Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά έφτιαξε με τον agni.

Ποιο καλά μου έκατσε η note pro v2 από την dark.

Να ρωτήσω τον Άκη αν θέλω να βγάλω το office που έχεις βάλει επειδή έχω το αγορασμένο απλά το απενεργοποιώ ή μπορώ να το κάνω απεγκατάσταση χωρίς να υπάρχει πρόβλημα

Βαλε την καινουργια το εχω μεταφερει στο data ετσι το διαγραφεις ανετα απο την διαχειριση εφαρμογων.Η καινουργια ρομ ειναι καλυτερη και απο τις δυο που αναφερεις:D

Προσοχη : Οσοι φλασαρετε την Rom-mod ειναι ενεργοποιημενη η εξοικονομηση ενεργειας που σημαινει οτι ο 4πυρηνος επεξεργαστης δουλευει εως 1200mhz και οχι 1600mhz.Πηγαινετε στο μενου και απενεργοποιηστε.

Edited by akiss_

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακη υπαρχει τρόπος να πάρω την δική σου η οποιαδήποτε άλλη ρόμ ( αν εσύ φυσικά το επιτρέπεις για τις δικές σου ρόμ ) και με καποιον τροπο να τις κανω δίαιτα???

Αυτο που θέλω να δώ ειναι αν ειναι εύκολο να βγάλω όσα δεν χρειάζομαι και να φλασαρω μια πιο ελαφριά ρόμ.Αν υπαρχει τρόπος στείλε μου ενα πμ.

Same Sh1t Different Day

Same Sh..t , Different Day

Ακη υπαρχει τρόπος να πάρω την δική σου η οποιαδήποτε άλλη ρόμ ( αν εσύ φυσικά το επιτρέπεις για τις δικές σου ρόμ ) και με καποιον τροπο να τις κανω δίαιτα???

Αυτο που θέλω να δώ ειναι αν ειναι εύκολο να βγάλω όσα δεν χρειάζομαι και να φλασαρω μια πιο ελαφριά ρόμ.Αν υπαρχει τρόπος στείλε μου ενα πμ.

Same Sh1t Different Day

:Dkarajim80 Τα Tw Rom της Samsung Και κυριως τα Νοte ειναι "επαγγελματικα"ρομ οι εφαρμογες συνδεονται μεταξυ τους.Δεν γινετε να τα πετσοκοψεις περισσοτερο απο οσο πχ.τα κανω εγω γιατι θα εχεις fc .Mε ποιο απλα λογια δεν ειναι ενα λειτουργικο aosp η ιος To οποιο ενας χρηστης ακοuει μουσικη η βλεπει βιντεακια και κανει κανα like στο fb.:D

Δεν κανω τίποτα απο τα παραπάνω που έγραψες..Απλα αν βγάλω οτι εφαρμογή γράφει σαμμυ και δεν την λειτουργώ νομίζω οτι θα ειναι καλυτερα.Οτι απενεργοποιειται το απενεργοποιω αλλα μένουν στο σύστημα και πιάνουν χώρο.αυτες αν τις διαγράφω θα έχω fc??

Same Sh1t Different Day

Δεν κανω τίποτα απο τα παραπάνω που έγραψες..Απλα αν βγάλω οτι εφαρμογή γράφει σαμμυ και δεν την λειτουργώ νομίζω οτι θα ειναι καλυτερα.Οτι απενεργοποιειται το απενεργοποιω αλλα μένουν στο σύστημα και πιάνουν χώρο.αυτες αν τις διαγράφω θα έχω fc??

Same Sh1t Different Day

Ελα καλημερα!Δεν ειναι τα ρομ του Note οπως ενα απλο σμαρτ που δεν εχει τις εφαρμογες του Spen.Ειδη τα ρομ ειναι αρκετα λαιτ εαν αφαιρεσεις και αλλες εφαρμογες θα δημιουργησεις απο μικρο εως μεγαλο προβλημα.Εσυ οταν πχ.φλασαρεις το ρομ βλεπεις με τα ματια σου καμια 20αρια app στο μενου .Μεσα ομως στο system-app ,private-app υπαρχουν πανω απο 100 apk τα οποια συνεργαζονται με τις εφαρμογες που εχεις στην οθονη σου.παραδειγμα ας πουμε οτι αφαιρεις την εφαρμογη "βιβλιο αποκομματων".Τοτε οταν θα βγαλεις την πενα και κανεις ενα screenshot μια φωτο με την πενα οταν θα πας επανω στο μενου να πατησεις αποθηκευση θα σου κανει Fc.Συμφωνα λοιπον με το σκεπτικο σου παντα δεν θα επρεπε να εχεις Note αλλα μια απλη android συσκευη να κανεις κοψιματα και ραψιματα οσα γουσταρεις εσυ με ελαχιστα προβληματα λογο μειωμενης δυνατοτητας των μενου μια και οι περισσοτερες εφαρμογες Δεν συνδεονται μεταξυ τους .Το Νοte ειναι αλλη κατηγορια δεν εχει οπως καταλαβαινεις καμια σχεση με το σκεπτικο σου.Βαλε μια αοσπ απο το xda και θα δεις.Εκει που σου δινετε αρχικα η εντυπωση οτι παει δηθεν καλυτερα μετα απο μερες ξεκινανε προβληματα που αναλογα τι κανει ο καθενας ειναι λιγοτερα η περισσοτερα.

Άκη δεν εννοώ αυτό που λες.Θέλω να κρατήσω μόνο ότι έχει σχέση με το πενάκι.Ότι άλλο γράφει σαμμυ θέλω να ξεφορτωθούμε.

Για παράδειγμα έχω απενεργοποιήσει όλα τα Samsung sync adapter Samsung account s voice και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου.Εφόσον μπορώ να τα απεργοποιησω χωρίς πρόβλημα γιατί να μην μπορώ να τα σβήσω κιόλας? Δεν θέλω να πειράξω το πενάκι κι ότι έχει σχέση μ'αυτό.

Αααα και για να μην ξεχνιόμαστε Ευχαριστώ που μπαίνεις στον κόπο να μου απαντήσεις.

Same Sh1t Different Day

Edited by karajim80

Σε εμένα απευθύνεσαι?

Αν ναι, την εχω περάσει από προχθές και είναι μια χαρά :)

sent from my Galaxy NoteII

Ήμουν σίγουρος!! Καλύτερη από την dark?

Ισάξια σίγουρα, ίσως και καλύτερη....θέλω ακόμη λίγες μέρες για καλύτερη αξιολόγηση....

Ανάμένουμε λοιπόν..Μπορείς να τσεκάρεις αν μικραινει το τηλεφωνικό πληκτρολόγιο?

Καλησπέρα! Φλασάρω την eclipse note mode από στοκ που είμαι τώρα και θα δουλεύουν wifi και κάμερα η πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?
iPhone 6 plus

Μικραινει και αυτο και το πληκτρολόγιο εισαγωγής της Samsung :)

:sent from my Galaxy NoteII

:up:Νάσαι καλά!

Edited by dimirass

Έχει κάτσει τόσο καλά η note pro v2 που ακόμα το σκέφτομαι για την νέα . Αν δεν μου δημιουργήσει κάνα πρόβλημα θα την κρατήσω όσο πάει (την βαρεθώ δλδ) και μετά βάζω την νέα .
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV

Έχει κάτσει τόσο καλά η note pro v2 που ακόμα το σκέφτομαι για την νέα . Αν δεν μου δημιουργήσει κάνα πρόβλημα θα την κρατήσω όσο πάει (την βαρεθώ δλδ) και μετά βάζω την νέα .

Εγώ έβαλα την Eclipse αλλά δε μου άρεσε οπτικά, πολλή ασπρίλα... Νομίζω αισθητικά η Note Pro v2 είναι καλύτερη!

Edited by ilmas

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Κάποιο bug? Πάντως η eclipse είναι σφαιρατη....νομίζω πως είναι ότι ταχύτερο εχω δει στο 2αρι μας...

Κανένα bug. Δεν κατάλαβα διαφορά σε ταχύτητα σε σχέση με τη V2. Τα χρώματα της eclipse δε μου αρέσουν, είναι σαν ξεθωριασμένα και έβαλα πάλι V2 (υποκειμενική γνώμη).

Redmi Note 5

Κανείς δεν μπορεί να ενσωματώσει το spen menu των note 5-7 σε καστομ ρομ για το 2αρι...

Μα δεν θελω το air command menu, ισα ισα που με καθυστερει λιγο μεχρι να επιλεξω τι θελω. Το καινουργιο quick note ηθελα, που εχει δυνατοτητα υπενθυμισης για καθε σημειωση που γραφω. Ετσι εχω καταργησει τελειως το s planner.

Κανένα bug. Δεν κατάλαβα διαφορά σε ταχύτητα σε σχέση με τη V2. Τα χρώματα της eclipse δε μου αρέσουν, είναι σαν ξεθωριασμένα και έβαλα πάλι V2 (υποκειμενική γνώμη).

Το τηλεφωνικο πληκτρολογιο μικραινει?

Το τηλεφωνικο πληκτρολογιο μικραινει?

Στη V2 ναι, στην eclipse δε δοκίμασα.

Redmi Note 5

H Eclipse v9a ειναι το καλυτερο ρομ με πολυ καλη μπαταρια . Και η προ ειναι πολυ καλη .

Επιβεβαιώνω μέχρι στιγμης η eclipse είναι ανταξια της note pro. Δεν έχω βρει κάποιο bug.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου

Ποια marshmallow εχεις περάσει Γιατί ότι έχω δοκιμάσει δεν δουλεύει το plantronics m55 με κανένα απο viber whats app Skype line hangouts....

Sorry σήμερα είδα το μήνυμα, είχα καιρό να μπω.

Έχω ένα παλιό plantronics ΜL12 και είχα βάλει την AICP 11 (6.0.1) με Google apps, αλλά την έβγαλα μετά από ένα μήνα. Συγκεκριμένα χθες. Βλέπε παρακάτω τους λόγους.

Οτι θες σηκωνει .Απλα σαυτα τα ρομ σταματανε να δουλευουν ραδιο, snote και ολες οι εφαρμογες του spen και αλλες εφαρμογες + οτι δημιουργουνται προβληματα στην πορεια. Πηγαινε στο xda και φλασαρε ενα ολοκληρωμενο ρομ στο οποιο αντε να βρεις απειροελαχιστα bugs χωρις να δημιουργουν προβληματα σοβαρα για να μην προβληματιζεσαι εσυ ο ιδιος στην καθημερινοτητα.

...Βαλε μια αοσπ απο το xda και θα δεις.Εκει που σου δινετε αρχικα η εντυπωση οτι παει δηθεν καλυτερα μετα απο μερες ξεκινανε προβληματα που αναλογα τι κανει ο καθενας ειναι λιγοτερα η περισσοτερα.

Λοιπόν, μετά από ένα μήνα με την AICP 11 (Marshmallow 6.0.1) την έβγαλα χθες, δεν άντεξα κυρίως για τους παρακάτω λόγους:

1) Δεν κλείδωνε με τίποτα το GPS χωρίς ασύρματα δεδομένα. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δοκίμασα κάποια πράγματα, δεν δούλεψαν.

Είχα και έχω συνηθίσει το offline maps από τους χάρτες να δουλεύει τέλεια με Dr. Ketan και δεν ήθελα να ξαναγυρίσω σε GPS Navigators

2) Πολλά προβλήματα με Chrome κυρίως στην αναπαραγωγή video και ειδικά όταν αλλάζεις το size του video κατά την αναπαραγωγή.

Αλλά γενικότερα ο Chrome κολλούσε εύκολα και έβγαζε μήνυμα να διακόψει την λευτουργία, που όμως ποτέ δεν χρειάστηκε. Απλά το άφηνες λίγο παραπάνω (του έδινες τον χρόνο του)

3) Γενικότερα θέματα με την ταχύτητα του Tapatalk σε διάφορα forums

4) Δεν είχα δυνατότητα multi-window. Παρουσιάστηκε προχθές με το Android 7.0 (Nougat) πρέπει να περιμένουμε να βγει σε AOSP Nougat σε Note II

5) Φυσικά και δεν έπαιζαν το ράδιο και το πενάκι, αλλά δεν με ενόχλησε τα έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα

6) Πολύ μικρότερα γράμματα (δεν μπορούσα να αλλάξω το μέγεθος) αν και καλοσχηματισμένα

7) Προβληματάκια με facebook και άλλες εφαρμογές που προτιμούσε να σου βγάλει μήνυμα ότι έχει κολλήσει η εφαρμογή παρά να σε πετάξει κατ' ευθείαν. Αν έδινες χρόνο ξεκόλλαγε πάντα.

Τα θετικά τώρα με αφορμή αυτό το σχόλιο:

Το note απο μονο του δεν εχει lag.Δηλαδη οι εφαρμογες που ερχονται με το λειτουργικο δεν προκαλουν προβληματα αλλα και να υπαρξουν μετα τα επισημα update λειτουργουν σωστα.Το προβλημα σε ολες τις συσκευες ειναι οι εφαρμογες του google play εκει επικρατει χαος.Μια κακογραμμενη να εχεις σου κανει χιλιαδυο....Εχω δουλεψει το note για μια εβδομαδα χωρις να εγκαταστησω τιποτα και δουλευε τελεια.Αλλα φυσικα δεν ειναι λυση αυτη...

Όχι δεν συμφωνώ.

Έβαλα την δική σου την τελευταία Eclipse v9a Rom-Mod by Onirama και παρόλο που συνολικά μου φαίνεται εξαιρετική ROM μια μέρα που την δουλεύω, έχει και αυτή τα lagaρίσματα της.

Ακόμα και του Dr. Ketan που είναι πολύ γρήγορη, ψιλοlagaρει.

Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα του TW, που παρόλο που προσφέρει πολλά, σε αυτόν τον τομέα χάνει.

Τα θετικά λοιπόν της AICP 11 (6.0.1)

1) Το ταχύτερο scrolling σε όλα τα προγράμματα και μια αίσθηση smooth που απλά δεν υπάρχει σε κανένα ROM που βασίζεται σε Samsung πιστεύω λόγω TW. Μιλάω με εγκατεστημένες τις ίδιες εφαρμογές από Google Play και σε 4.x ROM και σε 6.0.1

2) Αίσθηση πραγματικά καινούργιου κινητού σε όλα τα σημεία.

Εικονίδια, χρώματα, φόντα, θέματα, γραμματοσειρά κτλ κτλ

Όλα φρέσκα σε σχέση με ROM 4.x

3) Δεν κράσαρε καμία εφαρμογή ποτέ, δεν με πέταξε έξω για κανένα λόγο. Απλά κολλούσε για λίγο, έβγαζε μήνυμα και συνέχιζες κανονικά.

Αυτά

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ενα συντομο ρομ info

Τι περιεχει το zip που ενσωματωσα στην Eclipse:

new wallpapers
new sounds
Mod Chrome(μην κανετε ενημερωση)
Mod facebook(μην κανετε ενημερωση)
Office (σουιτα)
Instagram
S-health

Έχω βάλει από χθες την ROM και αυτά που παραθέτω από πάνω δεν τα βρήκα μετά την εγκατάσταση.

Που ακριβώς πάω για να τα ενεργοποιήσω ;

Επίσης δεν βρήκα την ρύθμιση για εξοικονόμηση ενέργειας που γράφεις κάπου ότι είναι by default ενεργοποιημένη και ρίχνει την συχνότητα του 4ου core.

Όποια ρύθμιση τσέκαρα ήταν απενεργοποιημένη η εξοικονόμηση.

Κι ένα τελευταίο.

Υπάρχει δυνατότητα call recording με ή χωρίς χρήση bluetooth ;

Thanks!

Υ.Γ

Μου έχει κλείσει στα μούτρα κανα δυο φορές το tapatalk και βλέπω κάποιο lag στο scrolling, αλλά κατά τα άλλα πολύ σταθερή και γρήγορη με την ελάχιστη κατανάλωση μπαταρίας, αλλά ακόμα είναι νωρίς.

Τα προβλήματα με την κατανάλωση μπαταρίας βγαίνουν αργότερα, δεν φαίνονται σε μια μέρα.

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Το ρομ δεν εχει λαγκ Πηγαινε ρυθμισεις/εξοικονομηση ενεργειας/λειτουργια εξοικονομησης ενεργειας(γραφει ανενεργο Δεν ειναι) μπες μεσα και κανε απενεργοποιηση τις επιλογες.Οταν ανοιγουμε μια εφαρμογη συνδεσης με δικτυο η wifi περιμενουμε να παρει τα δεδομενα και μετα πλοηγουμε ειναι λογικο λογο βιασυνης να σκρολαρουμε πριν καν ολοκληρωθει το κατεβασμα. Σημαντικο ρολο παιζει και ποσο μακρια εισαι απο το ρουτερ η απο την κεραια του δικτυου σου.Επισης καθε εφαρμογη που βαζει ο καθενας απο το google play μπορει στην συγκεκριμενη ενημερωση να ειναι οκ η ο dev να την εκανε χαλια.Γιαυτο λεω πχ το chrome και το fb που βρισκονται μεσα στο ρομ ΜΗΝ κανετε ενημερωση.Δυστυχως δεν εχω χρονο να ασχοληθω και με αλλες εφαρμογες του Play. Edited by akiss_

Αυτές τις εφαρμογές που είναι μέσα στο ROM που τις βρίσκω ;

Δεν φαίνονται εγκατεστημενες by default ούτε το Chrome, ούτε το Facebook, ούτε το Office

Όπως και τα θέματα, το φόντο κτλ

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Το ξυπνητήρι στην note pro v2 που το βρίσκω;

Γιατί με αφήνει να βάλω ειδοποίηση μόνο μέσω widget.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV