galanakop Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Νομιζω οτι η Bravia Engine 2 δινει ρεστα!! Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν ασχοληθούν στο xda ενεργά και μας δώσουν κερνελ καλούς που να μπορούμε να φτιάξουμε ακόμα καλύτερα τα χρώματα όπως Ο Franko... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πήγα να δω από κοντά το z, πρώτη εντύπωση: κόσμημα ! Ή οθόνη του είναι εντυπωσιακή, τα χρώματα της είναι πολύ κοντά στα πραγματικά χρώματα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα προβολής υπό κανονικές συνθήκες. Έπαιξα ένα demo video για να δω της γωνίες θέασης, πραγματικά απορώ ποιος βλέπει την οθόνη στο τηλέφωνο με γωνία πάνω από 150 μοίρες. Οκ όσοι έρχονται από amoled ίσως να τους κακοφαίνεται στην αρχή γιατί έχουν συνηθίσει άλλο τύπο οθόνης. Οι φωτογραφίες ήταν πολύ κοντά τα χρώματα με τα πραγματικά χρώματα στα θέματα που έβγαλα, philip αν μπορείς βγάλε φωτογραφίες με αντικείμενα που ξέρουμε τα πραγματικά τους χρώματα, π.χ πακέτα από τσιγάρα / αναψυκτικά / και ότι άλλο νομίζεις, για να δουν αυτό που έγραψες ότι δηλαδή είναι πολύ κοντά στα πραγματικά χρώματα. Στα αρνητικά του θα βάλω το ηχείο του, εκεί θα δυσκολευτεί κάποιος να το ακούσει σε θόρυβο, τουλάχιστον τους εργοστασιακους ήχους κλήσης που δοκίμασα ήταν πολύ χαμηλό. Αυτή τη στιγμή αν ήταν να αγοράσω κάποιο τηλέφωνο μάλλον θα προτιμούσα το zl. Για τους ενδιαφερόμενους, πιστεύω το zl θα έχει περίπου 100 ευρώ κάτω από την τιμή του z. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Με χάλασες λίγο φίλε μου, Αλλά τους ρώτησα και μου είπαν ότι είναι από Ελλάδα. Λες να μου είπαν χαζομάρες; Τα περισσότερα μαγαζιά τέτοιου τύπου τα φέρνουν παραεισαγωγή από την ΕΕ. Χλωμό το κόβω να είναι από Ελλάδα. Ισχύει όμως κανονικά η 2ετής πανευρωπαϊκή εγγύηση επομένως δεν είχες λόγο να προτιμήσεις κάποιο μαγαζί εντός της χώρας αφού το βρίσκεις εντός ΕΕ φθηνότερα. Την ίδια εγγύηση που έχει ένα προϊόν στην Ελλάδα, την έχει και στην Γερμανία και σε όποια άλλη χώρα ανήκει στην ΕΕ. Αν είναι branded από vodafone είναι λίγο βλακεία αλλά η γλώσσα αλλάζει εύκολα από τις ρυθμίσεις. Ουσιαστικά η έκδοση δεν έχει διαφορά από αυτή της Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Πλέον εύκολα μπορεί κάποιος να απαλλαγεί από μία branded συσκευή με φλασάρισμα μιας "καθαρής" ρομ με λίγο διάβασμα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Πλέον εύκολα μπορεί κάποιος να απαλλαγεί από μία branded συσκευή με φλασάρισμα μιας "καθαρής" ρομ με λίγο διάβασμα.;) Σίγουρα λύσεις υπάρχουν. ;) Offtopic: Πάντως πολύς κόσμος δεν γνωρίζει τα περι διετής εγγύησης από την ΕΕ. Ένας φίλος πχ ηθελε να πάρει ενα λαπτοπ δεν θυμάμαι ποιας εταιρίας και του λέγανε οτι έχει 1 χρονο εγγύηση και πως αν θέλει επιπλέον 2 χρόνια (δηλαδή 3 σύνολο) θα πρέπει να πληρώσει 120 ευρώ... Πιο κλέφτες δεν γίνεται. 120 ευρώ για ένα... χρόνο ουσιαστικά αφού υποχρεούνται 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 πολλές εταιρίες (η HP για παράδειγμα) δεν δίνουν 2 χρόνια. Εδώ η Apple δεν δίνει...:/ Δεν ξέρω γιατί και κατά πόσο είναι νόμιμο. Εδώ πολλοί δεν ξέρουν τα μαγαζιά στο skroutz Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ρε παιδια η ir remote θυρα στο zl σε ποιο σημειο ακριβως βρισκεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Χτες ρώτησα στο Sony centre στο golden hall αν θα έρθει το zl και μου είπανε μαλλον όχι..... Έχει κανείς άλλη πληροφορηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Λόγω προβλήματος που προέκυψε δεν μπόρεσα να το βασανίσω. Οπότε θα δηλώσω την τωρινή κατάσταση. 61% μπαταρία. 1μερα και 6 ώρες αδράνεια, 1ωρα και 40 λεπτά οθόνη (πάντα με wifi. Περίπου τα 30 με 3g Mobile data. Το κινητό του έχω μόνιμα 3g σήμα) 30 λεπτά μπλα μπλα στο τηλέφωνο. Αυτά. Αρχίζω να πιστεύω ότι τις 2 πρώτες φορτίσεις έκανα κάποια βλακια γιατί βλέπω καλύτερη απόδοση τώρα. Δεν το έκανα wipe data. Ευχαριστώ για το seus. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Χτες ρώτησα στο Sony centre στο golden hall αν θα έρθει το zl και μου είπανε μαλλον όχι..... Έχει κανείς άλλη πληροφορηση; Δεν θα ερθει Ελλαδα,μονο ανεπισημα απο σκρουτζομαγαζα ισως. Απο την αρχη εχουν ξεκαθαρισει αυτα. Το ZL θα κυκλοφηρησει σε καποιες επιλεγμενες χωρες της Ευρωπης πχ Γερμανια-Ρωσια και 2-3 εξισου, ΗΠΑ-Καναδα και καποιες χωρες σε Ασια και Λατινικη Αμερικη. Τωρα αν αλλαξει σχεδια η Sony μελλοντικα δεν το ξερουμε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Δεν θα ερθει Ελλαδα,μονο ανεπισημα απο σκρουτζομαγαζα ισως. Απο την αρχη εχουν ξεκαθαρισει αυτα. Το ZL θα κυκλοφηρησει σε καποιες επιλεγμενες χωρες της Ευρωπης πχ Γερμανια-Ρωσια και 2-3 εξισου, ΗΠΑ-Καναδα και καποιες χωρες σε Ασια και Λατινικη Αμερικη. Τωρα αν αλλαξει σχεδια η Sony μελλοντικα δεν το ξερουμε. To προβλημα σε αυτη την περιπτωη ειναι οτι δεν θα εχουμε εγγυηση αν τυχον παθει κατι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 To προβλημα σε αυτη την περιπτωη ειναι οτι δεν θα εχουμε εγγυηση αν τυχον παθει κατι..... Εγγυηση θα εχουμε κανονικα αλλα στη αντιπροσωπια της χωρας απ οπου το αποκτησαμε. Δηλαδη αν το αγορασω απο αμαζον το στελνω Sony Γερμανιας σε περιπτωση που μου τυχει κατι-εννοειται με το που παραλαβω παει πισω για αντικατασταση αν εχει το παραμικρο μεσα στις πρωτες ημερες. Ετσι κι αλλιως την arvato που ασχολειται εδω με το service της Sony ειναι για κλοτσιες-ουτε ζωγραφιστους να τους βλεπω:ninja: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Εγγυηση θα εχουμε κανονικα αλλα στη αντιπροσωπια της χωρας απ οπου το αποκτησαμε. Δηλαδη αν το αγορασω απο αμαζον το στελνω Sony Γερμανιας σε περιπτωση που μου τυχει κατι-εννοειται με το που παραλαβω παει πισω για αντικατασταση αν εχει το παραμικρο μεσα στις πρωτες ημερες. Ετσι κι αλλιως την arvato που ασχολειται εδω με το service της Sony ειναι για κλοτσιες-ουτε ζωγραφιστους να τους βλεπω:ninja: Ναι αλλα σε αυτη την περιπτωση θα χρεωθεις ολα τα μεταφορικα κτλ...Δεν ξερω ποσο safe επιλογη θα ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Kανα 2 θεματάκια. Πως γίνεται μια σωστή φόρτιση της μπαταρίας; Πως θα έχω 160 χαρακτήρες σε sms με Ελληνικούς χαρακτήρες; (Στο S είχα κατεβάσει το Go Sms Pro και είχε λυθεί το θεμα. Στο Ζ τώρα κατέβασα πάλι το ίδιο πρόγραμμα αλλά δεν επίλυσα το θέμα. Το sms το κάνει με 70 γράμματα.) Στις επαφές έχω άσπρο περιβάλλον ενώ θα ήθελα σκουρόχρωμο η και γενικά να μπορώ να αλλάζω. Στην οθόνη κλειδώματος πως αλλάζω εικόνα; Το γκρί χρώμα στο περίγραμμα όπου περιλαμβάνονται και τα 3 βασικά πλήκτρα λειτουργίας της κάτω πλευράς, αλλάζει χρώμα; 1 μαύρο θα πήγαινε καλύτερα. Kαι τέλος, το πολύτιμο εικονίδιο που υπήρχε στο S και που είναι το κάτω αριστερά όπως φαίνεται και στην φώτο του link που παραθέτω παρακάτω, μπορεί να υπάρξει και στο Ζ; http://www.technologytell.com/gadgets/93969/sony-xperia-s-announced-for-canada-will-be-available-beginning-on-april-17th/ Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ναι αλλα σε αυτη την περιπτωση θα χρεωθεις ολα τα μεταφορικα κτλ...Δεν ξερω ποσο safe επιλογη θα ειναι... Οταν αγοραζεις πραγματα απο εξωτερικο που δεν τα εχει εδω η'δεν τα καλυπτει η αντιπροσωπια αυτο ειναι το τιμημα. Η Sony γενικως ειναι δυστροπη,δεν ειναι Samsung,ουτε Asus,ουτε lenovo ουτε καν Nokia,σε συσκευες απο εξωτερικο. Στην καλυτερη το στελνεις εδω στη Sony και το στειλουν αυτοι στο εξωτερικο στην αντιπροσωπια της αντιστοιχης Sony. Παρε τηλ και μαθε στα κεντρικα της Sony να δεις τι ακριβως επιλογες σου παρεχει η εδω αντιπροσωπια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Kανα 2 θεματάκια. Πως γίνεται μια σωστή φόρτιση της μπαταρίας; Πως θα έχω 160 χαρακτήρες σε sms με Ελληνικούς χαρακτήρες; (Στο S είχα κατεβάσει το Go Sms Pro και είχε λυθεί το θεμα. Στο Ζ τώρα κατέβασα πάλι το ίδιο πρόγραμμα αλλά δεν επίλυσα το θέμα. Το sms το κάνει με 70 γράμματα.) Στις επαφές έχω άσπρο περιβάλλον ενώ θα ήθελα σκουρόχρωμο η και γενικά να μπορώ να αλλάζω. Στην οθόνη κλειδώματος πως αλλάζω εικόνα; Το γκρί χρώμα στο περίγραμμα όπου περιλαμβάνονται και τα 3 βασικά πλήκτρα λειτουργίας της κάτω πλευράς, αλλάζει χρώμα; 1 μαύρο θα πήγαινε καλύτερα. Kαι τέλος, το πολύτιμο εικονίδιο που υπήρχε στο S και που είναι το κάτω αριστερά όπως φαίνεται και στην φώτο του link που παραθέτω παρακάτω, μπορεί να υπάρξει και στο Ζ; 1) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 2) Handcent ή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 3) Αλλαγή dialer. Προτείνω DW. 4) Δεν έχω δει σχετική επιλογή στα Sony. 5) Άγνωστο 6) Το εικονίδιο που είναι κάτω αριστερό νομίζω ότι είναι φάκελος. Δοκίμασε να φτιάξεις έναν φάκελο στην επιφάνεια εργασίας και σύρτον στο dock. Ίσως δουλέψει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 [quote=philipBRAZIL;4593656 Στην οθόνη κλειδώματος πως αλλάζω εικόνα; Settings>Display>Lock Screen>Wallpaper Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το γκρί χρώμα στο περίγραμμα όπου περιλαμβάνονται και τα 3 βασικά πλήκτρα λειτουργίας της κάτω πλευράς, αλλάζει χρώμα; 1 μαύρο θα πήγαινε καλύτερα Δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2178024 και εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180168 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Τελείωσε ο 4ος κύκλος φόρτισης-αποφόρτισης. 16 ώρες με οθόνη στο 38%.Άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Rooted ! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 κατεβαζετε την τελευταια V21 ,αποσυμπιεση >RunMe.bat >επιλογη 3 και ακολουθειτε τα βηματα.. Προς το παρον δεν θα σβησω καμιά εφαρμογη για να μπορω να κανω ota στην 4,2 ,περισσοτερο για τα ads το εκανα και για να δω αν δουλευει Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 SD καρτα 64gb εβαλε κανεις σας? Την ''βλεπει'' κανονικα? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Rooted ! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 κατεβαζετε την τελευταια V21 ,αποσυμπιεση >RunMe.bat >επιλογη 3 και ακολουθειτε τα βηματα.. Προς το παρον δεν θα σβησω καμιά εφαρμογη για να μπορω να κανω ota στην 4,2 ,περισσοτερο για τα ads το εκανα και για να δω αν δουλευει Αυτά είναι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα, εισαγωγή από Αγγλία μου είπαν τελικά πως είναι. Δεν έχει μέσα το doc κατά πρώτον, αλλά έχει μέσα προστατευτική ζελατίνα για το πίσω και για το εμπρός μέρος κατά δεύτερο. Μου έστειλαν και έξτρα φορτιστή με ίδιες προδιαγραφές από ότι είδα γιατί ο άλλος έχει τα αγγλικά βύσματα. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει το doc Ελλάδα για να το αγοράσω;κι αν όχι, από που; Πάντως αλλά με μια λέξη φοβερό τηλ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα, εισαγωγή από Αγγλία μου είπαν τελικά πως είναι. Δεν έχει μέσα το doc κατά πρώτον, αλλά έχει μέσα προστατευτική ζελατίνα για το πίσω και για το εμπρός μέρος κατά δεύτερο. Μου έστειλαν και έξτρα φορτιστή με ίδιες προδιαγραφές από ότι είδα γιατί ο άλλος έχει τα αγγλικά βύσματα. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει το doc Ελλάδα για να το αγοράσω;κι αν όχι, από που; Πάντως αλλά με μια λέξη φοβερό τηλ. Από που το πήρες από Αγγλία??? Αν κοιτάξεις στο handtec.co.uk θα βρεις το dock που ζητάς.... Για Ελλάδα δεν ξέρω... Εγώ το παράγγειλα από το παραπάνω μαγαζί μαζί με το dock... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Από που το πήρες από Αγγλία??? Αν κοιτάξεις στο handtec.co.uk θα βρεις το dock που ζητάς.... Για Ελλάδα δεν ξέρω... Εγώ το παράγγειλα από το παραπάνω μαγαζί μαζί με το dock... Στην συσκευασία από handtec.co.uk τi μετασχηματιστή έχει? ΕU or UK? Edited March 13, 2013 by aleman Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts