mikkkg Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 O spen board switcher δένει συνεχώς force close στην τελευταία sotmax. Έχει αντιμετωπισει κάνεις κάτι αναλογο; Η εγκατάστασή μου είναι μετά από full wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 O spen board switcher δένει συνεχώς force close στην τελευταία sotmax. Έχει αντιμετωπισει κάνεις κάτι αναλογο; Η εγκατάστασή μου είναι μετά από full wipe. [ATTACH]33581[/ATTACH] Οχι φιλε μου δουλευει κανονικα εδω περα. Δοκιμασε ενα wipe dalvik k cache... Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Έχω επιστρέψει σε nandroid της Wanamlite μέχρι να μαζέψω ιδέες για το τι μπορεί να συμβαίνει. Έκανα full wipe, πέρασα μόνο αυτό και ένα έξτρα keyboard και με το που επιλέγω enable service ξεκινάει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Έχω επιστρέψει σε nandroid της Wanamlite μέχρι να μαζέψω ιδέες για το τι μπορεί να συμβαίνει. Έκανα full wipe, πέρασα μόνο αυτό και ένα έξτρα keyboard και με το που επιλέγω enable service ξεκινάει το πρόβλημα. Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων του switcher Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Έχω επιστρέψει σε nandroid της Wanamlite μέχρι να μαζέψω ιδέες για το τι μπορεί να συμβαίνει. Έκανα full wipe, πέρασα μόνο αυτό και ένα έξτρα keyboard και με το που επιλέγω enable service ξεκινάει το πρόβλημα. Κι εγώ με sotmax είμαι τώρα.. Με το που την πέρασα έκανα restore απο titanium και συνήθως δοκιμάζω όλες τις εφαρμογές, η συγκεκριμένη εφαρμογή το έκανε και σ εμένα αυτό που λες αλλά πήγα διαχείριση εφαρμογών και έκανα εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή και είναι τώρα μια χαρά.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) δοκιμασα πολλές φορές wipe χωρίς αποτέλεσμα γι αυτό και την τελευταία φορά που δοκίμασα έκανα ένα clean install και της rom αλλά και του apk του switcher ενώ και από titanium restore συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Για την ιστορία, οι επιλογές στησίματος μου της sotmax είναι σχεδόν stock. Με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ, καθώς μέχρι τώρα άν και της λείπουν διάφορα που θα θελα (κυρίως reboot με reboot και reboot recovery στο power menu και circle battery percentage) είναι ότι πιο smooth έχω δοκιμάσει (και με stock αλλά και με adam 2.5) Edited June 20, 2013 by mikkkg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 δοκιμασα πολλές φορές wipe χωρίς αποτέλεσμα γι αυτό και την τελευταία φορά που δοκίμασα έκανα ένα clean install και της rom αλλά και του apk του switcher ενώ και από titanium restore συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Για την ιστορία, οι επιλογές στησίματος μου της sotmax είναι σχεδόν stock. Με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ, καθώς μέχρι τώρα άν και της λείπουν διάφορα που θα θελα (κυρίως reboot με reboot και reboot recovery στο power menu και circle battery percentage) είναι ότι πιο smooth έχω δοκιμάσει (και με stock αλλά και με adam 2.5) και γιατι δεν κανεις εγκατασταση το simplistic framework; εχει και επιλογη στο aroma αν θελεις να το επιλεξεις... Το simplistic framwork εχει ολα αυτα που θελεις... Ακομα και τωρα που εισαι με wanamlite μπορεις να κανεις μια δοκιμη, φλασαρεις το mod και με καποιες εφαρμογες τροποποιεις σχεδον τα παντα.... Simplistic framework Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Αυτή τη στιγμή έχω όλα τα παραπάνω χωρίς simplistic framework και θα προτιμούσα να συνεχίσω να τα έχω χωρίς αυτό. Ο κύριος λόγος είναι ότι προσπαθώ να είμαι όσο πιο κοντά στη stock rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Τότε φίλε μου η μόνη ρομ που μπορείς να έχεις είναι η wanamlite.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το circle battey percentage το βρήκα σε flashable zip των 24 toggles. Μαζί με τα toggles αλλάζει και αυτό. Μου μένει να βρω και ένα mod για το power menu αλλά δεν πρόλαβα να το ψάξω λόγω του προβλήματος με το pen switcher το οποίο χρειάζομαι απαραίτητα λόγω εναλλαγής samsung keyboard και swiftkey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Το circle battey percentage το βρήκα σε flashable zip των 24 toggles. Μαζί με τα toggles αλλάζει και αυτό. Μου μένει να βρω και ένα mod για το power menu αλλά δεν πρόλαβα να το ψάξω λόγω του προβλήματος με το pen switcher το οποίο χρειάζομαι απαραίτητα λόγω εναλλαγής samsung keyboard και swiftkey. Δες εδώ Αν δε σου δουλέψει, απλά πέτα από πάνω ξανά τη ρομ που έχεις. *Ενημέρωσέ μας αν δουλέψει Edited June 20, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Αυτή τη στιγμή έχω όλα τα παραπάνω χωρίς simplistic framework και θα προτιμούσα να συνεχίσω να τα έχω χωρίς αυτό. Ο κύριος λόγος είναι ότι προσπαθώ να είμαι όσο πιο κοντά στη stock rom. το extended menu το ξεχασα γτ την εφτιαξα λιγο γρηγορα. Θα το φτιαξω και θα το ποσταρω εδω.. Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα δοκιμάζοντας τη sotmax. Κάνω εγκαταστάσεις μετά από factory reset, και αδυνατώ να κάνω κλήσεις (έχω vodafone) αφού μου επιτρέπονται μόνο emergency calls. Δοκιμάζω με stock kernel και μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά modems, το DLK5 και το DLK7. Προσπαθώ να δώσω μια εξήγηση γι αυτό που συμβαίνει και δεν μπορώ. Εχει κανείς καμιά ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα δοκιμάζοντας τη sotmax. Κάνω εγκαταστάσεις μετά από factory reset, και αδυνατώ να κάνω κλήσεις (έχω vodafone) αφού μου επιτρέπονται μόνο emergency calls. Δοκιμάζω με stock kernel και μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά modems, το DLK5 και το DLK7. Προσπαθώ να δώσω μια εξήγηση γι αυτό που συμβαίνει και δεν μπορώ. Εχει κανείς καμιά ιδέα;; Aν βάλεις τώρα άλλη από πάνω καπάκι, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 έβαλα άλλη, αλλά και πάλι άλλαξα Kernel/modem μετά από clean install και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εννοείς να τη βάλω από πάνω χωρίς να καθαρίσω τα data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 έβαλα άλλη, αλλά και πάλι άλλαξα Kernel/modem μετά από clean install και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εννοείς να τη βάλω από πάνω χωρίς να καθαρίσω τα data? Αφού με την άλλη παίζει, κάνε εκεί factory reset και μετά βάλε από πάνω την sotmax χωρίς wipe. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Υπάρχει περίπτωση η συσκευή μου να είναι ασύμβατη με την XXDME6;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Υπάρχει περίπτωση η συσκευή μου να είναι ασύμβατη με την XXDME6;; Γιατί στο πηγάδι κατ****σε η συσκευή σου; δεν υπάρχει περίπτωση κάτι τέτοιο.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Τοτε ίσως να μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση ο Sotmax. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το circle battey percentage το βρήκα σε flashable zip των 24 toggles. Μαζί με τα toggles αλλάζει και αυτό. Μου μένει να βρω και ένα mod για το power menu αλλά δεν πρόλαβα να το ψάξω λόγω του προβλήματος με το pen switcher το οποίο χρειάζομαι απαραίτητα λόγω εναλλαγής samsung keyboard και swiftkey. Συγνωμη....αλλα που στεκει το στοκ look με ολα αυτα. Να τονισω οτι το simplistic εχει και μπαταρια κυκλο και πολλα toggles και εκτεταμενο μενου. Για την ιστορια και επειδη το εταξα εδω ειναι το τελευταιο... https://www.dropbox.com/s/3uejlcho5tqd7qe/sotmax_V9_N7100_ext_power_menu.zip Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα δοκιμάζοντας τη sotmax. Κάνω εγκαταστάσεις μετά από factory reset, και αδυνατώ να κάνω κλήσεις (έχω vodafone) αφού μου επιτρέπονται μόνο emergency calls. Δοκιμάζω με stock kernel και μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά modems, το DLK5 και το DLK7. Προσπαθώ να δώσω μια εξήγηση γι αυτό που συμβαίνει και δεν μπορώ. Εχει κανείς καμιά ιδέα;; Εισαι πραγματικα ο μοναδικος που εχει τετοιο θεμα....δεν το εχω ξανασυναντησει ποτε μου. Παντως ενα πραμα που παει το μυαλο μου ειναι να εχεις διαλυμενο φακελο efs...δεν χανεις κατι να το τσεκαρεις... έβαλα άλλη, αλλά και πάλι άλλαξα Kernel/modem μετά από clean install και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εννοείς να τη βάλω από πάνω χωρίς να καθαρίσω τα data? Μηπως εχεις την καλοσυνη να περασεις την ρομ με καθαρη καρτα και εσωτερικη μνημη(full wipe) και να μην βαλεις ιχνος απο titanium backup μεσα? Υπάρχει περίπτωση η συσκευή μου να είναι ασύμβατη με την XXDME6;; Απλα αυτο ειναι μια κουβεντα που στον κοσμο καποιου που φλασαρει ρομ δεν υπαρχει....για lte δεν εχω βγαλει...μηπως ειναι lte το δικο σου???κατι τετοιο μου θυμιζει οταν καποιος φλασαρε την δικη μου σε lte και πηρε ενα ωραιοτατο null/null στο imei.... Αν εχεις και παλι την καλοσυνη πες μου ακριβως το μοντελο του τηλεφωνου σου.... Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ και για την άμεση απάντηση αλλά και για το mod. H συσκευή μου δεν είναι η lte: [ATTACH]33592[/ATTACH] Όσον αφορά στο efs, το έχω πάρει backup από την πρώτη στιγμή, πριν ξεκινήσω να φλασαρω. Αυτή τη στιγμή μου είναι αδύνατον να φλασαρω για δοκιμή. Πάντως σήμερα έχω κάνει τεστ χωρίς να εγκαταστήσω titanium, αλλά την sd card δεν την έχω φορμάρει. Θα το κάνω και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ και για την άμεση απάντηση αλλά και για το mod. H συσκευή μου δεν είναι η lte: [ATTACH]33592[/ATTACH] Όσον αφορά στο efs, το έχω πάρει backup από την πρώτη στιγμή, πριν ξεκινήσω να φλασαρω. Αυτή τη στιγμή μου είναι αδύνατον να φλασαρω για δοκιμή. Πάντως σήμερα έχω κάνει τεστ χωρίς να εγκαταστήσω titanium, αλλά την sd card δεν την έχω φορμάρει. Θα το κάνω και αυτό. Προσπαθησε να την ξανακατεβασεις. Το voodoo οκ κανει θεματα γτ ειναι λαθος η εκδοση αλλα τα αλλα ειναι λιγακι κουφα να στα κανει και τα κανει μονο σε σενα. Τιπ....οταν την κατεεβασεις μην το κανεις απο το τηλεφωνο αλλα ουτε και με download manager. Κατευθειαν απο το λινκ.. Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Την ξανακατέβασα από pc και πλέον παίζει κανονικά αλλά μόνο με το modem DXDME4 V9 που έχει ως πρώτη επιλογή. Όταν φλασάρω το DXDLK5 V8 ή DXDLK7 V7 μου δε ζητάει καν pin και εμφανίζεται στο status ως UNKNOWN. Δεν ξέρω αν θα πρεπε να παίζει κανονικά με όλα. Προς το παρόν συνεχίζω με το modem που λειτουργεί. Ευχαριστώ για όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Την ξανακατέβασα από pc και πλέον παίζει κανονικά αλλά μόνο με το modem DXDME4 V9 που έχει ως πρώτη επιλογή. Όταν φλασάρω το DXDLK5 V8 ή DXDLK7 V7 μου δε ζητάει καν pin και εμφανίζεται στο status ως UNKNOWN. Δεν ξέρω αν θα πρεπε να παίζει κανονικά με όλα. Προς το παρόν συνεχίζω με το modem που λειτουργεί. Ευχαριστώ για όλα! Δουλευει πολυ καλα με αυτο το μοντεμ, μην αγχωνεσαι... καλα εκανες κ το επελεξες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Nομίζω ότι το πρόβλημά μου με τα modems σχετίζεται με το παρακάτω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2332913 Edit: Έχω πάρει backup του efs μέσα από τον aroma installer της omega, πριν το πρώτο μου φλασάρισμα όταν ακόμα είχα stock rom. Λέτε να το επαναφέρω καλού κακού;; Ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος; Edit 2: Απ' όσο διαβάζω, με το τελευταίο update μπορούμε να φλασάρουμε μόνο τα τελευταία modems. Προσωπικά γύρισα στο XDMF1 καθώς με το XDME4 αντιμετώπιζα προβλήματα με σήμα με vodafone στο κεντρο της Αθήνας. Edited June 21, 2013 by mikkkg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts