motomoto00 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Κατι θα εσβησα καταλαθος και δεν μου το βγαζει... βλεπω επισης οτι στην multiwindow bar εχει πολυ λιγες εφαρμογες για να επιλεξεις... Σου εφτιαξα ενα FIX φλασαρε το και πες αν δουλευει ο καιρος.. Κανε και wipe cache/dalvik πριν φλασαρεις. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Κατι θα εσβησα καταλαθος και δεν μου το βγαζει... βλεπω επισης οτι στην multiwindow bar εχει πολυ λιγες εφαρμογες για να επιλεξεις... Στη multiwindow bar βάζεις όσες εφαρμογές θέλεις και είμαι σίγουρος πως δεν έχεις εγκαταστήσει το Multi window control. Κατέβασέ το από εδώ και τρεξτο σαν κανονικό apk. :) http://db.tt/e1GIRqtt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Σου εφτιαξα ενα FIX φλασαρε το και πες αν δουλευει ο καιρος.. Κανε και wipe cache/dalvik πριν φλασαρεις. Εισαι χακερ!! Ευχαριστω πολυ φιλε μου... Στη multiwindow bar βάζεις όσες εφαρμογές θέλεις και είμαι σίγουρος πως δεν έχεις εγκαταστήσει το Multi window control. Κατέβασέ το από εδώ και τρεξτο σαν κανονικό apk. :) http://db.tt/e1GIRqtt Ε ναι, αλλαξαμε συσκευη και γιναμε newbies, τα ξεχασαμε ολα... ευχαριστω ρε φιλαρακι, να σαι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Στη multiwindow bar βάζεις όσες εφαρμογές θέλεις και είμαι σίγουρος πως δεν έχεις εγκαταστήσει το Multi window control. Κατέβασέ το από εδώ και τρεξτο σαν κανονικό apk. :) http://db.tt/e1GIRqtt Να σημειώσω οτι η paid εκδοση simplistic control εχει ενσωματωμένο multiwindow control. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Να σημειώσω οτι η paid εκδοση simplistic control εχει ενσωματωμένο multiwindow control. Δεν το βλεπω πουθενα... σου ειναι ευκολο να βγαλεις ενα screenshot?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Να σημειώσω οτι η paid εκδοση simplistic control εχει ενσωματωμένο multiwindow control. Εγώ είχα κάνει donate στον LegentK95 και μου είχε στείλει το control αλλά δεν είναι ενσωματωμένο. :mad: Έχει μόνο το Spenboard switcher και αυτό το βγαζει αφού έχεις κάνει εγκατάσταση το apk. Edit. Τώρα που το κοίταξα στο market όντως το δείχνει πάνω από το Spen αλλά εμένα δυστυχώς δεν μου το βγαζει. Edited May 19, 2013 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Εγώ είχα κάνει donate στον LegentK95 και μου είχε στείλει το control αλλά δεν είναι ενσωματωμένο. :mad: Έχει μόνο το Spenboard switcher και αυτό το βγαζει αφού έχεις κάνει εγκατάσταση το apk. Edit. Τώρα που το κοίταξα στο market όντως το δείχνει πάνω από το Spen αλλά εμένα δυστυχώς δεν μου το βγαζει. Ετσι ειναι στην έκδοση που έχω απο το play υπάρχει από όταν την έβαλα Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ετσι ειναι στην έκδοση που έχω απο το play υπάρχει από όταν την έβαλα http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=32592&stc=1&d=1368983572 Πως γινεται παλι αυτο? Ο amnodaniel παντως στην 9.0.1 απενσωματωσε το simplistic framework γιατι ειπε οτι δημιουργουσε conflicts... λετε γι αυτο να αργει να μου ξεκλειδωσει η συσκευη? Να μην δουλευει το script του για quick unlock μαζι με το simplistic?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ετσι ειναι στην έκδοση που έχω απο το play υπάρχει από όταν την έβαλα Μυστήριο... Έκανα μια δοκιμή. Το απ εγκατέστησα κάνοντας εκκαθάριση δεδομένων και το αγόρασα από το play store... Και πάλι δεν μου την βγάζει την επιλογή. :mad: Άντε να βγάλεις άκρη τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Πως γινεται παλι αυτο? Ο amnodaniel παντως στην 9.0.1 απενσωματωσε το simplistic framework γιατι ειπε οτι δημιουργουσε conflicts... λετε γι αυτο να αργει να μου ξεκλειδωσει η συσκευη? Να μην δουλευει το script του για quick unlock μαζι με το simplistic?? Μηπως εχεις Μιχαλη και την εφαρμογη MWControl? ------------------------------------------------------------------------ Εφτιαξα για το Simplistic 3d Toggles για οποιον θελει...Θα φλασαρετε το zip και θα επιλεξετε απο το simplistic control status bar toggles/toggles colors/off θα βρείτε τον διακόπτη off πανω γωνια.... Download http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/2013-05-19144320_zps792967e2.png Edited May 20, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μηπως εχεις Μιχαλη και την εφαρμογη MWControl? Ναι έχεις δίκιο ,τώρα είδα ότι έχω περάσει και το mw control σαν ξεχωριστό apk ίσως γιαυτό να εμφανίζεται η επιλογή στο sisimplistic control . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ναι έχεις δίκιο ,τώρα είδα ότι έχω περάσει και το mw control σαν ξεχωριστό apk ίσως γιαυτό να εμφανίζεται η επιλογή στο sisimplistic control . Αντε ρε μιχαλη, κ εκλεισα ραντεβου με οφθαλμιατρο αυριο... εφαγα τα ματια μου... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μηπως εχεις Μιχαλη και την εφαρμογη MWControl? ------------------------------------------------------------------------ Εφτιαξα για το Simplistic 3d Toggles για οποιον θελει...Θα φλασαρετε το zip και θα επιλεξετε απο το simplistic control status bar toggles/toggles colors/off θα βρητε τον διακοπτη off πανω γωνια.... Download http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/2013-05-19144320_zps792967e2.png Το ευχαριστώ είναι "πολύ λίγο" ρε Σταύρο!!! Απλά να πω για τους νεότερους πως από τότε που πήρες το Note 2 κάθε "φαντασίωσή μας" έγινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!:D:D:D Για εμάς που έχουμε συνηθίσει να "πειράζουμε" τη συσκευή μας δεν ξέρω πως θα ήταν χωρίς τα "καλλιτεχνήματά σου"... Καλές οι ρομ...καλοί οι κέρνελς...αλλά η ουσία είναι αυτό που βλέπεις όταν ξεκλιδώνεις το τηλέφωνο...και αυτό εσύ μας το έχεις κάνει ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!! Να είσαι καλά ρε Motomoto!!! Συγγνώμη για το off topic αλλά δεν άντεξα να μην το γράψω! Προς mods...βάλτε ρε παιδιά ένα thanks button...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Το ευχαριστώ είναι "πολύ λίγο" ρε Σταύρο!!! Απλά να πω για τους νεότερους πως από τότε που πήρες το Note 2 κάθε "φαντασίωσή μας" έγινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!:D:D:D Για εμάς που έχουμε συνηθίσει να "πειράζουμε" τη συσκευή μας δεν ξέρω πως θα ήταν χωρίς τα "καλλιτεχνήματά σου"... Καλές οι ρομ...καλοί οι κέρνελς...αλλά η ουσία είναι αυτό που βλέπεις όταν ξεκλιδώνεις το τηλέφωνο...και αυτό εσύ μας το έχεις κάνει ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!! Να είσαι καλά ρε Motomoto!!! Συγγνώμη για το off topic αλλά δεν άντεξα να μην το γράψω! Προς mods...βάλτε ρε παιδιά ένα thanks button...:) Ευχαριστω Παναγιωτη να σαι καλα.... Για πες μου το δοκιμασες και λειτουργει κανονικα; Το λεω γιατι στο δικο μου φλασαρα διαφορα και δεν ξερω αν μπερδεψα κατι απο τα αλλα... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ευχαριστω Παναγιωτη να σαι καλα.... Για πες μου το δοκιμασες και λειτουργει κανονικα; Το λεω γιατι στο δικο μου φλασαρα διαφορα και δεν ξερω αν μπερδεψα κατι απο τα αλλα... Λειτουργεί κανονικότατα. Απλά σε εμένα το toogle control ήταν ήδη στο off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Λειτουργεί κανονικότατα. Απλά σε εμένα το toogle control ήταν ήδη στο off. Οκ ευχαριστω πολυ.... Για οσους δεν θελουν να ειναι διαφανο το backround απο τα κουμπια των toggles θα επιλεξουν απο το simplistic control το: Statusbar Toggles/Toggle glow on click να το επιλεξετε και θα ειναι ενταξει... Edited May 19, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Οκ ευχαριστω πολυ.... Για οσους δεν θελουν να ειναι διαφανο το backround απο τα κουμπλια των toggles θα επιλεξουν απο το simplistic control το: Statusbar Toggles/Toggle glow on click να το επιλεξετε και θα ειναι ενταξει... Μολις τα εγκατεστησα κ εγω... φοβερα.. μπραβο φιλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisf07 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μηπως εχεις Μιχαλη και την εφαρμογη MWControl? ------------------------------------------------------------------------ Εφτιαξα για το Simplistic 3d Toggles για οποιον θελει...Θα φλασαρετε το zip και θα επιλεξετε απο το simplistic control status bar toggles/toggles colors/off θα βρητε τον διακοπτη off πανω γωνια.... Download http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/2013-05-19144320_zps792967e2.png Καλοοο... μπράβο Σταύρο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Οσοι εχετε την amnosperum για ελεγξτε, η λειτουργια γρηγορη ματια σας δουλευει οταν ειναι κλειδωμενη η συσκευη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmax Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ναι έχεις δίκιο ,τώρα είδα ότι έχω περάσει και το mw control σαν ξεχωριστό apk ίσως γιαυτό να εμφανίζεται η επιλογή στο sisimplistic control . Το simplistic εχει ενα section που λεγεται other framework parts.Αυτο διαβαζει τις εφαρμογες που συνεργαζονται μεταξυ τους οποτε για να σας το εμφανισει εκει πρεπει να την εχετε ηδη εγκατεστημενη.Δεν ειναι ενσωματωμενες απλα ενσωματωνονται μετα την εγκατασταση.Το μονο ενσωματωμενο ειναι το toggles control ;) Παράθεση Mobile Phone Technician & android development Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδια, θελω τα φωτα σας.. σηκωθηκα χτες το βραδυ να ελεγξω το κινητο που φορτιζε, και διαπιστωσα οτι εβραζε, και αυτο κ ο φορτιστης... θερμοκρασια μπαταριας ειχα 41.5 οποτε λεω καπου αλλου ειναι το προβλημα... το εβγαλα, το εκανα ενα φορματ απο την αρχη και εφυγα για δουλεια... φοραω την amnosferum με τον redpill... τωρα που ηρθα σπιτι, προσπαθησα να το δοκιμασω... διαπιστωσα οτι οσο η συσκευη ειναι στην φορτιση, τρεχει στα 1.6 ο επεξεργαστης συνεχεια... μολις το εβγαλα απο τον φορτιστη, επεσε στα 1.1ghz.. διαπιστωνω οτι οση ωρα το δουλευω, δηλαδη καλη ωρα οπως τωρα στο tapatalk, ειναι κολλημενο στα 1.6ghz...μολις το αφησω λιγο, πεφτει στα 1.1 και μετα ξανατερματιζει... δουλευει συνεχεια στα κοκκινα... περιμενω προτασεις πριν ανατιναχτει παιδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Τρέχεις κάποια εφαρμογή που επεμβαίνει στον τρόπο λειτουργίας της CPU? Πχ System tuner, SetCPU, Stweaks κλπ? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδια, θελω τα φωτα σας.. σηκωθηκα χτες το βραδυ να ελεγξω το κινητο που φορτιζε, και διαπιστωσα οτι εβραζε, και αυτο κ ο φορτιστης... θερμοκρασια μπαταριας ειχα 41.5 οποτε λεω καπου αλλου ειναι το προβλημα... το εβγαλα, το εκανα ενα φορματ απο την αρχη και εφυγα για δουλεια... φοραω την amnosferum με τον redpill... τωρα που ηρθα σπιτι, προσπαθησα να το δοκιμασω... διαπιστωσα οτι οσο η συσκευη ειναι στην φορτιση, τρεχει στα 1.6 ο επεξεργαστης συνεχεια... μολις το εβγαλα απο τον φορτιστη, επεσε στα 1.1ghz.. διαπιστωνω οτι οση ωρα το δουλευω, δηλαδη καλη ωρα οπως τωρα στο tapatalk, ειναι κολλημενο στα 1.6ghz...μολις το αφησω λιγο, πεφτει στα 1.1 και μετα ξανατερματιζει... δουλευει συνεχεια στα κοκκινα... περιμενω προτασεις πριν ανατιναχτει παιδες... Μήπως έβαλες performance governor..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Τρέχεις κάποια εφαρμογή που επεμβαίνει στον τρόπο λειτουργίας της CPU? Πχ System tuner, SetCPU, Stweaks κλπ? Το stweaks το εχει σαν default ο red pill, αλλα εχω ολες τις ρυθμισεις μανισιες.. Μήπως έβαλες performance governor..? Ο redpill εχει μονο pegasus governor φιλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Στέφανε, ξαναπέρασε τον RedPill με Wipe cache και wipe dalvik cache και παρακολούθησέ το. Παίζει πάντα και το ενδεχόμενο κάτι να μην έκατσε καλά. Δεν είχες πειράξει προχθές τα voltages; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts