freddaras Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παναγιώτη, η αλήθεια ειναι μια και την ξερεις, ολες οι ρομς ειναι σχεδόν ίδιες,(οι μονες διαφορές ειναι τι εξτρα θα περάσει ο dev) και πολλες φορες ειναι και ψυχολογικό, δεν ξερω αν καποιος πει οτι λεω χαζομάρες απλα ακόμη και με ενα theme μπορει να νομίζει κάποιος οτι η ρομ ειναι πιο "smooth".... Κανε την κίνηση να δοκιμάσεις wanam η Revolution HD κι εγω απο βδομαδα θα σου φτιαξω το θεμα της amnosferum για ολες τις ρομς.... συμφωνω αλλα και διαφωνώ καλε μου φιλε... εμενα πχ η AmnoSferum 9 ηταν Α Ρ Ι Σ Τ Η ...:) Η επομενη εκδοση ενω ολα ηταν καλα στην αρχη στην συνεχεια "βάρυνε" το νοτελι...μου.. "κατι δεν πηγαινε καλα"////:) σημερα φλασαρα την Wanam και το κινητο πεταει οπως με την 9 εκδοση της AmnoSferum τελος παντων τα φοβερα και τρομερα μοντ σου δούλεψαν και εδω!:) σε μενα ολα οκ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 συμφωνω αλλα και διαφωνώ καλε μου φιλε... εμενα πχ η AmnoSferum 9 ηταν Α Ρ Ι Σ Τ Η ...:) Η επομενη εκδοση ενω ολα ηταν καλα στην αρχη στην συνεχεια "βάρυνε" το νοτελι...μου.. "κατι δεν πηγαινε καλα"////:) σημερα φλασαρα την Wanam και το κινητο πεταει οπως με την 9 εκδοση της AmnoSferum τελος παντων τα φοβερα και τρομερα μοντ σου δούλεψαν και εδω!:) σε μενα ολα οκ!! Εγω παντως ειχα κατι θεματακια με την τελαευταια amnosperum, τραβηξα ενα φορματ ολη την sd, φλασαρα την 10αρα, περασα ξανα ολες τις εφαρμογες χωρις τα δεδομενα τους, απο την αρχη ολα δηλαδη, και βλεπω οτι παει πολυ καλα, δεν βλεπω να υπολειπεται της 9αρας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 συμφωνω αλλα και διαφωνώ καλε μου φιλε... εμενα πχ η AmnoSferum 9 ηταν Α Ρ Ι Σ Τ Η ...:) Η επομενη εκδοση ενω ολα ηταν καλα στην αρχη στην συνεχεια "βάρυνε" το νοτελι...μου.. "κατι δεν πηγαινε καλα"////:) σημερα φλασαρα την Wanam και το κινητο πεταει οπως με την 9 εκδοση της AmnoSferum τελος παντων τα φοβερα και τρομερα μοντ σου δούλεψαν και εδω!:) σε μενα ολα οκ!! αλλαξε και τον governor σε zzmoove , ενεργοποιει απο ενα εως τεσσερις πυρηνες αναλογα τι δουλεια κανεις...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παναγιώτη, η αλήθεια ειναι μια και την ξερεις, ολες οι ρομς ειναι σχεδόν ίδιες,(οι μονες διαφορές ειναι τι εξτρα θα περάσει ο dev) και πολλες φορες ειναι και ψυχολογικό, δεν ξερω αν καποιος πει οτι λεω χαζομάρες απλα ακόμη και με ενα theme μπορει να νομίζει κάποιος οτι η ρομ ειναι πιο "smooth".... Κανε την κίνηση να δοκιμάσεις wanam η Revolution HD κι εγω απο βδομαδα θα σου φτιαξω το θεμα της amnosferum για ολες τις ρομς.... Σταύρο το ξέρω και έχεις απόλυτο δίκιο!!! Έχει κάνει τόσο καλή δουλειά η Samsung στο Note 2 που φλασάρουμε για να περνάει η ώρα. Η διαφορές τους είναι στα θέματα και στα mods-με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!!! Τη Wanam την έχω κατεβάσει ήδη στο τηλέφωνο. Τη Revolution δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ! Θα περάσω την wanam αύριο...ή μήπως τη Revolution;;; Αμάν ρε Σταύρο...πάλι σε δίλημμα με έβαλες!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Σταύρο το ξέρω και έχεις απόλυτο δίκιο!!! Έχει κάνει τόσο καλή δουλειά η Samsung στο Note 2 που φλασάρουμε για να περνάει η ώρα. Η διαφορές τους είναι στα θέματα και στα mods-με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!!! Τη Wanam την έχω κατεβάσει ήδη στο τηλέφωνο. Τη Revolution δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ! Θα περάσω την wanam αύριο...ή μήπως τη Revolution;;; Αμάν ρε Σταύρο...πάλι σε δίλημμα με έβαλες!!!:p αναμεσα σε αυτες τις δυο θεωρω οτι η phoenix ειναι η καλυτερη με τον kernel του Wanam 2.4.1 .Αρκει στην εγκατασταση του αρωμα να μην βαζει ο καθενας οτι ναναι . Στην συνεχεια βαζουμε το apk του πωλ του μοντακο να την κανουμε odex και το νοτε απογειωνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 αναμεσα σε αυτες τις δυο θεωρω οτι η phoenix ειναι η καλυτερη με τον kernel του Wanam 2.4.1 .Αρκει στην εγκατασταση του αρωμα να μην βαζει ο καθενας οτι ναναι . Στην συνεχεια βαζουμε το apk του πωλ του μοντακο να την κανουμε odex και το νοτε απογειωνεται... Αυτο το mod δουλευει και στην amnosperum μηπως φιλε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εγω παντως ειχα κατι θεματακια με την τελαευταια amnosperum, τραβηξα ενα φορματ ολη την sd, φλασαρα την 10αρα, περασα ξανα ολες τις εφαρμογες χωρις τα δεδομενα τους, απο την αρχη ολα δηλαδη, και βλεπω οτι παει πολυ καλα, δεν βλεπω να υπολειπεται της 9αρας.... xmmm τα θεματακια που λες πανω κατω τα ειχα και εγω... χωρις φορματ κτλ και με τις εφαρμογες σε επαναφορά με τα δεδομενα τους σε Wanam ολα πανε "σφαίρα"...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αυτο το mod δουλευει και στην amnosperum μηπως φιλε?? δεν την εχω βαλει στεφανε δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 αναμεσα σε αυτες τις δυο θεωρω οτι η phoenix ειναι η καλυτερη με τον kernel του Wanam 2.4.1 .Αρκει στην εγκατασταση του αρωμα να μην βαζει ο καθενας οτι ναναι . Στην συνεχεια βαζουμε το apk του πωλ του μοντακο να την κανουμε odex και το νοτε απογειωνεται... Είχα κάνει odex την προηγούμενη AmnoSferum αφού την είχα φτιάξει όπως ήθελα και πραγματικά απογειώθηκε! Μιας και το ανέφερες φίλε μου, αν θέλουμε να περάσουμε κανένα θέμα...πως την ξανακάνουμε deodex για να το φλασάρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Είχα κάνει odex την προηγούμενη AmnoSferum αφού την είχα φτιάξει όπως ήθελα και πραγματικά απογειώθηκε! Μιας και το ανέφερες φίλε μου, αν θέλουμε να περάσουμε κανένα θέμα...πως την ξανακάνουμε deodex για να το φλασάρουμε; γιατι ? Εγω φλασαρω αβερτα θεματα σε odex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 συμφωνω αλλα και διαφωνώ καλε μου φιλε... εμενα πχ η AmnoSferum 9 ηταν Α Ρ Ι Σ Τ Η ...:) Η επομενη εκδοση ενω ολα ηταν καλα στην αρχη στην συνεχεια "βάρυνε" το νοτελι...μου.. "κατι δεν πηγαινε καλα"////:) σημερα φλασαρα την Wanam και το κινητο πεταει οπως με την 9 εκδοση της AmnoSferum τελος παντων τα φοβερα και τρομερα μοντ σου δούλεψαν και εδω!:) σε μενα ολα οκ!! Αυτα που λες δεν ειναι απο την βαση της ρομ, "η 9 ηταν καλύτερη απο την 10" σ αυτο φταει μονο ο dev της ρομ και κανενας αλλος, ο mike που φτιάχνει την Revolution HD αλλα και ο wanam δεν πρόκειται ποτε να πεις οτι η παλια ειναι καλύτερη απο την καινούργια γιατι δεν υπερφορτωνουν τις ρομς σε καθε update και κανείς δεν ειναι τέλειος οτι φτιαχνει να δουλεύει σωστά... Και οπως και να το κανουμε οταν ο αλλος κανει πειράματα σιγουρα θα υπαρχει και καποιο λαθος... Γι αυτο προτείνω revolution hd, ειναι μια τελείως στοκ και περνας οτι θελεις εσυ και ξέρεις τι εχεις μεσα..... Και αν υπάρχει ενα mod η ενα theme που το εχει μια ρομ αλλα δεν το εχει η αλλη γι αυτο είμαστε εδω, απλα το ζητας στο θεμα που πρεπει και καποιος που ξερει θα το κανει... Σταύρο το ξέρω και έχεις απόλυτο δίκιο!!! Έχει κάνει τόσο καλή δουλειά η Samsung στο Note 2 που φλασάρουμε για να περνάει η ώρα. Η διαφορές τους είναι στα θέματα και στα mods-με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!!! Τη Wanam την έχω κατεβάσει ήδη στο τηλέφωνο. Τη Revolution δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ! Θα περάσω την wanam αύριο...ή μήπως τη Revolution;;; Αμάν ρε Σταύρο...πάλι σε δίλημμα με έβαλες!!!:p Το ίδιο πράγμα ειναι Παναγιώτη, μονο και μονο που δεν τις εχουν υπερφορτωμενες φτανει... Θα φλασαρεις και οτι και να επιλέξεις στο aroma η ρομ θα δουλεψει... Για μενα ειναι απαράδεκτο να βαζει καποιος διάφορα μεσα στο aroma που αν δεν ξερεις τι να επιλεξεις το τηλέφωνο δεν θα ανοιξει ποτε... Και η phoenix το παρατραβηξε και η τελευταία εκδοση ειναι γεμάτο προβλήματα... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 γιατι ? Εγω φλασαρω αβερτα θεματα σε odex. Αφού οι εφαρμογές συστήματος είναι odex και στο θέμα είναι deodex...πως περνάνε; Εγώ νόμιζα πως δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ρε παιδια, δεν στελνετε λιγο αυτο το περιβοητο apk να το περασω τωρα που εχω ορεξη για δοκιμες?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αφού οι εφαρμογές συστήματος είναι odex και στο θέμα είναι deodex...πως περνάνε; Εγώ νόμιζα πως δεν γίνεται. Αν κανεις την ρομ odex και θελεις να περασεις ενα θεμα μπορεις να κανεις το εξής... Θα κατεβάσεις το θεμα και ανοιξε το ζιπ απλα για να δεις τι εχει μεσα, αν το ανοίξεις και εχει δυο φακέλους ( META-INF & vrtheme) τοτε μπορεις να το περασεις και σε odex και σε deodex.. Αν ανοιξεις το ζιπ και δεις μεσα (META-INF & system) τοτε πρεπει να διαβασεις το thread του θεματος για να δεις τι λεει ο δημιουργός του θέματος... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αυτα που λες δεν ειναι απο την βαση της ρομ, "η 9 ηταν καλύτερη απο την 10" σ αυτο φταει μονο ο dev της ρομ και κανενας αλλος, ο mike που φτιάχνει την Revolution HD αλλα και ο wanam δεν πρόκειται ποτε να πεις οτι η παλια ειναι καλύτερη απο την καινούργια γιατι δεν υπερφορτωνουν τις ρομς σε καθε update και κανείς δεν ειναι τέλειος οτι φτιαχνει να δουλεύει σωστά... Και οπως και να το κανουμε οταν ο αλλος κανει πειράματα σιγουρα θα υπαρχει και καποιο λαθος... Γι αυτο προτείνω revolution hd, ειναι μια τελείως στοκ και περνας οτι θελεις εσυ και ξέρεις τι εχεις μεσα..... Και αν υπάρχει ενα mod η ενα theme που το εχει μια ρομ αλλα δεν το εχει η αλλη γι αυτο είμαστε εδω, απλα το ζητας στο θεμα που πρεπει και καποιος που ξερει θα το κανει... φιλε μου μια χαρα τα λες... revolution hd:):):) για δωσε λινκ να δοκιμάσουμε? σε ολα τα αλλα συμφωνώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 φιλε μου μια χαρα τα λες... revolution hd:):):) για δωσε λινκ να δοκιμάσουμε? σε ολα τα αλλα συμφωνώ.... Δεν θελω να αλλαξω κανενός την γνώμη, απλα λεω την δική μου γνωμη... :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1925402 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αν κανεις την ρομ odex και θελεις να περασεις ενα θεμα μπορεις να κανεις το εξής... Θα κατεβάσεις το θεμα και ανοιξε το ζιπ απλα για να δεις τι εχει μεσα, αν το ανοίξεις και εχει δυο φακέλους ( META-INF & vrtheme) τοτε μπορεις να το περασεις και σε odex και σε deodex.. Αν ανοιξεις το ζιπ και δεις μεσα (META-INF & system) τοτε πρεπει να διαβασεις το thread του θεματος για να δεις τι λεει ο δημιουργός του θέματος... Γι αυτό ρε σεις είναι "αγαπημένο" το my phone...γιατί σε χρόνο dt παραδίδονται και μαθήματα! :D Σταύρο αυτό που θα κάνω εγώ είναι αν δω την πρώτη περίπτωση που αναφέρεις το φλασάρω το θέμα... Αν δω την δεύτερη "πάμε γι άλλα"!!! Εκτός κι αν είναι κάτι εξαιρετικό οπότε ζητάμε βοήθεια από τον Motomoto!!!:D @Στέφανε...μην ακούσεις για "πειράγματα" εσύ!!!:p http://db.tt/NEjHIzHa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 @Στέφανε...μην ακούσεις για "πειράγματα" εσύ!!!:p http://db.tt/NEjHIzHa Αφου σου ειπα και σε pm.. speed psycho:p Ευχαριστω πολυ... θελει κατι να προσεξουμε εδω ή το περναμε στο μπαμ κ τελειωνει η υποθεση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αφου σου ειπα και σε pm.. speed psycho:p Ευχαριστω πολυ... θελει κατι να προσεξουμε εδω ή το περναμε στο μπαμ κ τελειωνει η υποθεση?? Το κάνεις εγκατάσταση σαν απλό apk και όταν το ανοίξεις...αυτό θα κάνει την δουλειά του.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Δεν θελω να αλλαξω κανενός την γνώμη, απλα λεω την δική μου γνωμη... :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1925402 και μετραει οσο δεν φαντάζεσαι....:):):) thanks....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Γι αυτό ρε σεις είναι "αγαπημένο" το my phone...γιατί σε χρόνο dt παραδίδονται και μαθήματα! :D Σταύρο αυτό που θα κάνω εγώ είναι αν δω την πρώτη περίπτωση που αναφέρεις το φλασάρω το θέμα... Αν δω την δεύτερη "πάμε γι άλλα"!!! Εκτός κι αν είναι κάτι εξαιρετικό οπότε ζητάμε βοήθεια από τον Motomoto!!!:D Φυσικά, αν ειναι η πρώτη περίπτωση φλασαρεις, αν ειναι η δεύτερη περίπτωση και δεν γραφει κάτι ο δημιουργός στο thread απλα ρωτας εδω αν το εχει δοκιμασει κανεις και αν δουλεύει στην ρομ που εχεις εκείνη τη στιγμή και ολο και καποιος θα σου δωσει την λύση., και φυσικά αν περνάει απο το χέρι μου θα το κάνω να δουλέψει αν δε δουλεύει... Αλλά ακομη και για την πρώτη περίπτωση να εχεις ενα backup της ρομ γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορεί να συμβεί... Οπως ξερεις πολλοί ειναι αυτοι που λενε οτι για να ανεβάσουν ενα μοντ η θεμα το δοκιμαζανε μια βδομαδα και τελικα ειχε πρόβλημα... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Φυσικά, αν ειναι η πρώτη περίπτωση φλασαρεις, αν ειναι η δεύτερη περίπτωση και δεν γραφει κάτι ο δημιουργός στο thread απλα ρωτας εδω αν το εχει δοκιμασει κανεις και αν δουλεύει στην ρομ που εχεις εκείνη τη στιγμή και ολο και καποιος θα σου δωσει την λύση., και φυσικά αν περνάει απο το χέρι μου θα το κάνω να δουλέψει αν δε δουλεύει... Αλλά ακομη και για την πρώτη περίπτωση να εχεις ενα backup της ρομ γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορεί να συμβεί... Οπως ξερεις πολλοί ειναι αυτοι που λενε οτι για να ανεβάσουν ενα μοντ η θεμα το δοκιμαζανε μια βδομαδα και τελικα ειχε πρόβλημα... Σταυρο, εισαι ο μαγος του theming, και deodexed να ναι το θεμα θα το περασουμε... ασε μια διευθυνση κατοικιας κ σε περιπτωση που κολλησει το συμπαν, θα σου στειλουμε τα νοτελια για service... :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Η Android revolution είναι πόλη καλή υλοποίηση.. η v16 συγκεκριμένα έκατσε καλύτερα σε μένα από καλύτερα από την 17.. είναι 'γρήγορη ' όμως αυτό που παρατήρησα με στοκ κερνελ είναι ότι έχει χειρότερη διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με τη wanamlite ή την omega. Επίσης έχει δοκιμάσει κανένας cm? Φοράω την τελευταία asylum και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. μου θυμίζει εποχές note 1 :).. έμενα μακριά από cm λόγω της απουσίας υποστήριξης exFat αλλά βρήκα mod και πλέον αναγνωρίζει κανονικά την 64 SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ρε παιδια, περασα το mod για το odex... γιατι μου διακοπτει επαφες, τηλεφωνο και μηνυματα?? Ουτε τηλεφωνο δεν μπορω να παρω... εχασα κανενα επεισοδιο?? Πρεπει να κανω κατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Σταυρο, εισαι ο μαγος του theming, και deodexed να ναι το θεμα θα το περασουμε... ασε μια διευθυνση κατοικιας κ σε περιπτωση που κολλησει το συμπαν, θα σου στειλουμε τα νοτελια για service... :D:D:D Ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια, απλα μη με αναγκασεις να γραψω στο thread μου οτι η ευθύνη ειναι δική σας και οτι δεν ευθύνομαι για ότι γινει... :D:D:D Εγω εφόσον εχω το note 2 δεν υπάρχει περίπτωση να ανεβασω κατι που μπορει έστω και 1% να υπάρξει προβλημα, (ποτέ μη λες ποτέ) δεν ειμαι ομως και ο τέλειος γιατι δεν υπάρχει τέλειος... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts