Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φλασαρε το μαμά και άστο χωρίς customιές μερικές μέρες για να δεις τι φταίει...

Εγώ αυτό θα έκανα...

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σίγουρα δεν φταίει η ρομ...Την φοράω αρκετούς μήνες τώρα και είναι τέλεια...

Ομοίως και εδώ! Απροβλημάτιστη για μέρες!

Ομοίως και εδώ! Απροβλημάτιστη για μέρες!

καλα ρε παιδια δεν ειπα εγω πουθενα πως φταιει η ρομ.το κινητο τα εχει παιξει απλα το θεμα ειναι πως τα επαιξε με περιεργο τροπο και δεν μπορω να καταλαβω την πηγη του κακου.τεσπα θα κατσω με το απροβληματιστο note 1 γιατι εχω βαρεθει να στηνω και να ξαναστηνω το κινητο και οταν βρω χρονο και ορεξη το ξαναφτιαχνω απο αρχη και το αφηνω για λιγο oficial να δω πως θα παει.

καλα ρε παιδια δεν ειπα εγω πουθενα πως φταιει η ρομ.το κινητο τα εχει παιξει απλα το θεμα ειναι πως τα επαιξε με περιεργο τροπο και δεν μπορω να καταλαβω την πηγη του κακου.τεσπα θα κατσω με το απροβληματιστο note 1 γιατι εχω βαρεθει να στηνω και να ξαναστηνω το κινητο και οταν βρω χρονο και ορεξη το ξαναφτιαχνω απο αρχη και το αφηνω για λιγο oficial να δω πως θα παει.

Οπως ειπε ο Tsiv ποιο πανω παρε μια καινουργια μπαταρια με 10ε και ξεμπερδεψες:rolleyes:

Οπως ειπε ο Tsiv ποιο πανω παρε μια καινουργια μπαταρια με 10ε και ξεμπερδεψες:rolleyes:

ακη καμια v4 deodex εχουμε η οχι ακομα???:rolleyes:

Ωραία. Την περιμένουμε!!!!!
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Για το πρόβλημα που δεν ανοίγει το wifi στην haifish υπάρχει κάποια λύση; Το μόνο που διάβασα παραπάνω είναι να κάνω reboot αλλά κοντεύει να τελειώσουν τα mb του μήνα.

Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει η μπαταρια που ανοιγω το κινητο και αυτο κολλαει και δεν κανει τπτ?

Στο δικο μου είχα δυο noname μπαταρίες,η μια από αυτές με το που πέρναγε ένα συγκεκριμένο ποσοστό, το έκανε να χάνει το σήμα της κινητής, με το που εβαζα την δεύτερη η την αυθεντική όλα καλά.

Αργησα να το πάρω χαμπαρι, αλλά έκανα πολλά τεστ μέχρι να το επιβεβαιώσω!

Περίεργο αλλά έγινε!

Στο δικο μου είχα δυο noname μπαταρίες,η μια από αυτές με το που πέρναγε ένα συγκεκριμένο ποσοστό, το έκανε να χάνει το σήμα της κινητής, με το που εβαζα την δεύτερη η την αυθεντική όλα καλά.

Αργησα να το πάρω χαμπαρι, αλλά έκανα πολλά τεστ μέχρι να το επιβεβαιώσω!

Περίεργο αλλά έγινε!

Αυτο το κανει και η δικη μου μπαταρια τελευταια. Και αυτη τη βδομαδα που ειμαι με oficial και το παρακολουθω το αφησα καποιες φορες να κλεισει τελειως για να δω πως θα συμπεριφερθει οραν ανοιξει και ανοιγε με 50% μπαταρια το οποιο δεν ηταν πλασματικο. Μου φαινεται εχω αργησει πολυ την αγορα νεας μπαταριας.

Για το πρόβλημα που δεν ανοίγει το wifi στην haifish υπάρχει κάποια λύση; Το μόνο που διάβασα παραπάνω είναι να κάνω reboot αλλά κοντεύει να τελειώσουν τα mb του μήνα.

ουτε σε εμενα ανοιγε.

ουτε σε εμενα ανοιγε.

Εμενα την πρωτη φορα δεν ανοιγε και τη ξηλωσα. Τη δευτερη φορα και αφου ειχα δει ενα παιδι που ειχε γραψει πως με καποια reboots ηταν μια χαρα προσπαθησα ετσι χωρις ομως αποτελεσμα. Τελικα τη φλασαρα 4-5 φορες και την τελευταια δουλεψε και μεχρι που το κινητο μου τα εφτησε απο αλλους λογους ηταν μια χαρα.

Εμενα την πρωτη φορα δεν ανοιγε και τη ξηλωσα. Τη δευτερη φορα και αφου ειχα δει ενα παιδι που ειχε γραψει πως με καποια reboots ηταν μια χαρα προσπαθησα ετσι χωρις ομως αποτελεσμα. Τελικα τη φλασαρα 4-5 φορες και την τελευταια δουλεψε και μεχρι που το κινητο μου τα εφτησε απο αλλους λογους ηταν μια χαρα.

3 φορες την περασα αλλα τιποτα.και απο reboot εκανα 3.4 και παλι τιποτα. ελλειψεις στην μπαρα,τεραστια εικονιδια στο μενου.γενικα εμενα δεν μου εκανε.θελει δουλεια για να την φερεις στα μετρα σου.για αλλους ειναι τουμπανο.οκ

3 φορες την περασα αλλα τιποτα.και απο reboot εκανα 3.4 και παλι τιποτα. ελλειψεις στην μπαρα,τεραστια εικονιδια στο μενου.γενικα εμενα δεν μου εκανε.θελει δουλεια για να την φερεις στα μετρα σου.για αλλους ειναι τουμπανο.οκ

Παντως σε μενα περα απο το wifi που με παιδεψε μεχρι να δουλεψει μετα η ρομ ηταν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε καστομ μεχρι τωρα.

Παντως σε μενα περα απο το wifi που με παιδεψε μεχρι να δουλεψει μετα η ρομ ηταν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε καστομ μεχρι τωρα.

οκ μπορει να εχεις δικιο γιατι δεν τη δουλεψα να τη δω στην πορεια και να σου πω την αληθεια πρωτη φορα το κανω.δοκιμαζω τουλαχιστον βδομαδα μια ρομ να δω τι κανει.αλλα εχει προβληματακια ακομα που πρεπει να λυθουν κατα την αποψη μου.και οχι μονο αυτη ολες οι port n4.

Θα την ανεβασω συντομα!

@akiss_

τι να περιμενουμε καινουριο απο την νεα εκδοση που δουλευεις?

η αληθεια οτι φλασαρω και δοκιμαζω διαφορες ρομς κατα καιρους, αλλα καμια δικια σου δεν εχω βαλει μεχρι τωρα...

δεν ειναι δικια του.ειναι η eclipse v4 την οποια την πειραζει ο ακης και διορθωνει τα μικροπροβληματα που εχει.βασικα τις κανει τουμπανο!!:D:D

δεν ειναι δικια του.ειναι η eclipse v4 την οποια την πειραζει ο ακης και διορθωνει τα μικροπροβληματα που εχει.βασικα τις κανει τουμπανο!!:D:D

ναι το ξερω οτι δεν ειναι δικια του....το ερωτημα ηταν πιο πολυ για το τι αλλαγες θα εχει η νεα εκδοση :lol::lol:

Οκ παιδες...Ασχοληθηκα ενα διωρακι στα γρηγορα...

Odex eclipse v4 https://mega.nz/#!6U1mxB4A!3Gvto98IQXOssAKZNwgw4gcwVyz1M3YN_UZm0HxgPpI

Deodex eclipse v4 soon...

Odex Double Face N4 https://mega.nz/#!bdlwlSzQ!snf0fKm31bMKTSecLdVR81kc-ddjB34HwtnoUsuIwNI

Διαγραφη και update ολων των codecs της Eclipse V4

Odex system apps

Odex private apps

Odex framework

Γρηγοροτερο ανοιγμα των εφαρμογων

Fixed and boost system sounds

systemui S6

Update google service

Update google play

Fixed ram απο lollipop 5.1.1 Τωρα δεν μπουκωνει ...Ξεμπουκωνει...

Fixed csc (Αλλαγη σε Ελληνικα)

Διαγραφη Gprs glass-10 και αυτοματη προσαρμογη δικτυου που εχει ο καθενας

Block ads , διαφημισεις κτλ. δεν χρειαζεται να βαλετε καποιο προγραμμα.

Διαγραφη Sbrowser

And Odex Chrome performance , update library .

EuroGps

And Dns apk

Ελληνικο Dns (default)

Εαν δειτε τιποτα σπαστικα σφυριξτε..

Κατα ταλλα εμφανισιακα ειναι οπως την βαλατε απο το xda.Εαν εχει κατι να πυροβολησετε τον dev στο Xda:hunter:

Τα ξαναλεμε:grin:

Υστερογραφο ....

Οσοι θελετε να πειραζετε τις επιδοσεις δεν θα κανετε τιποτε αλλο εκτο απο....

Με τον rout explorer θα ακολουθησετε την διαδρομη... system/etc/init.d/luzlactiveq_mod θα το κρατησετε πατημενο με το δακτυλο σας και μολις ανοιξει το μενου θα πατε open in text editor.Στην πρωτη σειρα που βλεπετε ( echo 70 ) Eαν ανεβασετε ανα 10 μεχρι το 100 πεφτουν οι επιδοσεις αλλα εχει καλυτερη μπαταρια.εαν το κατεβασετε εως το 20 τρεχει ποιο γρηγορα ολο το συστημα αλλα τσιμπα μπαταρια.) Οτι και να κανετε μην ξεχαστε μετα να κανετε επανεκκινηση.

Edited by akiss_

ακη καλημερα καταρχην και συγχαρητηρια για τον χρονο που διαθετεις και για εμας :)

η eclipse v4 ενταξει, την ξερουμε...:D

η Double Face N4 ειναι απλα σαν πορτ απο το νοτε 4 η αλλαζει και κατι αλλο???

edit ps

οι ρομς 'σου' ειναι 3 ετσι?

κατεβαζω και την Double Face N2 XXUFNL1-LITE V4 27-08-15 Agni Kernel 4.3.9 να την δοκιμασω και βλεπουμε...

Edited by alexclone

ακη καλημερα καταρχην και συγχαρητηρια για τον χρονο που διαθετεις και για εμας :)

η eclipse v4 ενταξει, την ξερουμε...:D

η Double Face N4 ειναι απλα σαν πορτ απο το νοτε 4 η αλλαζει και κατι αλλο???

edit ps

οι ρομς 'σου' ειναι 3 ετσι?

κατεβαζω και την Double Face N2 XXUFNL1-LITE V4 27-08-15 Agni Kernel 4.3.9 να την δοκιμασω και βλεπουμε...

Δεν ειναι 3 μια ειναι δικια μου η Ν4 απλα διορθωσεις κανω και στις υπολοιπες οποτε βρισκω χρονο

Ναι Αλεξ τα ιδια ειναι ολα αυτα τα πορτ απο το κορεατικο S3 οσο για την D.F.N-2 ειναι 4.4.2 στοκ στυλ.

Edited by akiss_

Αυτήν έχω και έχω αράααααααξει...:D

Ευχαριστώ Άκη :bow: