gilberto Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Βγήκε η CM11 M11 . Πολύ καλη μέχρις στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Με root το folder mount δουλεύει. Σε S4 τουλάχιστον δουλεύει, δεν βρίσκω το λόγο να μην δουλεύει σε note. Κι ομως στο note δε δουλευει,το εχω δοκιμασει σχεδον με ολες τις kit kat, γιατι το χρειαζομαι,δεν ξερω τι να πω,οταν φλασαρω 4.3 παει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Kai αυτες οι καστομιες,θα δουλευουν,ή θα το κανουν μπαχαλο το τηλεφωνο; Συμφωνώ μαζί σου, άλλωστε ένας από τους βασικούς λόγους που πήρα το νοτε ήταν η πληρότητα του και οι επιπρόσθετες μοναδικές λειτουργίες του πράγμα το οποίο καθιστούσε περιττό το root που ήταν λίγο πολύ αναπόφευκτο στις περισσότερες android συσκευές. Τώρα όμως, δυο χρόνια μετά, ενόψει λήξης της εγγύησης, νομίζω οτι δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω. Αν έχω καταλάβει καλά η διαδικασία δεν είναι τόσο δύσκολη όπως παλιά και οι κίνδυνοι να κάνεις κάτι λάθος είναι λιγότεροι. Έριξα μια ματιά στην Dr Ketan που αναφέρει ένας φίλος πιο κάτω και έχω εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητες που έχει η συσκευή. και μιλάμε για ουσιαστικές δυνατότητες (όπως “Ultra Power Saving Mode” του S5) που δείχνει ότι η Samsung το σκοτώνει το κινητό για να προωθήσει τα επόμενα μοντέλα ενώ στην πραγματικότητα έχει ακόμα πάρα πολλές δυνατότητες. Βέβαια θέλω να δω τα bugs που έχει, γιατί πάνω απ' όλα το τηλέφωνο είναι εργαλείο και δεν μπορώ να ρισκάρω χαμένες κλήσεις, κολλήματα κτλ. Επίσης δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με το διάβασμα που απαιτείται για το root. Η πιο απλή και εύκολη λύση βέβαια είναι το ΝΟΤΕ 4 αλλά ούτε μπορώ ούτε θέλω να δώσω την "υπεραξία" που χρεώνει η Samsung (+150 ευρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Συμφωνώ μαζί σου, άλλωστε ένας από τους βασικούς λόγους που πήρα το νοτε ήταν η πληρότητα του και οι επιπρόσθετες μοναδικές λειτουργίες του πράγμα το οποίο καθιστούσε περιττό το root που ήταν λίγο πολύ αναπόφευκτο στις περισσότερες android συσκευές. Τώρα όμως, δυο χρόνια μετά, ενόψει λήξης της εγγύησης, νομίζω οτι δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω. Αν έχω καταλάβει καλά η διαδικασία δεν είναι τόσο δύσκολη όπως παλιά και οι κίνδυνοι να κάνεις κάτι λάθος είναι λιγότεροι. Έριξα μια ματιά στην Dr Ketan που αναφέρει ένας φίλος πιο κάτω και έχω εντυπωσιαστεί από τις δυνατότητες που έχει η συσκευή. και μιλάμε για ουσιαστικές δυνατότητες (όπως “Ultra Power Saving Mode” του S5) που δείχνει ότι η Samsung το σκοτώνει το κινητό για να προωθήσει τα επόμενα μοντέλα ενώ στην πραγματικότητα έχει ακόμα πάρα πολλές δυνατότητες. Βέβαια θέλω να δω τα bugs που έχει, γιατί πάνω απ' όλα το τηλέφωνο είναι εργαλείο και δεν μπορώ να ρισκάρω χαμένες κλήσεις, κολλήματα κτλ. Επίσης δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με το διάβασμα που απαιτείται για το root. Η πιο απλή και εύκολη λύση βέβαια είναι το ΝΟΤΕ 4 αλλά ούτε μπορώ ούτε θέλω να δώσω την "υπεραξία" που χρεώνει η Samsung (+150 ευρώ) Καλημερα κι απο μενα, Μετα απο περιπου ενα χρονο σε stock αρχισα να βαζω custom rom's. Πολλες φορες ειχα την αισθηση οτι ειχα καινουριο τηλεφων! Απο τοτε μου περασε η οποια διαθεση μεταβασης στο νοτε 3. Στην παρουσα φαση ειμαι κι εγω με τη rom του Dr. Ketan και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. Το τηλ. δεν συγρινεται με το μαμα.. Αυτα φυσικα ειναι προσωπικη αποψη. υ.γ. Αν δεν τα καταφερω με την προσπαθεια αντικαταστασης του εξωτερικου τζαμιου που θα επιχειρησω μια απο αυτες τις μερες (εσπασε μετα απο απειρες πτωσεις..) θα σκεφτω την μεταβαση μου ισως σε νοτε 3. Αλλα το ιδανικο σεναριο θα ειναι να παει καλα η επεμβαση και με custom rom's να "πορευτω".. μεχρι το Note 4 να γινει καπως προσιτο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλημερα κι απο μενα, Μετα απο περιπου ενα χρονο σε stock αρχισα να βαζω custom rom's. Πολλες φορες ειχα την αισθηση οτι ειχα καινουριο τηλεφων! Απο τοτε μου περασε η οποια διαθεση μεταβασης στο νοτε 3. Στην παρουσα φαση ειμαι κι εγω με τη rom του Dr. Ketan και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. Το τηλ. δεν συγρινεται με το μαμα.. Αυτα φυσικα ειναι προσωπικη αποψη. υ.γ. Αν δεν τα καταφερω με την προσπαθεια αντικαταστασης του εξωτερικου τζαμιου που θα επιχειρησω μια απο αυτες τις μερες (εσπασε μετα απο απειρες πτωσεις..) θα σκεφτω την μεταβαση μου ισως σε νοτε 3. Αλλα το ιδανικο σεναριο θα ειναι να παει καλα η επεμβαση και με custom rom's να "πορευτω".. μεχρι το Note 4 να γινει καπως προσιτο.. ;) ευχαριστώ για το feedback ενθαρρυντικά αυτά που λες ! αυτό που μένει είναι να κάτσω να το ψάξω το θέμα (είναι λίγο χαώδη όλα αυτά για ένα αρχάριο στο root!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ναι πολύ καλή, μου ήρθε αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Τελειώνει η εγγύηση και έτσι το έκανα root και πέρασα την cm11 και πραγματικά δεν θέλω να το αλλάξω με τίποτα. Πολύ smooth συμπεριφορά, πολύ καλή room. Αλλο κινητό. Ελαφρύ με πολύ ελεύθερη μνήμη. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Μέχρι τώρα δεν έχω βρει bug στην Dr.ketan, την φοράω 3 εβδομάδες και όλα καλά. Μην σας πω ότι με την στοκ καμία φορά χτυπούσε και ένα άσχετο reboot το τηλ. καλημερα φιλε μου οντως φοβερη ειναι η ρομ ΥΓ. μια βοηθεια δωσε μου. πως συγχρονισες τους σελιδοδεικτες σου??? εμενα συγχρονιζει ολα εκτος απο τους σελιδοδεικτες ... Edited October 9, 2014 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Να υποθεσω οτι εσεις με καστομ ρομς εχετε τα καλουδια του πενακίου του νοτε 3, ετσι? Edited October 9, 2014 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Να υποθεσω οτι εσεις με καστομ ρομς εχετε τα καλουδια του πενακίου του νοτε 3, ετσι? Στη rom του Dr. Ketan υπάρχουν και δουλεύουν άψογα. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Στη cm11 όχι, δεν έχει η δεν τα έχω βρει εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) εγω θεωρω πως εκανα εναν ανουσιο κυκλο με τις διαφορες ρομς που δοκιμασα.και να εξηγησω τι εννοω με αυτο. με το που εκανα το unboxing και ανοιξα το κινητο του περασα την πολυ καλη pulse rom.απο εκει και περα δοκιμασα οτι σχεδον κυκλοφορησε.η μια ηταν βαρια η αλλη ειχε θεμα με το bluetooth η τριτη ενω εκλεινες τη κληση απο το bluetooth η οθονη παρεμενε ανοιχτη με αποτελεσμα να πρεπει καθε φορα μετα απο κληση να βγαζω το κινητο απο την τσεπη μου για να το κλειδωνω και αρκετα αλλα που δεν τα γραφω για να μην κουρασω.το αποτελεσμα ειναι να εχω ξαναγυρισει στην πολυ καλη,σταθερη και χωρις καποιο αρνητικο για τα δικα μου δεδομενα pulse 4.3 και δεν το κουναω μεχρι και αν βγει καποια σταθερη l. edit:στο thread τροποποιησεις ηταν να το βαλω,οποιος μπορει ας το αλλαξει. Edited October 9, 2014 by tigio13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Η pulse εχει τα καλουδια του νοτε 3 για το πενακι. Κανω ερευνα αγορας βλεπεις μιας και το 4αρι ειναι ακομα μακρια (χρηματικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Η pulse εχει τα καλουδια του νοτε 3 για το πενακι. Κανω ερευνα αγορας βλεπεις μιας και το 4αρι ειναι ακομα μακρια (χρηματικα) οχι δεν τα εχει.οι πιο πολυφορεμενες ρομς με τα καλουδια του note 3 ειναι η dn3 και η dr ketan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Κοντεύω να καταντήσω κουραστικός, αλλά αν έχεις note2 δοκίμασε την Dr.Ketan τη δοκιμασα και αυτη.στην αρχη περασα τη v9 απο λαθος και μετα εβαλα τη v12.1 αλλα μου φανηκε αρκρτα βαρια (δεν ξερω ποσο καιρο πριν ειχες 4.3 αλλα με το που την εβαλα μου φανηκε σα να εχω 2 κλικ πιο γρηγορο κινητο) και κατι αλλο ηταν που με ενοχλουσε αλλα να σου πω την αληθεια δεν το θυμαμαι λογω πολλων αλλαγων που εχω κανει τελευταια.παντως την κρατησα καμια βδομαδα 10 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Είχα αρκετό καιρό την 4.3 από όταν βγήκε δηλαδή, εμένα μια χαρά μου φαίνεται η Dr.ketan και δεν την νοιώθω βαριά στο κινητό μου. Πάντως εν σχέση με την στοκ 4.4.2 είναι πιο σβέλτο και μπουταρει πολύ πιο γρήγορα....άσε που έχει και τα καλούδια από note3 & s5 καλα ναι ο μονος λογος που δοκιμασα και εγω δρ και dn3 ηταν αυτος.βεβαια στην καθημερινοτητα μονο το ενεργο σημειωμα χρησιμοποιουσα απο τα futures tou note 3 ενω το μενου του s5 μου αρεσε παρα πολυ.το ultra saving battery δεν μου χρειαστηκε ποτε.συνολικα αυτο που θελω να πω ειναι πως μπορω στην 4.3 δεν μου λειπουν πραγματα και θεωρω πως το κινητο ειναι πολυ πιο γρηγορο απο πριν.σε καποιον αλλο ας πουμε μπορει να του ειναι πολυ χρησιμα ολα αυτα που υπαρχουν στις παραπανω ρομς και να μην μπορει να σκεφτει να γυρισει σε καποια προηγουμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 εχουμε ενα τρελο θεμα παιδια.. !! το κινητο ειναι ρουταρισμενο. εχω περασει την τελευταια ρομ omega και συνεχιζει να μου βγαζει αυτο το μηνυμα στην οθονη που βλεπετε οπως και πριν στην στοκ ρομ...!! μην με ρωτατε πως το εβγαλε.. ετσι μου το εφερε φιλος να τον βοηθησω! εκανα clean install new rom ολα τα wipes cache..το τηλεφωνο φαινετε να λειτουργει κομπλε..αλλα δεν αναγνωριζει την σιμ..! δεν μπορω να βαλω κωδικο pin εννοειται..! αυτο το μαυρο πινακακι με τα κιτρινα γραμματα δεν εξαφανιζετε με τπτ και δεν ξερω τι σημαινει δηλ! καθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω http://s27.postimg.org/52elapfb3/Screenshot_2014_10_09_19_44_18.jpg Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 εχουμε ενα τρελο θεμα παιδια.. !! το κινητο ειναι ρουταρισμενο. εχω περασει την τελευταια ρομ omega και συνεχιζει να μου βγαζει αυτο το μηνυμα στην οθονη που βλεπετε οπως και πριν στην στοκ ρομ...!! μην με ρωτατε πως το εβγαλε.. ετσι μου το εφερε φιλος να τον βοηθησω! εκανα clean install new rom ολα τα wipes cache..το τηλεφωνο φαινετε να λειτουργει κομπλε..αλλα δεν αναγνωριζει την σιμ..! δεν μπορω να βαλω κωδικο pin εννοειται..! αυτο το μαυρο πινακακι με τα κιτρινα γραμματα δεν εξαφανιζετε με τπτ και δεν ξερω τι σημαινει δηλ! καθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω http://s27.postimg.org/52elapfb3/Screenshot_2014_10_09_19_44_18.jpg με την ωμεγα ειχα και εγω θεμα οταν την εβαλα προχθες.εμενα μου εβγαζε μηνυμα android com process διακοπηκε καπως ετσι ανα 2 δευτερολεπτα και δεν με αφηνε να κανω τπτ.2 φορες καθαρη εγκατασταση και τις 2 φορες τα ιδια.μπηκα recovery φλασαρα αλλη ρομ και ολα ειναι κομπλε τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 με την ωμεγα ειχα και εγω θεμα οταν την εβαλα προχθες.εμενα μου εβγαζε μηνυμα android com process διακοπηκε καπως ετσι ανα 2 δευτερολεπτα και δεν με αφηνε να κανω τπτ.2 φορες καθαρη εγκατασταση και τις 2 φορες τα ιδια.μπηκα recovery φλασαρα αλλη ρομ και ολα ειναι κομπλε τωρα. το θεμα δεν εγινε με την omega..υπηρχε απο πριν με στοκ ρομ.! ετσι το ρουταρα το φλασαρα και παλι το ιδιο.. ξερει κανεις να μου πει τι σημαινει αυτο και πως διορθωνετε?? να κατεβασω αλλη ρομ? πια προτεινετε.? δωστε ενα λινκ παρακαλω! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 το θεμα δεν εγινε με την omega..υπηρχε απο πριν με στοκ ρομ.! ετσι το ρουταρα το φλασαρα και παλι το ιδιο.. ξερει κανεις να μου πει τι σημαινει αυτο και πως διορθωνετε?? να κατεβασω αλλη ρομ? πια προτεινετε.? δωστε ενα λινκ παρακαλω! οταν λες πως εγινε απο πριν εννοεις πως το τηλεφωνο ηταν τελειως στοκ και καποια στιγμη εβγαλε αυτο το μηνυμα στο ασχετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 οταν λες πως εγινε απο πριν εννοεις πως το τηλεφωνο ηταν τελειως στοκ και καποια στιγμη εβγαλε αυτο το μηνυμα στο ασχετο? Ναι έτσι ακριβως.. Έσβησε ξαφνικα. Έκανε κάτι σαν hard reset απο μονο του..και όταν ξαναμπουταρε εμφάνισε αυτό το παραθυράκι. . το οποίο δεν ξέρω τι είναι κ δεν φεύγει με τπτ..έτσι το εκανα Ρουτ το φλασαρα 2 φορες την omega αλλά δεν έφυγε.. Τι μπορεί να γίνει τώρα? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ναι έτσι ακριβως.. Έσβησε ξαφνικα. Έκανε κάτι σαν hard reset απο μονο του..και όταν ξαναμπουταρε εμφάνισε αυτό το παραθυράκι. . το οποίο δεν ξέρω τι είναι κ δεν φεύγει με τπτ..έτσι το εκανα Ρουτ το φλασαρα 2 φορες την omega αλλά δεν έφυγε.. Τι μπορεί να γίνει τώρα? πολλες φορες οταν περναγα custom rom δεν ξεκιναγε καν το κινητο. για να επανερθει περναω καποια γνησια καθαρησμενη απο knox κλπ. εγω προτημουσα την FNG3 απο εδω .ισως να σε βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 εχουμε ενα τρελο θεμα παιδια.. !! το κινητο ειναι ρουταρισμενο. εχω περασει την τελευταια ρομ omega και συνεχιζει να μου βγαζει αυτο το μηνυμα στην οθονη που βλεπετε οπως και πριν στην στοκ ρομ...!! μην με ρωτατε πως το εβγαλε.. ετσι μου το εφερε φιλος να τον βοηθησω! εκανα clean install new rom ολα τα wipes cache..το τηλεφωνο φαινετε να λειτουργει κομπλε..αλλα δεν αναγνωριζει την σιμ..! δεν μπορω να βαλω κωδικο pin εννοειται..! αυτο το μαυρο πινακακι με τα κιτρινα γραμματα δεν εξαφανιζετε με τπτ και δεν ξερω τι σημαινει δηλ! καθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω http://s27.postimg.org/52elapfb3/Screenshot_2014_10_09_19_44_18.jpg Ο φιλος σου πριν να βαλει custum rom εχει κανει EFS backup? Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ο φιλος σου πριν να βαλει custum rom εχει κανει EFS backup? Απο οτι μου είπε όχι..τπτ δεν έκανε..( δεν ξέρω αν πρεπει να τον πιστέψω ). Τώρα τι κάνω για να το επανέφερω παίδες.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Τώρα που έχω την cm11, πρέπει να κανω και calibration την μπαταρία με κάνα πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts