ταξιδιωτης22 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Εγώ ήθελα να να ήξερα,πουλάει τίποτα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Εγώ ήθελα να να ήξερα,πουλάει τίποτα? Πειστικος φανεται στην τιβι.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 ο άνθρωπος είναι show man :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Πειστικος φανεται στην τιβι.:rolleyes: εμένα χωρίς να έχω πάει σε κάποιο μαγαζί τους μου φαίνονται πιεστικοί !!! ουσιαστικά κάνουν τα πάντα για μπεις στο μαγαζί τους, και μετά δεν ξέρω πως θα σε αφήσουν να φύγεις. είναι όπως σε μερικά καταστήματα που πας και ένας υπάλληλος είναι συνεχώς πίσω σου. πιστεύω καταντά κουραστικό. καλό είναι να έχεις περιθώριο να ψάξεις και μόνος σου. βέβαια άλλα άτομα θέλουν πάντα κάποιον υπάλληλο από πίσω τους! δεν ξέρω εγώ έτσι βλέπω αυτή την κατάσταση. πραγματικές σαβούρες από Κίνα, υπερεκτιμένες που έστω κάτι να πουλήσει το κέρδος τεράστιο. από την άλλη βλέπω μια καλή επιχείρηση, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. δεν ξέρω πολλούς ιδιοκτήτες εταιριών να προωθούν τόσο καλό το οποιοδήποτε προιόν. κι εγώ μπορώ να πλασάρω καλά κάτι, αλλά αν δεν με γεμίζει πως να το πουλήσω. βέβαια ο ζερβουδάκης, πρέπει να έχει εύκολα πάνω του 3-4 zer phone 4 (με 2 κάρτες) αυτή τη στιγμή! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasgog Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 extra 3 τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Χαχαχαχα πουλαει σομπες!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Επεκταθηκε η σειρα των προϊοντων του Ζερβουδακη?Τωρα πουλαει και σομπες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Επεκταθηκε η σειρα των προϊοντων του Ζερβουδακη?Τωρα πουλαει και σομπες? Και μαλιστα λεει οτι εχει πουλησει παρα πολλα κομματια!! Παρε κοσμε και κοσμακη, σομπα απο τον Ζερβουδακη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 φανταζομαι τα τηλεφωνα κατα την διαρκεια της εκπομπης δεν θα σταματανε να χτυπανε ε? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 φανταζομαι τα τηλεφωνα κατα την διαρκεια της εκπομπης δεν θα σταματανε να χτυπανε ε? Εμ.. αφου ειναι live εκπομπη..;) Σπασσν τα τηλεφωνα οι συγγενεις του.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Σπασσν τα τηλεφωνα οι συγγενεις του.:p Κυριολεκτικά όμως... από τα νεύρα τους :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Επεκταθηκε η σειρα των προϊοντων του Ζερβουδακη?Τωρα πουλαει και σομπες? Στις δυο σόμπες δώρο ένα Zer Phone 4!!! :lol::lol::lol: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Εγώ πάντως, αν κι επισκέφθηκα την σελίδα του με αρκετές προσδοκίες :p, απογοητεύτηκα από τιμές. Αν είναι να πάρεις κινέζικο καλά είναι να το πληρώσεις και κινέζικο, όχι χρυσό. Στα μεταχειρισμένα του είναι λίγο άκυρος, πολύ υψηλές τιμές για παλιά κινητά. Επίσης είδα κάτι που είχα ξεχάσει ότι υπάρχει, φορητό υπολογιστή μεταχειρισμένο με επεξεργαστή... αν είναι δυνατόν VIA C3!!! Μιλάμε το κομμάτι είναι τουλάχιστον δεκαετίας... και το δίνει 250 ευρώ!!! Πάντως γενικά δεν μου κάνει εντύπωση το hype που έχει δημιουργήσει. Ουσιαστικά αν το καλοσκεφτείς, απλά ακολουθεί το δοκιμασμένο μοντέλο Λιακόπουλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 πανάκριβος είναι κ δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο. καμιά πανάκριβη κινεζιά με φραπεδιέρα, τηλεοραση και radar,με sar που σου καίει τον εγκέφαλο και πανάκριβα παλιά κινητά που αν ψάξεις βρίσκεις με το κιλό.κ απο υποστήριξη τίποτα...μια φορα πήρα ενα νοκια απο αυτόν κ το είχαν στο σερβις για 6-7 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 εχει και στον Πειραια μαγαζι αυτος :P Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 εχει και στον Πειραια μαγαζι αυτος :P ναι έχει πολλά!κ στον πειραιά ένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimike Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Δυστυχως φιλοι μου κατι τετοιοι τυποι σαν τον ζερβουδακη τα παντελονιαζουν εκμεταλευομενοι την αμαθεια του κοσμακη καποια στιγμη του ειχα γραψει αναφερομενος στα κινητα του με την εκφραση (ΚΙΝΕΖΟΠΑΠΑΡΙΕΣ) βεβαια αυτο δεν του αρεσε και μου μπλοκαρισε την δυνατοτητα να γραφω στο συγκεκριμενο forum μιας και μεσα εκει ολο ευχαριστημενοι πελατες υπηρχαν γιαυτο λοιπον εγω θα σας χαιρετισω με ενα καινουργιο σλογκαν (εαν θελεις κινεζακι τρεχα αμεσως ζερβουδακη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Την άνοιξη του 2012 πήγα στο κεντρικό κατάστημά του στον Νέο Κόσμο. Κατ' αρχήν είναι θηριώδης, πιο μεγαλόσωμος από ότι φαίνεται στην τηλεόραση. Έμεινα εκεί 5-6 λεπτά όμως είπαμε αρκετά πράγματα. Του έδειξα ένα "παλιό" samsung με WinMob6. Δεν με ρώτησε αν το έχω "πειράξει", παρά μόνο μου είπε "στο παίρνω 20 ευρώ αν λειτουργεί, δεσποινίς δείτε αυτό το κινητό", δλδ δεν τον ενδιέφερε η κατάστασή σου ή οτιδήποτε. Τον ρώτησα για "απλά" κινητά Nokia, μου έδειξε ένα slide up nokia του 2003 ή 2004 αντί 50 ευρώ, ίσως και περισσότερα, και κυρίως με παρότρυνε για zer phone. Γενικά, απο κοντά όχι συνεργάσιμος παρά το ότι δεν υπήρχε άλλος πελάτης στο κατάστημα του εκείνη την στιγμή. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimike Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μου αρεσει που γραφει στην ταμπελα του μαγαζιου στο νεο κοσμο (100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ) ομως ξεχασε να γραψει απο κατω ( ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ) ημαρτον ρε παιδια ετσι ειναι οι ελληνικες εταιριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts