Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες εχει δοκιμασει κανεις να επανελθει στην 4.1.2 απο leaked 4.3? Καπου διαβασα στο xda οτι μεινανε στην επαναφορα χωρις μοντεμ , ιμει κτλ. Ισχυει εκανε επαναφορα κανεις?:worry:

Παιδες εχει δοκιμασει κανεις να επανελθει στην 4.1.2 απο leaked 4.3? Καπου διαβασα στο xda οτι μεινανε στην επαναφορα χωρις μοντεμ , ιμει κτλ. Ισχυει εκανε επαναφορα κανεις?:worry:

Είχα γυρίσει εγώ χωρίς προβλήματα

Θοδωρής

Εγώ γύρισα κάποια στιγμή. ..και δεν έβρισκε δίκτυα. ..φλασαρα ένα άλλο μοντεμ (έτσι απλα) και επανήλθε. ..

Έκανα επαναφορά μέσω odin την Ελληνική 4,1,2 και γύρισε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Έκανα επαναφορά μέσω odin την Ελληνική 4,1,2 και γύρισε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Φίλε μου μπορείς να δώσεις λινκ την ελληνική ? Ευχαριστώ

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Το MI6 μετα την εποχη του LK7 ειναι το καλυτερο μοντεμ.Εχω ενα σημειο στη δουλεια και ενα στο σπιτι που μολις αφησεις το νοτι πεφτει αμεσως σεEDGE. Εδω και 2 μερες που φλασαρα σε 4.1.2 το MI6 ειναι διαρκως σε H και H+.φτου να μην το ματιασω:lol:

Παιδιά γεια σας. Είχα πει ότι θα κρατηθώ και δεν θα πειράξω το εργαλείο αλλά είναι τόσα τα καλά της 4.3 του Σωτήρη που θέλω να την περάσω.. Είμαι σε στοκ κατάσταση 4.1.2 N7100XXDMF1. Λοιπόν ξεκινάμε…1)Θα βάλω την ρομ σε zip στην εσωτερική sd. 2)Θα αποκτήσω recovery και root όπως περιγράφεται εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2028103&highlight=philz

2.1)recovery μέσω odin το: philz_touch_5.15.0-n7100.tar.md5 και 2.2.)root με το Root_SuperSU.0.98.Only-signed.zip μέσω recovery? 3)ποια έκδοση odin να χρησιμοποιήσω ή δεν έχει σημασία? 3.1)Με τικαρισμένο το AutoReboot? 4)Συνέχεια τρέχω το TriangleAway που βρίσκω εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114

5)Τη διαδικασία του EFS backup πότε την κάνω? 6)Επίσης Wipe dalvik cache κάνω μόνο για το πέρασμα της ρομ? 6.1)Και τι θα χάσω αν την κάνω? Τα πάντα στην εσωτερική μνήμη?

7)Επίσης αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω σε στοκ κατάσταση απλά περνάω μέσω odin το επίσημο N7100XXDMF1?

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

1) Δες τον οδηγό για root /unroot http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354554

5)Μολις κάνεις root παίρνεις και τον efs backup

Για να βάλεις custom rom θα πρέπει να κάνεις όλα τα wipe (Wipe data / factory - Wipe dalvik cache -wipe cache partition) και χάνεις οτιδήποτε ειναι στην εσωτερική μνημη ,γιαυτό κανε ενα backup .

Samsung galaxy s21+

Πολυ δυνατη του γιατρου το πηρε πολυ ζεστα!!! Παω για κατεβασμα!!!

Δωσε πληροφοριες οταν την βαλεις αν ολα ειναι καλα και αν εχει ολα τα νεα καλουδια.

Επισης τυχον bugs μηπως εχει.Ευχαριστω:)

Θοδωρής

Δοκίμασε κάνεις την νέα 4.3 που έδωσε ο γιατρός ketan ;

Ποια εννοεις οταν λες καινουργια; Η v2 εχει εδω και μερες που έχει βγει και τωρα ο Dr δουλευει τη v3 που θα τα εχει ολα ενσωματωμένα σε ενα zip για φλασαρισμα..Βγηκε κάτι αλλο??:confused:

Εχω τη v2 εδω κσι 3 μερες και παει μια χαρά.. ενα θεματακι έχει μονο με το πληκτρολόγιο οταν πας να χρησιμοποιησεις το πενακι, αλλα λυνεται. Κατα τα τα αλλα το air command δουλευει κανονικα

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Ποια εννοεις οταν λες καινουργια; Η v2 εχει εδω και μερες που έχει βγει και τωρα ο Dr δουλευει τη v3 που θα τα εχει ολα ενσωματωμένα σε ενα zip για φλασαρισμα..Βγηκε κάτι αλλο??:confused:

Εχω τη v2 εδω κσι 3 μερες και παει μια χαρά.. ενα θεματακι έχει μονο με το πληκτρολόγιο οταν πας να χρησιμοποιησεις το πενακι, αλλα λυνεται. Κατα τα τα αλλα το air command δουλευει κανονικα

Ακριβως οπως και η sotmax b4 δηλαδη

Θοδωρής

Αυτή είναι νεότερη έκδοση από την mi6, διέρρευσε λένε από samsung και ότι πιθανό να είναι και αυτή που θα πάρουμε εν τέλει.Κάτι για νέο αρχείο εκκίνησης βλέπω ,για knox κ.α. ...

Κατεβάζω ακόμη και βλέπουμε.

Αυτή είναι νεότερη έκδοση από την mi6, διέρρευσε λένε από samsung και ότι πιθανό να είναι και αυτή που θα πάρουμε εν τέλει.Κάτι για νέο αρχείο εκκίνησης βλέπω ,για knox κ.α. ...

Κατεβάζω ακόμη και βλέπουμε.

Αυτή εννοείς που έβαλα στο προϋγούμενο μου ποστ? Αν ναι λες να έχουμε θέμα με το Knox?:wacko:

Εγώ πάντως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος απο sotmax v4

Όντως πολύ καλή δουλειά.. Το μόνο μου θέμα είναι με τον Samsung account κατά τα άλλα δουλεύει τέλεια !

Αυτή εννοείς που έβαλα στο προϋγούμενο μου ποστ? Αν ναι λες να έχουμε θέμα με το Knox?:wacko:

Οχι , αυτή δεν έχει πολύ ώρα που ανέβηκε από τον γιατρό.ΕΔΩ

Λένε ότι πρέπει να μηδενίσουμε τον μετρητή με triangle reset πριν την βάλουμε , απ ότι κατάλαβα γιατί μάλλον μετά δεν...

Edited by pittakos