Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν κανω λάθος αυτή που ρώτησα και μου είπες οτι ειναι πολυ καλή απο το xda πατάει πανω στην τελευταία μαμά ρόμ.Ειναι και 300 ΜΒ μικρότερη απο την ultimate που ανεβασες.Δεν θέλω να φτιάξεις μονο για την πάρτυ μου Ακη , επειδή πειράζεις διάφορες ρόμ γι αυτο το έγραψα.Αυτη που ανεβασες που πατάει?Την έχω κατεβάσει ηδη απλα δεν υπαρχει και πολύς χρόνος για πειράματα και δεν έχω κι άλλο τηλεφωνο αν με κρεμάσει το Νοτε.Τωρα ειμαι με αυτήν την 4.4.2 που είχες ανεβάσει χωρις ιδιαίτερα προβλήματα.

Same Sh1t Different Day

To ρομ παταει εδω---> http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/i9300-to-n00t-bring-lte-fun-to-3g-t2886574

Αυτη που φορας ειναι διαφορετικη απο αυτη που λες απλα ειναι και η δυο 4.4.2

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα ,πέρασα την τελευταία του akis, '.U.L.T.I.M.A.T.E - R.O.M. '

Note_2 Odex System Apps-Private Apps-Framework Files, Note_4 Apps, S_7 aosp Style, Lite Rom*και δεν δουλεύει η κάμερα ,τι κάνω

iPhone 6 plus

Καλησπέρα ,πέρασα την τελευταία του akis, '.U.L.T.I.M.A.T.E - R.O.M. '

Note_2 Odex System Apps-Private Apps-Framework Files, Note_4 Apps, S_7 aosp Style, Lite Rom*και δεν δουλεύει η κάμερα ,τι κάνω

Ερχεσαι από διαφορετικα build περνα πχ μια eclipse και μετα την ultimate με τα προβλεπομενα wipe και θασαι κομπλε.

Είχα την προηγούμενη rom του akiss ,τη lite και έβαλα την τελευταία, με όλα τα wipe και δεν δούλεψε η κάμερα .

Τώρα έβαλα την eclipse v5 και μετά φλάσαρα την τελευταία, αλλά πάλι δεν δουλεύει η κάμερα

iPhone 6 plus

Τελικα, ποια ειναι η πιο smooth με καλυτερη μπαταρια οεο? 26.1, 10.4, 12.5 η καποια αλλη? Ακη παραγεις ρομ γρηγοροτερα απο τη σκια σου, νασαι καλα, αλλα μαζεψε τες ολες σε ενα ποστ μαζι με ολα τα mods και τις εφαρμογες που προτεινεις και περασε το στην υπογραφη σου γιατι ολη αυτη η εξαιρετικη δουλεια χανεται στις εκατονταδες σελιδες του θρεντ, just my opinion...

Στην τελευταία του Άκη ήταν όλα καλά για 2 μέρες μέχρι που καθώς μιλούσα στο δρόμο μου πάγωσε η συσκευή και μόνο με βγαλσιμο της μπαταρίας επανήλθε....μετα μου ξαναπαγωσε....με τα πολλά διαπιστώνω πως καλος χρυσός ο Νότης 2 μας αλλά τα φτύνει με απαιτητικές ρομς....Έτσι επέστρεψα στην Dr.ketan και ησύχασα....τουλάχιστον εχω τις λειτουργίες spen του note 3 και ορίτζιναλ Ραδιόφωνο....ααα....Και πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας....Αυτά απο μένα....ενα μεγάλο μπράβο στον Άκη πάντως...το αξίζει...

Εν αναμονή του note 6 που δεν θα έχει ανάγκη καμία καστομ ρομ....

send from my Galaxy NoteII using tapatalk

H Lockscreen φταιει το εχω διορθωσει και εδω και 3 μερες δεν εχω προβλημα θα την αφησω λιγο ακομα και μετα θα την ανεβασω:)

Μάλλον ο λαός θέλει να πει ο Κώστας ότι χρειαζόμαστε μια 4.4.2 φτιαγμένη από τα χεράκια σου με όλα τα speed boost Και χωρίς την παραμικρή αηδία της σαμμυ μέσα.Ούτε φμπου Ούτε τίποτα.ultra lite.ultra speed..over and out..

Same Sh1t Different Day

Same Sh..t , Different Day

Εγώ προσωπικά δεν θέλω τίποτα με s μέσα στην ρόμ εκτός από το πενακι.Μπορεί να μείνει μόνο αυτό μέσα στην τελευταία επίσημη ρόμ? Με αυτό και με τα speed boost του Άκη θα ήμουν Μια χαρά.Άντε το πολύ αν γίνεται να ενσωματώσει και τον τελευταίο TW από το εφταρι αν τον σηκώνει το νότε μας.Που δεν μου είναι απαραίτητος γιατί έχω αγοράσει νοβα.

Same Sh1t Different Day

Edited by karajim80

Έχω την εντύπωση πως αυτοί που ξέρουν πως γίνεται ( Όχι εγώ ) θα μπορούσαν κατά την εγκατάσταση της ρόμ να σε αφήσουν να διαλέξεις εσύ τι χρειάζεσαι και να μην περνάς ότι δεν θέλεις.Έτσι πιστεύω θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι...

Same Sh1t Different Day

H Lockscreen φταιει το εχω διορθωσει και εδω και 3 μερες δεν εχω προβλημα θα την αφησω λιγο ακομα και μετα θα την ανεβασω:)

Αν και θυμιζω πεινασμενο που παραγγελνει με ανεβασμενο το χερι, στην ταβερνα, αφου εχει φυγει το γκαρσονι προς την κουζινα, θα τολμησω να το ζητησω:

Ακιςς, οπως θα ερχεσαι βαλε μια και το ενεργο σημειωμα (μαζι με το μενου χωρις επαφη) απο την ΜΜ του νοτε4 στη νεα ρομ σου. Εχει γινει πλεον πολυεργαλειο. Καταργει ακομα και το s planner. Μη βαλεις ομως το τελευταιο s note, καθως οι αμπαλοι αφαιρεσαν τη δυνατοτητα ταξινομησης των σημειωσεων με οποιο τροπο θελουμε.

Edited by fioravanti90

Αστον ησυχο...Φτιάχνει την μαμά που παρηγγειλα με αρομα ινσταλερ

για να βάλει οποίος θέλει τις εφαρμογές της σαμμυ κι εγώ να μην βάλω τίποτα...

Εντάξει μονο το spen θα μπει..

Same Sh1t Different Day

Αυτή κατέβασα και εγώ. Θα την βάλω το πρωί.

Το πενάκι εγώ δεν το χρησιμοποιώ ποτέ.

Επίσης λύστε μου μια απορία.

Υπάρχει κάπου Eclipse v8;

Γιατί προχθές που έψαχνα βρήκα την ν7 και αυτή έβαλα.

sent from my Amstrad CPC6128

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ορίστε η v8 https://mega.nz/#!e45DUTgK!znrQiFazPAZ-jFJPP52JGzfgwRPN9zWgRuhF1g3CAPI

Την είχα περάσει χτες και είχα αρκετά λαγκ και καθυστερήσεις ιδίως κατά το ξεκλείδωμα και φυσικά την σούταρα επιστρέφοντας στην ηρωική Dr ketan...

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ. Μόλις την κατέβασα.

Αλλά γιατί δεν την έχουνε στο site τους;;;

Άκη, έχει σημαντικές διαφορές από την προηγούμενη; Επειδή δεν έχω ως τώρα πρόβλημα!

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Παιδια (η Akisss) εχω ενα προβληματακι με το bluetooth.Επειδη το συνδεω με το αυτοκινητο και καποιες φορες βαζω τραγουδια αρχιζει να παιζει γρηγορα το κομματι και μετα αποσυνδεεται και ξανα τα ιδια.Αυτο το προβλημα το ειχα (σε μικροτερο βαθμο) και πριν βαλω τη rom του Akiss που φοραω τωρα την ultimate του.

Αυτο το παθαινω μονο οταν παω να παιξω καποιο κομματι και οχι στις κλησεις που δουλευει αψογα το bluetooth

Απο το xda είναι το λινκ απο που την έχει ανεβάσει ο ίδιος ο δημιουργός της

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι. Το είδα και εγώ πλέον. Απλά εγώ πατούσα κατευθείαν στο λινκ για την σελίδα τους, που είναι πριν το λινκ για την 8.

Περίεργο όμως που δεν την έχουν στο σάιτ τους.

Και επίσης πρέπει να σταμάτησε την ανάπτυξη ο AC για την Eclipse.

Δυστυχώς έχει αρκετά θέματα η eclipse...και αρκετό λαγκ...

Ποια μου προτείνεις που είναι οπτικά ίδια με την Eclipse;

Επίσης εάν έχει και τις εξτρά ρυθμίσεις της είναι ακόμη καλύτερα.

Οφείλω να ομολογήσω πάντως ότι η τελευταία ρομ του Άκη είναι η καλύτερη του όσον αφορά το ρολαρισμα των app...Μέχρι και το Twitter που είναι μέσα στις παραξενιές πάει πολύ ωραία.....επισης ακαριαίο ξύπνημα της συσκευής στις κλήσεις και επίσης ετοιμοπολεμο στο ξεκλείδωμα...

Τι του έδωσες βρε του play store και πάει τοσο όμορφα πάνω κάτω ?μπράβο Άκης :)

Μπραβο Ακη και Κωστα , δωσε και αλλη εικονα απο τη λειτουργικοτητα της ρομ για να φλασαρουμε, καλοκαιριασε (ασχετο αλλα επικαιρο).Τελικα το screen mirroring δουλευει? Το χαβα μου εγω...

Θέλει smart tv?

Θέλει τηλεόραση με Wi-Fi.

Μόλις την πέρασα στην κάρτα την Haifish και θα φλασάρω το βράδυ μόλις κοιμηθεί ο μικρός.

Αυτή είναι η τελευταία έκδοση;

Θέλει τηλεόραση με Wi-Fi.

Η εξωτερικο media player (πχ WD TV live) με WiFi , οπως εγω.

@ακις ποιον κερνελ προτεινεις για την τελευταια ρομ, o τελευταιος agni συνισταται? και τι σημαινει οτι το μοντεμ εχει patch οπως αναφερεις στο ποστ με τις προηγουμενες ρομ του Απριλιου?

Edited by dimirass