petros11 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 To τηλέφωνο είναι πολύ καλό όσον αφορά τις μουσικές του δυνατότητες και την μπαταρία, έχει μια μέτρια κάμερα και μικρή μνήμη η οποία σε περιορίζει πολύ στις εφαρμογές και τα παιχνίδια που θα εγκαταστήσεις. Όταν με το καλό πάρει την αναβάθμιση σε 8.1 (μάλλον προς καλοκαίρι μεριά) και θα μπορείς να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές και στην κάρτα μνήμης θα αξίζει πραγματικά. Ένα ακόμη μείον η έλλειψη μπροστινής κάμερας και αναγκάζεσαι να κάνεις βιντεοκλήση στο skype με την πίσω. 4gb δεν είναι η μνήμη του κινητού;; Το bluetooth στέλνει κανονικά δεδομένα από συσκευή σε συσκευή; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 4gb δεν είναι η μνήμη του κινητού;; Το bluetooth στέλνει κανονικά δεδομένα από συσκευή σε συσκευή; Ναι 4GB είναι, αλλά μένουν ελεύθερα τα 1.3 Με Bluetooth μπορείς να στείλεις κανονικά αρχεία όπως φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και έγγραφα, οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να υπάρχει και η αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό για να μπορέσει να το ανοίξει. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimar Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 εδω και 6 μηνες εχω παρει με επιδοτηση το htc 8s το κινητο δεν το ειχα δουλεψει μεχρι τωρα και χθες προσπαθησα να τοποθετησω καρτα sim δυστυχως το κινητο δεν βρισκει δικτυο δοκιμασα και με αλλη καρτα και παλι τα ιδια σε επικοινωνια με τον παροχο εξαντληθηκαν ολες οι πιθανοτητες του να ειναι προβλημα καρτας αρα εχουμε προβλημα στο κινητο......τι κανουμε τωρα?ειμαστε εντος εγγυησης?υπαρχει δυνατοτητα αντικαταστασης?εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Την κάρτα την βάζεις σωστά έτσι; Θέλει το κύκλωμα από την πάνω μεριά(να φαίνεται καθώς την τοποθετείς).Αν αυτό δεν πιάσει,τότε έπεσες κι εσύ όπως κι εγώ πριν ένα μήνα σε ελαττωματικό κομμάτι.Το έστειλα σέρβις και μου άλλαξαν πλακέτα εντός εγγύησης και από τότε μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Παιδιά, το WP8 GDR3 που διάβασα κάπου είναι η έκδοση 8.1??? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Η gdr3 είναι η τελευταία αναβάθμιση που έχει πάρει το 8s. Την αναβάθμιση 8.1 ακούγεται ότι θα την πάρουν όλα τα wp8 ίδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Η τελευταία έκδοση ΛΣ που έχει το κινητό είναι η 8.0.10501.127 ή υπάρχει νεότερη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viron Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Η τελευταία έκδοση ΛΣ που έχει το κινητό είναι η 8.0.10501.127 ή υπάρχει νεότερη;; Ναι, αυτή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Παιδιά, το κινητό από θέμα ταχύτητας και smooth πως πάει?? Βλέπω ότι έχει μικρή ram και με προβληματιζει. :confused: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μην σε προβληματίζει αυτό,είναι πολύ smooth για τα χαρακτηριστικά του.Αυτό που πρέπει να σε προβληματίζει,είναι η αστεία μνήμη 4GB,που από αυτήν ούτε η μισή δεν είναι ελεύθερη.Ας ελπίσουμε πως θα πάρει τα 8.1,μπας και σωθούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petasis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Και εγώ στην 8.1 έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου... Να μετακινήσω επιτέλους το navigon στην κάρτα μνήμης, γιατί την γεμίζει σχεδόν όλη... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Και εγώ στην 8.1 έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου... Να μετακινήσω επιτέλους το navigon στην κάρτα μνήμης, γιατί την γεμίζει σχεδόν όλη... :lol: Τώρα που ανακοινώθηκε η 8.1 και επίσημα έχουμε καμία ενημέρωση σχετικά με την αναβάθμιση?? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Τώρα που ανακοινώθηκε η 8.1 και επίσημα έχουμε καμία ενημέρωση σχετικά με την αναβάθμιση?? Στις 14 Απριλίου τελικά θα μπορούν να την περάσουν όσοι έχουν λογαριασμό σαν developers οπότε τότε θα δούμε τι θα γίνει. Επίσης διάβασα οτι με την 8.1 τα Nokia Drive και Nokia transit θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για όλες τις wp συσκευές. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Σε 2 μέρες θα έχω ένα 8S στην κατοχή μου. Ελπίζω να πάρουμε την 8.1 Θα είναι η πρώτη μου εμπειρία με Windows phones. Θα το ψάξω το θέμα και θα επανέλθω σίγουρα με απορίες:p:p Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Θέλω όταν ανοίγω ένα Link να ανοίγει με το maxthon browser που εγκατέστησα και όχι με τον Explorer. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γιαυτο γιατί δεν μπορώ να το βρω. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Θέλω όταν ανοίγω ένα Link να ανοίγει με το maxthon browser που εγκατέστησα και όχι με τον Explorer. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γιαυτο γιατί δεν μπορώ να το βρω. Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατοτητα και έχω περιέργεια να δω αν την πρόσθεσαν στην 8.1 Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 πουλαω το κινητο ΗΤC 8S μαυρο αγορασμενο απο vodafone τιμη 80 ευρω.οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm.το στελνω με αντικαταβολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατοτητα και έχω περιέργεια να δω αν την πρόσθεσαν στην 8.1 Μάλιστα. Για browser πιο χρησιμοποιεις;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μάλιστα. Για browser πιο χρησιμοποιεις;; Όταν θελω να δω κάτι στα γρήγορα προτιμώ το explorer, διαφορετικά χρησιμοποιώ τον UC, έχει πολλά εξτρα όπως speed dial, πλήρης οθόνη, τη δυνατοτητα να κλειδώνει το orientation και πολλά αλλα. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Όταν θελω να δω κάτι στα γρήγορα προτιμώ το explorer, διαφορετικά χρησιμοποιώ τον UC, έχει πολλά εξτρα όπως speed dial, πλήρης οθόνη, τη δυνατοτητα να κλειδώνει το orientation και πολλά αλλα. Εμένα πάντως ο UC σέρνεται και σε απλες σελίδες. Το scrolling και το pinch είναι άστα να πάνε. :(:( Μάλλον θα μείνω με Explorer. Υστερεί σε εμπειρία browsing από ότι παρατηρώ τα Windows, εκτός και αν φταίει το κινητό. Να ρωτήσω κάτι άλλο, ο snapdragon S4 που έχει το κινητό μας, είναι ίδιος με τον S4 που φοράει και το One S??? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εμένα πάντως ο UC σέρνεται και σε απλες σελίδες. Το scrolling και το pinch είναι άστα να πάνε. :(:( Μάλλον θα μείνω με Explorer. Υστερεί σε εμπειρία browsing από ότι παρατηρώ τα Windows, εκτός και αν φταίει το κινητό. Να ρωτήσω κάτι άλλο, ο snapdragon S4 που έχει το κινητό μας, είναι ίδιος με τον S4 που φοράει και το One S??? Καλά αν φορτώνεις desktop σελίδες είναι και λογικό γιατί έχει μόνο 512 Ram. Ο καινούριος explorer όμως που χρησιμοποιώ εδώ και δυο μέρες με την 8.1 είναι πολύ καλύτερος, με αφήνει και ανοίγω δυο και τρεις σελίδες χωρίς να τις ξαναφορτώνει, έχει συγχρονισμό με τον κανονικό explorer και βλέπω όλα τα bookmarks, μπορείς να κάνεις φακέλους και έχει inprivate λειτουργία. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, με εξαίρεση τα δυο bug που μου έχει βγάλει, πρώτον δεν ενεργοποιεί το reading mode και δεύτερο δεν μπαίνει στις σύνθετες ρυθμίσεις, που μάλλον έχουν να κάνουν με το reading mode. Το καλό της υπόθεσης είναι οτι μέχρι τέλη Ιουνίου πιστεύω το κινητό θα έχει πάρει και την κανονική αναβάθμιση οπότε τα μικροπροβλήματα θα φτιάξουν. Έτσι είχε γίνει και με την GDR3, την προηγούμενη αναβάθμιση, την είχε πάρει πολύ νωρίτερα από τα Lumia. Τώρα με τον επεξεργαστή που αναφέρεις έχω την εντύπωση οτι δεν είναι ο ίδιος και δεν το λέω μόνο από άποψη ταχύτητας γιατί απ'οτι είδα στο gsmarena αυτός που φοράει το ONE S τρέχει στα 1.5 ενώ στο 8S τρέχει στo 1GHZ. Αν θυμάμαι καλά όταν είχε βγει το ONE S έλεγαν οτι επεξεργαστής του βάζει κάτω τετραπύρηνους, οπότε παίζει να είναι και άλλου τύπου, αν δει το θέμα κάποιο παιδί που ξέρει να μας πει. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Κάνω προσθήκη λογαριασμού google που έχω αλλά δυστυχώς δεν μου συγχρονίζει τίποτα και μου βγάζει το μήνυμα που βλέπετε την φωτό . Μήπως γνωρίζεται κάτι σχετικό τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Κάνω προσθήκη λογαριασμού google που έχω αλλά δυστυχώς δεν μου συγχρονίζει τίποτα και μου βγάζει το μήνυμα που βλέπετε την φωτό . Μήπως γνωρίζεται κάτι σχετικό τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά Καλησπέρα φίλε μου και χρόνια πολλά. Αν δεν έχει λυθεί το πρόβλημά σου ακόμη, δηλαδή δεν υπήρχε πρόβλημα με τους servers της Microsoft, κοίταξε μήπως και έχει λάθος ημερομηνία και ώρα το κινητό και διόρθωσέ τη από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 πουλαω το κινητο 8s μαυρο αγορασμενο απο vodafone τιμη 80 ευρω.οποιος ενδιαφερεται ας στειλει p.m. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viron Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Εγκατέστησα το developer preview 8.1 . Η μεγάλη αλλαγή είναι η εγκατάσταση εφαρμογών στην sd κάρτα. Από 140 ΜΒ που είχα πριν ελεύθερα, με τις ίδιες εφαρμογές έχω τώρα 900 MB ελεύθερα. Η διαχείριση των κλήσεων είναι καλύτερη με ομαδοποίηση ανα αριθμό . Ελπίζω η HTC να βγάλει επίσημη αναβάθμιση για το κινητό που βελτιώνεται αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts