Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια

φιλε motomoto αυτα τα 2 θεματα ειναι δικα σου??

1. Motomoto00_Theme_GNoteII_4.1.2_JB[simplistic][4.5.13]

2. THEME_UR_ROM_ASSASSIN_MD5_78F626C00C7F56B4DB5E80F800D06AA3

μπαινουν κατευθειαν απο recovery η θελει και κατι αλλο??

επισης αυτο μπαινει?? Full_Caller_+Auto_call_record_NoteII_4.1.2

φοραω την wanamlite

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδια

φιλε motomoto αυτα τα 2 θεματα ειναι δικα σου??

1. Motomoto00_Theme_GNoteII_4.1.2_JB[simplistic][4.5.13]

2. THEME_UR_ROM_ASSASSIN_MD5_78F626C00C7F56B4DB5E80F800D06AA3

μπαινουν κατευθειαν απο recovery η θελει και κατι αλλο??

επισης αυτο μπαινει?? Full_Caller_+Auto_call_record_NoteII_4.1.2

φοραω την wanamlite

ευχαριστω

Καλημερα.. Το:Motomoto00_Theme_GNoteII_4.1.2_JB[simplistic][4.5.13] και το: Full_Caller_+Auto_call_record_NoteII_4.1.2 ειναι δικα μου και μπορεις να τα βαλεις σε οποιαδήποτε ρομ, το full caller θελει μια διαδικασία μονο σε stock rom για να μπει... Εσυ αφου εισαι με wanamlite απλα φλασαρεις.... Για το δεύτερο που ρώτησες δεν εχω δοκιμασει ακομα τι ειναι... Αλλα ξέρει ο pandrits τι ακριβως ειναι...

Edited by motomoto00

Kατι που μου ηρθε τωρα. Εχει βγει κανενα mod για remapping του Spen button? Δεν ξερω τι σκοπευω να του θεσω ακομα κι αν υπαρχει, απλως αναρωτιεμαι :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αυτη την επιλογη την εχουν οι περισσοτερες custom roms... το εχουν βγαλεμνο το increasing ringtone... ποια rom φορας??

μαμα γαλλικη ειμαι.

μαμα γαλλικη ειμαι.

Ψάξε στο pay για το "Disable increasing ring". Και εγώ με γαλλική είμαι και δουλεύει άψογα.

ρε παιδες εχω την τελευταια wanam ολα καλα κτλ αλλα δεν μου αναγνωρίζει το pc το κινητο...με usb καλωδιο..

άγνωστη συσκευη κτλ

τι χαζομαρα εκανα γνωριζει κανεις?

(usb drivers εχω κανονικα και με την προηγουμενη ρομ το αναγνωριζε κανονικα...)

Επειδή είναι ημέρα ξάπλας είπα να πειραματιστώ λίγο με το Νoτέλι...και το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο!:D

Για τους "υποψήφιους" Motomoto00...

Theme Kitchen...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2281176

Δοκιμασμένο σε WanamLite η οποία έγινε pandritsWanamLite.:D

Εννοείται πως όποιος το δοκιμάσει να πάρει ένα nandroid πριν. :)

Παρακαλώ τους mods να ενώσουν τα μηνύματα (δεν μπόρεσα να βάλω screen shot με τροποποίηση).

φοράω την ρομ του amnodaniel .

σε αυτή μπορεί να μπει το παραπάνω θέμα ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

φοράω την ρομ του amnodaniel .

σε αυτή μπορεί να μπει το παραπάνω θέμα ?

Το Theme kitchen μπορεί να μπει σε οποιαδήποτε Samsung based rom.

Δεν είναι ακριβώς θέμα, αυτό που βλέπεις σε εμένα είναι ένας συνδυασμός δικός μου. Έχει κάποιες επιλογές το theme kitchen οι περισσότερες χρωματικές τις οποίες επιλέγεις εσύ κατά την εγκατάσταση βήμα βήμα. Αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα ξανά μπαίνεις σε recovery και τρέχεις πάλι την εφαρμογή και διαλέγεις κάτι άλλο.

Ξαναλέω πριν τρέξεις την εφαρμογή από recovery περνεις ένα nandroid backup της ρομ ΠΡΙΝ αρχίσεις να παίζεις!!!

Το λέει και ο dev στις οδηγίες. :)

Παιδες, παρατηρησα οτι στην amnosperum 10.0.1 στην συλλογη δεν περιστρεφονται οι φωτογραφιες αυτοματα... ενω εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη περιστροφη... το παρατηρησε κανεις αλλος??

κάποιο παιδί από εδώ είχε φτιάξει ένα mod για την ημερομηνία της οθόνης κλειδώματος; το εχει κανεις;;;
Samsung Galaxy S8 plus.....

Παιδες, παρατηρησα οτι στην amnosperum 10.0.1 στην συλλογη δεν περιστρεφονται οι φωτογραφιες αυτοματα... ενω εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη περιστροφη... το παρατηρησε κανεις αλλος??

Καλημέρα παιδιά.

Στέφανε έβγαλε καινούργιο update σήμερα που τα διορθώνει όλα αυτά.

Θέλει Full Wipe.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37211333

Καλημέρα παιδιά.

Στέφανε έβγαλε καινούργιο update σήμερα που τα διορθώνει όλα αυτά.

Θέλει Full Wipe.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37211333

Αντε παλι... εχω βαρεθει να φλασαρω... :D οκ φιλε μου, thanks

Αντε παλι... εχω βαρεθει να φλασαρω... :D οκ φιλε μου, thanks

καλημερα

τι λεει την περασες?? ειναι καλυτερη απο την wanam??

ταχυτητα, μπαταρια,??

ευχαριστω :)

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

καλημερα

τι λεει την περασες?? ειναι καλυτερη απο την wanam??

ταχυτητα, μπαταρια,??

ευχαριστω :)

Απίστευτη διάρκεια της μπαταρίας και πάρα πολύ γρήγορη ρομ!!!!εχω perseus kernel το 3g είναι μόνιμα ανοιχτό και το wifi.εχω περάσει όλες τις ρομ που κυκλοφορούν πρώτη φορά βλέπω τέτοια ταχύτητα

Απίστευτη διάρκεια της μπαταρίας και πάρα πολύ γρήγορη ρομ!!!!εχω perseus kernel το 3g είναι μόνιμα ανοιχτό και το wifi.εχω περάσει όλες τις ρομ που κυκλοφορούν πρώτη φορά βλέπω τέτοια ταχύτητα

δηλαδη φιλε μου αξιζει να την περασω οπως λες??

αν παρω ackup με το titanium κανω full wipe και περασω αυτην, μετα επανερχονται σωστα τα προγραμματα και οι ρυθμισεις με το titanium??

Τι εννοεις ταχυτητα φιλε μου; εγω ανα δυο μερες αλλαζω ρομ και ολες το ιδιο ειναι.. Υπαρχουν ρομ που εχουν πολλα κολληματα λογο τις φορτωνουν με χιλια δυο πραγματα, αλλα οι υπολοιπες ειναι το ιδιο...Δηλαδη τι μπορει να εκανε ο τυπος για να την δωσει ταχυτητα; Απλα ρωταω γιατι ακουω συνεχεια οτι η μια ειναι πιο γρηγορη απο την αλλη....

Τι εννοεις ταχυτητα φιλε μου; εγω ανα δυο μερες αλλαζω ρομ και ολες το ιδιο ειναι.. Υπαρχουν ρομ που εχουν πολλα κολληματα λογο τις φορτωνουν με χιλια δυο πραγματα, αλλα οι υπολοιπες ειναι το ιδιο...Δηλαδη τι μπορει να εκανε ο τυπος για να την δωσει ταχυτητα; Απλα ρωταω γιατι ακουω συνεχεια οτι η μια ειναι πιο γρηγορη απο την αλλη....

γεια σου φιλε μου :)

εσυ την δοκιμασες?? το θεμα σου και τα mod σου μπαινουν εδω??

Στο Τοροντο εισαι?? εχει καμια θεση εκει και για μας??? :):)

να εισαι καλα

Δεν ξέρω τι έχει κάνει τα πάντα είναι ρολόι φαίνεται ότι το κινητό δεν ζορίζεται καθόλου παίζω παιχνίδια και δεν ζεσταίνεται στο quadrant μου έβγαλε εχθές 8300 σκορ μου θύμισε το note2core kernel σε ταχύτητα αλλά με καλή διάρκεια μπαταρίας! Σε όλα αυτά βέβαια συμβάλλει και ο perseus.δεν ξέρω αν την έχεις δοκιμάσει αλλά αν την δοκιμάσεις θα καταλάβεις τη διαφορά ειδικά εσύ που ξέρεις κάτι παραπάνω από εμάς

γεια σου φιλε μου :)

εσυ την δοκιμασες?? το θεμα σου και τα mod σου μπαινουν εδω??

Στο Τοροντο εισαι?? εχει καμια θεση εκει και για μας??? :):)

να εισαι καλα

Γεια σου και σ εσενα, σχεδον τα παντα που εχω κανει λειτουργουν σε ολες τις ρομ, φυσικα αν θελεις να περασεις κατι συγκεκριμενο μπορεις να ρωτησεις..

Τωρα ειμαι Ελλαδα για κατι χαρτουρες και θα ξανα φυγω, αλλα αν θες να πας εκει καλυτερα να τα πουμε με π.μ για να μην ειμαστε off topik...

Δεν ξέρω τι έχει κάνει τα πάντα είναι ρολόι φαίνεται ότι το κινητό δεν ζορίζεται καθόλου παίζω παιχνίδια και δεν ζεσταίνεται στο quadrant μου έβγαλε εχθές 8300 σκορ μου θύμισε το note2core kernel σε ταχύτητα αλλά με καλή διάρκεια μπαταρίας! Σε όλα αυτά βέβαια συμβάλλει και ο perseus.δεν ξέρω αν την έχεις δοκιμάσει αλλά αν την δοκιμάσεις θα καταλάβεις τη διαφορά ειδικά εσύ που ξέρεις κάτι παραπάνω από εμάς

Δεν ξερω κατι παραπανω απο ταχυτητες κ.λ.π.. Την δοκιμασα πριν μια βδομαδα και θυμαμαι οτι δεν ειδα τοσο διαφορα που λες.. Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη ρομ, απλα ειναι οπως ολες τις αλλες νομιζω...

Εγω έχω καταλάβει διαφορά στη ταχύτητα που ανοίγει τις εφαρμογές στις κλήσεις και γενικά σαν αίσθηση είναι πολύ smooth.βέβαια μπορεί να είναι και ο τρόπος που ανοίγουν τα προγράμματα καθώς είναι διαφορετικός.

Τώρα βρήκες το αδύνατο σημείο μου.

Note2core kernel;;; :D

Μεγάλη αδυναμία, ό.τι καλύτερο έχω βάλει στο θηρίο (και στο πρώτο και στο δεύτερο).

Θα με κάνεις να ξαναφλασάρω...και είπα να την αράξω με WanamLite την οποία παρεπιπτόντως της έχω αλλάξει τα φώτα δύο μέρες και δεν καταλαβαίνει τίποτα! Έχω δοκιμάσει απίστευτα πράγματα (από theme kitchen μέχρι και το mod για το Ui Switcher και τα floating windows) και δεν κόλλησε πουθενά! :)

Αξίζει να τη δοκιμάσεις με perseus kernel.τι έγινε τελικά με το note2core kernel γιατί σταμάτησε μήπως ξέρεις

Θα την δοκιμάσω με Adam kernel για να έχω ίδιο μέτρο σύγκρισης με την Wanam:)

Ο Jlaurens εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Κρίμα όμως γιατί ήταν απίστευτος ο κέρνελ του.:)