Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα την τελευταία έκδοση της rr και εχω μεινει μακακας....Δεν έχω δει ποτέ το note 2 πιο σμουθ....

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ από σήμερα πολύ νωρίς το πρωί την έχω περασμένη. Δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα εκτός την έλλειψη ραδιοφώνου. Και η μπαταρία καλά κρατάει. Από αύριο στη δουλειά με το 3g θα δείξει πόσο θα αντέξει (γιατί είναι και 2 ετών μπαταρία).

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:D Οπως το ζητησατε στα μηνυματα που μου στειλατε .Δεν ησυχαζετε με τιποτα:lol::lol::lol:

HYPER-ROM S7 Galaxy S3 port for Note2 .(Greek Version):rolleyes:

High Quality Rom (HD)

Μετατροπη V5 εκδοση S3 για Note 2. Πληροφοριες χαρακτηριστικα του ρομ στο φορουμ του S3 εδω .http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-hyper-rom-t3329988

Επισης εγιναν αρκετες επιδιoρθωσεις ,τροποποιησεις αρχειων, bug του Dev και αλλα δεν θυμαμαι για να δουλεψει σωστα στο Note 2 .

Ξερετε μετα απο αυτο τα συνηθισμενα...Το φλασαρα και δεν μπουταρει , Παγωσε η οθονη , μιλουσα με την κοπελα μου και εκλεισε η γραμμη τωρα με απειλει με χωρισμο και αλλα τετοια:p

logo-oficial-mega-de-megaupload-3.png?w=126&h=120

Link----> https://mega.nz/#!GdJBRQ6Z!Rizkqmu84HbEOwPPeDamNjJuuPpV_-OziBEynHEInNk

Edited by akiss_

Ακιςς, επειδη ειμαι λιγο ξενυχτισμενος και δεν στροφαρω. Τι ειναι τουτο το υβριδιο? Πορτ απο s7 σε s3 και ξανα πορτ σε νοτε2??!!

Ποσα θες να μας αποτρελλανεις? Χαρα στο κουραγιο σου παντως. Αξιοθαυμαστος και αξιεπαινος.

Ακιςς, επειδη ειμαι λιγο ξενυχτισμενος και δεν στροφαρω. Τι ειναι τουτο το υβριδιο? Πορτ απο s7 σε s3 και ξανα πορτ σε νοτε2??!!

Ποσα θες να μας αποτρελλανεις? Χαρα στο κουραγιο σου παντως. Αξιοθαυμαστος και αξιεπαινος.

:rolleyes:Ετσι οπως τα λες ειναι:DΜου στειλανε μηνυματα μελοι απο δω που εχουν S3 οτι ειναι πολυ καλο ρομ και εαν γινεται να το κανω για το Note. Ε βρηκα και γω ωρα να παιξω.

Edited by akiss_

Μια χαρά η hyper-rom, λείπουν όμως οι ρυθμίσεις του s-pen!

+1!

Όταν προσπαθώ να περάσω κάποια rom είτε miui είτε MM μένει στο bootanimation! Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; μόνο το restore της 14/4 δουλεύει σωστά...

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+1!

Όταν προσπαθώ να περάσω κάποια rom είτε miui είτε MM μένει στο bootanimation! Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; μόνο το restore της 14/4 δουλεύει σωστά...

Δοκιμασε να κανεις clear dalvik και cache

Επισης δοκιμασε αλλο recovery

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Καντε καθαρισμους γιατι βαζετε ρομ διαφορετικων εκδοσεων:rolleyes:

Πάντα κάνω και τα 4 wipe! Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα ξαναδοκιμάσω!

Δεν μπορείς να μας το φτιάξεις κι αυτό λιγάκι? Έφτιαξες το άλλο που ήταν για s3 φτιάξε κι αυτό να μας φτιάξεις κι άλλο...Μπορεί να φλασαρω και δεύτερη φορά για φέτος....

Same Sh1t Different Day

Same Sh..t , Different Day

Δεν μπορείς να μας το φτιάξεις κι αυτό λιγάκι? Έφτιαξες το άλλο που ήταν για s3 φτιάξε κι αυτό να μας φτιάξεις κι άλλο...Μπορεί να φλασαρω και δεύτερη φορά για φέτος....

Same Sh1t Different Day

Να φλασαρεις αυτο που θα ανεβει το βραδυ κανενα αλλο!

Γύρισα στην 26.01 και όλα καλά Μέχρι στιγμής....φτου φτου....

send from my Galaxy NoteII

:lol::lol::lol: τι παιδι θεε μου!

Αφού σου είπα θέλω να είναι μαμά ( Όχι port ) η πειραγμενη που θα βάλω....

Same Sh1t Different Day

Edited by karajim80

'.U.L.T.I.M.A.T.E - R.O.M. '

Note_2 Odex System Apps-Private Apps-Framework Files, Note_4 Apps, S_7 aosp Style, Lite Rom

13221718_515592661946217_3755656566556945545_n.jpg?oh=49de0562e9784a0ffa6a4e76280d4506&oe=57D5D64E

Changelongs

Red Pill Blue Pill,

CHOICE....

http://i298.photobucket.com/albums/mm272/ScottyBeGood/Android/Bootanimations/66h0d_zps2161a2bc.gif

logo-oficial-mega-de-megaupload-3.png?w=126&h=120

https://mega.nz/#!rAQ2laKK!Kl_P-BVpSI3oinn6BJqHnzNdOBn1D4-7P6jJ5RBcGkw

Good night

13062311_515598555278961_688540208634549576_n.jpg?oh=a53893754647e7582fce90b813b393f6&oe=57E0351A

Edited by akiss_

Δεν χρειαζεται φωτο να ανεβουν. Το ρομ περιεχει μονο τις βασικες εφαρμογες. Απο κει και περα στα αρχεια συστηματος ειναι τουμπανιασμενο εχει γινει optimize παντου. Ειναι πολυ καλυτερο απο ενα official. Με την ταχυτητα των aosp αλλα παντα σε συνδιασμο με το συστημα της σαμσουνγκ. Εχουν μπει επισης αρχεια να καλυπτουν με την παροδο του χρονου οτι λαγκ παρουσιαζονται σε τριτες εφαρμογες. Το ρομ οσες μερες και να περασουν δεν βαραινει αντιθετα προσαρμοζεται και γινεται γρηγορο. :rolleyes:Αυτα παω τωρα γιατι με κυνηγαει ο μιστερ σμιθ:lol:

Επειδή δεν έχω άλλο κινητό με ενδιαφέρει περισσότερο η σταθερότητα και πιστεύω ότι τα μαμά ρόμ είναι πιο αξιόπιστα...

Same Sh1t Different Day

Αν δεν κανω λάθος αυτή που ρώτησα και μου είπες οτι ειναι πολυ καλή απο το xda πατάει πανω στην τελευταία μαμά ρόμ.Ειναι και 300 ΜΒ μικρότερη απο την ultimate που ανεβασες.Δεν θέλω να φτιάξεις μονο για την πάρτυ μου Ακη , επειδή πειράζεις διάφορες ρόμ γι αυτο το έγραψα.Αυτη που ανεβασες που πατάει?Την έχω κατεβάσει ηδη απλα δεν υπαρχει και πολύς χρόνος για πειράματα και δεν έχω κι άλλο τηλεφωνο αν με κρεμάσει το Νοτε.Τωρα ειμαι με αυτήν την 4.4.2 που είχες ανεβάσει χωρις ιδιαίτερα προβλήματα.

Same Sh1t Different Day