Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε τι να κανω να μην ενημερωσω ?Να λενε οτι ειμαι παρτακιας και τετοια ασε που αμα παρει χαμπαρι ο Ilmas θα μεχει με το πιστολι στον κροταφο ποτε θα ανεβει το ρομ :p:p:p

Χαχαχα! Τώρα το είδα, ενώ σου είχα ήδη στείλει πμ! Α, ρε αγωνίες που θα περάσουμε πάλι... :lol:

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχαχα! Τώρα το είδα, ενώ σου είχα ήδη στείλει πμ! Α, ρε αγωνίες που θα περάσουμε πάλι... :lol:

Δεν πιστευω να φλασαρεις ρομ κατα την διαρκεια του μαθηματος?

Είμαι διευθυντής, οπότε κλέβω χρόνο! :lol:

Όχι, στο σχολείο (ακόμα) δεν έχω κάνει δικό μου φλασάρισμα, μόνο συναδέλφων!

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Είμαι διευθυντής, οπότε κλέβω χρόνο! :lol:

Όχι, στο σχολείο (ακόμα) δεν έχω κάνει δικό μου φλασάρισμα, μόνο συναδέλφων!

Τετοιους διαλογους γυμναστη-διευθυντη ομολογω οτι δεν ειχαμε στο δικο μου σχολειο. :):):p

Καλα ειπα εγω οτι το νημα μας ειναι απο τα καλυτερα στο φορουμ.

Ακιςς μας εχεις φτιαξει απιστευτα. Στα δπλανα νηματα (νοτε3 & 4) ακομα ψαχνονται με ενα σωρο ατελεις ρομ.

Έχει κάποιος πρόταση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την κάμερα που δεν ανοίγει στην lite?

Ευχαριστώ

Δοκιμασες να κατεβασεις καποια αλλη εφαρμογη καμερας απο το playstore?

Το wifi λειτουργησε?

Το wifi το κατάφερα ακολουθώντας τα δικά σου βήματα, το γράφω και παραπάνω, παλιά ρομ του Άκη και μετά την lite. Δοκίμασα μόλις κι άλλη εφαρμογή κάμερας και δεν έχει διαφορά. (αναμενόμενο) Έχω κάνει clear data στην μαμά εφαρμογή κάμερας. Έχω κάνει factory reset και μέσα από το λειοτυργικό αλλά και από recovery.

Εχεις κανει αυτα που ξερω κι εγω. Αλλο κατι δεν μου ερχεται τωρα στο μυαλο. Ισως βοηθησει ο ακιςς.

Μην στενοχωριεσαι. Αφου συμβαινει μονο σε σενα (δεν εχει αναφερει καποιος αλλος προβλημα στην καμερα) σημαινει οτι δεν ειναι bug της ρομ, αρα υπαρχει λυση. Ο ακιςς σιγουρα θα βοηθησει οπως βοηθησε κι εμενα με το ραδιοφωνο.

Δεν στενοχωριέμαι, απλά ξενυχτάω γιατί όλα αυτά γίνονται αφού κοιμηθεί η οικογένεια και πριν πάω στη δουλειά όπου το χρειάζομαι το τηλέφωνο ετοιμοπόλεμο. Με τις custom rom έτσι είναι, γνωστό θέμα.

Δεν στενοχωριέμαι, απλά ξενυχτάω γιατί όλα αυτά γίνονται αφού κοιμηθεί η οικογένεια και πριν πάω στη δουλειά όπου το χρειάζομαι το τηλέφωνο ετοιμοπόλεμο. Με τις custom rom έτσι είναι, γνωστό θέμα.

ξαναφλασαρε :p

Το βράδυ πάλι, δεν κολώνει το Note. Χτες πέρασα 5 ή 6 rom

οτι δεν κολωνει ειναι σιγουρο...

βαλε philz recovery

κανε ΟΛΑ τα wipes...εκτος απο sd card...αυτο κανω εγω συνηθως

και μετα τον σταυρο σου οτι θα παιξει η καμερα :p

εγω παντως παιδια εχω βολευτει απιστευτα την πρωτη βελτιωμενη eclipse σε βαθμο που καμια αλλη δεν ειχε καταφερει.πολυ γρηγορη,δεν μπουκωνει ποτε,δεν κολλαει πουθενα και κανει οτι ζητησω τη στιγμη που το ζηταω.η μπαταρια βγαζει κοντα στις 4 ωρες οθονη με παιχνιδια και gps σχεδον καθημερινα και μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει ουτε μισο μπαγκ.βλεπω και τις αλλες που εχει βγαλει ο akiss με τρωει το χερι μου ειναι η αληθεια να ξαναφλασαρω αλλα πραγματικα δεν ξερω τι περισσοτερο μπορει να θελω για να αλλαξω την υπαρχουσα...

εγω παντως παιδια εχω βολευτει απιστευτα την πρωτη βελτιωμενη eclipse σε βαθμο που καμια αλλη δεν ειχε καταφερει.πολυ γρηγορη,δεν μπουκωνει ποτε,δεν κολλαει πουθενα και κανει οτι ζητησω τη στιγμη που το ζηταω.η μπαταρια βγαζει κοντα στις 4 ωρες οθονη με παιχνιδια και gps σχεδον καθημερινα και μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει ουτε μισο μπαγκ.βλεπω και τις αλλες που εχει βγαλει ο akiss με τρωει το χερι μου ειναι η αληθεια να ξαναφλασαρω αλλα πραγματικα δεν ξερω τι περισσοτερο μπορει να θελω για να αλλαξω την υπαρχουσα...

εχεις μεινει πολυυυυυ καιρο χωρις φλασαρισμα...

θα σου προτεινα να αρχισεις να φλασαρεις οτι βρεις :p:p

μολις μου κανε το θεμα με το παγωμα της οθονης κατα την διαρκεια που με καλεσαν...δεν μπορουσα να πατησω τπτ πανω στην οθονη... :(

Αν εισαι ευχαριστημενος τοτε μην αλλαξεις. Η μονη διαφορα σε σχεση με αυτα που περιγραφεις ειναι οτι στη lite εχω 5 ωρες το λιγοτερο sot.

Ένα ένα τα βγάζετε τα προβλήματα. Γιατί τέτοιο κόλλημα με philz recovery; Την έβγαλα όταν ανακοίνωσε ότι σταματάει την υποστήριξη ο Phil.

Απο τις 5-6 ρομ που δοκιμασες, σε καμμια δεν λειτουργουσε η καμερα?

Εγω παντως με twrp φλασαρα.

Ένα ένα τα βγάζετε τα προβλήματα. Γιατί τέτοιο κόλλημα με philz recovery; Την έβγαλα όταν ανακοίνωσε ότι σταματάει την υποστήριξη ο Phil.

Το προτεινει ο ακης...

Εγω παντα twrp ημουν και τωρα αλλαξα κι εγω...

Δεν δοκίμασα την κάμερα στις ενδιάμεσες. Τις περνούσα για να ανοίξει το wifi. Μόλις άνοιξε το wifi τότε έστησα εφαρμογές και δοκίμασα.

Φορουμιτες απλη λογικη φλασαρω την ταδε ρομ αλλα δεν ξερω τι προβλημα εχω και δεν μπαινει ο σωστος κερνελ κτλ.Φλασαρω λοιπον τον κερνελ που πρεπει.πρωτα αυτο http://d-h.st/alN και μετα Mod kernel Agni 4.3.9 Onirama Settings-https://mega.nz/#!XM52TL7Y!U_5Rs9IQlnISY9EA7YvKvGNzMxIyfGE9B1zpkZwgNUE

Δεν δουλευουν wifi , καμερες κτλ..Ειναι γιατι ποτε δεν φλασαρα την ελληνικη FNL1 απο την μαμα sammobile ετσι ωστε να μπει ο bootloader .

Εχω παγωματα σβησιματα κτλ.Ειναι γιατι το ρομ δεν το κανω ποτε σωστο wipe , Εχω ρομ με κακο framework ,το systemui εχει καποιο bug εχω κανει επαναφορα κακου μπακαπ , δεν μπαινω recovery να κανω wipe cache και format cache μια και εχω εγκαταστησει σαβουροεφαρμογες .

Δεν συγχρονιζονται πολλα apk συστηματος , ημερολογιο ,επαφες κτλ.

Ειναι γιατι φλασαρω το ρομ και δεν βαζω το gmail στο google play.

Edited by akiss_

Δεν θα ήταν πιο εύκολο να τα έγραφες αυτά όταν έδινες την ρομ και να μην τα μαθαίνουμε με trial and error; Εφόσον η ρομ σου δεν παίζει όπως μια του dr. Ketan που την εγκαθιστάς και παίζουν όλα χωρίς ψάξιμο. Την άποψή μου λέω και είμαι η μειοψηφία το ξέρω. Οι περισσότεροι διασκεδάζουν να κάνουν beta testing

Δεν θα ήταν πιο εύκολο να τα έγραφες αυτά όταν έδινες την ρομ και να μην τα μαθαίνουμε με trial and error; Εφόσον η ρομ σου δεν παίζει όπως μια του dr. Ketan που την εγκαθιστάς και παίζουν όλα χωρίς ψάξιμο. Την άποψή μου λέω και είμαι η μειοψηφία το ξέρω. Οι περισσότεροι διασκεδάζουν να κάνουν beta testing

Η dr ketan ειναι παλιο build δεν εχει καμια σχεση με μεταγενεστερα ρομ εχει παλιο bootloader.Αλλα...επειδη ξεχναμε ευκολα εαν θυμασαι την εποχη του dr.ketan ειχαν παλαβωσει οι παντες να ψαχνουν να βρουν wifi-fix bootloader κτλ γιατι δεν παιζανε....

Δηλαδή δεν θα ήταν καλύτερο να δώσεις οδηγίες; "Περάστε την επίσημη και μετά την δικιά μου." Λάθος το σκέφτομαι;

edit: o drKetan έβγαλε κι ένα pdf με αρκετές σελίδες οδηγίες