Jump to content

[ROM] Omega for Samsung Galaxy Note II

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα φιλοι, ψαχνω να βρω CWM recovery from Chenglu, το cwm-root-n7100.tar.md5 για να το περασω με odin αλλα αυτα που βρισκω και απο xda και απο αλλου ειναι zip μεσα τα ξεζιπαρω και μεσα ειναι παλι ενα αρχειο recovery zip και δεν εχει τιποτα μεσα, δεν καταλαβενω τη γινετε, ειχα κανει με τον ιδιο τροπο το δικο μου πριν 1 μηνα και τωρα θελω να κανω ενος φιλου, κανονικα επρεπε να εχει μεσα αρχειο tar. για δωστε μια βοηθεια ρε παιδες..
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

• Απαντήσεις 469
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω με omega 11 νομιζω οτι η φωτεινοτητα ειναι πιο χαμηλη απο την 9 που ειχα πριν. Με τερμα φωτεινοτητα νιωθω οτι δεν βλεπω τοσο καθαρα σε αντηλια σε σχεση με πριν.
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια ξερετε πως αλλαζουμε κερνελ στιν ωμεγα κατεβασα τον redpill απο τα ωμεγα files και μεσω recovery μου βγαλε aborted ...

Κατεβασε απο εδω διαβασε πρωτα τις οδηγιες και δες ποιον θες και τι κανει ο καθενας εχει πολλες εκδοσεις προσεχε τι κάνεις !!!!!

περνας με CMW ετσι ???

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1975938

Εδω σορυ..

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ! Θα ήθελα σας παρακαλώ να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω με το note2 που έχω στην κατοχή μου!

Αρχικά του πέρασα την omega 11 και όλα δούλευαν οκ αλλά για τρεις μέρες μόνο,μετά το τριήμερο αυτό που εμφάνισε ήταν το εξής· ενώ συνδέονταν με το wifi (η δοκιμή έγινε σε 5 διαφορετικά router)δεν επερνε καθόλου Ίντερνετ . Αφού λοιπόν δεν κατάφερα κάτι με την ομεγα γύρισα σε stock αλλά και πάλι τα ίδια και χειρότερα δηλ τώρα κάνει συνέχεια συνδέσεις και από συνδέσεις χωρίς Ίντερνετ ! ...θα ήθελα τα φώτα σας σας παρακαλω!

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Κανε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων θα τα χασεις ολα οποτε κανε ενα καλο backup . Μην βαλεις κανενα πρόγραμμα και δοκιμασε το ετσι σκετο μηπως κατι εκανε κανα πρόγραμμα η κανα game που κατεβασες ..

Αν δουλεύει τοτε οκ .αλλιως μπορει να ειναι hardware οποτε πας service φιλε μου ..

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! ...μήπως ξέρεις πως να μηδενισω τον counter! ...μιας και Ίντερνετ δεν μπαίνει για triangle away!

Κατεβασε το απο το pc και περνα το μετα στο κινητό με usb αν σου ζητήσει update κανε το με 3g

καινούργιος στο Note II και πριν από αυτό ήμουν με s3 και από την πρώτη μέρα με Omega.

2 πραγματάκια που μου λείπουν...

1 το λουκετάκι που είχε πάνω δεξιά που το πατούσες και κλείδωνε.

2 η παραμετροποίηση του Touchwiz. Υπήρχε η δυνατότητα φλασάροντας το αντίστοιχο αρχείο να έχεις 4χ6 στην αρχική και 5χ6 στην εσωτερική.

Παρακαλώ για την βοήθεια σας.

καινούργιος στο Note II και πριν από αυτό ήμουν με s3 και από την πρώτη μέρα με Omega.

2 πραγματάκια που μου λείπουν...

1 το λουκετάκι που είχε πάνω δεξιά που το πατούσες και κλείδωνε.

2 η παραμετροποίηση του Touchwiz. Υπήρχε η δυνατότητα φλασάροντας το αντίστοιχο αρχείο να έχεις 4χ6 στην αρχική και 5χ6 στην εσωτερική.

Παρακαλώ για την βοήθεια σας.

Καλημέρα.

Τον Touchwiz θα τον κατεβάσεις από το Omega files:)

Καλημέρα.

Τον Touchwiz θα τον κατεβάσεις από το Omega files:)

δεν έχει την παραμετροποίηση που είχε στο s3!

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

ωραίος φίλε. να σε ρωτήσω αν το βάλω θα χάσω τα προγράμματα μου στο κινητό?

Αν δεν έχεις κάποια προηγούμενη πρόσφατη έκδοση της Omega θα χρειαστεί full wipe και θα αναγκαστείς να ξαναπεράσεις τις εφαρμογές, γιαυτό καλό θα είναι να κρατήσεις ένα bacκup αυτών.

έχω την 11

βάλτην χωρίς full wipe ,δεν θα χαθεί τίποτα

2. Omega v12 is a No Full wipe rom, but Full wipe is strongly recommended if you have issues!

εγώ την έβαλα με Full wipe και επανέφερα τις εφαρμογές μου με το titanium backup

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Έλα ρε γμτ, κοιτούσα όλη μέρα αν βγήκε να την βάλω και τώρα που πάω να την πέσω έχει ανέβει; ντροπή!

Καλησπερα.εχω ενα note 2 root με omega 11.Πως μπορω να βαλω μαμα rom ??? Κατεβαζω την N7100XXDLL4 .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Edited by cavemansp

Δεν την ειχα δοκιμασει.αλλα ειχα ακουσει οτι στην εγραφη βιντεο δεν ηταν κθαρος ο ηχος.και κατι ακομα με τι kernerl δουλευει καλα ?
SAMSUNG NOTE 5

Καλησπερα.εχω ενα note 2 root με omega 11.Πως μπορω να βαλω μαμα rom ??? Κατεβαζω την N7100XXDLL4 .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

αν θες να το κανεις εντελος stock για να εχεις και εγγυηση τρεξε πρωτα το triangle away για να μηδενισεις τον counder μετα αφου τον μηδενισεις μην ξαναμπεις σε recovery mode γιατι θα σου γραψει παλι (1) . μολις ανοιξει το τηλεφωνο απενεργοποιησε το και μπες σε dawnload mode συνδεσε το στο pc και περνα την μαμα rom με odin

ήμουν root με stock ρομ . χθες πέρασα

την ωμέγα. το root εξακολουθει να υπάρχει ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif