alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σε μενα οαντως κανονικα ειχε τις τιμες του ακη... Lulactivmod και τα λοιπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 :)Βρε αγορι μου για ποια ρομ μιλας? Η τελευταια που ανεβασα τις εχω βαλει εγω. Μιλάω για την 4.4.4 Happy new year. Την πέρασα σήμερα και μετά την εγκατάσταση οι τιμές ήταν οι default. Κάτι δεν πήγε καλά μάλλον. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μιλάω για την 4.4.4 Happy new year. Την πέρασα σήμερα και μετά την εγκατάσταση οι τιμές ήταν οι default. Κάτι δεν πήγε καλά μάλλον. Εχω ανεβασει καλυτερη λιγα ποστ ποιο πριν με ετοιμα τα settings.περιμενε να ανεβει αλλη μια τωρα και εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αλλη μια τωρα... Αλλη μια για το σκ Χαχαχα Δεν παιρνει ανασα το κινητο... Με dirty flash θα χουμε θεμα λες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αλλη μια τωρα... Αλλη μια για το σκ Χαχαχα Δεν παιρνει ανασα το κινητο... Με dirty flash θα χουμε θεμα λες??? Αλεξ αυτα τα φαινομενα μαυρες οθονες , δεν αναβει κτλ. κατα πασα πιθανοτητα φταιει το recovery.Εγω φλασαρω μονο με PhilZ Touch και κανω παντα ολα τα wipe και sdcard και μνημη συσκευης.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αλεξ αυτα τα φαινομενα μαυρες οθονες , δεν αναβει κτλ. κατα πασα πιθανοτητα φταιει το recovery.Εγω φλασαρω μονο με PhilZ Touch και κανω παντα ολα τα wipe και sdcard και μνημη συσκευης.:) Χμμμ καταλαβα... Εγω με twrp παιζω και τα καθαριζω ολα εκτος απο την micro sd Θα δω μηπως η επομενη κατσει καλυτερα με philz ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Χμμμ καταλαβα... Εγω με twrp παιζω και τα καθαριζω ολα εκτος απο την micro sd Θα δω μηπως η επομενη κατσει καλυτερα με philz ;) Επειδη ειναι ομαδικο το φαινομενο των προβληματων οσων εχουν twrp λεω τωρα...μηπως....δεν κανει καθολου wipe και ας γραφει οτι εκανε:p Rom-Link----> D.F 4.4.4 2016 Full και Lite FULL https://mega.nz/#!CQJmCDSK!JVo8ufSdSOR-R5kUpza7l7pMcaw1u2LFrmeeeWGzn18 LITE https://mega.nz/#!icBxTBZD!lYgZxUanSC6VHkk9nXlolatHxpw2Q6PQhlCsEHvJ300 Apps που λειπουν απο την Lite αποσυμπιεστε και διαλεξτε--->https://mega.nz/#!3dQDXAYb!cDFSpvI7tEHxRKej9_FzFRgh2VP3r-JoqaazVjfBA7k Edited January 6, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Κανει γτ σβηνονται τα αρχεια...το βλεπω μετα... Θα βαλω philz και γω να δω αν αλλαζει κατι... Το λινκ εγω δεν το βλεπω απο το κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Κανει γτ σβηνονται τα αρχεια...το βλεπω μετα... Θα βαλω philz και γω να δω αν αλλαζει κατι... Το λινκ εγω δεν το βλεπω απο το κινητο??? Ε..νταξει γλυτωσε αλλο ενα βασανιστικο φλας:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ε..νταξει γλυτωσε αλλο ενα βασανιστικο φλας:lol::p Οχι για πολυ... Μολις μπηκα σπιτι... Κατεβαζω τα αππς να δω μηπως κατεβασω την lite edition και φλασαρω σε λιγακι...χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Οχι για πολυ... Μολις μπηκα σπιτι... Κατεβαζω τα αππς να δω μηπως κατεβασω την lite edition και φλασαρω σε λιγακι...χαχαχα Καποια στιγμη θα σου στειλω να φλασαρεις ενα ζιπ...απογειωσης....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μολις μπηκα στην ρομ... Εβαλα και philz...δεν εκανε wipe τον εσωτερικο χωρο ομως... Τι ζιπακι εννοεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μολις μπηκα στην ρομ... Εβαλα και philz...δεν εκανε wipe τον εσωτερικο χωρο ομως... Τι ζιπακι εννοεις??? Στο recovery εχει πας mounts and storage και βλεπεις format/storage/sdcard KAI format/data/data/media(/sdcard) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το δα μετα... Πατησα μονο το install new rom εγω... Και cache kai dalvik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το δα μετα... Πατησα μονο το install new rom εγω... Και cache kai dalvik Γιαυτο παθαινουν κοκομπλοκο τα ρομ...γιατι πολυ απλα δεν γινεται wipe... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Λοιπον... Πρωτη εντυπωση που δινει η ρομ η λιτε ειναι οτι ειναι ταχυτατηηηη Κανω επιτηδες εναλλαγες σε διαφορα βαρια προγραμματα και γινονται ολα μπαμ!!!! Μεγαλη διαφορα και στο facebook... Γεμιζει την ενημερωσεις πολυ πιο γρηγορα και πλεον δεν μπουκωνει και δεν λαγκαρει... Αυτα για αρχη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Νυχτα τεχνολογικων οργιων εχω πεσει σε σκεψεις αντε να δουμε:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Χαχαχα Κατσε ξεκουρασου...αυριο παλι! Θα την δουλεψω και αυριο να δω και μπαταρια! Προς το παρον τουμπανο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Χαχαχα Κατσε ξεκουρασου...αυριο παλι! Θα την δουλεψω και αυριο να δω και μπαταρια! Προς το παρον τουμπανο ;) Τι αυριο ? Τωρα για να δεσει το γλυκο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τι αυριο ? Τωρα για να δεσει το γλυκο :D Χαχα αντεχεις? Εγω κλεινω προς το παρον παντως... Αυριο παλι! Καληνυχτααα και καλα πειραματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τελικά με twrp φλασαρεται η ρομ ή πάλι τζάμπα ο κόπος μου ? Φλασαρετε κανονικα εφοσον κανει wipe:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ειχα κανει wipe τα πάντα πλην της micro Sd..... Τεσπα θα ξαναδοκιμασω τώρα και ο θεός βοηθός..... την lite Οι πρόσθετες εφαρμογές στο άλλο αρχείο zip είναι apk ή μέσω recovery τις περνάμε ? apk ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Με ποιες ρυθμίσεις;;; Εμένα μου βγάζει 28.500. Το 39.000 είναι εξωπραγματικό για Note 2. Μήπως ήθελες να γράψεις 29.000; Εχω ρυθμισει τα animation και τις ρυθμισεις για τον κερνελ που εχει δωσει ο akiss στο bytheway. Επισης ξεχασα να πω οτι και η μπαταρια πλεον μου βγαζει και 5 ωρες οθονη !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Με την lite που δοκίμασα και εγώ διορθώθηκε το πρόβλημα μου με το σμαρτ κλιπ.Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν και πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Μολις τελιωσα τον framework με animation lolipop 5.1.1.Ολα πλεον δουλευουν σφαιρα πολυ ποιο γρηγορα απο τον framework της 4.4.4 lite και δεν κομπιαζει τιποτα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts