karagalexk Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 με την 4.3 σας δουλεύει τo swype στο πληκτρολογιο της samsung? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 με την 4.3 σας δουλεύει τo swype στο πληκτρολογιο της samsung? οχι δεν δουλευει σε sotmax v12 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μετά από δοκιμή της Thunder KitKat ομολογώ πως δεν ξαναπάω σε 4.1.2. Απροβλημάτιστη μετά από πλήρες στήσιμο και restore των εφαρμογών μου. Ταχύτατη. ΥΓ. Ναι, δεν δουλεύει το swipe στο stock keyboard, αλλά εγώ έχω αγορασμένο το Swiftkey οπότε δεν με νοιάζει. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μετά από δοκιμή της Thunder KitKat ομολογώ πως δεν ξαναπάω σε 4.1.2. Απροβλημάτιστη μετά από πλήρες στήσιμο και restore των εφαρμογών μου. Ταχύτατη. ΥΓ. Ναι, δεν δουλεύει το swipe στο stock keyboard, αλλά εγώ έχω αγορασμένο το Swiftkey οπότε δεν με νοιάζει. Θα τη περασω το απογευμα... Restore των εφαρμογων εκανες απο titanium? Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιδιά Καλημέρα. Αυτο που λεμε οτι μπαίνει νε φουλ wipe τι είναι; κάνουμε τα κλασικά wipes και μετα κατι ακόμα; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Θα τη περασω το απογευμα... Restore των εφαρμογων εκανες απο titanium? Εκανα εγώ και δουλεύει μια χαρά απλά έκανα σε διαφορετική 4.3. Προσωπικά όταν υπάρχει major αλλαγή έκδοσης δεν κάνω ρυθμίσεις συστήματος. Αυτό που μπορεί να χρειαστεί να κάνεις, είναι να αλλάξεις το backup folder από τα preferences γιατί πλέον η internal sdcard γίνεται mount στο /mnt/sdcard/0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Εχει ανεβει στους xda και η εκδοση 4.3 απο τον sotmax.. Θα περασω πρωτα αυτη γιατι εχω μεινει υπερευχαριστημενος απο την 4.1.2 του sotmax!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) γω την περνάω τώρα την prerooted, για να δούμε...:rolleyes: Edited October 4, 2013 by rebel1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 γω την περνάω τώρα την prerooted, για να δούμε...:rolleyes: Για πες. ... Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Έχω και την 4.2 στο S3 του γιού μου, οπότε εύκολη η "περιήγηση"... πολύ καλό σκρολ, κάποιες μικρολεπτομέρειες ας πούμε που μου έκαναν εντύπωση, τα υπόλοιπα μπορείτε να τα βρείτε και αλλού. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46108944&postcount=201 Π.χ πας στις φωτογραφίες σου, όσες έχεις τραβηγμένες "Πανόραμα" πλέον έχει ένα εικονίδιο κάτω αριστερά, για να ξεχωρίζουν από τις άλλες.. αυτό που δεν έχω καταφέρει να φτιάξω είναι να "διώξω" το Knox, δεν μπορώ να κάνω rename με το EFS τα αρχεία σε .bak κάποιος να βοηθήσει? Edited October 4, 2013 by rebel1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιδιά με το SPEN (στην 4.3) τι παίζει έχει όλα τα καλούδια του NOTE III ?? Γιώργος. Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Καλησπέρα να κάνω 2 ερωτήσεις το EFS back-up σε τι χρησιμεύει? Το KNOX από ότι έχω καταλάβει δεν σε αφήνει να περάσεις custom rom σωστά? Οπότε αν περάσω κάποια από τις 4.3 προερχόμενος από stock rooted 4.1.2 θα έχω θέμα με το KNOX στο να γυρίσω σε προηγούμενη rom? Edited October 4, 2013 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιδιά με το SPEN (στην 4.3) τι παίζει έχει όλα τα καλούδια του NOTE III ?? Γιώργος. Όχι, δεν τα έχει. Καλησπέρα να κάνω 2 ερωτήσεις το EFS back-up σε τι χρησιμεύει? Το KNOX από ότι έχω καταλάβει δεν σε αφήνει να περάσεις custom rom σωστά? Οπότε αν περάσω κάποια από τις 4.3 προερχόμενος από stock rooted 4.1.2 θα έχω θέμα με το KNOX στο να γυρίσω σε προηγούμενη rom? Μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση γιατί δεν περιέχει τον καινούργιο Bootloader. Αναφέρω ό,τι έχω διαβάσει. Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος. Αν κάποιος κάνει την δοκιμή ας ενημερώσει εδώ για να ξέρουμε σίγουρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Όχι, δεν τα έχει. Μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση γιατί δεν περιέχει τον καινούργιο Bootloader. Αναφέρω ό,τι έχω διαβάσει. Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος. Αν κάποιος κάνει την δοκιμή ας ενημερώσει εδώ για να ξέρουμε σίγουρα. Οκ ευχαριστώ όσο αφορά το EFS buckup? Και ρωτάω γιατί τώρα τελευταία βλέπω να λένε να κάνουμε backup το EFS πριν περάσουμε κάποια custom rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Όχι, δεν τα έχει. Μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση γιατί δεν περιέχει τον καινούργιο Bootloader. Αναφέρω ό,τι έχω διαβάσει. Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος. Αν κάποιος κάνει την δοκιμή ας ενημερώσει εδώ για να ξέρουμε σίγουρα. Αν δεν έχει τα καλούδια του Νοτε 3 δεν έχει καμία λογική η αναβάθμιση. Μια χαρά είμαι και με την 4.1.2. Όλα δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Οκ ευχαριστώ όσο αφορά το EFS buckup? Και ρωτάω γιατί τώρα τελευταία βλέπω να λένε να κάνουμε backup το EFS πριν περάσουμε κάποια custom rom! Το efs Backup είναι απαραίτητο κατά την προσωπική μου άποψη. Μερικές φορές όταν περνάς μία καινούργια ROM μπορεί να σου χαθεί το IMEI και ο μόνος σίγουρος τρόπος να το επαναφέρεις είναι να έχεις αντίγραφο του efs φακέλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μάλιστα ευχαριστώ και πάλι... Όταν βγει η official 4.3 που θα έχει το KNOX και την περάσει κάποιος ΟΤΑ ή Kies μετά λογικά bye bye custom rom's? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Πιστεύω πως μόλις τη βγάλει επίσημα η Samsung θα κλειδώσει και τον Bootloader οπότε αν θέλεις να ασχοληθείς με Custom ROMs και τροποποιήσεις θα ξεχάσεις την εγγύησή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Αν δεν έχει τα καλούδια του Νοτε 3 δεν έχει καμία λογική η αναβάθμιση. Μια χαρά είμαι και με την 4.1.2. Όλα δουλεύουν μια χαρά. Σε αυτό δεν έχεις και άδικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Στο s3 έχει η rom που έχω περάσει ένα πολύ βολικό mod με το menu button που όταν το πατάς κάνει kill app κάτι αντίστοιχο για το note υπάρχει αλλά να μην είναι περασμένο σε custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Αν δεν έχει τα καλούδια του Νοτε 3 δεν έχει καμία λογική η αναβάθμιση. Μια χαρά είμαι και με την 4.1.2. Όλα δουλεύουν μια χαρά. Σε αυτό δεν έχεις και άδικο.... Θα διαφωνήσω! Μόνο και μόνο για το TRIM αξίζει η αναβάθμιση αν είναι τα πράγματα όπως τα λένε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μια χρησιμη πληροφορια νομίζω..προσπαθουσα στην 4.3 να βρω τις επιλογες προγραμματιστη για να τσεκαρω τον εντοπισμο σφαλματων usb και δεν υπηρχε πουθενά...οποιος θελει να το "εμφανισει" λοιπον παει ρυθμισεις-περισσοτερα-πληροφοριες συσκευής-και πατάει 7 φορες πανω στον αριθμο κατασκευης. Μετα απο λιγο θα εμφανιστει στο μενου "περισσοτερα" και οι επιλογες προγραμματιστη... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Σωστός μια και πέρασες την 4.3 μας λες ποιά ακριβώς κ αν έχει μέσα KNOX? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Την εφαρμογή KNOX την έχει μέσα αλλά μπορείς να την ξεφορτωθείς πολύ εύκολα αν είσαι Root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Σωστός μια και πέρασες την 4.3 μας λες ποιά ακριβώς κ αν έχει μέσα KNOX? Ειχε αλλα την απεγκατεστησα με titanium Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts