johnybryant24 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Έλα ρε Χρυσόστομε είσαι ωραίος!! Δεν θα μου πήγαινε εκεί το μυαλό για κανένα λόγο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 η κάμερα δεν τραβάει δηλαδή HD video ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Έλα ρε Χρυσόστομε είσαι ωραίος!! Δεν θα μου πήγαινε εκεί το μυαλό για κανένα λόγο ! το είχα διαβάσει αρκετά παλιά και φυσικά ισχύει ακόμα!;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 η κάμερα δεν τραβάει δηλαδή HD video ? Τραβάει. Αν ενεργοποιήσεις την επιλογή Bigmem στον semaphore όμως κόβει το HD Video και δίνει επιπλέον ΜΒ ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 πέρασα την rom και όλα ok μέχρι τώρα :) και μια απορία τις ρύθμισις του Kernel που τις βρίσκουμε ? για overclok, HDvideo , ram κτλ ? και πως μπορώ να βγάλω φωτό με την μπροστά κάμερα ? γιατί στο skype δουλεύει οποτε κάπως θα γίνετε να βγάλω φωτό :\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_s9000 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 πέρασα την rom και όλα ok μέχρι τώρα :) και μια απορία τις ρύθμισις του Kernel που τις βρίσκουμε ? για overclok, HDvideo , ram κτλ ? και πως μπορώ να βγάλω φωτό με την μπροστά κάμερα ? γιατί στο skype δουλεύει οποτε κάπως θα γίνετε να βγάλω φωτό :\ θα πας στην φωτογραφικη μηχανη,και θα πας στην επιλογη με το κυκλακι διπλα απο το μπλε κουμπι που τραβαει την φωτο.θα το πατησεις και θα σου βγαλει επιλογες.θα πατησεις το εικονιδιο που δειχνει την καμερα και ενα βελος...ετσι αλλαζει η καμερα απο μπροστα και απο πισω για ληψεις... Μια απορια...Δεν γινετε να περασουμε τους official ηχους του nexus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 και μια απορία τις ρύθμισις του Kernel που τις βρίσκουμε ? για overclok, HDvideo , ram κτλ ? Κατέβασε την εφαρμογή Semaphore Manager απο το Play Store... Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 πέρασα την rom και όλα ok μέχρι τώρα :) και μια απορία τις ρύθμισις του Kernel που τις βρίσκουμε ? για overclok, HDvideo , ram κτλ ? τι θες να πειράξεις??? η ρομ δουλεύει τέλεια όπως είναι Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Μια απορια...Δεν γινετε να περασουμε τους official ηχους του nexus? Λογικα θα γίνεται, αν τους βρεις :p Ψάξε για στοκ ρομ του nexus καταρχήν και μετά πάρτους από μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) τι θες να πειράξεις??? η ρομ δουλεύει τέλεια όπως είναι περισσότερο απλά για να πειράξω :) ευχαριστώ για τις απάντησης σας :happy: *έχει βγει και καινούργια έκδοση του Kernel η Semaphore_JB_2.9.13s και την πέρασα και δουλεύει κανονικά :) Edited March 9, 2013 by ns11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_s9000 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Λογικα θα γίνεται, αν τους βρεις :p Ψάξε για στοκ ρομ του nexus καταρχήν και μετά πάρτους από μέσα... Πως γινετε αυτο??εγω βρηκα μια ρομ για nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 περισσότερο απλά για να πειράξω :) ευχαριστώ για τις απάντησης σας :happy: *έχει βγει και καινούργια έκδοση του Kernel η Semaphore_JB_2.9.13s και την πέρασα και δουλεύει κανονικά :) που τιν εχεισ βρει την kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 που τιν εχεισ βρει την kernel http://78.46.194.137/downloads/gt-i9000-jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Υπάρχουν κάπου οδηγίες πως να αφαιρέσω το holo launcher και να βάλω στη θέση του κάποιον άλλον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Υπάρχουν κάπου οδηγίες πως να αφαιρέσω το holo launcher και να βάλω στη θέση του κάποιον άλλον ? αρχικά βάζεις κάποιον της αρέσκειας σου και μετά πας εφαρμογές, διαχείριση και πατάς πάνω στον Holo και κάνει απεγκατάσταση Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 αν δεν κάνω λάθος στα extra τις rom υπάρχει και ο κανονικός τις jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Απο τις εφαρμογές δεν με αφήνει να τον αφαιρέσω .... και αναγκαστική διακοπή να πατήσω δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίηση ... (είναι fade.. ) Στα xtras ??? Θέλω να βάλω κάποιον δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Απο τις εφαρμογές δεν με αφήνει να τον αφαιρέσω .... και αναγκαστική διακοπή να πατήσω δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίηση ... (είναι fade.. ) Στα xtras ??? Θέλω να βάλω κάποιον δικό μου Τον εχουν κανει εφαρμογη συστηματος...γιαυτο δεν μπορεις απο τις εφαρμογες... Αυτες αφαιρουνται ή με titanium backup ή με root explorer μπαινεις στο φακελο system/app τον βρισκεις τον διαγραφεις και επανεκινηση.... Αλλα πριν να εχεις εγκαταστησει καποιον δικο σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Τον εχουν κανει εφαρμογη συστηματος...γιαυτο δεν μπορεις απο τις εφαρμογες... Αυτες αφαιρουνται ή με titanium backup ή με root explorer μπαινεις στο φακελο system/app τον βρισκεις τον διαγραφεις και επανεκινηση.... Αλλα πριν να εχεις εγκαταστησει καποιον δικο σου... Απλά σβήνω το apk του hololauncher HD ? έχω ήδη βάλει τον Next Launcher 3D , μου άρεσε, θελω να δοκιμάσω λιγο με αυτόν (όχο οτι ο holo ήταν κακός) Edited March 11, 2013 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_78 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Πως γινετε αυτο??εγω βρηκα μια ρομ για nexus Λογικά...την κατεβάζεις...την ξεzipάρεις και βάζεις τα αρχεία που θέλεις στην rom σου...! Νομίζω στον φάκελο /system/media/audio/ui.... Παράθεση Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000 ROM : Slim Bean 4.3 Build 1 Kernel : Semaphore 3.1.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Απλά σβήνω το apk του hololauncher HD ? έχω ήδη βάλει τον Next Launcher 3D , μου άρεσε, θελω να δοκιμάσω λιγο με αυτόν (όχο οτι ο holo ήταν κακός) Όλα μια χαρά ! Η δουλειά έγινε με το titanium.... Αν θέλω να κάνω αυτόν τον launcher εφαρμογή του συστήματος ώστε να μην μπορεί να απεγκατασταθεί εύκολα, τι πρέπει να πειράξω ?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Όλα μια χαρά ! Η δουλειά έγινε με το titanium.... Αν θέλω να κάνω αυτόν τον launcher εφαρμογή του συστήματος ώστε να μην μπορεί να απεγκατασταθεί εύκολα, τι πρέπει να πειράξω ?:wacko: Ψαξτο στο titanium....Γινεται και αυτο αμα θες αλλα παντα πριν τις δοκιμες σου να κρατας ενα backup σε περιπτωση "στραβης"..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Δεν υπήρχε λόγως να τον βγάλεις τον holo. Τώρα δεν έχεις κανέναν μέσα στο /system αν φάει κάποιο σκάλωμα αυτός που έβαλες σαν εφαρμογή στο /data τώρα θα μείνεις χωρίς launcher και δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Βάλτον τουλάχιστον στο /system αν και πάλι είναι ρίσκο γιατί παλαιότερα που είχα βγάλει τον default launcher μόνο τον μπελά μου βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 παιδια καλισπερα σασ θελω να κανο μια ερωτισει εχο βαλι το ndrive και to navigo και δεν δουλευει κανενα τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Πριν λιγες ωρες περασα την 4.2.2 με sema 2.9.13s.. Πηρε ανασα πραγματικα η συσκευη! Εκανε μπαμ η διαφορα γιατι το ειχα παρατησει στην slim 2.7(η 2.8, δεν θυμαμαι). Ελπιζω να μην μου βγαλει αργοτερα θεματα οπως η προηγουμενη! Την παλευει ακομα για τα βασικα το sgs :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts