petasis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 έχω πρόβλημα με το κουμπί on-off και περίμενα την επίσημη έκδοση 8.1 για να το πάω στη vodafone αλλά τώρα που δεν θα την δώσουν απ΄ότι φαίνεται αποφάσισα να το πάω για σέρβις αφού είναι εντός εγγύησης. Θα δούμε τι θα μου πουν μια και το πρόβλημά μου είναι καθαρά θέμα υλικού αφού όταν παρουσιάστηκε είχα ακόμη την 8. Πάντως με την 8.1 το τηλέφωνο έγινε καλύτερο σε όλα και μου κάνει εντύπωση που δεν θα την δώσουν επίσημα. Και το δικό μου τηλέφωνο έχει πρόβλημα με το κουμπί on/off. Πατιέται πολύ δύσκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Και το δικό μου τηλέφωνο έχει πρόβλημα με το κουμπί on/off. Πατιέται πολύ δύσκολα... Μου φαίνεται αρκετά 8S έχουν αυτό το θεματάκι. Το είχε και το δικό μου και είχε γίνει ανυπόφορο γιατί έπρεπε να το πατήσω πολύ δυνατά και τελικά το πήγα στο Γερμανό που το είχα πάρει, το κράτησαν κανα μήνα και όταν πήγα να το πάρω μου είπαν οτι είχαν αλλάξει οθόνη! Στην αρχή απόρησα, αλλά μου είπαν για να αλλάξουν το κουμπί πρέπει να αλλάξει και η οθόνη :wacko: Για μερικούς μήνες λειτουργούσε μια χαρά και τώρα πάλι θέλει αρκετή πίεση αλλά όχι τα ίδια χάλια με πριν. Και κάτι θετικό, ενώ είπαν οτι δε θα το πάρει, έδωσαν χθες το update 1 της 8.1, έχουμε πια και φακέλους! Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petasis Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Τι εννοείς ότι έδωσαν χθες το 8.1 update 1; Δεν έχουν δώσει καν το 8.1 για το 8S. Τουλάχιστον το δικό μου δεν βρίσκει ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Τι εννοείς ότι έδωσαν χθες το 8.1 update 1; Δεν έχουν δώσει καν το 8.1 για το 8S. Τουλάχιστον το δικό μου δεν βρίσκει ενημέρωση. Το έδωσαν στο dp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viron Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) H microsoft στο νέο update στο Preview for Developers , δίνει στα HTC 8X και 8S το Windows Phone 8.1 update. http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2014/09/24/new-update-for-windows-phone-preview-for-developers/ Edited September 25, 2014 by viron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 H microsoft στο νέο update στο Preview for Developers , δίνει στα HTC 8X και 8S το Windows Phone 8.1 update. http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2014/09/24/new-update-for-windows-phone-preview-for-developers/ και πως το κάνουμε εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Μου φαίνεται αρκετά 8S έχουν αυτό το θεματάκι. Το είχε και το δικό μου και είχε γίνει ανυπόφορο γιατί έπρεπε να το πατήσω πολύ δυνατά και τελικά το πήγα στο Γερμανό που το είχα πάρει, το κράτησαν κανα μήνα και όταν πήγα να το πάρω μου είπαν οτι είχαν αλλάξει οθόνη! Στην αρχή απόρησα, αλλά μου είπαν για να αλλάξουν το κουμπί πρέπει να αλλάξει και η οθόνη :wacko: QUOTE το δικό μου που το είχα πάρει από την προσφορά της vodafone το έχω δώσει πριν από 10 μέρες στο σέρβις. Παρόλο που έχω developers preview δεν μου είπαν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση. 15 μέρες περίπου μου είπαν θα κάνει η επισκευή. Μου φαίνεται πάντως πολύ κουφό να αλλάζουν την οθόνη για ένα κουμπί. Καλύτερα να δίνουν καινούργια πιο λίγο θα τους στοιχίζει. Edited September 27, 2014 by saitruom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Χαιρετω κι απο εδώ. Πέρασα την τελευταία έκδοση της 8.1 dp στο κινητο και έχω 1-2 ερωτήσεις προς όποιον την έχει και ο ιδιος. 1. Τι αλλαγή είχατε στην εσωτερική μνήμη πριν και μετά το update? 2. Τι αλλαγές παρατηρήσατε στην κατανάλωση μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Χαιρετω κι απο εδώ. Πέρασα την τελευταία έκδοση της 8.1 dp στο κινητο και έχω 1-2 ερωτήσεις προς όποιον την έχει και ο ιδιος. 1. Τι αλλαγή είχατε στην εσωτερική μνήμη πριν και μετά το update? 2. Τι αλλαγές παρατηρήσατε στην κατανάλωση μπαταρίας? 1.750 mb περίπου.(εγκατάσταση εφαρμογών στην sd). 2. αν έχεις θέμα με τη μπαταρία από τις ρυθμίσεις/ οικονομία μπαταρίας/ σβήσε όσες εφαρμογές δε θέλεις να τρέχουν στο παρασκήνιο. Με νορμάλ χρήση κρατάει 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Χαιρετω κι απο εδώ. Πέρασα την τελευταία έκδοση της 8.1 dp στο κινητο και έχω 1-2 ερωτήσεις προς όποιον την έχει και ο ιδιος. 1. Τι αλλαγή είχατε στην εσωτερική μνήμη πριν και μετά το update? 2. Τι αλλαγές παρατηρήσατε στην κατανάλωση μπαταρίας? Πώς την πέρασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 1.750 mb περίπου.(εγκατάσταση εφαρμογών στην sd). 2. αν έχεις θέμα με τη μπαταρία από τις ρυθμίσεις/ οικονομία μπαταρίας/ σβήσε όσες εφαρμογές δε θέλεις να τρέχουν στο παρασκήνιο. Με νορμάλ χρήση κρατάει 2 μέρες. 750mb τι ακριβώς είναι? Εγώ εννοούσα αν χάσατε (/κερδίσατε ίσως) πολλά mb απο την εσωτερική μνήμη. Σε μένα η διαφορά ήταν περιπου 200 (απο το ~1gb στα ~800mb). Δεν μετράω καθόλου εγκατάσταση στην sd, γιατι απλά δεν υπάρχει! :P Πώς την πέρασες? Με τις οδηγίες που περιγράφονται στο λινκ του ποστ #550 του παρόντος νήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 750mb τι ακριβώς είναι? Εγώ εννοούσα αν χάσατε (/κερδίσατε ίσως) πολλά mb απο την εσωτερική μνήμη. Σε μένα η διαφορά ήταν περιπου 200 (απο το ~1gb στα ~800mb). Δεν μετράω καθόλου εγκατάσταση στην sd, γιατι απλά δεν υπάρχει! :P Με τις οδηγίες που περιγράφονται στο λινκ του ποστ #550 του παρόντος νήματος. Σε ρώτησε αν πήρες την επίσημη αναβάθμιση μεσώ του κινητού,υποθέτω οτι κατεβασες την developments preview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petasis Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μα δεν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση στα 8.1. Προφανώς για την developer's preview είναι η αναφορά (το έγραφε κιόλας: dp) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Μα δεν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση στα 8.1. Προφανώς για την developer's preview είναι η αναφορά (το έγραφε κιόλας: dp) Ακριβώς. Καμια απάντηση ως προς τη μεταβολή της εσωτερικής μνήμης απο 8 σε 8.1dp? Εντιτ: Επίσης.... σημερινή παρατήρηση.... Το ρολόι στο tile του HTC app, δεν ενημερώνεται σωστά. Καμιά ιδέα? Edited October 6, 2014 by Gilles27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 δυστυχως η μονη επιλογη για windows κινητο ειναι η nokia γιατι απλουστατα παρεχει αψογο after sale service,δεν αγοραζω ξανα htc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εχω προβλημα με τον ηχο στα Βιντεο πολλες φορες δεν εχει καθολο ηχο!Πρεπει να βαλω ακουστικα και μετα αμα τα βγαλω επανερχεται ο ηχος απο το ηχειο τις συσκευης.Μετα το περασμα τις 8.1 αντιμετωπιζω το προβλημα αυτο εχει κανενας παρομοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viron Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Η τελευταία αναβάθμιση(ξεκίνησε πριν 3 ημέρες) της developer-edition 8.1 έκδοσης, παίρνει ΠΟΛΥ χρόνο. Στο δικό μου τηλέφωνο έκανε πάνω από 1ώρα. Στα διάφορα στάδια μπορεί να ανησυχήσετε πως το τηλέφωνο κόλησε. Υπομονή παίρνει ΠΟΛΥ χρόνο για να ολοκληρωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ρε παιδιά, η εσωτερική μνήμη έχει φτάσει στα όριά της και οταν πάω να δω τον αποθηκευτικό χώρο και που καταναλώνεται μου λέει 1,40 GB σε "Άλλα". Τι είναι αυτά τα άλλα? Πως μπορώ να τα βρω και να τα σβήσω? Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 αν μένει κανείς Πετρούπολη ή κάπου κοντά να μου στείλει ένα π.μ. γιατί έχω να του χαρίσω δύο θήκες σιλικόνης για το 8ς, Η μία είναι μαύρη λίγο μεταχειρισμένη και η άλλη άσπρη καινούργια αχρησιμοποίητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos000 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 παιδια καλησπερα, πριν μερικουσ μηνες εβαλα την dp αλλα τωρα θελω να γυρισω παλι στα 8. προσπαθησα να κανω hard reset πατωντας power button - volume down μεχρι να εμφανιστει θαυμαστικο-volume up-volume down-power button-volume down. αλλα το μονο που κανει ειναι να ανοιγει το κινητο κανονικα. μετα προσπαθησα απο τις ρυθμισεις πατωντας απαναφορα τηλεφωνου αλλα ακομα φαινεται οτι εχω την 8,1. ξερεται τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viron Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Alekos οδηγίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/htc-8s/general/how-to-downgrade-htc-8s-preview-8-1-to-8-t2832373 Προσοχή , μπορεί να 'τουβλοποιήσεις' την συσκευή, και πρέπει να βρεις την παλιά ROM (αρχείο) με την γλώσσα που θέλεις να δουλεύει το τηλέφωνο. Δεν θα συνιστούσα την επιστροφή . Καλή τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ποιά είναι η τελευταία έκδοση λειτουργικού που τρέχει χωρίς να βάλουμε developer preview; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Δες τα post σελιδα 31 nikosxeng3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλησπέρα , Υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχτεί η μπαταρία στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ?? Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλησπέρα , Υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχτεί η μπαταρία στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ?? Ρίξε μια ματιά εδώ m.youtube.com/watch?v=kzvLJuOPLwc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts