ratanplan Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Έβαλα Tigra 2.1 και βρίσκεται στα ίδια επίπεδα ταχύτητας με την κρισκελο συν ότι έχει όλα τα καλά από νοτε 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παιδες εχει δοκιμασει κανεις να επανελθει στην 4.1.2 απο leaked 4.3? Καπου διαβασα στο xda οτι μεινανε στην επαναφορα χωρις μοντεμ , ιμει κτλ. Ισχυει εκανε επαναφορα κανεις?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παιδες εχει δοκιμασει κανεις να επανελθει στην 4.1.2 απο leaked 4.3? Καπου διαβασα στο xda οτι μεινανε στην επαναφορα χωρις μοντεμ , ιμει κτλ. Ισχυει εκανε επαναφορα κανεις?:worry: Είχα γυρίσει εγώ χωρίς προβλήματα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παιδες εχει δοκιμασει κανεις να επανελθει στην 4.1.2 απο leaked 4.3? Καπου διαβασα στο xda οτι μεινανε στην επαναφορα χωρις μοντεμ , ιμει κτλ. Ισχυει εκανε επαναφορα κανεις?:worry: Εγώ γύρισα κάποια στιγμή. ..και δεν έβρισκε δίκτυα. ..φλασαρα ένα άλλο μοντεμ (έτσι απλα) και επανήλθε. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παιδες εχει δοκιμασει κανεις να επανελθει στην 4.1.2 απο leaked 4.3? Καπου διαβασα στο xda οτι μεινανε στην επαναφορα χωρις μοντεμ , ιμει κτλ. Ισχυει εκανε επαναφορα κανεις?:worry: Έκανα επαναφορά μέσω odin την Ελληνική 4,1,2 και γύρισε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Έκανα επαναφορά μέσω odin την Ελληνική 4,1,2 και γύρισε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Φίλε μου μπορείς να δώσεις λινκ την ελληνική ? Ευχαριστώ Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4503306 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ευχαριστω τους φορουμιτες για τις αμεσες απαντησεις.:rolleyes: Μουφυγε ενα αγχος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το MI6 μετα την εποχη του LK7 ειναι το καλυτερο μοντεμ.Εχω ενα σημειο στη δουλεια και ενα στο σπιτι που μολις αφησεις το νοτι πεφτει αμεσως σεEDGE. Εδω και 2 μερες που φλασαρα σε 4.1.2 το MI6 ειναι διαρκως σε H και H+.φτου να μην το ματιασω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παιδιά γεια σας. Είχα πει ότι θα κρατηθώ και δεν θα πειράξω το εργαλείο αλλά είναι τόσα τα καλά της 4.3 του Σωτήρη που θέλω να την περάσω.. Είμαι σε στοκ κατάσταση 4.1.2 N7100XXDMF1. Λοιπόν ξεκινάμε…1)Θα βάλω την ρομ σε zip στην εσωτερική sd. 2)Θα αποκτήσω recovery και root όπως περιγράφεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2028103&highlight=philz 2.1)recovery μέσω odin το: philz_touch_5.15.0-n7100.tar.md5 και 2.2.)root με το Root_SuperSU.0.98.Only-signed.zip μέσω recovery? 3)ποια έκδοση odin να χρησιμοποιήσω ή δεν έχει σημασία? 3.1)Με τικαρισμένο το AutoReboot? 4)Συνέχεια τρέχω το TriangleAway που βρίσκω εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 5)Τη διαδικασία του EFS backup πότε την κάνω? 6)Επίσης Wipe dalvik cache κάνω μόνο για το πέρασμα της ρομ? 6.1)Και τι θα χάσω αν την κάνω? Τα πάντα στην εσωτερική μνήμη? 7)Επίσης αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω σε στοκ κατάσταση απλά περνάω μέσω odin το επίσημο N7100XXDMF1? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 1) Δες τον οδηγό για root /unroot http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554 5)Μολις κάνεις root παίρνεις και τον efs backup Για να βάλεις custom rom θα πρέπει να κάνεις όλα τα wipe (Wipe data / factory - Wipe dalvik cache -wipe cache partition) και χάνεις οτιδήποτε ειναι στην εσωτερική μνημη ,γιαυτό κανε ενα backup . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δοκίμασε κάνεις την νέα 4.3 που έδωσε ο γιατρός ketan ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Πότε έδωσε, έχεις. Λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Πολυ δυνατη του γιατρου το πηρε πολυ ζεστα!!! Παω για κατεβασμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Πολυ δυνατη του γιατρου το πηρε πολυ ζεστα!!! Παω για κατεβασμα!!! Δωσε πληροφοριες οταν την βαλεις αν ολα ειναι καλα και αν εχει ολα τα νεα καλουδια. Επισης τυχον bugs μηπως εχει.Ευχαριστω:) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παίδες όποιος δοκιμάσει και παίξει, αν είναι εύκολο ας ρίξει ένα σύντομο review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δοκίμασε κάνεις την νέα 4.3 που έδωσε ο γιατρός ketan ; Ποια εννοεις οταν λες καινουργια; Η v2 εχει εδω και μερες που έχει βγει και τωρα ο Dr δουλευει τη v3 που θα τα εχει ολα ενσωματωμένα σε ενα zip για φλασαρισμα..Βγηκε κάτι αλλο??:confused: Εχω τη v2 εδω κσι 3 μερες και παει μια χαρά.. ενα θεματακι έχει μονο με το πληκτρολόγιο οταν πας να χρησιμοποιησεις το πενακι, αλλα λυνεται. Κατα τα τα αλλα το air command δουλευει κανονικα Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ποια εννοεις οταν λες καινουργια; Η v2 εχει εδω και μερες που έχει βγει και τωρα ο Dr δουλευει τη v3 που θα τα εχει ολα ενσωματωμένα σε ενα zip για φλασαρισμα..Βγηκε κάτι αλλο??:confused: Εχω τη v2 εδω κσι 3 μερες και παει μια χαρά.. ενα θεματακι έχει μονο με το πληκτρολόγιο οταν πας να χρησιμοποιησεις το πενακι, αλλα λυνεται. Κατα τα τα αλλα το air command δουλευει κανονικα Ακριβως οπως και η sotmax b4 δηλαδη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Αυτήν http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2205009 την έχει δοκιμάσει κανείς σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εγώ πάντως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος απο sotmax v4 Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Αυτή είναι νεότερη έκδοση από την mi6, διέρρευσε λένε από samsung και ότι πιθανό να είναι και αυτή που θα πάρουμε εν τέλει.Κάτι για νέο αρχείο εκκίνησης βλέπω ,για knox κ.α. ... Κατεβάζω ακόμη και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εγώ πάντως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος απο sotmax v4 Και εγώ μια από τα ίδια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Αυτή είναι νεότερη έκδοση από την mi6, διέρρευσε λένε από samsung και ότι πιθανό να είναι και αυτή που θα πάρουμε εν τέλει.Κάτι για νέο αρχείο εκκίνησης βλέπω ,για knox κ.α. ... Κατεβάζω ακόμη και βλέπουμε. Αυτή εννοείς που έβαλα στο προϋγούμενο μου ποστ? Αν ναι λες να έχουμε θέμα με το Knox?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εγώ πάντως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος απο sotmax v4 Όντως πολύ καλή δουλειά.. Το μόνο μου θέμα είναι με τον Samsung account κατά τα άλλα δουλεύει τέλεια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Αυτή εννοείς που έβαλα στο προϋγούμενο μου ποστ? Αν ναι λες να έχουμε θέμα με το Knox?:wacko: Οχι , αυτή δεν έχει πολύ ώρα που ανέβηκε από τον γιατρό.ΕΔΩ Λένε ότι πρέπει να μηδενίσουμε τον μετρητή με triangle reset πριν την βάλουμε , απ ότι κατάλαβα γιατί μάλλον μετά δεν... Edited October 18, 2013 by pittakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts