grigoris10 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Μπορει να μου καποιος πως δουλεβουν τα 24 toggles στην ωμεγα?τα κατεβασα απο το omega files.αλλα δεν βλεπω καποια διαφορα.ενω επρεπε να υπαρχει κουμπι με 2g3g. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Μπορει να μου καποιος πως δουλεβουν τα 24 toggles στην ωμεγα?τα κατεβασα απο το omega files.αλλα δεν βλεπω καποια διαφορα.ενω επρεπε να υπαρχει κουμπι με 2g3g. Αν πας στις εφαρμογες σου θα δεις μια εφαρμογη ''Advance'', απο εκει κανεις τις ρυθμισεις.... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Το δειχνει στο advance αλλα δεν υπαρχει κανενα επιπλεων κουμπι. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 ...προβληματάκι και θα το εκτιμούσα εάν κάποιος "πεφωτισμένος" μου δώσει κι εμένα τα φώτα του! Κατ'αρχήν φοράω την V15 και είμαι και πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Λόγω έλλειψης χώρου και λόγω του τεράστιου όγκου δεδομένων για τα παιχνίδια μέχρι πρότινως χρησιμοποιούσα το Gl to SD, το οποίο διάβαζε τα δεδομένα τους από την εξωτερική SD... Με την αύξηση των αναγκών σε χώρο όμως, έψαξα και βρήκα στο XDA και βρήκα κάποιους τρόπους για να μεταφέρω τα δεδομένα σε USB και να παίζουν τα παιχνίδια από εκεί. Από αυτούς τους τρόπους δοκίμασα δύο. Ο ένας ήταν με την εφαρμογή Directory Bind, ο οποίος δεν λειτούργησε μιας κι έχει επιλογή το πρόγραμμα να κάνει unbind με την σύνδεση USB, οπότε σβου. Ο δεύτερος απαιτούσε την χρήση ενός script, το οποίο όμως ποτέ δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει ό,τι κι αν έκανα κι εδώ ζητάω την βοήθεια όποιου γνωρίζει. Πρόκειται για την εντολή mount, την οποία την χρησιμοποίησα όπως ακριβώς την διάβασα, αλλά συνεχώς μου εμφάνιζε ότι έκανα λάθος στην σύνταξη. Το script όπως το χρησιμοποίησα στο Gscript έχει ως εξής: mount -o bind /storage/UsbDriveA/Real Racing 3 /storage/sdcard0/Android/data/com.ea.games.r3_row Όταν το εκτελώ στην καταγραφή του Superuser βλέπω: usage mount : [-r] [-w] [-o option] [-t type] device directory Στην αρχή έψαχνα μήπως έχω λάθος στους καταλόγους, αλλά δεν έχω. Το Usb το διαβάζει κανονικά η συσκευή, έχει πλήρη πρόσβαση. Βλέπει κάποιος λάθος στην σύνταξη του script; Κοντεύω να σκάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Καλημερα στην παρεα των NOTE :D Είμαι πλεον και εγω κατοχος NOTE II μετα απο S3. H αληθεια ειναι οτι εχεις αλλο κινητο με το NOTE, σε ταχυτητες, επιλογες και πολλα πολλα αλλα. Το θέμα μου ειναι οτι εχετε δει διαφορες σε συμπεριφορα και αυτονομια με omega rom? Να του περασω? Υ.Γ. Χρησιμοποιω omega απο S2-S3 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Νέα έκδοση Omega v16 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1915036 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 στην omega λέει ότι το usb mass storage είναι ενεργό άλλα γιατί όταν το συνδέω στην τηλεόραση δεν το βλέπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Χρησιμοποιεί καποιος διαφορετικό kernel στην v16 από τον stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Ναι.. Ο perseus είναι πολύ καλός και με πολύ παράμετροποίηση.. Εναλλακτικά redpill και N.E.A.K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Θα πάω σε perseus γιατί ήμουν ευχαριστημενος και στο s3. Το ΝΟΤΕ όμως είναι άλλο τηλ. Δεν lagαρει πουθενά....!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) καλησπερα. εχω το εξης προβλημα. ειναι το δευτερο νοτε2 που πηρα. το πρωτο το εδωσα σε φιλο. εκανα κανονικα ρουτ την συσκευη, αλλα δεν μπορω να περασω την ωμεγα με τιποτα. καταρχην δεν μπαινει σε recovery mode παρα μονο με την εφαρμογη rom manager. το προσπερναω αυτο. οταν δοκιμαζω λοιπον να κανω install την rom απο την καρτα, μου πεταει ερρορ. μου λεει cant mount external sd card.!!!!! ξανακατεβασα την ρομ, αλλα παλι τα ιδια. μηπως πρεπει να κανω φορματ την καρτα? χρειαζεται κατι αλλο να κανω ισως? δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. το ιδιο παθαινω ομως και με ενα s3 που εχω. υπαρχει αλλος τροπος να περασω custom rom? omega? δεν ξερω τι πρεπει να κανω. και τοσο καιρο που εχω συνηθισει την ωμεγα, δεν αντεχω την μαμα. ευχαριστω. Edited May 3, 2013 by stallone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 @stalone , βάλε την rom όπως την κατέβασες στο τηλέφωνο sdcard και όχι στην καρτούλα για την καρτούλα κάνε αν θέλεις διαμόρφωση , φυσικά θα μεταφέρεις τα περιεχόμενα στο κομπιούτερ σου Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) @stalone , βάλε την rom όπως την κατέβασες στο τηλέφωνο sdcard και όχι στην καρτούλα για την καρτούλα κάνε αν θέλεις διαμόρφωση , φυσικά θα μεταφέρεις τα περιεχόμενα στο κομπιούτερ σου σε ευχαριστω πολυ. θα δοκιμασω αλλα αν την βαλω στο τηλεφωνο, πως θα μπορεσω να κανω φουλ wipe? η δεν επηρεαζει? φορματ την εκανα παντως και το προβλημα παραμενει. δοκιμαζω να κανω αυτο που ειπες και ξαναεπιστρεφω. φιλε tora33, να εισαι καλα. δουλεψε ετσι. δεν μπορουσα να το φανταστω.! με εσωσες. αλλα μια απορια. γιατι εγινε αυτο τωρα. ενω στο προηγουμενο νοτε2 που ειχα δεν αντιμετωπισα κατι τετοιο. ευχαριστω παρα πολυ και παλι. Edited May 3, 2013 by stallone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 σε ευχαριστω πολυ. θα δοκιμασω αλλα αν την βαλω στο τηλεφωνο, πως θα μπορεσω να κανω φουλ wipe? η δεν επηρεαζει? φορματ την εκανα παντως και το προβλημα παραμενει. δοκιμαζω να κανω αυτο που ειπες και ξαναεπιστρεφω. στο τηλέφωνο την βάζουμε . για full wipe τα γνωστά wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik-cache και επιλέγεις την omega απο internal... και στην εγκατάσταση της omega πάλι full wipe Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 στο τηλέφωνο την βάζουμε . για full wipe τα γνωστά wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik-cache και επιλέγεις την omega απο internal... και στην εγκατάσταση της omega πάλι full wipe ολα οκ! ομως ξαναλεω οτι παντα στην sd external την περναγα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 ολα οκ! ομως ξαναλεω οτι παντα στην sd external την περναγα. :) Ισως επειδή ειπες οτι δεν μπαίνει σε recovery.. Κατεβασε το cwm recovery απο εδω, και περασε το απο odin (PDA) και δοκιμασε να μπεις στο μενού recovery και προσπάθησε ξανα... http://www.mediafire.com/?zndjtgcczipz83i Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Ισως επειδή ειπες οτι δεν μπαίνει σε recovery.. Κατεβασε το cwm recovery απο εδω, και περασε το απο odin (PDA) και δοκιμασε να μπεις στο μενού recovery και προσπάθησε ξανα... http://www.mediafire.com/?zndjtgcczipz83i να εισαι καλα φιλε. αλλα αφου δουλευει και ετσι, μια χαρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Εαν δεν κανω λαθος οταν εβαλα την omega ειχα κανει τα 2 πρωτα wipe αλλα ειχα ξεχασει να κάνω dalvic-cache .λέτε να εχω προβλημα ;;;; Οχι δεν εχεις προβλημα, τα βασικό το εκανες... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλησπέρα. Υπάρχει κανένα νέο για καμιά αναβάθμιση σε 4.2.2 για το NOTE μας??? :confused: Θα έχει τίποτα από τα Mods του S4??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 μαλών δεν έχει άλλο omega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 τι θα γίνει θα βγει τίποτα νέο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Τί παραπάνω δίνει η omega από τη stock Rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Νέα έκδοση Omega v17 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1915036 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Νέα έκδοση Omega v17 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1915036 Γιάννη σε ευχαριστούμε και πάλι! Και σε ευχαριστούμε και για το OMEGA FILES PRO :happy: Μια ερώτηση: άραγε 4.2.2 θα βγει για το NOTE II με camera mod S4??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Για την 4.2.2 πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts