bel Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Ποσες μερες χρειαζονται για να μου στειλουν invitations? Εχω 4 μερες τωρα αλλα ακομα τιποτα. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Ρε παιδιά αν κανείς έχει invitation στείλτε και μένα μία θέλω gmail ψάχνω τόσο καιρό να βρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Φίλιππε thanx a lot! :) Awaiting invitations για να δώσω κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αν υπάρχει και καμία προσκλησούλα και για μένα, εγώ εδώ είμαι :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 δεν εχω λάβει ακόμα ειδοποίηση (κοίταξα και στα bulk) κάτι κάνει αυτή η hotmail...θα την σουτάρω σύντομα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος irene (22 Ιούν. 2004 , 10:15) δεν εχω λάβει ακόμα ειδοποίηση (κοίταξα και στα bulk) κάτι κάνει αυτή η hotmail...θα την σουτάρω σύντομα!! Are Hotmail And Yahoo! Blocking Gmail Invites? http://www.webpronews.com/news/ebusinessnews/wpn-45-20040621AreHotmailandYahooBlockingGmailInvites.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Να ρωτισω κατι ? τωρα που εχω και εγω gmail ccount (thnx φιλλιπε :p ) θα μπορω να κανω και εγω invites ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (20 Ιούν. 2004 , 17:22) Αν σου ερθει κατι μην με ξεχασεις! :) authentic[at]wiznet.co.ke Ευχαριστω! Ειχα ζητησει και 2 μερες πριν αλλα ειχα προβλημα με τα εμαιλ που ερχονταν! Αν μπορειτε να το ξαναστειλετε; τωρα ειναι ολα οκ! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αν κάνετε ένα search στο google υπάρχουν κι άλλοι που δίνουν invitations, μην τα περιμένουμε όλα από 2-3 άτομα εδώ μέσα! Κάνουν ότι μπορούν τα παιδιά... google it! Παρεπιπτόντως, το gmail έχει απίστευτες λειτουργίες είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Αν πω σε κάποιους τομείς καλύτεο από το outlook θα υπερβάλω? Δε νομίζω... Ας είναι καλά ο Γάλλος... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 emena pou to energopoihsa kiriakh de mou exei erthei akoma invitation.se allous se poso kairo ksekinhse na dinei invitations?pantws to xrhsimopoiw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος l3ft3r1s (22 Ιούν. 2004 , 16:03) Αν κάνετε ένα search στο google υπάρχουν κι άλλοι που δίνουν invitations, μην τα περιμένουμε όλα από 2-3 άτομα εδώ μέσα! Κάνουν ότι μπορούν τα παιδιά... google it! Παρεπιπτόντως, το gmail έχει απίστευτες λειτουργίες είναι ότι καλύτερο υπάρχει! Αν πω σε κάποιους τομείς καλύτεο από το outlook θα υπερβάλω? Δε νομίζω... Ας είναι καλά ο Γάλλος... :O Ναι ρε συ αλλά και στα άλλα forum ή sites πάλι δίνουν σε μερικούς (το έχω ψάξει γι αυτό στο λέω) και άσε που πολλοί καραγκιόζηδες φτάνουν σε σημείο να το εκμεταλεύονται και να ζητάνε μέχρι και χρήματα. Εξάλλου νομίζω πως εδώ στο myphone που postaroume συχνά και γνωριζόμαστε είναι πιο έυκολο κάποιος να μας δώσει mail και γω προσωπικά αν είχα θα προτιμούσα να δώσω invitations σε κάποιο φίλο μου ή κάποιο που γνωρίζω παρά σε ένα άγνωστο που απλά ήρθε και μου ζήτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Παιδια μου ηρθαν τα πρωτα invitations,για να ειμαι ομως ειλικρινης εχω κρατησει 3 για καποιους φιλους που μου εχουν ζητησει,οποτε εχω ελευθερα ακομα 3.Οποιος θελει ας γραψει ονομα,επιθετο και mail για να του στειλω. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 EXW 4 INVITES!!! Opoios 8elei gmail account na mou steilei PM me ONOMA EPI8ETO (as einai moufa) kai EGKYRO e-mail ... PROSOXH OSOI EXETE YAHOO TO INVITE PHGAINEI STA SPAM (BULK) FOLDER... TO HOTMAIL TA KOVEI ENTELWS AN EXETE PSILA SETTINGS... oi prwtoi 4 exoun invite apo TWRA... an sas vgalei error to GMAIL meta thn eggrafh dokimaste argotera me ta stoixeia pou dwsate... to e-mail stamataei kamia fora na paizei ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Ελα εδω τα καλα GMAIL λεμε... :D :D :) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 (23 Ιούν. 2004 , 13:21) EXW 4 INVITES!!! Opoios 8elei gmail account na mou steilei PM me ONOMA EPI8ETO (as einai moufa) kai EGKYRO e-mail ... PROSOXH OSOI EXETE YAHOO TO INVITE PHGAINEI STA SPAM (BULK) FOLDER... TO HOTMAIL TA KOVEI ENTELWS AN EXETE PSILA SETTINGS... oi prwtoi 4 exoun invite apo TWRA... an sas vgalei error to GMAIL meta thn eggrafh dokimaste argotera me ta stoixeia pou dwsate... to e-mail stamataei kamia fora na paizei ... Έχεις PM. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g13Niog13 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (23 Ιούν. 2004 , 13:20) Παιδια μου ηρθαν τα πρωτα invitations,για να ειμαι ομως ειλικρινης εχω κρατησει 3 για καποιους φιλους που μου εχουν ζητησει,οποτε εχω ελευθερα ακομα 3.Οποιος θελει ας γραψει ονομα,επιθετο και mail για να του στειλω. sou 'steila me pm ta stoixeia mou euxaristo ek ton proteron Nio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Και λενα εμένα please σου έχω στείλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Έχω ένα gmail invite για σκότωμα. Το πρώτο comment στο post που έχω κάνει στο blog μου για το Κ700i κερδίζει invitation. :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 ok καλυφθηκαν οι 3 για σημερα. Ελπιζω συντομα να μου ξαναστειλουν προσκλησεις. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Μόλις πήρα invitation. Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Φιλαράκια εσείς έχετε πρόβλημα με τα ελληνικά στο gmail, ή είστε μια χαρά; Γιατί εμένα μερικά mail που στέλνω τα βγάζει σωστά, άλλα που στέλνω τα βγάζει χάλια μαύρα. Δηλαδή έχω πρόβλημα και σε μερικά που στέλνω και σε μερικά που λαμβάνω. Σε εσάς τί συμβαίνει; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 akribws ta idia me esena me ta ellhnika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Εμένα πάντως είναι ΟΚ , αφου πειράξω την κοδικοποίηση :) Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Ευχαριστω για την invitation. Ρε παιδιά πατάω στο link και μου βγάζει wrong page αλλά και από το google οταν προσπαθώ να μπω απλά στη σελίδα του gmail δεν δουλεύει. Μάλλον φταίει που είμαι στη δουλειά μου και έχουμε firewall εδώ anyway θα το δοκιμάσω από το σπίτι και υποθέτω πως θα λειτουργει! Πάντως ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Για Ελληνικα δειτε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=33174&perpage=20&pagenumber=2 στη δευτερη σελιδα. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts