Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να φορτίζεις την μπαταρία και σε εξωτερικό φορτιστή και να την κουμπώνεις μετά μέσα. Σίγουρα είναι κουραστικό για καθημερινή χρήση. Έχε το στο νου σου σαν τελευταία λύση.

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Spare-Battery-Desktop-Dock-Charger-Kit-Battery-/151639111983?var=&hash=item234e65392f:m:mDGfp5GPnQboT5U1yxh4n6A

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ανοίγει καθόλου η εφαρμογή της κάμερας,λέει σφάλμα κάμερας

Με καμία rom δεν έχεις κάμερα, ούτε με τη στοκ; Μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο και έφταιγε η μπροστινή κάμερα. Άνοιξα το κινητό, την ξεκούμπωσα και την ξανακούμπωσα και από τότε δουλεύει κανονικά. Δεν κατάλαβα τι κόλλημα είχε φάει!

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Δουλεύει η κάμερα με αλλη ρομ η με στοκ,με τος ρομ του akiss εχω αυτό το πρόβλημα
iPhone 6 plus

καλησπερα παιδια συγνωμη που γραφω εκτος θεματος ,αλλα ειναι επειγον αν μπορει καποιος να βοηθησει ,επειδη στο note2 μου χαλασε η θυρα usb και δεν μου φορτηζει την μπαταρια για να ανοιξει το κινητο,μηπως γνωριζει καποιος απο εσας εαν αγορασω ασυρματη βαση φορτισης Wireless Charging Pad με τον δεκτη στην μπαταρια , θα μου φορτησει η μπαταρια οπως ειναι σβηστο ωστε να μου ανοιξει το κινητο,η αυτοι οι φορτιστες ενεργοποιουνται οταν το κινητο ειναι αναμενο?

Με Wireless Charging Pad φορτίζει η μπαταρία και με κλειστό το κινητό. Ασύμφορο όμως. Βρες έναν universal φορτιστή μπαταριών, με μετακινούμενες ακίδες, που φορτίζει όλες τις μπαταρίες, αλλά πρέπει να τη φορτίζεις εκτός κινητού. Η θύρα φόρτισης πάντως αλλάζει εύκολα και είναι φτηνή:

http://www.ebay.com/itm/USB-Charging-Dock-Port-Flex-Cable-Connector-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-/271721354709?hash=item3f43dad5d5:g:XMoAAOSwjVVV2pa2

Redmi Note 5

Καλησπερα στη dark σας εμφανιζει το μενου μετα τον τερματισμο μιας κλησης?Ειναι αυτο που πατας αν θες να κανεις κατευθειαν επανακληση η να στειλεις μηνυμα. Εμενα δεν το βγαζει και απο τις ρυθμισεις δε βρηκα κατι.

καλημερα και χρονια πολλα,ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις που μου δωσατε οσον αφορα για την φορτιση του note,καλη συνεχεια

Με τρία τέσσερα ευρώ αγοράζεις την καλωδιοταινια κι αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου την αλλάζεις μόνος σου σε Πέντε λεπτά και το λύνεις Μια και καλή το πρόβλημα με την θυρα.

Same Sh1t Different Day

Same Sh..t , Different Day

Στην dark2 ενεργοποιώ την επιλογή για χρήση με το ένα χέρι του πληκτρολόγιου του τηλεφώνου αλλά το μέγεθος του δεν αλλάζει όπως στην προηγούμενη ρομ του Άκη 6.1.16. Είναι σημαντικό για να καλείς με το ένα χέρι, εσείς το είδατε?

Μια υπενθύμιση πως κανω folder στην αρχική οθόνη παρακαλώ?

Άκη ένα patch για να μειώνει το πληκτρολόγιο του τηλ. στην dark2 θα ήταν χρήσιμο, αλλιώς θα μεγαλώσω το μήκος του αντίχειρα μου! Κατά τα άλλα η dark με τον μπασταρδεμενο tw launcher απλά πετάει! Γειά στα χέρια σου λεβέντη μου!

Edited by dimirass

Σερνεις Αριστερά επάνω το εικονίδιο και σου κάνει φάκελο..

sent from my Galaxy NoteII

Κώνσταντίνε είσαι πάντα σε εγρήγορση! Thanks!

Καλα ενταξει αν δεν εχει μπαγκ η νεα σου ρομ την φλασαρω απευθειας γιατι ειμαι ηδη σε μια προηγουμενη σου εχω αραξει εδω κι ενα 3μηνο και το μονο που χω να πω οτι ειναι καταπληκτικη.Θα μας λειψουν οι ρομ σου

Με το καλό να παραλάβεις το 7άρι. Ευχαριστούμε που μας έδινες να παίζουμε

Δε με ενθουσίασε αισθητικά η Note 7 UX Style, συν τα ζητήματα που έθεσε ο fioravanti90... Ξαναπέρασα τη Note Pro v2 και μάλλον με αυτή θα πεθάνει το κινητό...

Άκη, όσα "ευχαριστώ" και να πούμε, δε φτάνουν για όσα μας έδωσες! Φαντάζομαι τι θα "πάθει" το Ν7 στα χέρια σου... :p

Να είσαι πάντα καλά!!!

Γεια σου ρε Άκης με τις ωραίες ρομς....ενα μεγάλο ευχαριστώ και απο μένα....

Καλή συνέχεια φίλε και καλοδούλευτο το νέο σου απόκτημα. Σε ευχαριστώ θερμά για το χρόνο που αφιέρωνες για την παρέα μας.

Άκη πολλές ευχαριστίες για όλη την καταπληκτική δουλειά σου!!!! Καλή συνέχεια στο καινούργιο φόρουμ του 7! Θα σε παρακολουθώ για να δω εντυπώσεις. Μπορεί να ξαναβρεθουμε στο μέλλον...

Άκη το ευχαριστώ νοιώθω ότι είναι πολύ λίγο για αυτά που μας προσέφερες όλο αυτόν τον καιρό ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΏΣ....!!!!!Καλή συνέχεια!

Εγώ θα δοκιμάσω την τελευταία του Άκη μιας και η προηγούμενη Δεν έκατσε Καλά! Και μετά πίσω στην νταρκ! Πώς του έκατσε αυτή η ρομ σε νταρκ Και Όχι με χρώματα δεν μπορώ να καταλάβω. Όπως και να έχει ένα Ευχαριστώ Και από μένα στον Άκη. Όσο για το 7 αρι θα αγοράσω και εγώ Αλλά αργότερα Και τώρα που θα πάει Και ο Άκης ένας λόγος παραπάνω.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου

Θα κατεβάσω και εγω την τελευταια σου ρομ αν και θα τη φλασαρω οταν ψιλοβαρεθω την πολυ καλη και καλαισθητη για μενα dark.Με το ζορι δηλαδη βαλθηκες να παρουμε το note 7.:)

Μαλλον κατα τα Χριστούγεννα θα το παρω και εγω οποτε μαλλον θα σε ξαναπετυχω στο νεο νημα. Σε εευχαριστώκαι εγω με τη σειρα μου για την υποστηριξη και τη βοηθεια στο note 2.

Ευχαριστουμε πολυ φιλε Ακη για ολα αυτα που εκανες!Οτι και να πουμε ειναι λιγο!

Καλα ενταξει αν δεν εχει μπαγκ η νεα σου ρομ την φλασαρω απευθειας γιατι ειμαι ηδη σε μια προηγουμενη σου εχω αραξει εδω κι ενα 3μηνο και το μονο που χω να πω οτι ειναι καταπληκτικη.Θα μας λειψουν οι ρομ σου

Θα βγει και μια "Τιμητικη" Update της Ν7 UX Style 11-08 τις επομενες μερες με διορθωμενα bug:D

Θα βγει και μια "Τιμητικη" Update της Ν7 UX Style 11-08 τις επομενες μερες με διορθωμενα bug:D

Ε, είσαι αθεράπευτος! :p

Δίκιο είχε ο karajim80, προλαβαίνεις να βγάλεις πολλές ακόμα!

Redmi Note 5

Μόλις μου έβγαλε αυτή την ακακια σε προσπάθεια να τραβήξω βίντεο με την dark.

Δεν μου το έχει ξανακάνει.Καμία ιδέα?

Same Sh1t Different Day

ΥΓ:Τελικα αυτο το reboot κάνει θαύματα...

Edited by karajim80

Αν την κάνεις Και lite θα είσαι άρχοντας...Όχι ότι δεν είσαι ούτως ή άλλως με όσες έχεις φτιάξει αλλά έτσι για να γράψω κάτι κι εγώ το έγραψα.

Same Sh1t Different Day

Καλημερα

Έιχα dr.ketan στο note μου.

Δοκίμασα όλες τις νέες rom που εβγαλε ο ακις και σε καμία δεν μου δουλεύει το wifi.

Πως το φτιαχνουμε αυτό.

Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV

Άκη ένα patch για να μειώνει το πληκτρολόγιο του τηλ. στην dark2 θα ήταν χρήσιμο, αλλιώς θα μεγαλώσω το μήκος του αντίχειρα μου! Κατά τα άλλα η dark με τον μπασταρδεμενο tw launcher απλά πετάει! Γειά στα χέρια σου λεβέντη μου!

Άκη, μια τρελή υπενθύμιση, αν δεν σε βάζω σε κόπο. .

Ευτυχώς ακόμα δεν έφθασε το 7...

Καλημερα

Έιχα dr.ketan στο note μου.

Δοκίμασα όλες τις νέες rom που εβγαλε ο ακις και σε καμία δεν μου δουλεύει το wifi.

Πως το φτιαχνουμε αυτό.

Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φλάσαρε agni kernel μετά την εγκατάσταση της ρομ

Κάμερα έχεις;

Φλάσαρε agni kernel μετά την εγκατάσταση της ρομ

Κάμερα έχεις;

Δεν κοίταξα για κάμερα έβαλα καπάκι restore την παλιά που είχα buckup για μα έχω τηλ.

Θα προσπαθήσω πάλι σήμερα να δω

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV

Άκη περιμένουμε την ρομ που μας έταξες στην υπογραφή σου :p

Κωστη λογο υποχρεωσεων εκανα αυτη που βλεπεις στα γρηγορα μια και αλλοι ζητουσαν την eclipse αλλοι την δικη μου .Ετσι μπορεις να την φλασαρεις εγινε "ανακατασκευη" απο την αρχη με ολες τις βελτιωσεις παντου .Καλο φλασαρισμα σε ολους πιστευω οτι θα μεινετε πολυ ικανοποιημενοι:D

Edited by akiss_

Κοιτα οπως γνωριζουμε ολοι αυτα τα ρομ(4.4.4) δεν βγηκαν επισημα ποτε για το Note 2 ειναι κορεατικα port.Τα επισημα ειναι τα 4.4.2 . Tα Port το ευκολο ειναι να το θεματισεις αρκει να εχεις ελευθερο χρονο . Το δυσκολο ειναι να μην ταιριαζουν οι drivers πχ απο το μοντεμ που δεν επαιζε βιντεοκλησεις γιατι τα κορεατικα πορτ ειναι LTE και παρα πολλα αλλα.To ακομα ποιο δυσκολο ειναι ο κερνελ να μην υπαρχει δηλαδη υποστηριξη.Port απο LOLI 5.1.1 TW εχει βγει αλλα δεν βγηκε ποτε κερνελ και εμεινε στο ραφι.Η 4.4.4 με τις απανωτες διορθωσεις ολο αυτο το διαστημα ειναι πλεον τεχνικα σε πολυ ψηλα επιπεδα με αποτελεσμα το ετος 2016 το Note 2 να ειναι ενα "καινουργιο phone" στεκεται αξια στον ανταγωνισμο για τα κυβικα του τοσο στο software οσο και στο hardware.Στο ρομ eclipse v9a το team της eclipse αυτο που εκανε ειναι να θεματισει το rom αλλα τεχνικα ειχε απειρα λαθη τοσο στο framework στις εφαρμογες αλλα και στον κερνελ.Αυτο το κανουν απο την v3 προφανως εχουν τους λογους τους.Βαλε λοιπον αυτο στην ουσια ειναι ενα δικο μου ρομ αλλα με βοηθησε στο θεμα λογο περιορισμενου χρονου.Το ξεκινησα απο την αρχη απο το bootanimation μεχρι τελους . Ειναι το ποιο πληρες τεχνικα και εμφανισιακα ρομ-πορτ που εχει μπει στο Note.Τυχον bug τα οποια δεν θα ενοχλουν λειτουργικα να κοιτατε στο XDA. Αυτα . . . :D Edited by akiss_

Και ενα συντομο ρομ info

Τι περιεχει το zip που ενσωματωσα στην Eclipse:

greek lag
greek location
Αυξηση χρωματικης αποδοσης και λευκου κατα 10% Αισθηση καινουργιας οθονης
Performance "GPU"
update framework files framework.res 
update system animation (zoom in zoom out) λογο λευκου για καλυτερη ομαλοτητα.
update 3g video call for ever
update internet connection πλεον χωρις πτωσεις και διακοπες.
update air-command
update gps eur
update wifi
update system sounds αυξηση εντασης 3x
update host
update camera (γρηγορη αποτυπωση)
update settings kernel 4.3.9
add Νote 7 information(Samsung.gr) default page σε ολους τους Browsers
add extreme tw launcher
add full studio photo editor-video κοψε-ραψε βιντεο
add keyboard note 7
add keyguard με πληροφοριες καιρου
and faster reboot+bootanimation με ηχο 
add 500+γραμματοσειρες (προτεινω Tahoma)
add set dns
new wallpapers
new sounds
Mod Chrome(μην κανετε ενημερωση)
Mod facebook(μην κανετε ενημερωση)
Office (σουιτα)
Instagram
S-health
και αλλα δεν θυμαμαι....

Edited by akiss_

Τελικά έφτιαξε με τον agni.

Ποιο καλά μου έκατσε η note pro v2 από την dark.

Να ρωτήσω τον Άκη αν θέλω να βγάλω το office που έχεις βάλει επειδή έχω το αγορασμένο απλά το απενεργοποιώ ή μπορώ να το κάνω απεγκατάσταση χωρίς να υπάρχει πρόβλημα