Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιλαω για το s4 widget.Εχω δοκιμασει να τοποθετησω το αρχειο και στην εσωτερικη και την εξωτερικη μνημη αλλα συνεχιζει να κολλαει.δε ξερω βεβαια αν θα πρεπει να περιμενω πχ 15-20 λεπτα

Δε θυμαμαι να ειχε Aroma Installer για το s4 Weather Widget..

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Μπορώ να φλασάρω άλλο μόντεμ στην official rom? Είμαι rooted με official rom.

Θέλω να δοκιμάσω άλλο γιατί έχω ένα θεματάκι με την λήψη 3g σήματος μήπως και στρώσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Μπορώ να φλασάρω άλλο μόντεμ στην official rom? Είμαι rooted με official rom.

Θέλω να δοκιμάσω άλλο γιατί έχω ένα θεματάκι με την λήψη 3g σήματος μήπως και στρώσει.

Βεβαίως :cool:

Έχω βρει μόνο για το s2 και το s3 κάποια μόντεμς. Για το Νοτε 2 δεν έχω βρει κάτι. Η διαδικασία να υποθέσω ότι είναι απλή..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω βρει μόνο για το s2 και το s3 κάποια μόντεμς. Για το Νοτε 2 δεν έχω βρει κάτι. Η διαδικασία να υποθέσω ότι είναι απλή..

Κατέβασε το omega files από το play store που έχει μέσα και modems..

Εχει χρησιμοποιησει κανεις το UCCW απο play store που φτιαχνεις τη δικη σου HomeScreen ?

Ναι, όλοι μας.

καλησπερα παιδια

και εγω εχω ενα προβλημα με το modems

χανεται πολυ συχνα το σημα απο το wifi και κανει επανασυνδεσεις..

ενω το router ειναι στα 5 μετρα απο μενα..

αυτες ειναι οι πληροφοριες του κινητου..

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Κατέβασε το omega files από το play store που έχει μέσα και modems..

Χρειάζεται κάποιο wipe cache πριν το φλασάρισμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρειάζεται κάποιο wipe cache πριν το φλασάρισμα?

Όχι, απλά φλασάρεις...

signature verification failed

Ωραία...

Το πέρασα, βάζοντας το zip στη μνήμη της συσκευής και όχι στη κάρτα μνήμης. Θα το δουλέψω στα γνωστά σημεία έλλειψης σήματος που ξέρω και βλέπουμε. Θα κατεβάσω και κανά δυο ακόμα να τα έχω έτοιμα για φλασάρισμα σε περίπτωση που το DDMG1 δεν κάνει δουλειά.

Ευχαριστώ παιδιά.

Edited by xrhstos1974
[sIGPIC][/sIGPIC]

signature verification failed

Ωραία...

Ποιο cwm έχεις βάλει ?

Samsung galaxy s21+

6.0.3.1.

Δεν ξέρω γιατί έβγαλε failed προσπαθώντας από την κάρτα να το βάλω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρετω τη παρέα!

Αποφάσισα οτι θέλω να αλλάξω καποια πράγματα στο κιν.

Θέλω να βάλω το theme motomoto00, simplistic framework-odexed και όλα αυτά μέσω mobile odin pro.

Δε θέλω να βάλω custom rom ή recovery η kernel για να μην αυξάνεται ο counter και για να μη μπω στα βαθυα μιας και είμαι noobas, οποτε έχω κάποιες ερωτήσεις.

1. θα τα καταφέρω με το obile odin?

2. όταν βγαίνει ένα μοντ, το φλασάρω μέσα απο odin mobile?

3. αν αποφασίσω να βάλω custom rom μπαινει απο mobile?

4. αν βάλω custom recovery μπορω μετα να βάλω τη στοκ?

5. Σχετικα με τη σειρά που θα τα κάνω. ( 1. ροοτ 2. φλασ simplistic 3. flash theme 4. simplistic control

Είμαι σωστος?

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις custom recovery ,κάνοντας πριν περάσεις οτιδήποτε ενα nadroid backup ώστε να είσαι ήσυχος αν κάτι πάει στραβά .

Το cwm μπορείς να το βγάλεις όποτε θελεις και η σειρα που περιγράφεις είναι σωστή .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Nα φλασαρω Adam ή RedPill Κερνελ σε Omega V18 παιδες...Ποιος εχει καλυτερη αποδοση πιστευετε (Μπαταρια,Smooth,Cpu)?
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Ναι εχεις δικιο αυτο δεν ειχε.:)

Το προβλημα μου ειναι σ αυτο:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2354640

Ειναι το καινουργιο accuweather widget που εχει και animation.Το χρησιμοποιει και το galaxy mega 6.3

galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja:

Ναι εχεις δικιο αυτο δεν ειχε.:)

Το προβλημα μου ειναι σ αυτο:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2354640

Ειναι το καινουργιο accuweather widget που εχει και animation.Το χρησιμοποιει και το galaxy mega 6.3

Σου ειχα δωσει λινκ ποιο να βαλεις...Μπορει το συγκεκριμενο να μη εχει γινει σωστο port στο δικο μας note2 ακομη..

Τελικά ρε παιδιά να την κάνουμε την αναβάθμιση στο ex dialer ή όχι?

Την εχω κάνει εγω ρε φιλε και παρατηρώ καθυστέρηση στο άνοιγμα της. Οταν ειναι στο background ανοίγει ακαριαία εννοείται αλλα μονο εκεί

Θοδωρής

Παιδια, τελικα ειναι κλωνος. Το τσιπακι που φοραει ειναι το ΜΤ6575 της MEDIATEK και απο οτι ειδα, ειναι μονοπυρηνο. Το original NOTE II ειναι τετραπυρηνο κανονικα. Πιστευω οτι μονο αυτο να τους αναφερω φτανει!!!

Η καταγγελια στην SAMSUNG δεν θα βοηθησει, γιατι κυκλοφορουν κανονικα και με το νομο στην αγορα αυτοι οι κλωνοι...

Από περιέργεια, τι έγινε τελικά?

Τελικά ρε παιδιά να την κάνουμε την αναβάθμιση στο ex dialer ή όχι?

Εχθές το βράδυ έκανα την αναβάθμιση. Επειδή είχα διαβάσει εδώ δοκίμασα τον exdialer πριν και μετά την αναβάθμιση. Συγκεκριμένα πατώντας το κεντρικό πλήκτρο συνεχόμενα, ανοίγει το task manager όπου σέρνοντας την εφαρμογή προς τα δεξιά κλείνει (dialer + contacts). εν συνεχεία άνοιγα το exdialer . Δεν παρατήρησα καμία καθυστέρηση στην απόκριση. Είμαι stock rom rooted.

Εχθές το βράδυ έκανα την αναβάθμιση. Επειδή είχα διαβάσει εδώ δοκίμασα τον exdialer πριν και μετά την αναβάθμιση. Συγκεκριμένα πατώντας το κεντρικό πλήκτρο συνεχόμενα, ανοίγει το task manager όπου σέρνοντας την εφαρμογή προς τα δεξιά κλείνει (dialer + contacts). εν συνεχεία άνοιγα το exdialer . Δεν παρατήρησα καμία καθυστέρηση στην απόκριση. Είμαι stock rom rooted.

Θα μπορούσε να επηρεάζει ο νοβα;

Θοδωρής

Θα μπορούσε να επηρεάζει ο νοβα;

tpal εμένα μετά το τελευταίο update του nova έχει στρώσει. Μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει το κόλλημα που είχα δει. Αυτό που βλέπω είναι πως κάποιες φορές είναι σαν να τον κλείνει το σύστημα ενώ παλιότερα δεν το έκανε. Γι' αυτό και κάνει αυτό το ένα sec να ανοιξει. Άλλα κατά τα άλλα συνήλθε.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

tpal εμένα μετά το τελευταίο update του nova έχει στρώσει. Μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει το κόλλημα που είχα δει. Αυτό που βλέπω είναι πως κάποιες φορές είναι σαν να τον κλείνει το σύστημα ενώ παλιότερα δεν το έκανε. Γι' αυτό και κάνει αυτό το ένα sec να ανοιξει. Άλλα κατά τα άλλα συνήλθε.

Δςν μου έχει έρθει αναβάθμιση για τον nova

Θοδωρής