Guest Logi Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Λοιπόν πήρα στη Vodafone για να δω τι χρειάζεται για να ενεργοποιήσω το lte σύμφωνα με την εταιρία το Sony Xperia Z δεν υποστηρίζει 4g δίκτυα Ήμαρτον! Εν τω μεταξύ Now this is how you sell the Xperia Z at retail και Σύγκριση της κάμερας με τα καλά Νόκια. (Δεν το διάβασα ακόμα!) ΕΔΙΤ: Να και η πλήρης συλλογής των εικόνων: http://www.flickr.com/photos/pureviewclub/sets/72157632928702933/ Edited March 11, 2013 by Logi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Πέρασε το PC companion στον υπολογιστή για να κάνεις εύκολα και γρήγορα την μεταφορά! Έχω Mac.:O Eπίσης, το S δουλεύει σε safe mode δεν βλέπει εφαρμογές. Δεν ξέρω εαν θα χρειαστεί κάποια να τρέξει σε αυτό. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Σε "μηλοφωνο 5" πάντως έγινε enable με ένα τηλεφώνημα. Ίσως να είναι 4g rdy η νέα sim του "μηλοφονου" από vodafone. ;) Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Λοιπόν πήρα στη Vodafone για να δω τι χρειάζεται για να ενεργοποιήσω το lte σύμφωνα με την εταιρία το Sony Xperia Z δεν υποστηρίζει 4g δίκτυα αφού συνήλθα από το σοκ του έστειλα σε email τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και μου είπαν ότι θέλει καινούργια κάρτα σιμ και ειδικό πακέτο συμβολαίου αυτά... Εγω μολις εβαλα νεα σιμ αλλα συμφωνα με αυτο http://forums.macrumors.com/showpost.php?p=15861994&postcount=18 και παλι δεν υποστηριζει , Χμμ Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Κοιτάζω για pouch. Τι γνώμη έχετε για την roxfit; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορίσει σε βιολετί χρώμα; Και για να σας προλάβω, για τη γυναίκα μου το θέλω! Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Κοιτάζω για pouch. Τι γνώμη έχετε για την roxfit; Αυτο πηρα πολυ καλο εφαρμοζει τελεια και μπαινει/βγαινει ευκολα http://www.handtec.co.uk/sony-xperia-z-book-style-flip-case-black-sma5127b.html Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Από ποιότητα πώς σου φαίνεται; Κόστος μαζί με τα μεταφορικά; Χρόνος παράδοσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Το κινητό είναι άριστο σε γενικές γραμμές. Ωστόσο επειδή έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό όλο αυτό με την οθόνη, τις συγκρίσεις με άλλα κινητά, κτλ θα παρακαλέσω να επικεντρωθούμε στο θέμα μας που είναι καθευατό του κινητό. Για συγκρίσεις μεταξύ κινητών υπάρχουν αντίστοιχα forum όπου μπορείτε να ανοίξετε θέματα και να επιχειρηματολογήσετε. Σας παρακαλώ πολύ λοιπόν να μην συνεχιστεί αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που το τονίζω οπότε από την επόμενη φορά θα παρθούν πιο δραστικά μέτρα. Ευχαριστώ. Πες τα Γιώργο, άντε γιατί μπαίνω να διαβάσω και βλέπω όλο χαχαζομάρες να συζητάμε. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Το έχει αγοράσει κανεις σας από : http://www.handtec.co.uk Αν ναι, χρόνος αποστολείς ? Είναι Φερέγγυο? Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Από ποιότητα πώς σου φαίνεται; Κόστος μαζί με τα μεταφορικά; Χρόνος παράδοσης; Αριστη ποιοτητα σε 2 μερες εδω +17-18ευρω με dhl ,την πηρα μαζι με το Ζ οποτε δεν μου φανηκε σαν εξτρα εξοδο @Αleman εγω σε 2 μερες ηταν εδω ,καλη εξυπηρετηση Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 εμενα μου άρεσε αρκετά .αν και γενικός μου αρέσουν τα προϊόντα της σονυ δεν με εντυπωσίαζαν τα κινητά της.το μόνο που με χάλασε ειναι ενα βίντεο που ειδα που καποιος βγάζει την ζελατίνα και φεύγει και το logo της σονυ ! Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Γιατί να βγάλει κάποιος την προστατευτική ζελατίνα; Κάνει την δουλειά της και είναι τοποθετημένη τέλεια. Το θεωρώ παράλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Γιατί να βγάλει κάποιος την προστατευτική ζελατίνα; Κάνει την δουλειά της και είναι τοποθετημένη τέλεια. Το θεωρώ παράλογο. Γιατί μπορεί να του έχει γρατζουνιστει ή να μην θέλει να το χρησιμοποιεί με 2 ζελατίνες. Το μόνο πρόβλημα που βρίσκω είναι για κάποιον που θέλει να την αφαιρέσει. Υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά στην οθόνη, διότι αφαιρείται ιδιαίτερα δύσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 εμενα μου άρεσε αρκετά .αν και γενικός μου αρέσουν τα προϊόντα της σονυ δεν με εντυπωσίαζαν τα κινητά της.το μόνο που με χάλασε ειναι ενα βίντεο που ειδα που καποιος βγάζει την ζελατίνα και φεύγει και το logo της σονυ ! Αυτη η φωτο ειχε κυκλοφορησει πολυ στην αρχη αλλα μαλλον μιλαμε για συσκευη προπαρασκευης. Σε κανενα αλλο τηλεφωνο της σονυ δεν συμωαινει αυτο και δεν βρισκω λογο να γινεται εδω. Παρολα αυτα οπως ειπαν τα παιδια η προστασια οθονη καλα κανει που βρισκεται εκει.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Άντε να έρθει το ZL δεν την παλεύω!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά , έχετε παρατηρήσει να ζεσταίνεται αρκετά στο πίσω πάνω μέρος; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά , έχετε παρατηρήσει να ζεσταίνεται αρκετά στο πίσω πάνω μέρος; Επίσης, μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος να "παίζει" το γυαλί στην πίσω όψη (εννοώ, να υποχωρεί προς τα μέσα) στο κάτω μέρος εκεί που βρίσκονται τα γράμματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Δεν διαπίστωσα να παίζει κάτι. Κάποιες φορές ζεσταίνεται αλλά όχι υπερβολικά. Το αυτοκόλλητο που δείχνει το NFC το έχετε βγάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά , έχετε παρατηρήσει να ζεσταίνεται αρκετά στο πίσω πάνω μέρος; Χτες ειδα ταινια και ζεσταθηκε αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο Επίσης, μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος να "παίζει" το γυαλί στην πίσω όψη (εννοώ, να υποχωρεί προς τα μέσα) στο κάτω μέρος εκεί που βρίσκονται τα γράμματα; Απολυτως οχι Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Αυτο μάλλον ενδιαφέρει πρώην χρήστες iphone που κάνανε μετάβαση σε κάποιο πρόσφατο Xperia (συμπεριλαμβανομένου του Ζ) http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2013/3/10/h-sony-iphone-xperia-transfer.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 το μόνο που με χάλασε ειναι ενα βίντεο που ειδα που καποιος βγάζει την ζελατίνα και φεύγει και το logo της σονυ ! σε αλλο οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Πέρασε το PC companion στον υπολογιστή για να κάνεις εύκολα και γρήγορα την μεταφορά! Βρήκα 1 pc και προσπαθώ εδώ και ώρα να μεταφέρω τις επαφές μου! Αλήθεια, γιατί νόμιζα οτι τα android κινητά μπορούν να μεταφέρουν τις επαφές μέσω της gmail διευθύνσεως δίχως να έχουν ανάγκη απο άλλα εργαλεία και προγράμματα παλαιομοδίτικα; Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Βρήκα 1 pc και προσπαθώ εδώ και ώρα να μεταφέρω τις επαφές μου! Αλήθεια, γιατί νόμιζα οτι τα android κινητά μπορούν να μεταφέρουν τις επαφές μέσω της gmail διευθύνσεως δίχως να έχουν ανάγκη απο άλλα εργαλεία και προγράμματα παλαιομοδίτικα; Μπορουν ,αν ειχες τις επαφες σου δεμενες με το gmail σου τοτε απλα μεσα απο το τηλ κανεις συγχρονισμο και τελος Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 σε αλλο οχι Στο 2o δεν είναι το Z αλλα το T Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts