Jump to content

[Επίσημο] HTC Windows Phone 8X

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμισεις-πληροφοριες...κατω το λεει....επαναφορα τηλεφωνου.

Παρε back up.

Σβηνονται ολα.

τις επαφες πως μπορω να τις παρω back up?

• Απαντήσεις 808
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τις επαφες πως μπορω να τις παρω back up?

Τις επαφες συγχρονισε τες με ενα μειλ σου, gmail yahoo hotmail,και μετα περασε τες απο τον λογαριασμο σου.

Τις επαφες συγχρονισε τες με ενα μειλ σου, gmail yahoo hotmail,και μετα περασε τες απο τον λογαριασμο σου.

επειδη ειμαι αρχαριος μπορεις να με βοηθησεις πως γινετε?

επειδη ειμαι αρχαριος μπορεις να με βοηθησεις πως γινετε?

Θα σου στειλω πμ.

Κανε ενα soft reset(power button ταυτοχρονα με volume down)

Mη φοβασαι δε χανεις κατι.

Ανοιξε gps

Ευρεση κινητου και ξανα δες το.

Αν παλι δεν...τοτε επαναφορα εργοστασιακων αλλα σβηνονται ολα.

γιατί να κάνει επαναφορά?προφανώς είναι branded το τηλ όπως το δικό μου και δεν έχει πάρει ακόμη την gdr2 που προσθέτει το ραδιόφωνο

δεν ειναι branded το αγορασα απο κοτσοβολο σαν συσκευη

όπως και να έχει η έκδοση που έχεις είναι η portico,οποτε όσες επαναφορές και να κάνεις ραδιόφωνο δεν θα έχεις αν δεν πάρεις την gdr2,την οποία έχουν πάρει όσοι δεν έχουν branded κινητά για αυτό και υπέθεσα ότι έχεις branded

Υπάρχει πουθενά καμιά ενημέρωση για τα branded ? Vodafone Germany το δικό μου και επίσης δεν έχω πάρει την αναβάθμιση με το radio.

Μεγάλο σπάσιμο. Βελτιώνει καθόλου το ίδιο το λειτουργικό ή μπα ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατί να κάνει επαναφορά?προφανώς είναι branded το τηλ όπως το δικό μου και δεν έχει πάρει ακόμη την gdr2 που προσθέτει το ραδιόφωνο

Διότι μετα απο 2 επαναφορες και γω είχα πάρει την πορτικο.

Εχει αναφερει πιο πανω αν ειναι branded η οχι.

Κάποιος λόγος θα υπήρχε για να το αναφέρω.

Στη τελικη,δεν του ειπα κατι που θα φερει σε κινδυνο την συσκευη του.

Edited by left_ace

Παιδιά μουπεσε στα χέρια το τηλέφωνο αυτό HTC wp 8x και μου γράφει ότι είναι συσκευή επίδειξης και δεν παίρνει αλλαγή λογαριασμού ή προσθήκη. Υπάρχει κάποια λύση απλή ή το ???.

Υπάρχει πουθενά καμιά ενημέρωση για τα branded ? Vodafone Germany το δικό μου και επίσης δεν έχω πάρει την αναβάθμιση με το radio.

Μεγάλο σπάσιμο. Βελτιώνει καθόλου το ίδιο το λειτουργικό ή μπα ;

Ενημερωση δεν υπαρχει αλλα απο πληροφοριες χρηστων ακομα δεν ξεκινησαν να την παιρνουν οι branded συσκευες. Αλλαγες στο λειτουργικο ειναι:

1) Ραδιοφωνο.

2) Στις ρυθμισεις της εφαρμογης φωτογραφιων δυνατοτητα να επιλεξεις την default εφαρμογη καμερας.

3) Υποστιριξη .wav αρχείων video.

4) Λυση με το προβλημα του αποθηκευτικου χωρου "Οther".

5) Προσωπικα νομιζω οτι διαθετει λιγο καλυτερες επιδοσεις και γρηγοροτερo κλειδωμα-ξεκλειδωμα wifi.

Εχω την εντυπωση οτι μετα το update, η φωτογραφιες ειναι βελτιωμενες.

Ριξτε μια ματια: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44491061#post44491061 εγκατεστησα τις περισσοτερες εφαρμογες.. και Nokia pro cam;)

Ριξτε μια ματια: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44491061#post44491061 εγκατεστησα τις περισσοτερες εφαρμογες.. και Nokia pro cam;)

πως δουλευει? μπορεις να γραψεις πως το εκανες?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

πως δουλευει? μπορεις να γραψεις πως το εκανες?

Πρωτα απο ολα πας στις ρυθμισεις γλωσσα+περιοχη και βαλε στην περιοχη Ηνωμενες Πολιτειες και πατας επανεκκινηση. Μετα πας στις ρυθμισεις, Wifi, πατας πανω στο δικτυο στο οποιο εισαι συνδεδεμενος. Ενεργοποιεις το διαμεσολαβητη και βαζεις διευθενση 117.135.139.179 και θυρα 8888. Επειδή στο market δεν βρισκει τις περισσοτερες εφαρμογες ψαξε στο pc σου για QR codes των εφαρμογων που σε ενδιαφερουν. Κανε απο το κηντο σου scan τα QR codes μεσω του Bing και κατεβασε τις εφαρμογες. Οταν ξεκινηση να κατεβενει μια εφαρμογη καλο θα ηταν να απενεργοποιεις τον διαμεσολαβητη για να την κατεβασει πιο γρηγορα. Αυτα!;)

Edited by panakart

Πρωτα απο ολα πας στις ρυθμισεις γλωσσα+περιοχη και βαλε στην περιοχη Ηνωμενες Πολιτειες και πατας επανεκκινηση. Μετα πας στις ρυθμισεις, Wifi, πατας πανω στο δικτυο στο οποιο εισαι συνδεδεμενος. Ενεργοποιεις το διαμεσολαβητη και βαζεις διευθενση 117.135.139.179 και θυρα 8888. Επειδή στο market δεν βρισκει τις περισσοτερες εφαρμογες ψαξε στο pc σου για QR codes των εφαρμογων που σε ενδιαφερουν. Κανε απο το κηντο σου scan τα QR codes μεσω του Bing και κατεβασε τις εφαρμογες. Οταν ξεκινηση να κατεβενει μια εφαρμογη καλο θα ηταν να απενεργοποιεις τον διαμεσολαβητη για να την κατεβασει πιο γρηγορα. Αυτα!;)

ευχαριστω καλο! πετυχε!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

ευχαριστω καλο! πετυχε!

Αν σου ειναι ευκολο δοκίμασε την εφαρμογη Nokia pro cam. Μπορεις να κανεις εγγραφη Video? Γιατι εμενα με πεταει εξω.

Αν σου ειναι ευκολο δοκίμασε την εφαρμογη Nokia pro cam. Μπορεις να κανεις εγγραφη Video? Γιατι εμενα με πεταει εξω.

δουλευει για 15 δευτερολεπτα και με πεταει εξω (ativ s)

Θεός!:up::up::up::yahoo:

Βιάστηκα να χαρώ...

Το Here Drive δε μου λειτουργεί... Λέει πως η άδεια πλοήγησης που έχω δεν ισχύει για τη χώρα μου!?!?!

Edited by Dekaohtoura

Οσοι το εχετε αγορασει αυτο το κινητο θα το αλλαζατε με ενα xperia t?σκεφτομαι ενα απο τα δυο αλλα δεν ξερω πιο.Φοβαμαι για την Σονυ δεν την εμπιστευομαι τοσο το htc παλι φενεται πανεμορφο ωστοσο δεν εχω ακουμπησει wp8 ποτε πριν.Οι βασικες εφαρμογες υπαρχουν?εχουν καλη υποστηριξη?ερχονται νεες εφαρμογες συχνα?

Οσοι το εχετε αγορασει αυτο το κινητο θα το αλλαζατε με ενα xperia t?σκεφτομαι ενα απο τα δυο αλλα δεν ξερω πιο.Φοβαμαι για την Σονυ δεν την εμπιστευομαι τοσο το htc παλι φενεται πανεμορφο ωστοσο δεν εχω ακουμπησει wp8 ποτε πριν.Οι βασικες εφαρμογες υπαρχουν?εχουν καλη υποστηριξη?ερχονται νεες εφαρμογες συχνα?

Αν και αυτή η ερώτηση δεν έχει θέση εδώ, αν ξαναεπέλεγα θα έπαιρνα το Xperia T ως πιο all-around παικτη.

Θα κέρδιζα σε λειτουργίες και θα έχανα σε μοναδικότητα συσκευής.

Στο 8Χ σε κερδίζει η οθόνη, η πχιότητα κατασκευής, το συνολικά ξεχωριστό σχέδιο, το υπέροχο κράτημα που προσφέρει και η πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του. Για κλωτσιές είναι η μπαταρία του, οι εφαρμογές που υπάρχουν για windows phone, το store των windows phone που έχει ακόμα ελείψεις, το εκνευριστικό reload σε οποια εφαρμογή επιστρέφεις και η απουσία ουσιαστικής αναβάθμισης από τη μεριά της Microsoft όσον αφορά το λειτουργικό εν γένει.

Από εμένα, μη σκέφτεσαι το 8Χ

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παλι θα σου ελεγα το κλασσικο που λεω παντα.

Αναλογα τι θες απο το smartphone σου.

Τι προτεραιοτητες εχεις;

Εδω θα βρεις απαντησεις για τα wph

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=352004

καλημέρα,

Βρήκε το Citrix Receiver και αν το χρησιμοποιεί κανείς θα ήθελα να μου πει εντυπώσεις, γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο εταιρικό δίκτυο.

Ευχαριστώ.

www.2ospbyron.gr

Καλημέρα,

Εχθές έλαβα νέο HTC Update για το BootLoader version: 0.0.3030.0(173542)

Δεν έχω διαβάσει τι φτιάχνει.

www.2ospbyron.gr