Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν βγαίνει και καμιά καινούρια leaked να ασχοληθούμε λιγο, αυτή παραειναι σταθερή :lol:

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βηματα 4,5,6

SmartClip.zip

FixedWindowIcons.zip

Air Command Icons

Edited by fraris
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Καλησπερα,αντιμετωπιζω το εξης θεμα:εχω phoenix 4.1.2 rom και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος εδω και μερες,ομως εχω συλλαβει το κινητο να ειναι σβηστο ξαφνικα και χωρις λογο.Να διευκρινησω κατι,το βγαζω το πρωι απο φορτιση κατα τις 7.00 και με μια νορμαλ χρηση wifi,αρκετο browsing και μετρια ομιλια,στις 3.00μμ εχει παει 97%και εχω παθει πλακα.Διατηρειται η τρελη αυτονομια μεχρι το βραδυ,παει δηλαδη 82%και το αφηνω ανοικτο με off sound για να κοιμηθω.Το πρωι το βρισκω σβηστο και τη μπαταρια 32%.Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ απο ολα ρε παιδια που δεν ειπα ειναι οτι δεν ανοιγει το κινητο με το power buton αλλα μονο απο recovery με reboot now,το εχει αντιμετωπισει κανεις με αυτη τη ρομ η με αλλη?μου το εχει κανει 3 φορες σε 2 βδομαδες που την εχω,αλλα το θεωρω αρκετα σοβαρο,ευχαριστω

Το σίγουρο είναι ότι δεν έχεις τρελή αυτονομία όπως νομιζεις, αλλά κολλάει ο μετρητής της μπαταριας

Καλησπερα,αντιμετωπιζω το εξης θεμα:εχω phoenix 4.1.2 rom και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος εδω και μερες,ομως εχω συλλαβει το κινητο να ειναι σβηστο ξαφνικα και χωρις λογο.Να διευκρινησω κατι,το βγαζω το πρωι απο φορτιση κατα τις 7.00 και με μια νορμαλ χρηση wifi,αρκετο browsing και μετρια ομιλια,στις 3.00μμ εχει παει 97%και εχω παθει πλακα.Διατηρειται η τρελη αυτονομια μεχρι το βραδυ,παει δηλαδη 82%και το αφηνω ανοικτο με off sound για να κοιμηθω.Το πρωι το βρισκω σβηστο και τη μπαταρια 32%.Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ απο ολα ρε παιδια που δεν ειπα ειναι οτι δεν ανοιγει το κινητο με το power buton αλλα μονο απο recovery με reboot now,το εχει αντιμετωπισει κανεις με αυτη τη ρομ η με αλλη?μου το εχει κανει 3 φορες σε 2 βδομαδες που την εχω,αλλα το θεωρω αρκετα σοβαρο,ευχαριστω

Συνήθως αυτά είναι προβλήματα κερνελ. Κάνε και ένα clear battery stats.

Δουλεύει πλήρως δηλαδή το air command;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δουλεύει αλλά ακόμα αναφέρονται μερικά προβληματάκια.

Επίσης γράφει ότι καλό είναι το συγκεκριμένο mod να χρησιμοποιείται με deodexed ROMs.

Λέω να περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να διορθώσουν τα όποια προβλήματα και να δω αν θα βγει και για odexed ROMs.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δουλευει πληρως σε εμενα το air command..και ειναι απολυτως λειτουργικο..
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Συνήθως αυτά είναι προβλήματα κερνελ. Κάνε και ένα clear battery stats.

Δουλεύει πλήρως δηλαδή το air command;

σε ευχαριστω θα δοκιμασω κι αυτο αλλα με βλεπω για αλλαγη rom αν δεν διορθωθει γιατι ειναι σημαντικο προβληματακι.Αυτο θυμασαι γινεται απο advanced στο recovery?

Ρε παιδιά μας βάζετε σε πειρασμό εμάς που το έχουμε απειραχτο το θηρίο μας! Αντε ρε Samsung δώσε την official!

Δουλευει πληρως σε εμενα το air command..και ειναι απολυτως λειτουργικο..

Πολύ ευχάριστο αυτό!

Μακάρι να βγει σύντομα και για odexed ROMs.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δουλεύει αλλά ακόμα αναφέρονται μερικά προβληματάκια.

Επίσης γράφει ότι καλό είναι το συγκεκριμένο mod να χρησιμοποιείται με deodexed ROMs.

Λέω να περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να διορθώσουν τα όποια προβλήματα και να δω αν θα βγει και για odexed ROMs.

Αυτό ακριβώς περιμένω και εγώ .Ελπίζω ότι ο dr Ketan θα μας φτιάξει.

σε ευχαριστω θα δοκιμασω κι αυτο αλλα με βλεπω για αλλαγη rom αν δεν διορθωθει γιατι ειναι σημαντικο προβληματακι.Αυτο θυμασαι γινεται απο advanced στο recovery?

Δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο του recovery γίνεται γιατί έχω αφήσει καιρό το σπορ του φλάσινγκ αλλά αφού είσαι ρουτ γίνεται και με εφαρμογή από το play store αφού το φορτίσεις στο 100%. αλλά έλα που δεν θυμάμαι το ονομά της.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Από τo advanced γίνεται ,όπως και η εφαρμογή που προτείνει ο φίλος πρέπει να ειναι το Battery Calibration απο το play .

Samsung galaxy s21+

σε omega rom μπαίνει aircomand?

H omega rom τρέχει ακόμη JB 4.1.2 δεν έχει πάρει αναβάθμιση στην 4.3 οπότε ΌΧΙ δεν μπαίνει ..

Δεν ξέρω αν θα πάρουμε το "Air Command" από την Samsung αλλά από τα παιδιά του xda θα τo πάρουμε σίγουρα όπως φαίνεται...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=N03Nu3pIx54]fully working air command in note 2 (n7100)[/ame]

Το έχω ήδη και δουλεύει σχεδόν τέλεια. Μάλλον θα είναι και στο επίσημο update της Sammy.

Κωνσταντίνος

Το έχω ήδη και δουλεύει σχεδόν τέλεια. Μάλλον θα είναι και στο επίσημο update της Sammy.

Aπό που το ξέρουμε αυτό;

Δεν μου λέτε πηγές και ανησυχώ.

Edited by nnik_1969

Τώρα τελευταια έχω θέμα με το κουμπί πατώντας το μαλακά το παίρνει για διπλό κλικ και μου εμφανίζει τα recent apps. Παιζει να είναι bug της 4.3 ή αρχίζει και τα παιζει ? Γιατί στη 4.1.2 δεν είχε ποτέ τέτοιο θέμα...

Θελω να βγαλω τη stock rom και να περασω καποια custom με καλη αυτονομια μπαταριας , να ειναι σχετικα πιο γρηγορη απο τη stock και να εχει υποστηριξει update.Μετα απο 1 χρονο του νοτε 2 σε πια εχετε καταληξει που να ειναι η καλυτερη? Επισης επειδη ειμαι αρχαριος (χθες εγινα ροοτ) θα ηθελα μια βοηθεια(καποιο λινκ) ωστε να διαβασω πως θα την περασω διοτι εχω χαθει λιγο.

Παιδια βλεπω οτι ουσιαστικα με την 4.3 δν μπορω να δω τη μνημη μου την εσωτερικη παροτι απο τα αποθηκευμενα gb καταλαβαινω οτι υπαρχουν τα δεδομενα μ.γραφει στην μνηνη emulated.γιατι???
Samsung Galaxy S8 plus.....

Παιδια βλεπω οτι ουσιαστικα με την 4.3 δν μπορω να δω τη μνημη μου την εσωτερικη παροτι απο τα αποθηκευμενα gb καταλαβαινω οτι υπαρχουν τα δεδομενα μ.γραφει στην μνηνη emulated.γιατι???

Γιατί η leaked έχει ως κύριο φάκελο την emulate αν απαντάω σωστά σε αυτό που Ρωτάς.θα διορθωθεί στην επίσημη έκδοση

για βγαλε ενα screenshot κ ποσταρε το

Θελω να βγαλω τη stock rom και να περασω καποια custom με καλη αυτονομια μπαταριας , να ειναι σχετικα πιο γρηγορη απο τη stock και να εχει υποστηριξει update.Μετα απο 1 χρονο του νοτε 2 σε πια εχετε καταληξει που να ειναι η καλυτερη? Επισης επειδη ειμαι αρχαριος (χθες εγινα ροοτ) θα ηθελα μια βοηθεια(καποιο λινκ) ωστε να διαβασω πως θα την περασω διοτι εχω χαθει λιγο.

Κάνε λίγο υπομονή να δούμε πως πηγαίνει η leaked MI6 4.3 με ported όλα τα features του note 3(που δουλεύουν ολα) για να πας κατευθείαν σε 4.3...

Τώρα βέβαια μπορείς να πας και σε 4.1.2/4.2.2 custom roms που δουλεύουν όλες απροβληματιστα...

Εγώ φορούσα του Sotmax και πήγαινε σφαίρα με Neak 2.1 kernel..

Βασικα εχω ακουσει καλα λογια για την omega και θελω να τη δοκιμασω.Το θεμα ειναι οτι απο την v7 και μετα σταματαει να ειναι full wipe.

Oποτε να περασω την v7 και να τις κανω update η μπορω να παω απευθειας στη τελευταια εκδοση δηλαδη την v18?Επισης τη rom που την βαζουμε τελικα

στην εξωτερικη sd η στην μνημη του τηλεφωνου?

Τελικα το παλεψα και την εβαλα μονος μου κατευθειαν τη v18 και περασα και perseus kernel καπακια μετα.

Μεχρι στιγμης ολα καλα.

Σε μια φαση οταν τελειωσε το install της rom κολλησαν ολα και δε μπορουσα να πατησω next και αναγκαστηκα και εβγαλα τη

μπαταρια αλλα ειχε ηδη περασει τη rom μεσα και μπηκα κανονικα χωρις προβλημα.Φοβηθηκα σε μια φαση ομως μηπως εκανα καμια βλακεια.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by StratosGR