karajim80 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Εγώ έκανα downgrade στα καπάκια ,γιατί στις καινούργιες ρομ δεν εχει text wrap στους browsers, και ειναι κατι που βρίσκω φοβερά χρησιμο αυτή τη στιγμή. Οταν και αν κάποια στιγμή στο μέλλον φτιάξουν όλες οι σελίδες τότε θα εχει την ίδια χρηστικότητα για μένα. Με ποιον τρόπο το έκανες? Αν θέλεις στείλε πμ για να μην γράφεις κάτι που ίσως δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο εκτός από μένα. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Σε καμία odex σε οποιοδήποτε τηλέφωνο δεν μπαίνει Xposed... νομίζω... Είχα δοκιμάσει τις odex eclipse του Άκη και είχα το xposed, δε θυμάμαι να είχα προβλήματα. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Είχα δοκιμάσει τις odex eclipse του Άκη και είχα το xposed, δε θυμάμαι να είχα προβλήματα. Νομοζω ουτε εγω ειχα θεμα αλλα οπως και να χει φλασαρα την deodex!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Για όσους θέλουν εμφάνιση Note 5 στο air command: http://s17.postimg.org/phk52gg23/Screenshot_2016_03_29_07_57_29.jpg Για τη D.F. 25.03.16: https://mega.nz/#!6kQSCDrb!Pa7TCmCJb62A60KL_06AKxyJagXztfCO_CqpVyMDlsM Για τις προηγούμενες D.F. : https://mega.nz/#!79JglAhL!NGsWqBrpIkpln2sacGYncDW7OpTukuTgKZhlCtqK1aY Φλασάρονται από recovery. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 (edited) Τρελαααα!!!!Ελα ρε note 6 δεν μπορω ξενερωνω με το Edge δεν εχει πενα:lol::lol::p Edited March 30, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Εχεις δικιο... και μενα επισης με χαλαει που στο Edge ενω οπτικα μου αρεσουν που οι ακρες ειναι γεματες οθονη οταν το πιανω τις κρυβω με την παλαμη.Η σαμμυ θελει να βαλει στην ψυχολογια του χρηστη σιγα σιγα να προσαρμοζεται στις μελλοντικες οθονες που θα ξεφεγουν απο τα σημερινα δεδομενα(flex, curved). Edited March 31, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 H τελευταια official FNL1 ειναι η καλυτερη "μαμα" ρομ για το note.Θα ανεβασω μια Lite καποια στιγμη. Άκη αυτή που λες ότι θα ανεβάσεις την έχεις έτοιμη ή πρέπει να την 'φτιάξεις' πρώτα και μετά να την ανεβάσεις? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Άκη αυτή που λες ότι θα ανεβάσεις την έχεις έτοιμη ή πρέπει να την 'φτιάξεις' πρώτα και μετά να την ανεβάσεις? :rolleyes:Εαν βαλεις την τελευταια official 4.4.2 FNL1 με Odin μετα κανε root και φλασαρε την Custom 4.4.2 FNL1 εδω --->>>https://mega.nz/#!PJcHFYJQ!BeXtBV9bWKl0dD3_mfel1nX4nEEkXz7ICiI1dkqQMjc Edit:Σορυ παιδες για την "μινι" αποχη γιατι εχω κηδεια πεθανε η μαμα ενος κολητου και ξενυχτω σημερα μαζι του στο καπακι παω δουλεια και ειμαι κομματια θα επανελθω συντομα...:!: Edited March 31, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 :rolleyes:Εαν βαλεις την τελευταια official 4.4.2 FNL1 με Odin μετα κανε root και φλασαρε την Custom 4.4.2 FNL1 εδω --->>>https://mega.nz/#!PJcHFYJQ!BeXtBV9bWKl0dD3_mfel1nX4nEEkXz7ICiI1dkqQMjc:!: Ευχαριστώ... Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Πέρασα χτες την τελευταία του akis (25.03), φλάσαρα πρώτα την τελευταία επίσημη (FLN1), recovery, root κτλ και μετά τη rom του άκη. Για κάποιο λόγο δεν είχε φλασαριστεί ο kernel και είχε παραμείνει αυτός που είχε η fln1 και επίσης δεν άνοιγε το wifi. Τελικά μετά από φλασάρισμα του agni 4.5.1 το wifi ενεργοποιήθηκε. Ποιά έκδοση του agni χρησιμοποιεί ο akis στην rom του? Μπορεί κάποιος να μου ανεβάσει τις ρυθμίσεις που έχει ο akis στον kernel της rom του? Edited April 1, 2016 by sb68s Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Ευχαριστώ πολύ:) Θα φλασάρω πάνω από τον 4.5.1 και ο θεός βοηθός Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Το έκανα πρίν φλασάρω αλλά αρνείται πεισματικά να μπει, πότε παγώνει (aroma screen) στην οθόνη με το next και πότε στην επιλογή internal ή external, προς το παρόν το αφήσα έτσι και έβαλα τις ρυθμίσεις που είχε προτείνει ο akis παλαιότερα. Θα δοκιμάσω το απόγευμα πάλι μήπως και τακαταφέρω. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Μετά το πέρασμα της fnl1 βλέπω Έκδοση βασικού φάσματος fng1 και δεν ανοίγει το wifi.Μήπως δεν έχει περάσει σωστά κάτι? Υγ:Ξανά απο την αρχή και ήρθε στα ίσα του. Edited April 1, 2016 by karajim80 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Πολυ ησυχια επεσε παλι! Θα χουμε καποιο update ακη? Η λαιτ 26/1 εχω την αισθηση οτι ηταν πιο...σβελτηηηη Οχι οτι εχω θεμα με αυτην εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Είμαι ένα βήμα πριν δοκιμάσω την τελευταία rr (6.01) που βγηκε 1 Απρίλη....με το ζόρι κρατιέμαι..... :p Και γιατί να κρατιέσαι; Αν δε σε χαλάει η απουσία του s-pen, πρέπει να είναι πολύ καλή! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 . Εβαλα την τελευταια του Ακη αλλα εχω τι εξης...θεμα. Δεν δείχνει σημα στη μπαρα για το σημα του κινητού. Πριν εδειχνε. Μολις φλασαρα τα πρασινα εικονίδια εγινε αυτο. Καμμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Dirty flash την ρομ για να χεις τουλαχιστον λειτουργικη ρομ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 . Εβαλα την τελευταια του Ακη αλλα εχω τι εξης...θεμα. Δεν δείχνει σημα στη μπαρα για το σημα του κινητού. Πριν εδειχνε. Μολις φλασαρα τα πρασινα εικονίδια εγινε αυτο. Καμμια λυση? Είχα το ίδιο πρόβλημα μετά το φλασάρισμα με τα πράσινα εικονίδια...Όπως είπε κι ο alexclone Dirty flash κι η ρομ δουλεύει κανονικά με το άσπρο - μπλέ φόντο! Dirty flash την ρομ για να χεις τουλαχιστον λειτουργικη ρομ! +1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Και γω πρεπει να κανω dirty flash γιατι ο εξυπνος επαιζα χτες με τους governors και κατι γινεται τωρα... Ψιλοκολλαει το συμπαν Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Καλησπέρα Πείτε μου τι κάνω λάθος και δεν μου ανοιγει η κάμερα στην τελευταία του akis. Κάνω τα παρακάτω βήματα: wipe for a new rom από philz recovery. Πέρασμα με odin την μαμά που προτείνει ο akis κατεβασμένη απο sammobile. Άνοιγμα και στήσιμο του τηλεφώνου (μόνο τα βασικά, χωρίς google account κι εφαρμογές). Μετά Wipe πάλι με philz και πέρασμα την 25/03 ρομ του akis. Η εγκατάσταση των rom γίνεται με κάρτα sd καθαρή. Αν δεν ανοίγει το wifi φλασάρω agni kernel και διορθώνεται. Όταν πάω ν ανοιξω κάμερα μου γράφει camera failed. Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. δεν κάνω κανένα restore από backup. Edited April 5, 2016 by pantelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Τι ειναι το dirty flash ωρε παλικάρια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Όταν ξναπερνάς την ρομ χωρίς να σβήσεις τίποτε. Συνήθως την ίδια ρομ. Φαντάσου το σαν repair που κάνεις σε εφαρμοφές στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Έχει κανείς διαθέσιμη τη Lite 26.1 του akiss να την ανεβάσει? (Με την άδεια του δημιουργού της πάντα) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπέρα Πείτε μου τι κάνω λάθος και δεν μου ανοιγει η κάμερα στην τελευταία του akis. Κάνω τα παρακάτω βήματα: wipe for a new rom από philz recovery. Πέρασμα με odin την μαμά που προτείνει ο akis κατεβασμένη απο sammobile. Άνοιγμα και στήσιμο του τηλεφώνου (μόνο τα βασικά, χωρίς google account κι εφαρμογές). Μετά Wipe πάλι με philz και πέρασμα την 25/03 ρομ του akis. Η εγκατάσταση των rom γίνεται με κάρτα sd καθαρή. Αν δεν ανοίγει το wifi φλασάρω agni kernel και διορθώνεται. Όταν πάω ν ανοιξω κάμερα μου γράφει camera failed. Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. δεν κάνω κανένα restore από backup. Εκτός της κάμερας έχεις άλλο θέμα; Όταν βάζεις την 4.4.2. Η κάμερα δουλεύει; Την Εσωτερική μνήμη (internal memory) την έχεις διαγράψει;Αν όχι κάνε ένα back up τα δεδομένα που χρειάζεσαι από την εσωτερική μνήμη - διέγραψε την και ξανάκανε την ίδια διαδικασία. Τέλος δοκίμασε να ξανακατεβάσεις τα αρχεία μήπως είναι αυτό ή τέλος τέλος δοκίμασε άλλο recovery.... Αν έχει άλλος καμιά ιδέα άλλη θα στην πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Η κάμερα δουλεύει στις άλλες ρομ. Η εσωτερική μνήμη διαγράφεται κάθε φορά (έχω κάνει την ίδια διαδικασία και με twrp), τα αρχεία τα κάνω τεστ στο winrar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts