s_wind Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλημέρα. Τι προσφέρει η αλλαγή μόντεμ; Γιατί δεν έχω αλλάξει ποτέ και δεν έχω κάποιο εμφανές πρόβλημα. Καλημερα.Αχιλλεα οτι γραφεται ειναι προτεινομενο ...τιποτα υποχρεωτικο.Τα μοντεμ ειναι σχετικα και αναλογα στο δικτυο που ανηκει ο καθενας.Αλλα εχουν λιγο καλυτερη συμπεριφορα αλλα λιγο χειροτερη.Οσο για το εαν εχεις αλλαξει μοντεμ ,εχεις αλλαξει πολλες φορες μια και βαζεις custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Ευχαριστουμε!Θα την δοκιμασουμε με την πρωτη ευκαιρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Μπορεί κάποιος να κάνει extract την εφαρμογή του fb Γιατί με το που μπήκα στη τον έκανε ενημέρωση κατευθείαν Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Update Radio-FM Onirama:grin: Link---》》》https://mega.nz/#!eB4UmSYD!dFhVTUKspIKO3U2Byrt4Ah5F9M85hpl3OVI6i4SP8Jg Edited February 10, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω περάσει την Note - 2 UX Blue-White v3 TW-Mod εδώ και 4 μέρες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος δεν έχω κανένα πρόβλημα με την rom είναι αρκετά γρήγορη με πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας.. Δεν είχα καμία επανεκκίνηση του κινητού ούτε κάποιο Forceclose εφαρμογής.. Gps, δεδομένα, wifi όλα Λειτουργούν άψογα.. Μπράβο στα παιδιά.. Το μόνο μου θέμα είναι με τον ήχο ο οποίος είναι αρκετά δυνατός με αποτέλεσμα την παραμόρφωση του ήχου.. Δεν ξέρω αν γίνεται κάπος να το φτιάξω αυτό εάν παντός φτιάχνει με κάποιο τρόπο τότε κατά την άποψή μου θα μιλάμε για πάρα πολύ καλή rom και επιτέλους θα κάτσω για καιρό σε αυτήν γιατί κουραστικά να αλλάζω rom κάθε μήνα η εβδομάδα. Να σημειωθεί ότι το κινητό το έχω σαν επαγγελματικό εργαλείο και το σκησιμο που τρώει μέσα στην ημέρα δεν το φαντάζεστε .. Mail, ημερολόγιο, Bluetooth hands free και ρολόι gear, spen, δεδομένα και χάρτες δεν σταματάνε λεπτό. Συνεχίστε έτσι παιδιά μέχρι να δούμε φως από NOTE s9 η όπως το ονομάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) Ο ηχος παραμορφωνει οταν ειναι κακης ποιοτητας αρχειο ηχου .Εαν θες να τον χαμηλωσεις η τον χαμηλωνεις παραδοσιακα με το vol η πας με τον root explorer στην διαδρομη system/etc/default_gain.conf κρατας παρατεταμενα επανω του ,βγαινει το μενου και πατας open in text editor.Εκει πας Modifier "Normal" { SupportedDevice { "Speaker" Enable Και βρισκεις το "Speaker Boost Volume", 5 }, { "Speaker Volume", 59 Αυτες τις τιμες τις εχω ανεβασμενες.Ηταν στο 4 και 57(default) αντιστοιχα.Εαν θες τις κατεβαζεις και κανεις save και reboot:D Edited February 13, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Τέλεια ευχαριστώ πολύ μόλις το έκανα και είναι όλα κομπλέ :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 (edited) Για τα παιδια που ζητησαν τα καινουργια font συστηματος Samsung_One_Bold_2017 απο το Note-7.Προσοχη θα αλλαξουν οι γραμματοσειρες παντου ακομα και στους browser (ποιο εντονο μαυρο και ενα κλικ μεγαλυτερα).Τα καινουργια Font ειναι για ολα τα 4.4.4 ρομ. Οσοι το φλασαρουν θα πρεπει πρωτα εαν εχουν αλλαξει γραμμ/σειρα απο τις ρυθμισεις να γυρισουν στην 'προεπιλογη' .Εδω---> https://mega.nz/#!aAQmACjB!pERYYXz148i78lN7eBMLv1VS_M3AXu0dTd8yW2z99L0 :D Δειγμα: Samsung_One_Bold_Font Εδω με Chrome---》》》 Edited February 28, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Update Radio-FM Onirama:grin: Link---》》》https://mega.nz/#!eB4UmSYD!dFhVTUKspIKO3U2Byrt4Ah5F9M85hpl3OVI6i4SP8Jg Το περασα αλλα δεν εχω ηχο καθολου.Εχω την eclipse v9G V3 MOD ONIRAMA.Καμμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 (edited) Γιατι ομως μια χαρα δουλευει...Για φλασαρε αυτο που εχω φτιαξει τωρα και πες---> Link Radio-FM https://mega.nz/#!CQ4yzaiR!aPRI2LOHdRfjzGo0dux1MBb7JEnZ_Vm1ZlE1sxwwoqo Edited March 1, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 ολα ok thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 μια βοήθεια.έχω ένα note 2.περάσανε το twrπ recovery και μετά περάσανε μια άλλη ρομ.το τηλ κώλυσε και έχει μείνει τώρα στο λογότυπο το αρχικό. μπενω στο recovery άλλα τίποτα δεν κάνει mount τίποτα.έχω περάσει μέσω odin ρομ εργοστασιακές τίποτα . καμιά βοήθεια? πήγα να περάσω και ρομ μεσώ του twrp άλλα μού βγάζει ' updating partition details... failed to mount '/efs' (invalid argument) failed to mount 'cache/' (no such file or directory) failed to mount '/system' (block device required) failed to mount '/data' (invalid argument) ο twrp παραμένει και ας έχω περάσει εργοστασιακές ρομ μέσω odin. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 μια βοήθεια.έχω ένα note 2.περάσανε το twrπ recovery και μετά περάσανε μια άλλη ρομ.το τηλ κώλυσε και έχει μείνει τώρα στο λογότυπο το αρχικό. μπενω στο recovery άλλα τίποτα δεν κάνει mount τίποτα.έχω περάσει μέσω odin ρομ εργοστασιακές τίποτα . καμιά βοήθεια? πήγα να περάσω και ρομ μεσώ του twrp άλλα μού βγάζει ' updating partition details... failed to mount '/efs' (invalid argument) failed to mount 'cache/' (no such file or directory) failed to mount '/system' (block device required) failed to mount '/data' (invalid argument) ο twrp παραμένει και ας έχω περάσει εργοστασιακές ρομ μέσω odin. Λίγο δύσκολο να βάζεις μαμά ρομ με Οντίν και να έχεις μετά TWRP. Μήπως στο Οντίν βγάζει κάποιο σφάλμα; TWRP εάν κάνεις wipe cache & Dalvik δεν μπουτάρει; Επίσης να ξέρεις ότι άλλη ρομ θέλει για Οντίν και άλλη για TWRP. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλώς τον κι ας αλλαξοπιστησε... Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Γιατί δύσκολο? Περνάς με odin την official μετά ρουταρεις και τέλος περνάς το twrp από το play Store (twrp manager) το είχα κάνει χωρίς πρόβλημα... Καλημέρες στο αγαπημένο μου νήμα! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλιώς το εννοώ. Ο φίλος πιο πάνω γράφει ότι βάζει με Οντίν ρομ και το κινητό εξακολουθεί να έχει TWRP. Αυτό λέω ότι δεν γίνεται.:) Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Έχω κάνει τα πάντα.me odin πέρασα 3 ρομ.διαφορετικες .τίποτα.αυτο που παρατηρησα στο TWRP στο mount δεν σε αφηνει να τικαρεις EFS SYSTEM DATA κτλ τιποτα.ειναι σαν να μην υπαρχει τιποτα.οπως για sd kai otg που αν δεν εχει καρτα sd η otg den τικαρει.καμια βοηθεια? Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Έχω κάνει τα πάντα.me odin πέρασα 3 ρομ.διαφορετικες .τίποτα.αυτο που παρατηρησα στο TWRP στο mount δεν σε αφηνει να τικαρεις EFS SYSTEM DATA κτλ τιποτα.ειναι σαν να μην υπαρχει τιποτα.οπως για sd kai otg που αν δεν εχει καρτα sd η otg den τικαρει.καμια βοηθεια? Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εάν σίγουρος ότι δεν κάνεις κάτι λάθος, τότε μάλλον ήρθε η ώρα για αποχαιρετισμό Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Όλα μια χαρά τα κάνω. Και στο odin δεν βγάζει κάποιο σφάλμα .προσπαθησα να περασω και αλλο recovery μεσω odin τίποτα . Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Δλδ σου βγάζει πράσινο pass το Οντίν; Και μετά; Δεν μπαίνει; Έχε υπόψιν ότι το πρώτο boot μπορεί να πάρει αρκετή ώρα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ναι δεν μπαινει παραμένει στο λογότυπο . το άφησα κάνα τέταρτο αλλά έμεινε εκεί .μετά μπαινω σε recovery και είναι πάλι οTWRP. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ναι δεν μπαινει παραμένει στο λογότυπο . το άφησα κάνα τέταρτο αλλά έμεινε εκεί .μετά μπαινω σε recovery και είναι πάλι οTWRP. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι όπως μου το λες, δείχνει να μην κάνει κάτι το Οντίν. Σου γράφει μετά το τέλος με πράσινο reboot και μετά pass; (εάν τα θυμάμαι σωστά). Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Γραφει reboot και κάνει επανεκκίνηση το τηλ . αλλά κολλάει στο λογότυπο. Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Δοκίμασε το ακόμη μια και αντέγραψε μας ολόκληρο το log του Οντίν. Λογικά μήπως να το αφήσεις λίγο. Το πρώτο boot θέλει το χρόνο του. Μέσα απó recovery δεν παίρνει κάποια ρομ; Μπαίνει κανονικά TWRP. ; Clear cache & Dalvik cache δοκίμασες; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Βγαλε και την sd καρτα και ξανα δοκιμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 :DΠως παει φορουμιτες ολα καλα με τα ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts