Jump to content

[ROM] SlimBean (Jelly Bean)

nikospot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το δοκίμασες; Τώρα το είδα κι εγώ ότι βγήκε και σαν ανεξάρτητο zip. (παλαιότερα το είχα δει μέσα στο AIO Aroma zip)

Δεν το είχα προσέξει... δουλεύει μια χαρά...

Ευχαριστώ.

Α και κάτι ακόμα... μου έχει έρθει μια ειδοποίηση για την build 3. Το ρύθμισα να μην ψάχνει για νέες εκδόσεις... αλλά συνεχώς μου πετάει ότι είναι διαθέσιμη νέα έκδοση. Πως το απενεργοποιώ αυτό...;

Edited by badvariemai

• Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν το είχα προσέξει... δουλεύει μια χαρά...

Ευχαριστώ.

Α και κάτι ακόμα... μου έχει έρθει μια ειδοποίηση για την build 3. Το ρύθμισα να μην ψάχνει για νέες εκδόσεις... αλλά συνεχώς μου πετάει ότι είναι διαθέσιμη νέα έκδοση. Πως το απενεργοποιώ αυτό...;

απεγκαθιστάς το rom updater :p

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Ερώτηση

Έχω περάσει την τελευταία CM10.1 κ έχω πάθει την πλάκα μου:D

Ήθελα να περάσω την JellyBean αλλά απ ότι βλέπω στις ρυθμίσεις η version είναι η 4.2.2

Θα κερδίσω κάτι αν περάσω JB ή να μείνω εδώ;

Ερώτηση

Έχω περάσει την τελευταία CM10.1 κ έχω πάθει την πλάκα μου:D

Ήθελα να περάσω την JellyBean αλλά απ ότι βλέπω στις ρυθμίσεις η version είναι η 4.2.2

Θα κερδίσω κάτι αν περάσω JB ή να μείνω εδώ;

Τι θελεις να πεις..; Και η 4.2.2 ειναι jellybean...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Μπερδευτηκα SlimBean εννοουσα.

Παρατήρησα οτι η CM10.1 είναι ενημερωμένη(τελευταια ενημέρωση 07/04/13) πολύ περισσότερο απ την SlimBean.

Γι αυτό κυρίως ρωταω αν αξίζει η μετάβαση.

Μπερδευτηκα SlimBean εννοουσα.

Παρατήρησα οτι η CM10.1 είναι ενημερωμένη(τελευταια ενημέρωση 07/04/13) πολύ περισσότερο απ την SlimBean.

Γι αυτό κυρίως ρωταω αν αξίζει η μετάβαση.

Μια χαρά είναι πάντως η ανανενομένη έκδοση της CM10.1;)

Samsumg Galaxy S GT-I9000

Running cm 10.11-SNAPSHOT M5

Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB

Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:)

Παιδιά μέχρι και την build 2 το gps δούλευε άριστα...Στην 2.5 και τώρα στην 3 βλέπει δορυφόρους αλλα δεν κλειδώνει με τίποτα..!!! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος..?

Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000

ROM : Slim Bean 4.3 Build 1

Kernel : Semaphore 3.1.s

απεγκαθιστάς το rom updater :p

Επείδη ψιλόπορωθηκα με τα updates πάλι αφού είχα ένα μικρό θέμα με τον Γαλαξία (βλέπε slimics,δεν bootare ξαφνικά το κινητό) και λύθηκε με καποια wipes,αποφάσισα να περάσα την 3.1.0 (4.1.2).

Την πέρασα κανονικά τα πάντα όλα με σωστά αρχεία κτλ και έκανα το reboot system now.....ξανά τα ίδια...το κινητό μένει στο galaxy s gt I9000 και κάνει επανεκινήσεις στο ίδιο σήμείο (ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα με το πρόβλημα που είχα).Δέν μπαίνει στο CWM και μπαινει μόνο στο downloading αλλά δεν έχω το καλώδιο εύκαιρο να τα κάνω με odin.:(

Το κεφάλι μου μέσα τι με έτρωγε βραδυάτικα....:cry:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Επειδή το κινητό μπαίνει σε μόνο σε DOWNLOAD MODE μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς θα το ξυπνήσω με kernel via odin?Αν και λογικά η rom είχε ήδη τον semaphore για την Slimbean ενσωματωμένη.:(

Τα βήματα και τα αρχεία που έβαλα είναι σωστά πάντως.Απ'ότι είδα ψάχνοντας το έχουν πάθει πολλοί χρήστες στα ξαφνικά να μην μπουτάρει και να μένει κολλημένο στο Galaxy S με συνεχόμενα rebootings.Εγώ το έπαθα πριν μία βδομάδα ενώ δουλευε μιά χαρα το κινητό με την Slim Ics,έκανε restart μόνο του και μετά δεν μπορούσε να κανει boot όπως και τώρα.Μετά από πολλές προσπάθειες με vol up+home+power τελικά μπήκε και έκανα wipes και άνοιξε.Από εχθές που έκανα μετάβαση στην 3.1.0 (4.1.2) και ενώ όλα πήγαν καλά με τα αρχεία περιμένωντας να ανοίξει με την JB πλέον,έκανε πάλι το ίδιο και δεν μπορώ να το βάλω σε recovery με τίποτα.:mad:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Επειδή το κινητό μπαίνει σε μόνο σε DOWNLOAD MODE μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς θα το ξυπνήσω με kernel via odin?Αν και λογικά η rom είχε ήδη τον semaphore για την Slimbean ενσωματωμένη.:(

Τα βήματα και τα αρχεία που έβαλα είναι σωστά πάντως.Απ'ότι είδα ψάχνοντας το έχουν πάθει πολλοί χρήστες στα ξαφνικά να μην μπουτάρει και να μένει κολλημένο στο Galaxy S με συνεχόμενα rebootings.Εγώ το έπαθα πριν μία βδομάδα ενώ δουλευε μιά χαρα το κινητό με την Slim Ics,έκανε restart μόνο του και μετά δεν μπορούσε να κανει boot όπως και τώρα.Μετά από πολλές προσπάθειες με vol up+home+power τελικά μπήκε και έκανα wipes και άνοιξε.Από εχθές που έκανα μετάβαση στην 3.1.0 (4.1.2) και ενώ όλα πήγαν καλά με τα αρχεία περιμένωντας να ανοίξει με την JB πλέον,έκανε πάλι το ίδιο και δεν μπορώ να το βάλω σε recovery με τίποτα.:mad:

Κατεβαζεις τον semaphore σε .tar απο το thread του στο xda και δοκιμαζεις.

Κατεβαζεις τον semaphore σε .tar απο το thread του στο xda και δοκιμαζεις.

Ήθελα να το γράψω από το πρωί μήπως το δοκίμαζα αλλά ανυπομονούσα να περάσω πρώτα τον semaphore και μετά να δώ τι και πώς....

NAI GMT την π@@@@@να μου ΝΑΙ!!!!Άνοιξε και πάλι!!!:D

Αλλά...δεν έχω νέτ (ο εργοστασιακός browser ανοιγει και κλεινει επιτοπου) και το google play store ενω παει να ανοιξει κλείνει και δεν μπορω να κάνω τιποτα...και τον λογαριασμο που εβαλα δεν συγχρονιζει να πάρω back ups.:(

εδιτ:Επισης στην μπάρα ειδοποιησεων οταν πατάω την ημερομηνια "δυστηχως η εφαρμογη UI συστηματος εχει σταματησει " και πιο διπλα οι μπαρες οι μικρες για ρυθμιση δεν δουλευουν.το ρολοι δουλευει για το κυπνητηρι κανονικα.

edit2:Επιτέλους το βρήκα...είχα τα slim gapps για την 4.2.2 από τον οδηγό ενώ ήθελα για την 4..1.2 και όλα εφτιαξαν ως δια μαγείας......SUSPECT21 πραγματικά αξιζε την αλλαγή από SlimIcs με τα χίλια.:)

Edited by ioannis_m

Σήμερα ήθελα να στείλω ένα μυνημα και δεν μπορούσα με τίποτα.Ενώ δέχομαι κανονικά δεν μπορώ να στείλω.Έβαλα τον semaphore 2.6.0s για να μπορω να έχω ράδιο με το spirit fm.

Δνε κατάλαβα μήπως έκανα κάτι άλλο με κάποιες ρυθμίσεις και δεν μπορώ να δεχθώ πλέον μυνηματα.Ξέρει κάποιος τι μπορει να φταίει?:O

Σήμερα ήθελα να στείλω ένα μυνημα και δεν μπορούσα με τίποτα.Ενώ δέχομαι κανονικά δεν μπορώ να στείλω.Έβαλα τον semaphore 2.6.0s για να μπορω να έχω ράδιο με το spirit fm.

Δνε κατάλαβα μήπως έκανα κάτι άλλο με κάποιες ρυθμίσεις και δεν μπορώ να δεχθώ πλέον μυνηματα.Ξέρει κάποιος τι μπορει να φταίει?:O

Φίλε μου ο 2.6.0s είναι για 4.1.2.....Αν φοράς 4.2.2 ίσως να είναι αυτό το πρόβλημα...:)

Έχω βρεί το πρόβλημα, μετά από τέσσερα-πέντε φλάσαρισματα ξανά και ξανά...., τελικά έχει χαθεί το smsc από το κινητό και δεν μπορώ να το βάλω ξανά.

Μου βγάζει update error και δεν το παίρνει. Καμμιά ιδέα?

Μία διόρθωση....να δεχθώ μυνήματα μπορώ,να στείλω όχι.

Επίσης έχω πρόβλημα με το ξεκλείδωμα της οθόνης.Δέν ανοίγει ξανά πάρα μόνο με παρατεταμένη πίεση και αναγκαστικό reboot.Έχω βάλει το deep idle και overclock στα 1.1mhz.,Μήπως φταίει αυτό?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Έχω βρεί το πρόβλημα, μετά από τέσσερα-πέντε φλάσαρισματα ξανά και ξανά...., τελικά έχει χαθεί το smsc από το κινητό και δεν μπορώ να το βάλω ξανά.

Μου βγάζει update error και δεν το παίρνει. Καμμιά ιδέα?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25456485

Εναλλακτικά βάλε την sim σου σε ένα άλλο κινητό και δοκίμασε να επαναφέρεις το smsc εκεί...

Ή κατέβασε την εφαρμογή GoSMS....πήγαινε Settings > Advanced > Enable customized SMSC number και βάλε εκεί το smsc σου...(Αν το πάρει μετά μπορείς να βγάλεις την εφαρμογή)

Ελπίζω να δουλέψει κάτι απο αυτά...

Edited by petros_78

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25456485

Εναλλακτικά βάλε την sim σου σε ένα άλλο κινητό και δοκίμασε να επαναφέρεις το smsc εκεί...

Ή κατέβασε την εφαρμογή GoSMS....πήγαινε Settings > Advanced > Enable customized SMSC number και βάλε εκεί το smsc σου...(Αν το πάρει μετά μπορείς να βγάλεις την εφαρμογή)

Ελπίζω να δουλέψει κάτι απο αυτά...

Καταρχάς σε ευχαριστώ γιά την απάντηση.:)

Έχω ήδη προσπαθήσει να κάνω αυτό που λένε στους xda ανεπιτυχώς.Επίσης δοκίμασα και με άλλο κινητό και ενώ στέλνει κανονικά με το άλλο δέν κρατάει στήν κάρτα sim το smsc.

Επιτυχία είχαμε δέ με το gosms.Στέλνει όμως μόνο από την εφαρμογή αυτή και όχι από την δικιά του.:(

Θα ήθελα μία εξυπηρέτηση από κάποιον χρήστη με τον γαλαξία και σύνδεση Cosmote.

Nα μπεί στις πληροφορίες τηλεφώνου με αυτόν τον κωδικό *#*#4636#*#* , να δεί το SMSC που αναγράφεται στην συσκευή και να το ποστάρει εδώ να δοκιμάσω και έτσι γιατί όταν το βάζω με +3097100000 δεν το δέχεται.Ευχαριστώ!:)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

στο smsc στο phoneinfo εμένα μου έχει κενό

επίσης η εφαρμογή των cm-sb για τα μηνύματα είναι ελεινή, βάλε κάποια άλλη

για το deep idle ενδεχομένως να φταίει το o/c

άσε το όπως είναι και βλέπεις

Edited by suspect21

πέρνα ξανά μια gb και ξαναφλάσαρε από την αρχή

στο smsc εμένα μου έχει κενό

επίσης η εφαρμογή των cm-sb για τα μηνύματα είναι ελεινή, βάλε κάποια άλλη

Εννοείς να περάσω Gingerbread πάλι και μετά να ξαναβάλω SlimBean μήπως το επαναφέρει?Σέ ένα παλιό κινητό πάντως sony walkman που έχω για καβάτζα δουλεύει η αποστολή μυνημάτων και έχει το smsc κανονικά μέσα η sim.:confused:

Στα δεύτερα bold εννοείς cyanogen mode kai SlimBean?Έχω ήδη περάσει την Gosms και κάνω την δουλειά μου χάρη στον petros_78 και τις οδηγίες του με το Settings > Advanced > Enable customized SMSC number.Έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη εφαρμογή για μυνήματα?Έψαχνα να βρώ της Slim Ιcs την εμαρμογή που ήταν και μπλέ το εικονίδιο αλλά δεν την βρήκα.Ευπρόσδεκτες προτάσεις.:happy:

Απλά έλεγα μήπως βρώ τι φταίει να το έχουμε και για μελλοντικούς χρήστες που μπορεί να το πάθουν.;)

Εννοείς να περάσω Gingerbread πάλι και μετά να ξαναβάλω SlimBean μήπως το επαναφέρει?Σέ ένα παλιό κινητό πάντως sony walkman που έχω για καβάτζα δουλεύει η αποστολή μυνημάτων και έχει το smsc κανονικά μέσα η sim.:confused:

Στα δεύτερα bold εννοείς cyanogen mode kai SlimBean?Έχω ήδη περάσει την Gosms και κάνω την δουλειά μου χάρη στον petros_78 και τις οδηγίες του με το Settings > Advanced > Enable customized SMSC number.Έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη εφαρμογή για μυνήματα?Έψαχνα να βρώ της Slim Ιcs την εμαρμογή που ήταν και μπλέ το εικονίδιο αλλά δεν την βρήκα.Ευπρόσδεκτες προτάσεις.:happy:

Απλά έλεγα μήπως βρώ τι φταίει να το έχουμε και για μελλοντικούς χρήστες που μπορεί να το πάθουν.;)

είχα κάνει τροποποίηση στο πάνω μήνυμα, δες το :)

εφόσον με άλλη εφαρμογή sms, στέλνεις και λαμβάνεις sms δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε δε νομίζω ότι είναι πολλοί οι χρήστες της slimebean οι οποίοι χρησιμοποιούν τη στοκ εφαρμογή των μηνυμάτων

στην στοκ εφαρμογή μηνυμάτων τι σου έχει ως κέντρο μηνυμάτων?

στην στοκ εφαρμογή μηνυμάτων τι σου έχει ως κέντρο μηνυμάτων?

Αυτό είναι το θέμα,δέν έχει κέντρο μυνημάτων καθόλου στις ρυθμίσεις η στόκ εφαρμογή.:blink:

Γι'αυτό μπαίνω από τον κωδικό που βάζεις στον dialer να δώ τι παίζει με το smsc και το έχει όντως κενό όπως το δικό σου.

στο smsc στο phoneinfo εμένα μου έχει κενό

για το deep idle ενδεχομένως να φταίει το o/c

άσε το όπως είναι και βλέπεις

Λές δηλαδή να ξαναενεργοποιήσω το deep idle στον manager για οικονομία μπατάρίας αλλά χωρίς oveclocking μήπως φταίει αυτό?Το μόνο που έχω τώρα στον manager είναι το radio για το spirit fm.:)

Edit:Αν φταίει όντως το overclocking μήπως πρέπει να βάλω πάλι το busybox kai to morelocale2 ξανά η δεν χρειάζονται για την rom?Νόμιζα ότι έφταιγαν αυτά για το κόλλημα που έτρωγε και δεν άνοιγε από stand by στην οθόνη ξεκλειδώματος.

Edited by ioannis_m

Αυτό είναι το θέμα,δέν έχει κέντρο μυνημάτων καθόλου στις ρυθμίσεις η στόκ εφαρμογή.:blink:

Γι'αυτό μπαίνω από τον κωδικό που βάζεις στον dialer να δώ τι παίζει με το smsc και το έχει όντως κενό όπως το δικό σου.

Λές δηλαδή να ξαναενεργοποιήσω το deep idle στον manager για οικονομία μπατάρίας αλλά χωρίς oveclocking μήπως φταίει αυτό?Το μόνο που έχω τώρα στον manager είναι το radio για το spirit fm.:)

Edit:Αν φταίει όντως το overclocking μήπως πρέπει να βάλω πάλι το busybox kai to morelocale2 ξανά η δεν χρειάζονται για την rom?Νόμιζα ότι έφταιγαν αυτά για το κόλλημα που έτρωγε και δεν άνοιγε από stand by στην οθόνη ξεκλειδώματος.

το morelocal και το busybox γιατί τα έβαλες??

το deep idle είτε ενεργοποιημένο είτε απενεργοποιημένο το έχεις δεν πρόκειται να δεις διαφορά κάπου (στην μπαταρία κυρίως εγώ τουλάχιστον δεν είδα)

βάλε τα όπως ήταν default και ενεργοποίησε μόνο το deep idle άμα θες

το morelocal και το busybox γιατί τα έβαλες??

το deep idle είτε ενεργοποιημένο είτε απενεργοποιημένο το έχεις δεν πρόκειται να δεις διαφορά κάπου (στην μπαταρία κυρίως εγώ τουλάχιστον δεν είδα)

βάλε τα όπως ήταν default και ενεργοποίησε μόνο το deep idle άμα θες

Βασικά τα έβαλα γιατί έκανε μόλις άνοιξε το κινητό (από το τελεύταιο φλασάρισμα εν τέλη επιτλελους) κατέβασε παλί με το λογαριασμό όλες τις εφαρμογές που είχα στο ICS και μαζί και αυτές τις δύο.Η morelocale2 βασικά ήταν για να έχει ελληνικά η Ics οπότε περιττή εφαρμογή για το SlimBean που τα έχει μέσα ήδη.Το Busybox installer να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι γιατί αλλά έπρεπε να είναι μέσα στο κινητό για την SlimIcs.:O

Το έχω default πλέον και έχω μόνο το radio ενεργοποιημένο για το spirit fm.

Βασικά τα έβαλα γιατί έκανε μόλις άνοιξε το κινητό (από το τελεύταιο φλασάρισμα εν τέλη επιτλελους) κατέβασε παλί με το λογαριασμό όλες τις εφαρμογές που είχα στο ICS και μαζί και αυτές τις δύο.Η morelocale2 βασικά ήταν για να έχει ελληνικά η Ics οπότε περιττή εφαρμογή για το SlimBean που τα έχει μέσα ήδη.Το Busybox installer να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι γιατί αλλά έπρεπε να είναι μέσα στο κινητό για την SlimIcs.:O

Το έχω default πλέον και έχω μόνο το radio ενεργοποιημένο για το spirit fm.

morelocal και το busybox απεγκατέστησε τα, δεν τα χρειάζεσαι...

έχεις κάποιο πρόβλημα τώρα χρησιμοποιώντας κάποια άλλη εφαρμογή για μηνύματα?

morelocal και το busybox απεγκατέστησε τα, δεν τα χρειάζεσαι...

έχεις κάποιο πρόβλημα τώρα χρησιμοποιώντας κάποια άλλη εφαρμογή για μηνύματα?

Ωραία μετά το τελευταίο φλασάρισμα δεν τα έβαλα καν για να το σιγουρέψω.:)

Με το GoSMS και το dark theme ειμαι μιά χαρά (με χαλάει μόνο το εικονίδιο του app που είναι πράσινο :O) στέλνει κανονικά και έχω και αναφορά παράδοσης.

Επίσης να πώ εδώ ότι πρίν λίγο έβαλα το swype.apk που είχα και στην Slim Ics και δουλεύει τέλεια στην SlimBean.:)

Καταρχάς σε ευχαριστώ γιά την απάντηση.:)

Έχω ήδη προσπαθήσει να κάνω αυτό που λένε στους xda ανεπιτυχώς.Επίσης δοκίμασα και με άλλο κινητό και ενώ στέλνει κανονικά με το άλλο δέν κρατάει στήν κάρτα sim το smsc.

Επιτυχία είχαμε δέ με το gosms.Στέλνει όμως μόνο από την εφαρμογή αυτή και όχι από την δικιά του.:(

Θα ήθελα μία εξυπηρέτηση από κάποιον χρήστη με τον γαλαξία και σύνδεση Cosmote.

Nα μπεί στις πληροφορίες τηλεφώνου με αυτόν τον κωδικό *#*#4636#*#* , να δεί το SMSC που αναγράφεται στην συσκευή και να το ποστάρει εδώ να δοκιμάσω και έτσι γιατί όταν το βάζω με +3097100000 δεν το δέχεται.Ευχαριστώ!:)

Φίλε μου cosmote έχω κι εγώ αλλά και σε μένα είναι κενό το smsc...Βέβαια στέλνω sms κανονικά με την stock εφαρμογή...

Όταν λές οτι προσπάθησες με τον τρόπο που λέει στο XDA ποιόν αριθμό έβαλες...?Έκανες την μετατροπή ή έβαλες το +3097100000....?