Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι τέτοια ώρα ρε παιδιά δουλεύουμε αύριο! Λυπηθειτε μας!!

Ευχαριστούμε Άκη

Στάλθηκε από το SM-N910C μου

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι τέτοια ώρα ρε παιδιά δουλεύουμε αύριο! Λυπηθειτε μας!!

Ευχαριστούμε Άκη

To λινκ ανεβηκε ολα κομπλε πεστε για νανι τωρα Εγω ειμαι σε αδεια 15 μερες και εχω χρονο για τετοια κολπα:lol:

Μάλλον θα είμαι ο πρώτος που θα την δοκιμάσω καθώς ήδη την κατεβάζω :)

sent from my Galaxy NoteII using tapatalk

Και γω λεω να κρατησω την λευκη για μερικες μερες ειναι ποιο μουρατη στο συνολο . Εχω κατεβασει λιγο τις επιδοσεις σε σχεση με την Dark γυρναει γρηγορα ο επεξεργαστης στα 200mhz .Αυτο το εκανα λογο λευκου για να μην εχει μεγαλη καταναλωση η μπαταρια.:)

Όταν λες έχω κατεβάσει τις επιδοσεις? Γίνε πιο σαφής...

Λογο των λευκων πανελ υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση ενεργειας . Ετσι οταν το δουλευεις Ο επεξεργαστης δεν καθετε πολυ ωρα σε ψηλες τιμες .Επιστρεφει γρηγορα χαμηλα για να πεσει σε deep sleep . Σε ρομ με μαυρα πανελ σου δινει το δικαιωμα να το χρονιζεις ποιο ψηλα και να δουλευει πανω απο τα 1200 - 1600mhz για περισσοτερη ωρα οταν δουλευεις εφαρμογες .

Λογο των λευκων πανελ υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση ενεργειας . Ετσι οταν το δουλευεις Ο επεξεργαστης δεν καθετε πολυ ωρα σε ψηλες τιμες .Επιστρεφει γρηγορα χαμηλα για να πεσει σε deep sleep . Σε ρομ με μαυρα πανελ σου δινει το δικαιωμα να το χρονιζεις ποιο ψηλα και να δουλευει πανω απο τα 1200 - 1600mhz για περισσοτερη ωρα οταν δουλευεις εφαρμογες .

Eλπιζω παντως να μην εχει redraws λογω του συχνοτερου deepsleep.

Και μια ερωτηση. Σε πολλα screenshots αποτυπωνεται και το Αιr Command menu. Kι οπως ειδα και στα screenshots που ανεβασες, η κατασταση συνεχιζεται. Δεν συμβαινει παντα, ειναι τελειως τυχαιο φαινομενο, αλλα συμβαινει. Υπαρχει δυνατοτητα να το εξαλειψεις τελειως?

Και για να σου χαλασω τελειως την αδεια :):) , μπορεις στην επομενη ρομ να βαλεις και το quick note απο το νοτε4? Το εχω βολευτει πολυ, ειδικα την δημιουργια υπενθυμισης, χωρις να χρειαζεται πλεον να ανοιξω το s planner.

Oπως και να χει παντως ακιςς, αλλο ενα ευχαριστω για αυτα που μας δινεις. Ειμαστε τυχεροι που σε εχουμε.

Edit: Ειχα μεινει στη ρομ που ειχες δωσει το Γεναρη και με ειχε βολεψει πολυ. Μια που ειχα χρονο περασα την 23_07_16. Οντως ειναι βελτιωμενη στις μικρολεπτομερειες. Κανενα κομπιασμα πουθενα εως τωρα. Το λευκο ειναι οντως φωτεινοτερο και μ αρεσει καλυτερα.

Edited by fioravanti90

Μια σούπερ ελαφρωμενη και γρήγορη 4.4.2 μαμά ρόμ ( και μαύρη ) θα μου φτιάξεις κι εμένα ή μόνο σε αυτούς που θέλουν 4.4.4 κάνεις χατήρια..

Same Sh1t Different Day

Same Sh..t , Different Day

Και εγώ την πέρασα δεν είδα κάτι μέχρι στιγμής που να με ενοχλεί

Και μόνο στην ιδέα ότι είναι port κάτι παθαίνω..Δεν ξέρω ίσως κάποια στιγμή να μου περάσει...Αν και αυτή η μαύρη είναι πολύ κοντά στα γούστα μου δεν είδα πουθενά να γράφει lite..

Same Sh1t Different Day

Same Sh..t , Different Day

Extreme TW Launcher S7 για Onirama Dark v2 και ΜΜ Rom "special settings"

Μετα την εγκατασταση μεσο recovery

Πηγαινετε ρυθμισεις αρχικης και βαλτε τις ρυθμισεις που θελετε!

Τι ωραια ρολαρει τωραααααα Παει πεθανε ο NOVA . . . :lol::D

13645335_544536399051843_3153212069922889617_n.jpg?oh=0c1f44e70c3ba8f28aae4549155ebca9&oe=582C76F1

13686779_544536009051882_175634020128676223_n.jpg?oh=dd8ee45b7682d6c96a8f5c593a14ab36&oe=5829BB4A

13620850_544536002385216_7881148222394495980_n.jpg?oh=c0fd60b49db4760e6a5bc4d9b52e38ec&oe=581FDF28

13645344_544536005718549_5570279009969020526_n.jpg?oh=c7a3a477448110644833d41956f7d068&oe=581BDC53

13686703_544536035718546_5047641125580078514_n.jpg?oh=178b975c488d39ecc8adcbf6c898b3fa&oe=583184FB

13872764_544536039051879_4246931277209894865_n.jpg?oh=558ff751a5250ee87928337e8b2b4375&oe=58205EAB

http://3.bp.blogspot.com/-8jCh61eqdww/VUOX6eFVcKI/AAAAAAAABAE/bdLxAFR54q0/s1600/BUTTON1.png

Λινκ ---->>> https://mega.nz/#!LBYVGQRL!eLnyWNzibtJRwWw0qz8vK6r3sjuxO8G653YuZQxmBV4

Edited by akiss_

Τι ωραια ρολαρει τωραααααα Παει πεθανε ο NOVA

Λοιπον ακιςς, δεν υπερβαλω καθολου. Το νοτε2 ρολαρει πλεον τοσο γρηγορα που τρεχω απο πισω και το κυνηγαω, ουτε ποκεμον να ηταν!! :):)

Λοιπον ακιςς, δεν υπερβαλω καθολου. Το νοτε2 ρολαρει πλεον τοσο γρηγορα που τρεχω απο πισω και το κυνηγαω, ουτε ποκεμον να ηταν!! :):)

χαχαχαχαχα fioravanti...

Άκη αυτο το εχει νομίζω η hyper του alvi και μου είχε κάνει εντύπωση Πόσο σμουθ ήταν....Τώρα όμως που το πέρασα στην dark v2 παρατηρώ πως κατά το άνοιγμα και κλείσιμο (αν κάνεις φάκελο έξω) έχει πολυ λαγκ...επαιξα με τα animations στις Επιλογές του προγραμματιστή αλλά δεν είδα βελτίωση.....καμία ιδέα ?

Η Hyper εχει ενα βουνο bugs μην τη βαζεις ...

Για να δω και θα σου πω γιατι εχω την MM τωρα στο Note . . .

Εdit: Στην MM δεν εχω lag Κωστα οταν κανω φακελα τα μετεφερα στην κεντρικη οθονη τα ανοιξα τα εκλεισα ολα καλα . Ισως την πρωτη φορα νακανει κανα Fc .Για κανε εκκαθαριση δεδομενων TW στη διαχειριση εφαρμογων να δεις θα το ξανακανει ?

Edit..Πηγαινε με τον root-explorer στο φακελο system/framework . Πηγαινε κατω-κατω Δες τον TwFramework.res.apk Τι γραφει 1.38mb η 1.39mb???

Edited by akiss_

Φίλε Άκη εμένα πάει τόσο γρήγορα με τον νεο tw που το γύρισα σε νορμαλ τρανζισιον γιατί δεν μπορούσα να τοποθετήσω εικονίδια μου άλλαζε πολύ γρήγορα από οθόνη σε οθόνη! !!!

Φίλε Άκη εμένα πάει τόσο γρήγορα με τον νεο tw που το γύρισα σε νορμαλ τρανζισιον γιατί δεν μπορούσα να τοποθετήσω εικονίδια μου άλλαζε πολύ γρήγορα από οθόνη σε οθόνη! !!!

:D ΧΑΧΑΧΑ pReHiStoRik Καντο οπως βολευεσαι . Σημασια εχει οτι βοηθανε τα settings να τον ρυθμισουμε οπως θελουμε και εχουμε τωρα τις επιλογες .

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άκη καλύτερα απο πριν, αλλά τον νοβα δεν τον φτάνει....Μόνο στο s7 edge του αδελφού μου φχαριστηθηκα μαματο tw...

Αθεραπευτος . . . Ηθελα ναξερα εαν φυγει απο τα χερια σου το Note2 ποτε θα ξαναζησεις τετοιες μεγαλες στιγμες ΕΕΕ?:p:p:p

Πλακα κανω κατανοητο για τον Νοβα εχει αρκετες ρυθμισεις . Αλλα και ο extreme TW τωρα εχει βοηθησει αρκετα.Θα το βλεπουμε στην καθημερινη χρηση .

Edited by akiss_

Εδω βλέπεις ότι το tw έγινε τις προκοπής μόλις φέτος και δες και τι τερατώδες hw φοράνε οι φετινές ναυαρχιδες της Sammy εν σχέση με το ταπεινό μας note2....οκ δεν πρέπει να ζητάω πολλά απο τον παππούλη μας

Είμαι απογοητευμένος που κατά πάσα πιθανότητα θα βγει Μόνο EDGE note φέτος και Επίσης ακόμη πιο στενομακρο που και αυτό με χαλάει...

Eεε τωρα ρε Κωστα ... Η Σαμμυ θελει να αλλαξει σιγα-σιγα τα δεδομενα να παμε σε διαφορετικο στυλ οθονης οπως το Edge για αρχη αλλα και λειτουργικο με το καινουργιο UX style για να χτυπησει στο σταυρο το Iphone ...

Στην σειρά S ας κάνει ότι θέλει....Στην σειρά note ομως δεν χωράνε πειράματα....το πόσο λειτουργικό θα είναι το πενάκι σε μια στενή οθόνη Και μάλιστα με EDGE πλευρές μονο η σαμμυ ξέρει...και πολύ φοβάμαι ότι λάθος ξερει....

H sammy πουλαει εκατομμυρια συσκευες και ειναι πρωτη γιατι προσφερει το διαφορετικο .Οπως η σειρα Note ειναι διαφορετικο οπως η σειρα Edge και αλλα που δεν τα εχουν οι αλλες εταιριες . Για το Note 7 Edge ξερει τι θα κανει δεν θα το βγαλει στην αγορα για χαβαλε . Αλλα ταυτοχρονα βαζει τον χρηστη σε καινουργια τεχνολογικα δεδομενα με τις αλλαγες που κανει με αποτελεσμα να τον βγαζει απο το συνηθισμενο και να τον προκαλει να . . . βαζει το χερι στην τσεπη για το διαφορετικο:p Αλλωστε εμεις τι κανουμε τωρα ? Το διαφορετικο , βαζουμε λειτουργικο που μοιαζει με το S7

Edited by akiss_

Φορμάτ στην παραλία... :lol: Ευχαριστούμε, Άκη!!!

Γίνεται ο TW Launcher να αποκτήσει τα καλούδια του Nova (7 εικονίδια στο dock, χειρονομίες κτλ);

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Τι ωραια ρολαρει τωραααααα Παει πεθανε ο NOVA . . . :lol::D

]

Ασυγκρατητος Άκη...! Στην dark μετά την ρομ φλασαρω το tw fix και μετά το extreme η το fix δεν χρειάζεται?

Φορμάτ στην παραλία... :lol: Ευχαριστούμε, Άκη!!!

Γίνεται ο TW Launcher να αποκτήσει τα καλούδια του Nova (7 εικονίδια στο dock, χειρονομίες κτλ);

Αυτα ειναι ωραιο μπανιο:D Θα δουμε Ilma...

Ασυγκρατητος Άκη...! Στην dark μετά την ρομ φλασαρω το tw fix και μετά το extreme η το fix δεν χρειάζεται?

Δυο ζιπ φλασαρετε με την σειρα το πρωτο και οι dark -mm.Το δευτερο μετα μονο mm.περιεχουν τον νεο tw με διορθωσεις για καλυτερη λειτουργικοτητα.:D

1)

https://mega.nz/#!CFIxlRjY!1db9Rq7KUdunCCXV0yyfBYBshHVDNmOAD4tRfPRG-p0

2) https://mega.nz/#!bcA0XSCI!DSIyRDiQPrBDfV8gr4lTzJr3Gqs7FlwoE6IZdZmmBKc

Εμένα η mm Δεν έκατσε καλά ενώ νταρκ πάει τρένο! Αν και ομολογουμένως μου άρεσε η μμ περισσότερο!

Έτσι και σε μένα....

Μου αρέσει περισσότερο το λευκο της mm αλλά είναι σαφώς υποδεέστερη σε ταχύτητα της dark v2

Εμένα η mm Δεν έκατσε καλά ενώ νταρκ πάει τρένο! Αν και ομολογουμένως μου άρεσε η μμ περισσότερο!

Διαλεξα να βαλω την ΜΜ πρωτα, και ειδικα μετα το πρωτο φιξ του ακιςς, ρολαρει αστραπιαια. Περασα και το δευτερο φιξ, αλλα δεν ειδα καμμια αντιληπτη διαφορα. Ειμαι τοσο ευχαριστημενος που την περασα και σε δευτερο Νοτε2. Ακομα και το facebook/messenger (στο 2ο Νοτε2, εγω δεν τα χρησιμοποιω) ρολαρουν καλυτερα απο το Νοτε4.

Δεν εχω βαλει την Dark γιατι δεν μου αρεσουν οι ''μαυρες'' ρομ, αλλα αν θελετε πειτε τις διαφορες που εχουν.

Στο ενα Νοτε2 περασα την ΜΜ πανω απο την 16_01_16 του ακιςς, ενω στο αλλο πανω απο την στοκ 4.4.2.

Διαλεξα να βαλω την ΜΜ πρωτα, και ειδικα μετα το πρωτο φιξ του ακιςς, ρολαρει αστραπιαια. Περασα και το δευτερο φιξ, αλλα δεν ειδα καμμια αντιληπτη διαφορα. Ειμαι τοσο ευχαριστημενος που την περασα και σε δευτερο Νοτε2. Ακομα και το facebook/messenger (στο 2ο Νοτε2, εγω δεν τα χρησιμοποιω) ρολαρουν καλυτερα απο το Νοτε4.

Δεν εχω βαλει την Dark γιατι δεν μου αρεσουν οι ''μαυρες'' ρομ, αλλα αν θελετε πειτε τις διαφορες που εχουν.

Στο ενα Νοτε2 περασα την ΜΜ πανω απο την 16_01_16 του ακιςς, ενω στο αλλο πανω απο την στοκ 4.4.2.

Δοκίμασε και την dark να μας πεις. Με τα σημερινά fix δεν δοκίμασα την MM οπότε Δεν έχω άποψη!

ULTIMATE EXTREME TW S7 FOR DARK v3 , MM v2 +TWframework.res.apk next days....:D

13886289_545507795621370_8263072052652697615_n.jpg?oh=84c073bec0c905da3e8a846190bf7ff4&oe=585E3AEF

Δε γίνονται αυτά... Όνειρο ζούμε... :dizzy:

Tw launcher "nova"; Άκη, θα μας τρελάνεις;;;

Edited by ilmas

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"