BarcodeCrew Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Απο οτι μου είπε όχι..τπτ δεν έκανε..( δεν ξέρω αν πρεπει να τον πιστέψω ). Τώρα τι κάνω για να το επανέφερω παίδες.. Κοίτα στην κάρτα μνήμης ,εαν υπάρχει φάκελος clockworkmod/backup.Αλλά μάλλον δεν έχει κρατήσει backup EFS.Αλλιώς πρέπει να πας το κινητό στη smartec. Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Κοίτα στην κάρτα μνήμης ,εαν υπάρχει φάκελος clockworkmod/backup.Αλλά μάλλον δεν έχει κρατήσει backup EFS.Αλλιώς πρέπει να πας το κινητό στη smartec. Όχι δεν έχει τέτοιο φάκελο με backup! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Όχι δεν έχει τέτοιο φάκελο με backup! Καλημερα,μην παιδευεσαι,ειμαι παθων.Κλασικη περιπτωση απωλειας efs απο καποια εγκατασταση rom.Πας σερρβις για επαναφορα και αμεσως μετα backup efs.Αν το ειχες,τελειωνες σε 1 λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 απο οτι τωρα διαβασα πρεπει να φτιαξω το ιμει τις συσκευης.. αλλα αυτο δν μπορω να βρω πως γινεε.. εχει κανεις τπτ υποψην του? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 απο οτι τωρα διαβασα πρεπει να φτιαξω το ιμει τις συσκευης.. αλλα αυτο δν μπορω να βρω πως γινεε.. εχει κανεις τπτ υποψην του? οταν το επαθα,παλεψα μερονυχτα κι εγω,με διαφορα προγραμματα,αν googlaris θα βρεις,δεν εχω κατι να σου στειλω γιατι ειναι πολυς καιρος,αλλα δεν καταφερα τιποτα,πηγα σερβις και το πηρα την επομενη μερα.Γι'αυτο σου ειπα μην παιδευεσαι.Τωρα αν θες να προσπαθησεις και σταθεις πιο τυχερος τι να σου πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 οταν το επαθα,παλεψα μερονυχτα κι εγω,με διαφορα προγραμματα,αν googlaris θα βρεις,δεν εχω κατι να σου στειλω γιατι ειναι πολυς καιρος,αλλα δεν καταφερα τιποτα,πηγα σερβις και το πηρα την επομενη μερα.Γι'αυτο σου ειπα μην παιδευεσαι.Τωρα αν θες να προσπαθησεις και σταθεις πιο τυχερος τι να σου πω! οχι δυστυχως δεν γινετε κατι.. efs backup δεν εχω..!υπαρχει περιπτωση να ταιριαζει ας πουμε το δικο σου να μου στειλεις. να το περασω? η το καθε ενα ειναι μοναδικο?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 οχι δυστυχως δεν γινετε κατι.. efs backup δεν εχω..!υπαρχει περιπτωση να ταιριαζει ας πουμε το δικο σου να μου στειλεις. να το περασω? η το καθε ενα ειναι μοναδικο?? Ναι ειναι μοναδικο για καθε συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 οχι δυστυχως δεν γινετε κατι.. efs backup δεν εχω..!υπαρχει περιπτωση να ταιριαζει ας πουμε το δικο σου να μου στειλεις. να το περασω? η το καθε ενα ειναι μοναδικο?? Εάν μπορείς δοκίμασε να φλασάρεις την επίσημη rom της συσκευής (αυτή που είχε όταν αγοράστηκε), έχει αναφερθεί ότι με αυτό το τρόπο σε μερικούς λύθηκε το πρόβλημα του χαμένου imei. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εάν μπορείς δοκίμασε να φλασάρεις την επίσημη rom της συσκευής (αυτή που είχε όταν αγοράστηκε), έχει αναφερθεί ότι με αυτό το τρόπο σε μερικούς λύθηκε το πρόβλημα του χαμένου imei. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ..!!μπορω να την βρω απο το κανονικο ιμει που εχει η συσκευη??και αν ναι πως? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Το efs μπορώ να το πάρω back up όταν θα έχω την μαμά rom η ακόμα κι αν έχω περάσει την CM11 και πως κάνω back up, απλα ενα copy paste αρκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Πάντα όταν αλλάζουμε ρομ πρέπει πριν να έχουμε backup efs ,εκεί μέσα σημαντικά αρχεία για κάθε συσκευή.Backup καλύτερα να κάνεις απο recovery.Σε recovery PhiliZ πας Backup and Restore -Custom Backup to /sdcard - Backup efs μόνο αυτό κάνεις backup και είσαι έτοιμος.Μετά άμα δεν έχεις κανονικό IMEI ,πας Custom Restore from /sdcard και επιλέγεις μονο Restore efs και είσαι έτοιμος. Αν κάποιος δεν έχει κρατήσει efs backup και το πάει σε service ,μετά απο'τι ξέρω σε ορισμένες custom roms ,χρειάζεται να κάνει flash modem. .Στο aroma του Dr.Ketan έχει επειλογη πριν φλασαρεις να κρατήσεις backup efs.Καλύτερα να έχεις backup efs από stock rom. Edited October 10, 2014 by BarcodeCrew Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ..!!μπορω να την βρω απο το κανονικο ιμει που εχει η συσκευη??και αν ναι πως? Έχεις το IMEI ή το κουτί της συσκευής. Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να τηλεφωνήσεις στην αντιπροσωπεία και να σου πουν για που προοριζόταν η συσκευή και έπειτα κατεβάζεις την ανάλογη rom. Μπορείς να πληκτρολογήσεις *#1234# και να δεις τι στοιχεία δίνει? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Έχεις το IMEI ή το κουτί της συσκευής. Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να τηλεφωνήσεις στην αντιπροσωπεία και να σου πουν για που προοριζόταν η συσκευή και έπειτα κατεβάζεις την ανάλογη rom. Μπορείς να πληκτρολογήσεις *#1234# και να δεις τι στοιχεία δίνει? πληκτρολογησα και μου ανοιγει το superuser! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Πάντα όταν αλλάζουμε ρομ πρέπει πριν να έχουμε backup efs ,εκεί μέσα σημαντικά αρχεία για κάθε συσκευή.Backup καλύτερα να κάνεις απο recovery.Σε recovery PhiliZ πας Backup and Restore -Custom Backup to /sdcard - Backup efs μόνο αυτό κάνεις backup και είσαι έτοιμος.Μετά άμα δεν έχεις κανονικό IMEI ,πας Custom Restore from /sdcard και επιλέγεις μονο Restore efs και είσαι έτοιμος. Αν κάποιος δεν έχει κρατήσει efs backup και το πάει σε service ,μετά απο'τι ξέρω σε ορισμένες custom roms ,χρειάζεται να κάνει flash modem. .Στο aroma του Dr.Ketan έχει επειλογη πριν φλασαρεις να κρατήσεις backup efs.Καλύτερα να έχεις backup efs από stock rom. Στο Note 2 που εχω περασει cm11 , μπαινω στο recovery και στην επιλογη backup to / restore δεν εχει επιλογη για backup efs. Εκει στο backup to / restore υπαρχει καποια εντολη που να κανει backup ολο το κινητο σαν εικονα και να την αποθηκευει στην καρτα μνημης? ...αρα και το efs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Έχεις το IMEI ή το κουτί της συσκευής. Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να τηλεφωνήσεις στην αντιπροσωπεία και να σου πουν για που προοριζόταν η συσκευή και έπειτα κατεβάζεις την ανάλογη rom. Μπορείς να πληκτρολογήσεις *#1234# και να δεις τι στοιχεία δίνει? μολις εβαλα την καθαρη ρομ FNG3 και μου εμφανισε τα εξης AP:N7100XXUFNG3 CP :N7100BVUFNE1 CSC:N7100FTMFNG2 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Το ξαναγράφω και πάλι. :) Σε recovery PhiliZ πας Backup and Restore -Custom Backup to /sdcard - Backup efs Δεν ξέρω ποια recovery έχεις εσύ. Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 μολις εβαλα την καθαρη ρομ FNG3 και μου εμφανισε τα εξης AP:N7100XXUFNG3 CP :N7100BVUFNE1 CSC:N7100FTMFNG2 Αναγνωρίζει τη sim τώρα ή πάλι δεν υπάρχει το IMEI? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Αναγνωρίζει τη sim τώρα ή πάλι δεν υπάρχει το IMEI? οχι παλι το ιδιο..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 οχι παλι το ιδιο..!! Τη rom αυτή την έβαλες τυχαία ή είναι αυτή που που προοριζόταν για το κινητό σου; Εάν είναι η επίσημη για το κινητό σου και εμφανίζει το ίδιο μήνυμα με πριν τότε δυστυχώς χωρίς backup από το Efs δε γλυτώνεις την επίσκεψη στην αντιπροσωπεία. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Τη rom αυτή την έβαλες τυχαία ή είναι αυτή που που προοριζόταν για το κινητό σου; Εάν είναι η επίσημη για το κινητό σου και εμφανίζει το ίδιο μήνυμα με πριν τότε δυστυχώς χωρίς backup από το Efs δε γλυτώνεις την επίσκεψη στην αντιπροσωπεία. Είναι η Ρομ που είπε μια σελιδα πίσω άλλο μέλος..απλα την κατέβασα κ την δοκιμασα μήπως κ διορθωθεί... Δεν ξέρω πια custom Ρομ φορουσα.! Γνωρίζεις πως μπορω να την βρω? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλησπέρα σας. Πριν δύο μέρες πέρασα την 12.1 του dr ketan. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει αλλά έχασα το s note που είχα στην stock rom και το νέο (με το κόκκινο εικονίδιο) δεν μου άρεσε. Που μπορώ να βρω το παλιό για να επαναφέρω και τα παλιά μου αρχεία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Μετά από 23 μήνες με το Note 2 (έκλεισα χθες) αποφάσισα να κάνω root, να περάσω το CWM advanced και τελικά την ROM του Ινδού δόκτορα Android guru Ketan v12.1 Δεν έχω περάσει άλλη custom ROM ποτέ, αλλά αυτή μου φαίνεται εξαιρετικά customizable και υπερπλήρης σε features. Το bluetooth δεν το φτιάχνει εντελώς, το βελτιώνει όμως αισθητά. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και το call recording με το bluetooth. Σε κάποια πράγματα είναι πιο σβέλτη από την stock 4.4.2 σε κάποια μου φαίνεται πιο βαριά. Ακόμα είμαι στην πολύ αρχή, αυτή η ROM είναι όρεξη να έχεις να διαβάζεις και να πειραματιζεσαι. Edited October 10, 2014 by NikosDi Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Είναι η Ρομ που είπε μια σελιδα πίσω άλλο μέλος..απλα την κατέβασα κ την δοκιμασα μήπως κ διορθωθεί... Δεν ξέρω πια custom Ρομ φορουσα.! Γνωρίζεις πως μπορω να την βρω? Γνωρίζεις το IMEI της συσκευής? Εάν το γνωρίζεις, όπως σου είπα και πριν τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία για να δεις για που προοριζόταν το τηλέφωνο. Εάν κάποιος πέρασε custom rom, είναι πιθανό να άλλαξε και το csc της συσκευής και να μη ξέρουμε για ποια χώρα προοριζόταν. Το FTM που υπάρχει στο csc που σου εμφανίζει παραπέμπει σε Γαλλία μπορεί αυτός που το είχε πριν όμως να έχει αλλάξει το CSC. Edited October 10, 2014 by sb68s Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Υπαρχει τροπος να εχω τις λειτουργιες απο το πενακι στη cm11 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Απο'τι γνωρίζω όχι ,γιατί είναι καθαρό android. Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts