fraris Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Υπάρχει καμία 4.3 με τα μοντς του Νοτε 3 ενσωματωμένα, που φλασαρεται με οντιν; Και για ποιο λόγο δε φλασαρεις τη ρομ με Cwm ? Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Και για ποιο λόγο δε φλασαρεις τη ρομ με Cwm ? Κοίταξε. Είμαι στο να το πουλήσω ή όχι και ψιλό βαριέμαι επαναφορες σε στοκ κατάσταση κλπ, δεν έχω και CWM και έλεγα μήπως υπάρχει κάτι σαν την prerooted του Dr ketan αλλά με ενσωματωμένο το air command, ώστε η επαναφορά να γίνεται χωρίςκκόπο. Άσε που προτιμώ odexed roms. Edit Βγαίνει νέα ρομ στο Xda η mj2. Μερικοί λένε ότι θα είναι η official. Για να δουμε. Edited October 16, 2013 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Ξερει κανεις πως ανοιγω την εφαρμογη multicore manager του kernel Neak?Kατι μου λεει για non-hotplug governor και υστερα μου κλεινει. Tι πρεπει να κανω δηλαδη? Ειναι πολυ γρηγορος αυτος ο kernel αλλα μου την καταπινει την μπαταρια και θελω να δω μηπως μπορω να κανω καποια αλλαγη. Edited October 16, 2013 by TakisStam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Θα το έχω αύριο . Τι προτείνεται να κάνω ;; Να μείνω με στοκ και ροοτ , να περάσω custom rom ;; Επίσης θα με διευκολύνατε πολύ με κάποιο λινκ για ροοτ κτλ :) Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Galaxy Note II : Πλήρης οδηγός για root Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Edit Βγαίνει νέα ρομ στο Xda η mj2. Μερικοί λένε ότι θα είναι η official. Για να δουμε. Απότι φαίνεται η νέα ρομ MJ2 δεν θα έχει το air command , η οποία απότι φαίνεται είναι official. Οπότε όσοι περιμένουν επίσημα το air command μάλλον θα απογοητευθούν. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αύριο το παραλαμβάνω και εγώ! :D Να δω με τα μάτια μου γιατί γράφονται τόσο καλά λόγια από την εμπειρία αυτής της συσκευής... :) Ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις για να έχω ένα μπούσουλα: Μου άρεσαν, όταν έβγαζε, οι ρομ του Στράτου. (Μακάρι να ξαναβρεί το διαθέσιμο χρόνο για κάτι τέτοιο!). Αφού σταμάτησε στράφηκα στο S3 σε Neatrom lite με Jkay Deluxe και Domination Theme. Πολύ ευχαριστημένος. Ψάχνω λοιπόν κάτι παρόμοιο σε 4.1.2 μέχρι να βγει official 4.3. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη να προτείνει κάτι σε αυτό το ύφος, θα το εκτιμούσα. Γενικά με ενδιαφέρει close to stoke rom, αν υπάρχει κάποιο framework που να επιτρέπει παραμετροποίηση και κανένα θέμα προς το AOSP look. Καλώς σας βρήκα και στο νήμα του Note II. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Η νέα ρομ του sotmax είναι κορυφή. Έφτιαξε και το swype και όλα κομπλέ. http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/2yry9e4u.jpg Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Η νέα ρομ του sotmax είναι κορυφή. Έφτιαξε και το swype και όλα κομπλέ. http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/2yry9e4u.jpg ετσι..ετσι...+1 κ απο μενα...μετα τα μοντακια που εδωσε...σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisStam Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Λοιπον περασα απο 5-6 kernel αυτες τις μερες και απο 4-5 ρομ.Δεν εβγαζα ακρη,η ταχυτητα θα ειχα με μπαταρια χαλια η καλη μπαταρια και θα σερνομουν. Περασα πριν καμια ωρα των android revolution hd και πραγματικα εχω παθει πλακα και απο αποδοση και απο μπαταρια οσο προλαβα να δω.Σε παιχνιδια που ειχα λαγκαρισματα πριν τωρα πανε σφαιρα.Θα δειξει τις επομενες μερες αλλα ειμαι αισοδοξος οτι θα μεινω εδω μεχρι να βγει η 4.3 επισημα. Αυτα απο μενα για οποιον δεν εχει δοκιμασει και απορω πως τοσο καιρο το ειχα στο pc και δεν το ειχα περασει ακομα. Με στοκ κερνελ ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 H sotmax rom είναι αργή για τα γούστα μου , και εγώ σήμερα 3 φλασαρα και έστησα, τι επόμενο θα είναι την revolution που είπε ο φίλος και μετά θα δοκιμασω pacman και asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) H sotmax rom είναι αργή για τα γούστα μου , και εγώ σήμερα 3 φλασαρα και έστησα, τι επόμενο θα είναι την revolution που είπε ο φίλος και μετά θα δοκιμασω pacman και asp pacman , aosp κτλ. εχουν θεματακια .Δεν υπαρχουν ποιο γρηγορες απο criskelo και phoenix αυτη την στιγμη με speedwizz κερνελ. Εαν βαζεις 4.1.2 custom ρομ και σε ενδεχομενο που δεν ξερεις να επεμβεις σε ενα ρομ για να το κανεις ποιο γρηγορο βαζεις το παρακατω προγραμμα δινοντας το τιμη 3024-----> https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mehrmann.sdbooster&hl=el (μιλαω για την κεντρικη μνημη της συσκευης κανοντας στο τελος set on boot). Edited October 16, 2013 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 pacman , aosp κτλ. εχουν θεματακια .Δεν υπαρχουν ποιο γρηγορες απο criskelo και phoenix αυτη την στιγμη με speedwizz κερνελ. Εαν βαζεις 4.1.2 custom ρομ και σε ενδεχομενο που δεν ξερεις να επεμβεις σε ενα ρομ για να το κανεις ποιο γρηγορο βαζεις το παρακατω προγραμμα δινοντας το τιμη 3024-----> https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mehrmann.sdbooster&hl=el (μιλαω για την κεντρικη μνημη της συσκευης κανοντας στο τελος set on boot). O criskelo έχει το air command; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημερα,να ρωτησω κατι ρε παιδια,εχω συνδεθει με δυο ρουτερ με wifi μονιμα(ενα στο σπιτι και ενα στη δουλεια).Οταν μπαινω απο το ενα στο αλλο,δε συνδεεται αυτοματα στις 10 φορες τις 8 μονο του,εννοω αν το αφησω οπως ειναι χωρις να το πειραξω καθολου.Μολις πατησω home buton και φωτισει η οθονη συνδεεται αμεσως,ειναι φυσιολογικο?γινεται να αλλαξει αυτο?παλιοτερα με iphone με το που πλησιαζα κατω απο το σπιτι μου εδινε mails αμεσως μεσω wifi μεσα απο το τσαντακι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 και σε μένα το έκανε αυτό, έσβησα και ξαναπέρασα τα δίκτυα και είναι κομπλέ τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 O criskelo έχει το air command;Το air com ειναι feature της 4.3 οχι της 4.1.2 .Ο Cris εχει διακοψει προσωρινα γιατι εχει τον μπαμπα του στο νοσοκομειο..Καλη 4.3 με ολα τα feature ετοιμαζει o dr κεταν μαζι με τον Ταμιντρα (phoenix):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 και σε μένα το έκανε αυτό, έσβησα και ξαναπέρασα τα δίκτυα και είναι κομπλέ τώρα τι εννοεις τα δικτυα?τη συνδεση wifi?γιατι αυτο γινεται κατα συροη με τα συνεχη φλασαρισματα roms,αλλα δεν αλλαζει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 τι εννοεις τα δικτυα?τη συνδεση wifi?γιατι αυτο γινεται κατα συροη με τα συνεχη φλασαρισματα roms,αλλα δεν αλλαζει τιποτα Ενεργοποιησε το wifi και πηγαινε ρυθμισεις για προχω κοιτα τον χρονοδιακοπτη εαν ειναι στο off και επισης στην επιλογη τι ειναι στην κατασταση αδρανειας παντα. Απο κει και περα ειναι θεμα κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Απότι φαίνεται επειδή δεν πρόκειται να πάρουμε το air command επίσημα , θα αρχίσω τα φλασαρισματα. Σημαντική ερώτηση. Είμαι ρουτ με το exynos abuse.Πρόκειται να φλασάρω την prerooted του dr ketan αρχικά με οντιν. 1.Μετά μπορώ να φλασαρω κανονικά το cwm όπως περιγράφεται στον οδηγό του dr ketan ή πρέπει να το φλασάρω τώρα που είμαι στην 4.1.2. 2.Αν μετά την 4.3 φλσαάρω το cwm μετά πρεπει να φλάσάρω πάλι το ρουτ και το bysybox ή όχι;. Edited October 17, 2013 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Ενεργοποιησε το wifi και πηγαινε ρυθμισεις για προχω κοιτα τον χρονοδιακοπτη εαν ειναι στο off και επισης στην επιλογη τι ειναι στην κατασταση αδρανειας παντα. Απο κει και περα ειναι θεμα κερνελ. να σαι καλα ευχαριστω κερνελ ποιον προτεινεις για 4.1.2 που να ειναι οκ σε τετοια θεματα? Edited October 17, 2013 by notarius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Το air com θα μπει επισημα αλλα αργοτερα. Το να φλασαρεις 4.3 εμπειρικα φυσικα μπορεις. Ομως περα απ'αυτο δεν σημαινει οτι θα εχεις ενα σταθερο ρομ οπως το τελευταιο MG1-4.1.2.ανεξαρτητα τι λεει ο καθε χρηστης που βαζει 4.3 .Για την υπολοιπη διαδικασια που ζητας να ενημερωθεις θα σου απαντησει καποιο απο τα παιδια που την βαλανε μια και γω δεν θεωρω ππροσωπικα για κανα μηνα ακκομα να την βαλω EDIT!!!. Kernel τον speedwizz ο οποιος ειναι βασισμενος στο τελευταιο OSRC update 2 της σαμμυ με official fix. Edited October 17, 2013 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Το air com θα μπει επισημα αλλα αργοτερα. Το να φλασαρεις 4.3 εμπειρικα φυσικα μπορεις. Ομως περα απ'αυτο δεν σημαινει οτι θα εχεις ενα σταθερο ρομ οπως το τελευταιο MG1-4.1.2.ανεξαρτητα τι λεει ο καθε χρηστης που βαζει 4.3 .Για την υπολοιπη διαδικασια που ζητας να ενημερωθεις θα σου απαντησει καποιο απο τα παιδια που την βαλανε μια και γω δεν θεωρω ππροσωπικα για κανα μηνα ακκομα να την βαλω EDIT!!!. Kernel τον speedwizz ο οποιος ειναι βασισμενος στο τελευταιο OSRC update 2 της σαμμυ με official fix. Mε speedwizz ειμαι αλλα το προβληματακι που σου λεω υπαρχει.Τσεκαρισα και τις ρυθμισεις που ειπες ειναι οκ,δεν ξερω τι να πω,γιατι ειναι σπαστικο να μην ειναι συνδεδεμενω οση ωρα δεν το εχεις ακουμπησει,τεσπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εεε .. Εεε .. Δεν είναι κουκλί ? :yahoo: http://imageshack.us/a/img36/5497/lwqz.png Sotmax Ultimate B4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εεε .. Εεε .. Δεν είναι κουκλί ? :yahoo: http://imageshack.us/a/img36/5497/lwqz.png Sotmax Ultimate B4 Καλημερα Ποιος launcher ειναι? Μαρεσε το ημερολογιο.. Τελειο Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 nova prime είναι ο launcher .. Tο ημερολόγιο είναι από Zooper Widget :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts