pantelos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Πέρασα την τελευταία έκδοση της rr και εχω μεινει μακακας....Δεν έχω δει ποτέ το note 2 πιο σμουθ.... Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ από σήμερα πολύ νωρίς το πρωί την έχω περασμένη. Δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα εκτός την έλλειψη ραδιοφώνου. Και η μπαταρία καλά κρατάει. Από αύριο στη δουλειά με το 3g θα δείξει πόσο θα αντέξει (γιατί είναι και 2 ετών μπαταρία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) :D Οπως το ζητησατε στα μηνυματα που μου στειλατε .Δεν ησυχαζετε με τιποτα:lol::lol::lol: HYPER-ROM S7 Galaxy S3 port for Note2 .(Greek Version):rolleyes: High Quality Rom (HD) Μετατροπη V5 εκδοση S3 για Note 2. Πληροφοριες χαρακτηριστικα του ρομ στο φορουμ του S3 εδω .http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-hyper-rom-t3329988 Επισης εγιναν αρκετες επιδιoρθωσεις ,τροποποιησεις αρχειων, bug του Dev και αλλα δεν θυμαμαι για να δουλεψει σωστα στο Note 2 . Ξερετε μετα απο αυτο τα συνηθισμενα...Το φλασαρα και δεν μπουταρει , Παγωσε η οθονη , μιλουσα με την κοπελα μου και εκλεισε η γραμμη τωρα με απειλει με χωρισμο και αλλα τετοια:p Link----> https://mega.nz/#!GdJBRQ6Z!Rizkqmu84HbEOwPPeDamNjJuuPpV_-OziBEynHEInNk Edited May 9, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ακιςς, επειδη ειμαι λιγο ξενυχτισμενος και δεν στροφαρω. Τι ειναι τουτο το υβριδιο? Πορτ απο s7 σε s3 και ξανα πορτ σε νοτε2??!! Ποσα θες να μας αποτρελλανεις? Χαρα στο κουραγιο σου παντως. Αξιοθαυμαστος και αξιεπαινος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Ακιςς, επειδη ειμαι λιγο ξενυχτισμενος και δεν στροφαρω. Τι ειναι τουτο το υβριδιο? Πορτ απο s7 σε s3 και ξανα πορτ σε νοτε2??!! Ποσα θες να μας αποτρελλανεις? Χαρα στο κουραγιο σου παντως. Αξιοθαυμαστος και αξιεπαινος. :rolleyes:Ετσι οπως τα λες ειναι:DΜου στειλανε μηνυματα μελοι απο δω που εχουν S3 οτι ειναι πολυ καλο ρομ και εαν γινεται να το κανω για το Note. Ε βρηκα και γω ωρα να παιξω. Edited May 10, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μια χαρά η hyper-rom, λείπουν όμως οι ρυθμίσεις του s-pen! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μια χαρά η hyper-rom, λείπουν όμως οι ρυθμίσεις του s-pen! +1! Όταν προσπαθώ να περάσω κάποια rom είτε miui είτε MM μένει στο bootanimation! Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; μόνο το restore της 14/4 δουλεύει σωστά... Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 +1! Όταν προσπαθώ να περάσω κάποια rom είτε miui είτε MM μένει στο bootanimation! Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; μόνο το restore της 14/4 δουλεύει σωστά... Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκιμασε να κανεις clear dalvik και cache Επισης δοκιμασε αλλο recovery Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Εγώ είδα βελτίωση από twrp 3 σε 2870 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καντε καθαρισμους γιατι βαζετε ρομ διαφορετικων εκδοσεων:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καντε καθαρισμους γιατι βαζετε ρομ διαφορετικων εκδοσεων:rolleyes: Πάντα κάνω και τα 4 wipe! Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα ξαναδοκιμάσω! Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3348990 Έχει δοκιμάσει κάνεις αυτό? Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3348990 Έχει δοκιμάσει κάνεις αυτό? Same Sh1t Different Day πολυ καλο ρομ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Δεν μπορείς να μας το φτιάξεις κι αυτό λιγάκι? Έφτιαξες το άλλο που ήταν για s3 φτιάξε κι αυτό να μας φτιάξεις κι άλλο...Μπορεί να φλασαρω και δεύτερη φορά για φέτος.... Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Δεν μπορείς να μας το φτιάξεις κι αυτό λιγάκι? Έφτιαξες το άλλο που ήταν για s3 φτιάξε κι αυτό να μας φτιάξεις κι άλλο...Μπορεί να φλασαρω και δεύτερη φορά για φέτος.... Same Sh1t Different Day Να φλασαρεις αυτο που θα ανεβει το βραδυ κανενα αλλο! Γύρισα στην 26.01 και όλα καλά Μέχρι στιγμής....φτου φτου.... send from my Galaxy NoteII :lol::lol::lol: τι παιδι θεε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Αφού σου είπα θέλω να είναι μαμά ( Όχι port ) η πειραγμενη που θα βάλω.... Same Sh1t Different Day Edited May 14, 2016 by karajim80 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) '.U.L.T.I.M.A.T.E - R.O.M. ' Note_2 Odex System Apps-Private Apps-Framework Files, Note_4 Apps, S_7 aosp Style, Lite Rom Changelongs Red Pill Blue Pill, CHOICE.... http://i298.photobucket.com/albums/mm272/ScottyBeGood/Android/Bootanimations/66h0d_zps2161a2bc.gif https://mega.nz/#!rAQ2laKK!Kl_P-BVpSI3oinn6BJqHnzNdOBn1D4-7P6jJ5RBcGkw Good night Edited May 15, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Screenshots?? Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ανέβασε και καμιά φωτο.. Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Δεν χρειαζεται φωτο να ανεβουν. Το ρομ περιεχει μονο τις βασικες εφαρμογες. Απο κει και περα στα αρχεια συστηματος ειναι τουμπανιασμενο εχει γινει optimize παντου. Ειναι πολυ καλυτερο απο ενα official. Με την ταχυτητα των aosp αλλα παντα σε συνδιασμο με το συστημα της σαμσουνγκ. Εχουν μπει επισης αρχεια να καλυπτουν με την παροδο του χρονου οτι λαγκ παρουσιαζονται σε τριτες εφαρμογες. Το ρομ οσες μερες και να περασουν δεν βαραινει αντιθετα προσαρμοζεται και γινεται γρηγορο. :rolleyes:Αυτα παω τωρα γιατι με κυνηγαει ο μιστερ σμιθ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Πενάκι δουλεύει; Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Επειδή δεν έχω άλλο κινητό με ενδιαφέρει περισσότερο η σταθερότητα και πιστεύω ότι τα μαμά ρόμ είναι πιο αξιόπιστα... Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Thanks για τις φωτο... Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Thanks για τις φωτο... Same Sh1t Different Day karajim ποια ρομ θες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Αν δεν κανω λάθος αυτή που ρώτησα και μου είπες οτι ειναι πολυ καλή απο το xda πατάει πανω στην τελευταία μαμά ρόμ.Ειναι και 300 ΜΒ μικρότερη απο την ultimate που ανεβασες.Δεν θέλω να φτιάξεις μονο για την πάρτυ μου Ακη , επειδή πειράζεις διάφορες ρόμ γι αυτο το έγραψα.Αυτη που ανεβασες που πατάει?Την έχω κατεβάσει ηδη απλα δεν υπαρχει και πολύς χρόνος για πειράματα και δεν έχω κι άλλο τηλεφωνο αν με κρεμάσει το Νοτε.Τωρα ειμαι με αυτήν την 4.4.2 που είχες ανεβάσει χωρις ιδιαίτερα προβλήματα. Same Sh1t Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ευχαριστώ για την ενημέρωση (πενάκι)... Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts