Jump to content

[ROM] SlimBean (Jelly Bean)

nikospot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ερωτηση...αν περασεις μονο την ρομ χωρις τα γκαπς και ανοιξεις το κιν...βρισκεις ενα ωραιοτατο εικονιδιο που λεει 'music'και μπορεις να βαλεις οποιο τραγουδακι θες να χτυπαει στην κληση..οταν βαλεις τα γκαπς..αυτο φευγει..!πως θα το επαναφερω..?:(

Δέν έχεις τρόπο με τα Gapps να περάσεις ήχο κλήσης εννοείς?Κατέβασε τον ES explorer και μέσα στον φάκελλο media>audio>ringtones βάζεις ότι θές να έχεις για ήχο κλήσης.Μετά πας στις ρυθμίσεις συστήματος>Ηχος>Ηχος κλήσης τηλεφώνου και θα σου εμφανίσει εκεί τα κομμάτια που έχεις βάλει μέσα στο φάκελλο ringtones.:)

ps:Μπορεί να χρειαστεί επανεκκίνηση για να διαβάσει τα νέα κομμάτια στον φάκελλο.;)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δέν έχεις τρόπο με τα Gapps να περάσεις ήχο κλήσης εννοείς?Κατέβασε τον ES explorer και μέσα στον φάκελλο media>audio>ringtones βάζεις ότι θές να έχεις για ήχο κλήσης.Μετά πας στις ρυθμίσεις συστήματος>Ηχος>Ηχος κλήσης τηλεφώνου και θα σου εμφανίσει εκεί τα κομμάτια που έχεις βάλει μέσα στο φάκελλο ringtones.:)

ps:Μπορεί να χρειαστεί επανεκκίνηση για να διαβάσει τα νέα κομμάτια στον φάκελλο.;)

φιλε ιωαννη τζιφος...τα εκανα ολα αυτα αλλα τπτ..αλλα οκ δν πειραζει!αυτο ειναι το λιγοτερο..σε λιγο βγαινει build 2..ελπιζω να εχει κανα fix

πανω στο θεμα!:)

samsung galaxy ace 3 GT-S7275R keep updating..

Παιδιά δεν παίζουν τα links στην αρχη για να κατεβάσει κάποιος την rom και τα gapps... διορθωστε το αν είναι δυνατο

δες εδώ http://www.slimroms.net/

Xiaomi 12 Pro

hallo γαλαξιες!!τι κανουμε???δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω...μολις διαβασα στο slimroms οτι τα παλικαρια δουλευουν πανω στο κιτ κατ..ειδα καλα η ονειρυομαι κοκοροπουλα???χαχαχα!!!:lol:

βρε καλά βλέπουν τα ματάκια σου,αλλά και να μη κόψουν τη συσκευή μας,δε νομίζω να τρέχει ομαλά στο κινητό μας.Τα 512mb ραμ είναι πολύ λίγα πλέον....

Xiaomi 12 Pro

βρε καλά βλέπουν τα ματάκια σου,αλλά και να μη κόψουν τη συσκευή μας,δε νομίζω να τρέχει ομαλά στο κινητό μας.Τα 512mb ραμ είναι πολύ λίγα πλέον....

Δυστηχώς Χρυσόστομε θα συμφωνήσω μαζί σου.....προσώπικά κουράστικα με την 4.3 της Slim και πέρασα για δοκιμή την 10.2 cyanogen και έίναι κάπως καλύτερη της Slim αλλά και πάλι έχει πολύ λίγα ελεύθερα mb και κολλάει συχνά λόγω της μή επαρκής μνήμης.

Είμαι ήδη στην αναζήτηση νέου κινητού αλλά μάλλον ο Γαλαξίας θα παραμείνει στα χέρια μου σαν φόρο τιμής και σαν backup phone.:D

(εννοείται ότι νέο βγαίνει θα το περνάω και σε αυτόν να μήν είναι παραπονεμένος.:lol:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

εγω κυρίως λόγω οικονομικών μένω στον γαλαξία και αλλάξω σε κανά κινέζο θα πάω :p

Πάντως το ίδιο θα κάνω και γω,θα το αναβαθμίσω όσο πάει,μέχρι τέλους.

Xiaomi 12 Pro

Καταβαθμιστε και λίγο αν θέλετε :p

Εγώ πέρασα electrom και το κινητό πάει μια χαρά! Σήμερα λογικά θα ανεβάσει και το update (ισως το τελευταίο) ο dev.

4.0.4 Είναι!

Μέχρι τώρα την βλέπω αρκετά καλή αν και απο συνήθεια περιμένω να κρεμάσει :lol:

Σε λίγο θα περάσω την τελευταια που εβγαλε σήμερα το παλικάρι.

Ίσως και κάποιο semaphore αργότερα.

Σε σχέση με τις jb φαίνεται λιγότερο γρήγορη/απότομη σε απόκριση (εναλλαγές σε εφαρμογές) όπως είναι λογικό, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει σκαλώσει καθόλου όπως με τις jb!

Ελπίζω να μείνει έτσι και να γίνει καλύτερη με το update και ένα semaphore :D

για πες και τίποτα ρε άνθρωπε.τι φρούτο είναι αυτή;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2401048

:)

χμ...θα δείξει,αν με πιάσει όρεξη για πειράματα πάλι,μπορεί να κάνω ένα πέρασμα και από εκεί....

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα

αν και είιμαι με το galaxy s4 πλέον λέω λα περάσω μια slim αλλά stable.

Είμαι με 2.3.6 stock και δεν έχω καμμιά ιδέα από CM κτλ.

Στο αρχικό λινκ ο οδηγός για CM δεν υπάρχει....

Ποια προτείνεται? Αναλυτικός οδηγός για πέρασμα? Ευχαριστώ

~~~ Νίκος

Καλησπέρα

αν και είιμαι με το galaxy s4 πλέον λέω λα περάσω μια slim αλλά stable.

Είμαι με 2.3.6 stock και δεν έχω καμμιά ιδέα από CM κτλ.

Στο αρχικό λινκ ο οδηγός για CM δεν υπάρχει....

Ποια προτείνεται? Αναλυτικός οδηγός για πέρασμα? Ευχαριστώ

Υπάρχει κανόνικότατα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341329

πάτα το λίνκ για την 10.2 και κατέβασε το πρώτο πάνω πάνω nightly που ειναι το πιό τελευταίο.Το περνάς με CWM χωρίς τα gapps και μετά ακολουθείς τον οδηγό της εδώ πρώτης σελίδας.:)

By the way, η elect τελικα δεν εβγαλε προβλημα αλλα...Αλλα! Παντα αυτο το αλλα :p

Εβγαλε το κλασικο low storage και μου την εδωσε :lol:

Εμένα με Slim bean 3.1 και semaphore 2.6.5s δουλεύει ταχύτατα και σε συνδυασμό με το greenify έχω πάντα 100-130mb free ram. To αρνητικό είναι η μπαταρία και το spirit fm. Βέβαια είναι λίγο φρέσκο το φλασάρισμα ακόμα! :p Υγ: Η XWJWB πάντως είναι η καλύτερη στοκ που δοκίμασα.

Εμένα με Slim bean 3.1 και semaphore 2.6.5s δουλεύει ταχύτατα και σε συνδυασμό με το greenify έχω πάντα 100-130mb free ram. To αρνητικό είναι η μπαταρία και το spirit fm. Βέβαια είναι λίγο φρέσκο το φλασάρισμα ακόμα! :p Υγ: Η XWJWB πάντως είναι η καλύτερη στοκ που δοκίμασα.

Γιατί το spirit fm αρνητικό?Έχεις τον semaphore manager?Μπές play κατέβασε τον και ενεργοποίησε τον FM δέκτη και θα δουλέυει κανόνικα.:)

Γιατί το spirit fm αρνητικό?Έχεις τον semaphore manager?Μπές play κατέβασε τον και ενεργοποίησε τον FM δέκτη και θα δουλέυει κανόνικα.:)

Το έχω κάνει αυτό. Απλά εκεί που ακούω ράδιο (το free spirit έχω) ξαφνικά σταματάει να παίζει χωρίς λόγο και πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω την εφαρμογή... (Για να σε προλάβω όχι δεν το έχω 'πρασινοποιήσει" το spirit με το greenify). Θυμάμαι προ 10 μηνών περίπου που είχα ξαναβάλει μια Slim bean, 3.0.0 αν δεν κάνω λάθος, δεν το έκανε αυτό και έπαιζε κανονικά. Ίσως είναι θέμα κέρνελ και θέλει κάποια άλλη έκδοση πιο παλιά γιατί έχω τν τελευταία για android 4.1 (τον 2.6.5s).

Το έχω κάνει αυτό. Απλά εκεί που ακούω ράδιο (το free spirit έχω) ξαφνικά σταματάει να παίζει χωρίς λόγο και πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω την εφαρμογή... (Για να σε προλάβω όχι δεν το έχω 'πρασινοποιήσει" το spirit με το greenify). Θυμάμαι προ 10 μηνών περίπου που είχα ξαναβάλει μια Slim bean, 3.0.0 αν δεν κάνω λάθος, δεν το έκανε αυτό και έπαιζε κανονικά. Ίσως είναι θέμα κέρνελ και θέλει κάποια άλλη έκδοση πιο παλιά γιατί έχω τν τελευταία για android 4.1 (τον 2.6.5s).

Χμμμ...ίσως παίζει ρόλο το ότι έχεις όντως την τελευταία εκδοση κερνελ για το 4.1.2.

Εμένα με 3.3.0.s παίζει κανονικά και χωρίς διακοπές.

• 1 month later...

καλησπερα γαλαξιες!λοιπον εχω περασει 4.4 στο παλικαρισιο κινητο μας και μπορω να πω οτι ειναι παρα παρα πολυ καλο!!ακομη μπορει να μν εχει ολες τις συντομευσεις που εχουν οι slimroms..προφανως γιατι ειναι unofficial ακομη..αλλα ειναι πραγματικα σταθερη ρομ...και νομιζω οτι καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια..τουλαχιστον σε κατασταση αναμονης..

αποψη μου η 1.6 weekly ειναι καλυτερη απο την 1.7..ετσι κ αλλιως αυτες εχουν βγει για εμας!

δοκιμαστε να δειτε κ εσεις!

καλησπερα γαλαξιες!λοιπον εχω περασει 4.4 στο παλικαρισιο κινητο μας και μπορω να πω οτι ειναι παρα παρα πολυ καλο!!ακομη μπορει να μν εχει ολες τις συντομευσεις που εχουν οι slimroms..προφανως γιατι ειναι unofficial ακομη..αλλα ειναι πραγματικα σταθερη ρομ...και νομιζω οτι καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια..τουλαχιστον σε κατασταση αναμονης..

αποψη μου η 1.6 weekly ειναι καλυτερη απο την 1.7..ετσι κ αλλιως αυτες εχουν βγει για εμας!

δοκιμαστε να δειτε κ εσεις!

Σε σχέση με την 4.3, από ταχύτητα πηγαίνει καλύτερα;

Γιάννης

Σε σχέση με την 4.3, από ταχύτητα πηγαίνει καλύτερα;

θεωρω ναι ειναι πιο γρηγορη..και εχει καλητερη αποκριση και σε εφαρμογες..οπως το messenger για παραδειγμα!

Επιβεβαιώνω κι εγώ η 4.4.2 είναι αρκετά σταθερή απλά έχει ελλείψεις! Επίσης τρώει σκαλώματα ο dialer αλλά ως εκεί, δεν έχω παρατηρήσει άλλα προβλήματα. Είναι πολύ γρήγορη!!!

Edit: Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον superuser. Δεν με ρωτάει για τις εφαρμογές αν θέλω να τους δώσει root acces μου κάνει σε όλες deny εκτός από το slimcenter.. Αντιμετωπίζει κανείς τίποτα παρόμοιο;

Edited by johnybryant24