποσο θελω να κρυψω την (κατα την δικια μου οπτικη γωνια) ομορφια του z:cool:

Kαι μια ερωτηση,ειναι ιδεα μου οτι η αυτονομια του z ειναι απειρως καλυτερη απο το hox?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noozxoidelabs.eizo.rewirepro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ub296eG9pZGVsYWJzLmVpem8ucmV3aXJlcHJvIl0.

οσοι δεν το εχετε περασει χανετε ,κινηματογραφικος ηχος παντα απο ακουστικα η μπλε δοντια ,θα σας αναγκασει να χαμηλωσετε τον ηχο στο μισο

Η συγκεκριμένη εφαρμογή μου κρασαρει όσο κ αν προσπάθησα

Η συγκεκριμένη εφαρμογή μου κρασαρει όσο κ αν προσπάθησα

Σε μενα καθολου ,εκανες τις ρυθμισεις που λεει

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Σε μενα καθολου ,εκανες τις ρυθμισεις που λεει

Οχι δεν μου ανοίγει καθόλου. Μόλις πάω να την ανοίξω μου βγάζει το μήνυμα να κάνω αναφορά της εφαρμογής

ποιο λινκ ;

• The title was changed to Sony Xperia Ζ