alextrela Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Η τελευταία έκδοση που είχε το δικό μου μετά την αναβάθμιση σε GDR2 είναι η: 8.0.10327.77 Προσωπικά δε γνωρίζω να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για PC όπως υπάρχει για τα Nokia Σχετικά με την gdr2 επειδη είχες το κινητο αρκετούς μήνες,είχες κανένα θέμα ή ολα φυσιολογικά οπως και πριν χωρίς να επηρεάζει κατι αρνητικο δηλαδη πχ αυτονομία. Διοτι στο wp central διάβασα αναφορές με θέματα σε μπαταρια,restarts κλπ. Αξίζει δηλαδη η αναβάθμιση ή να κάτσω οπως ειναι τωρα με την παρον έκδοση,εφόσον ολα δουλεύουν ρολόι? Υπόψη το κινητο θα το χρησιμοποιεί η μητέρα μου για κλήσεις και φωτο κυριως και τίποτα αλλο στην ουσια και επειδη θελω να κρατήσει καμία 2-3 ετη,εχεις καμία θήκη να προτείνεις που να μην προσδίδει πολυ όγκο,αλλα μια νορμαλ προστασία. Επίσης screen protector το συνιστας ή οχι? Ευχαριστω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 η vodafone το εβγαλε προσφορά μόνο 99 ευρώ! το έχω ένα χρόνο και σήμερα το αγόρασα ξανά,με 99 ευρώ μόνο είναι ευκαιρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Σχετικά με την gdr2 επειδη είχες το κινητο αρκετούς μήνες,είχες κανένα θέμα ή ολα φυσιολογικά οπως και πριν χωρίς να επηρεάζει κατι αρνητικο δηλαδη πχ αυτονομία. Διοτι στο wp central διάβασα αναφορές με θέματα σε μπαταρια,restarts κλπ. Αξίζει δηλαδη η αναβάθμιση ή να κάτσω οπως ειναι τωρα με την παρον έκδοση,εφόσον ολα δουλεύουν ρολόι? Υπόψη το κινητο θα το χρησιμοποιεί η μητέρα μου για κλήσεις και φωτο κυριως και τίποτα αλλο στην ουσια και επειδη θελω να κρατήσει καμία 2-3 ετη,εχεις καμία θήκη να προτείνεις που να μην προσδίδει πολυ όγκο,αλλα μια νορμαλ προστασία. Επίσης screen protector το συνιστας ή οχι? Ευχαριστω. Με την αναβάθμιση δε θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα, άλλωστε θα το έγραφα και σε αυτό το νήμα, ίσα ίσα θυμάμαι που σου είχα πει οτι είχε φτιάξει και το θέμα με την εφαρμογή της μουσικής που δεν παρέμενε στο σημείο που το είχα αφήσει. Από την άλλη πλευρά ποτέ δε ξέρεις πως μπορεί να συμπεριφερθεί μια συσκευή και εφόσον η χρήση που κάνει η μητέρα σου είναι βασική άστο έτσι και αποφασίζεις σε λίγο καιρό που θα βγει η GDR3, που μάλλον δε θα αργήσει καθώς αυτή την περίοδο τη δέχεται το 8Χ. Θήκη δεν αγόρασα για το κινητό γιατί είναι τόσο όμορφο που ήθελα να το βλέπω συνέχεια :) Μου είχε ξεμείνει όμως από το HTC HD2 το δερμάτινο pouch που έδιναν με το κινητό τότε και ταίριαξε γάντι και ακόμη και σε τσέπη έμπαινε άνετα. https://dl.dropboxusercontent.com/u/107243366/20130217_095229-1.jpg Όλο αυτό τον καιρό δε μου έπαθε τίποτα αλλά σε γενικές γραμμές είμαι προσεχτικός με τα κινητά. Για μένα πάντως η καλύτερη προστασία είναι μια μαλακή θήκη σιλικόνης. Τέλος screen protector θα πρότεινα να πάρεις, αν και δεν νομίζω οτι γρατζουνιέται εύκολα, για καλό και για κακό. Εγώ είχα πάρει της puro και είχε κάτσει ακριβώς επάνω στην οθόνη Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημέρα στην παρέα , Αγόρασα προχτές ένα 8s με την προσφορά της Vodafone & κατέβασα απο το Site της HTC το σχετικό utility για να μπορέσω να συγχρονίσω τις επαφές μου... Το έκανα εγκατάσταση αλλά δυστυχώς δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο παρολο που τα Win7 που έχω περασμένα το βλέπουν κανονικά... Παίζει κάποια ιδιαιτερότητα ??? Υπάρχει κάπου μέσα στο λειτουργικό των Win8 να διαχειρίζεσαι την usb port ?? Εχετε καμια εναλλακτική πρόταση να περασω τις επαφές μου απο ένα Nokia ( Symbian ) στο ΗΤC ??? Πιστευώ να μην κούρασα... Ευχαριστω :) Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα κι εγώ το μεσημέρι ενα 8s από την προσφορά της vodafone για την γυναίκα μου. Όσο το περίμενα διάβασα αναλυτικά το thread και είδα οτι, τον πρώτο καιρό που βγήκε, για εξοικονόμηση χώρου κάποιοι πρότειναν πέρασμα των .xap αρχείων απο το marketplace του pc στην sd και εγκατάσταση εφαρμογών απο εκεί, μιάς και το κινητό κρατούσε και το αρχείο εγκατάστασης στην εσωτερική μνήμη άρα η εφαρμογή έπιανε χώρο x2. Έπειτα διάβασα οτι απο τις αναβαθμίσεις που έγιναν προστέθηκε στο κινητό δυνατότητα διαγραφής temp αρχείων κλπ. για να κερδίζεις χώρο. Αυτή η εφαρμογή δηλαδή σβήνει και τα αρχεία εγκατάστασης που κατεβαίνουν στο κινητό απο το store ή θα πρέπει να ακολουθούμε την πατέντα pc->sd->install για να μην πιάνει διπλάσιο χώρο μια εφαρμογή? Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjaki Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Το τηλέφωνο παραλήφθηκε. http://img837.imageshack.us/img837/9078/56mn.jpg Πρώτες εντυπώσεις: Όμορφη συσκευή, συμμαζεμένη. Οι στρογγυλομένες άκρες την κάνουν πολύ κομψή και αρκετά λεπτή. Το πίσω ματ μέρος είναι καλό μεν για να μην γλιστράει από το χέρι αλλά μαζεύει χνούδι πανεύκολα και ίσως να φθείρεται και γρηγορότερα από την τριβή. Ο ελεύθερος χώρος στο τηλέφωνο στο πρώτο άνοιγμα χωρίς να προσθέσω εφαρμογές ή αρχεία είναι 1,34 GB. Το πρώτο που έκανα είναι να κατεβάσω τις ενημερώσεις. Μετά από αυτές, ο ελεύθερος χώρος μου δείχνει ότι είναι 1,33 GB. Σχεδόν καμία αλλαγή. Οπότε ίσως τα αρχεία εγκατάστασης να μην μένουν στο τηλέφωνο αλλά να σβήνονται στο τέλος. (Δεν έχω βάλει sd στο τηλέφωνο ακόμα.). Η έκδοση που μου δείχνει τώρα είναι 8.0.10327.77. Μετά από το κατέβασμα της ελληνικής γλώσσας για τα μηνύματα και διάφορα άλλα που ζήτησε για τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές, ο ελεύθερος χώρος πήγε στο 1,27 GB. Η οθόνη είναι απλά ΟΚ. Δεν έχει ιδιαίτερα καλές γωνίες θέασης. Επειδή παλαιότερα είχα και το Desire X που και αυτό φοράει 4 ίντσες, νομίζω ότι εκείνο έχει καλύτερη οθόνη. Και νομίζω ότι το X έχει και καλύτερη κάμερα (5MP έχουν και τα δύο). Πάντως μετά το S4 σε θέμα μεγέθους μου φαίνονται όλα πολύ μικρά (γραμματοσειρά, πληκτρολόγιο, κλπ). Συνήθισα στις 5 ίντσες ή τα W8 χρησιμοποιούν μικρότερη γραμματοσειρά από το android; Δεν ξέρω! Μπορεί και τα 2. :confused: Το λειτουργικό δεν με χαλάει καθόλου. Μου αρέσει θα έλεγα. Είναι όντως πολύ γρήγορο και ομαλό (καμία σχέση με android). Βέβαια οι εικόνες είναι ελάχιστες, έχει πολύ περισσότερο κείμενο εδώ στα μενού χωρίς γραφικά. Στα 99 € το τηλέφωνο είναι σούπερ και μην ξεχνάτε ότι πριν ένα χρόνο πουλιόταν 300-350€! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Τελικά παρήγγειλα ενα ακομα και για εμένα για backup μιας και μου άρεσε αρκετα η συσκευη και στα 99 ευρω ειναι super η τιμη της για αυτα που προσφέρει σαν συνολικό πακέτο.:) Τωρα να δώ ποτε θα παραλάβω. Δεν ήξερα ότι το πρωί είχε το 820 στα 129 ευρω,θα το τσιμπαγα αυτο,χωρίς να με χαλάει βέβαια το HTC που ειναι πιο μαζεμένο και πιο ντινεζατο.:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 καλησπερα.επειδη πρωτη φορα χρησιμοποιιω windows phone εχω 2 ερωτησεις.1)πως κανω δημιουργια λογαριασμου για να κατεβαζω εφαρμογες απο το store;2)οταν κανω αναπαραγωγη ενος τραγουδιου πως μπορω να το τρεξω το κομματι;ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παιδιά καλησπέρα .Σήμερα με ειδοποίησαν και εμένα αργά το απόγευμα να παραλάβω το 8s στα 100 ευρω (το είχα προτιμήσει από το desire X... βασικά το θέλω για την γυναίκα μου και εγώ) θα προτιμούσα το 820 λόγω κάμερας αλλά η προσφορά με τα 130 δεν ίσχυε μου είπαν...οπότε το 820 βγαίνει διπλή τιμή ... Τελικά η κάμερα δεν καλή ? απο αυτά που διαβάζω πρέπει να είναι καλή αγορά για τα λεφτά του ...Αύριο πρωί θα αποφασίσω αν το πάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) καλησπερα.επειδη πρωτη φορα χρησιμοποιιω windows phone εχω 2 ερωτησεις.1)πως κανω δημιουργια λογαριασμου για να κατεβαζω εφαρμογες απο το store;2)οταν κανω αναπαραγωγη ενος τραγουδιου πως μπορω να το τρεξω το κομματι;ευχαριστω. 1. δημιουργεις λογαριασμο hotmail(οπως στο anroid market με το gmail) και 2. επιλεγεις μουσικη και βιντεο,κατοπιν μουσικη και στο κομματι που ακους στο πανω μερος της οθονης εχεις επιλογη ff,rew και παυσης,με αυτα τρεχεις ενα μουσικο κομματι,επισης για να επιλεξεις ενα μουσικο κομματι ως ringtone πρεπει πρωτα να το περασεις στο pc και μετα το αποθηκευεις στο κινητο. ΠΡΟΣΟΧΗ οχι απευθειας στο κινητο δια μεσου αλλης συσκευης πχ σκληρο δισκο,πρωτα το αποθηκευεις στο pc και απο εκει στο τηλεφωνο Edited November 7, 2013 by margarita12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ψάξει όλο το κινητό αλλά δεν μπόρεσα να βρω πως απενεργοποιούμε την δόνηση οταν πατάμε το back. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ψάξει όλο το κινητό αλλά δεν μπόρεσα να βρω πως απενεργοποιούμε την δόνηση οταν πατάμε το back. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν απενεργοποιείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν απενεργοποιείται Χαζό αυτό... Ευχαριστώ! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Mεσα σε ενα διημερο εξαντληθηκαν ολα τα κομματια που πουλουσε ο γερμανος και η vodafone με μολις 99 Ευρω!!! αυτο λεει κατι πιστευω..... απο 329 ευρω περσι πουληθηκε σε εξευστελιστικη τιμη ενοψι της αφιξης του αντιαταστατη του(htc tiara).Οποτε υπαρχουν τετοιου μεγεθους εκπτωσεις ο κοσμος ανταποκρινεται! Πρεπει οι τιμες να πεσουν γιατι σκεφτειτε κατι,αν εβγαλαν κερδος με 99 ευρω πωληση,φανταστειτε το ποσοστο κερδους τους οταν το πουλουσαν 329 ευρω..... Edited November 8, 2013 by margarita12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Καλησπέρα παιδιά, πήρα κι εγώ προχθές το κινητό απο τη vodafone, αλλα δεν μπορώ να συνδεθώ με υπαρχον λογαριασμό microsoft στο store( ούτε να φτιάξω καινούργιο), γιατι λέει πως δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ, ενώ σύνδεση υπάρχει κανονικά. Υπάρχει καμια ιδέα για το τι φταίει; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Καταρχήν καλορίζικο το κινητό σε όλους :) Καλημέρα στην παρέα , Αγόρασα προχτές ένα 8s με την προσφορά της Vodafone & κατέβασα απο το Site της HTC το σχετικό utility για να μπορέσω να συγχρονίσω τις επαφές μου... Το έκανα εγκατάσταση αλλά δυστυχώς δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο παρολο που τα Win7 που έχω περασμένα το βλέπουν κανονικά... Παίζει κάποια ιδιαιτερότητα ??? Υπάρχει κάπου μέσα στο λειτουργικό των Win8 να διαχειρίζεσαι την usb port ?? Εχετε καμια εναλλακτική πρόταση να περασω τις επαφές μου απο ένα Nokia ( Symbian ) στο ΗΤC ??? Πιστευώ να μην κούρασα... Ευχαριστω :) Σε ποιά εφαρμογή ακριβώς αναφέρεσαι; Μήπως είναι μόνο για android κινητά; Γιατί δε γνωρίζω να υπάρχει κάποια εφαρμογή για wp8. Το κινητό έτσι κι αλλιώς ο υπολογιστής το αναγνωρίζει σαν εξωτερισκό σκληρό δίσκο οπότε μπορείς να ανταλλάζεις αρχεία με αυτό τον τρόπο αν και στη σελίδα της microsoft υπάρχει πρόγραμμα για τα windows 7 για ανταλλαγή αρχείων, όχι όμως για επαφές. Από symbian αν έκανες συγχρονισμό με Nokia account παλαιότερα μπορείς να πας από τον browser του υπολογιστή εδώ: https://account.nokia.com/acct/account/index.html Θα βρεις επιλογή να σου εξάγει τις επαφές σε αρχείο csv και μετά μπορείς αυτό το αρχείο αν δεν κάνω λάθος να το περάσεις σε λογαριασμό microsoft. Επίσης δε θυμάμαι μήπως έχει παρόμοια επιλογή το Nokia suite, εφόσον το χρησιμοποιούσες. Τέλος μπορείς να αντιγράψεις τις επαφές στη sim και μετά στο 8S υπάρχει επιλογή για εισαγωγή επαφών από sim στις ρυθμίσεις των επαφών. Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα κι εγώ το μεσημέρι ενα 8s από την προσφορά της vodafone για την γυναίκα μου. Όσο το περίμενα διάβασα αναλυτικά το thread και είδα οτι, τον πρώτο καιρό που βγήκε, για εξοικονόμηση χώρου κάποιοι πρότειναν πέρασμα των .xap αρχείων απο το marketplace του pc στην sd και εγκατάσταση εφαρμογών απο εκεί, μιάς και το κινητό κρατούσε και το αρχείο εγκατάστασης στην εσωτερική μνήμη άρα η εφαρμογή έπιανε χώρο x2. Έπειτα διάβασα οτι απο τις αναβαθμίσεις που έγιναν προστέθηκε στο κινητό δυνατότητα διαγραφής temp αρχείων κλπ. για να κερδίζεις χώρο. Αυτή η εφαρμογή δηλαδή σβήνει και τα αρχεία εγκατάστασης που κατεβαίνουν στο κινητό απο το store ή θα πρέπει να ακολουθούμε την πατέντα pc->sd->install για να μην πιάνει διπλάσιο χώρο μια εφαρμογή? Η πατέντα αυτή πιάνει μόνο αρχικά, αλλά κάθε φορά που θα έρχονται αναβαθμίσεις μέσω του store στο κινητό γίνεται πάλι το ίδιο, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να σβήνεις και να εγκαθιστάς κάθε τρεις και λίγο. Η εφαρμογή που δίνει η HTC για διαγραφή temp αρχείων δεν είναι καλή. Με την αναβάθμιση σε GDR2 γίνεται καλύτερη διαχείριση των temp αρχείων και στην GDR3 που θα βγει σε λίγο καιρό υπάρχει μέσα στις ρυθμίσεις επιλογή για διαγραφή temp αρχείων. Καλησπέρα παιδιά, πήρα κι εγώ προχθές το κινητό απο τη vodafone, αλλα δεν μπορώ να συνδεθώ με υπαρχον λογαριασμό microsoft στο store( ούτε να φτιάξω καινούργιο), γιατι λέει πως δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ, ενώ σύνδεση υπάρχει κανονικά. Υπάρχει καμια ιδέα για το τι φταίει; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράξενο μου φαίνεται, όταν μπαίνεις από τον browser του κινητού σε κάποια σελίδα ανοίγει κανονικά; Ρωτάω μήπως και δε συνεργάζεται σωστά το κινητό με το ρουτερ. Edited November 9, 2013 by atlantian Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Παράξενο μου φαίνεται, όταν μπαίνεις από τον browser του κινητού σε κάποια σελίδα ανοίγει κανονικά; Ρωτάω μήπως και δε συνεργάζεται σωστά το κινητό με το ρουτερ. Οι σελίδες στον explorer ανοίγουν κανονικότατα, και φαντάζομαι ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το μόντεμ, γιατί τα ίδια ακριβως μου βγάζει και όταν δοκιμάζω να συνδεθώ με τα δεδομένα. edit: Σε μια τελευταία προσπάθεια που έκανα, μου εβγαλε κωδικό σφάλματος 0x0... Ο,τι κι αν σημαίνει αυτο... Edited November 9, 2013 by gomenos Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Οι σελίδες στον explorer ανοίγουν κανονικότατα, και φαντάζομαι ότι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το μόντεμ, γιατί τα ίδια ακριβως μου βγάζει και όταν δοκιμάζω να συνδεθώ με τα δεδομένα. edit: Σε μια τελευταία προσπάθεια που έκανα, μου εβγαλε κωδικό σφάλματος 0x0... Ο,τι κι αν σημαίνει αυτο... Τότε μπορεί να είναι προσωρινό πρόβλημα του store, ξαναπροσπάθησε αργότερα. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Τότε μπορεί να είναι προσωρινό πρόβλημα του store, ξαναπροσπάθησε αργότερα. Το ίδιο μου βγαζει και το τηλέφωνο, αλλα δοκιμάζω εδώ και δυο μέρες και δεν βλεπω χαΐρι... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Το ίδιο μου βγαζει και το τηλέφωνο, αλλα δοκιμάζω εδώ και δυο μέρες και δεν βλεπω χαΐρι... Ρώτα αν θες και στο θέμα για windows phone μήπως ξέρει να σε βοηθήσει κάποιο παιδί, διαφορετικά μπορείς να πάρεις και στην εξυπηρέτηση πελατών της Microsoft. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Εντάξει παιδιά το βρηκα το πρόβλημα. Φαίνεται πως δεν μπορείς να συνδεθείς αν δεν είναι σωστή η ώρα και η ημερομηνία... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα όσους πήρατε το κινητό από την Vodafone και γενικά για τις εφαρμογές. 1) Όσοι πήρατε το κινητό από Vodafone να φανταστώ είναι branded εεε ; Τι έχει μέσα από την Vodafone ; 2) Με την μνήμη έχω ένα θέμα. Γενικά δεν θέλω πολλές εφαρμογές. Δηλαδή facebook,twitter,instagram,spotify,κανένα παιχνίδι fruit ninja,angry birds,here map και καμιά 2-3 εφαρμογές ακόμα θα έχω πρόβλημα με μνήμη / lag ? 3) Ραδιόφωνο πήρε ; 4) Οι φωτογραφίες πως είναι ; Ψάχνω ένα κινητό για δεύτερο που το κουβαλάω πάντα μαζί, οπότε θα ήθελα την γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjaki Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα όσους πήρατε το κινητό από την Vodafone και γενικά για τις εφαρμογές. 1) Όσοι πήρατε το κινητό από Vodafone να φανταστώ είναι branded εεε ; Τι έχει μέσα από την Vodafone ; 2) Με την μνήμη έχω ένα θέμα. Γενικά δεν θέλω πολλές εφαρμογές. Δηλαδή facebook,twitter,instagram,spotify,κανένα παιχνίδι fruit ninja,angry birds,here map και καμιά 2-3 εφαρμογές ακόμα θα έχω πρόβλημα με μνήμη / lag ? 3) Ραδιόφωνο πήρε ; 4) Οι φωτογραφίες πως είναι ; Ψάχνω ένα κινητό για δεύτερο που το κουβαλάω πάντα μαζί, οπότε θα ήθελα την γνώμη σας. 1) Όχι δεν είναι branded ούτε η συσκευή, ούτε το λογισμικό. Η Vodafone δεν εμφανίζεται πουθενά. 2) Μετά την ενημέρωση του τηλεφώνου και 1-2 εφαρμογές και 1 παιχνίδι που του έβαλα έχω ελεύθερο χώρο 1,18GB. Οπότε μάλλον δεν θα έχεις θέμα με τη μνήμη. 3) Μετά την ενημέρωση έχει και ραδιόφωνο. 4) Δεν έχω τραβήξει μέρα, αλλά οι εντός δωματίου δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα καλές (υπερβολικός θόρυβος και με φλας). Τι με ενοχλεί από τη μικρή συμβίωση μαζί του: α) Η φωτεινότητα της οθόνης που στο αυτόματο αλλάζει κάπως ανεξέλεγκτα και είναι χαμηλότερη από ότι θα έπρεπε. β) η οθόνη αποκτά πανεύκολα δαχτυλιές οι οποίες φαίνονται αρκετά. Περίεργο αυτό καθώς δεν με είχε απασχολήσει το θέμα σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή μέχρι το 8S. Και εγώ για δεύτερο το πήρα και γιατί ήθελα να δω τα W8 και πιστεύω ότι είναι αξιοπρεπέστατο σε αυτήν την τιμή. Δεν είναι τέλειο σε καμία περίπτωση αλλά μιλάμε για 99€. Edited November 10, 2013 by ninjaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0miStiS Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 1) Όχι δεν είναι branded ούτε η συσκευή, ούτε το λογισμικό. Η Vodafone δεν εμφανίζεται πουθενά. 2) Μετά την ενημέρωση του τηλεφώνου και 1-2 εφαρμογές και 1 παιχνίδι που του έβαλα έχω ελεύθερο χώρο 1,18GB. Οπότε μάλλον δεν θα έχεις θέμα με τη μνήμη. 3) Μετά την ενημέρωση έχει και ραδιόφωνο. 4) Δεν έχω τραβήξει μέρα, αλλά οι εντός δωματίου δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα καλές. Και εγώ για δεύτερο το πήρα και πιστεύω ότι είναι αξιοπρεπέστατο σε αυτήν την τιμή. Σε ευχαριστώ ιδιαίτερα για την γρήγορη απάντηση. Κάτι τελευταίο την παραγγελία την έκανες από το ίντερνετ ή πήγες στο κατάστημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjaki Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Από internet και αποστολή στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts