geralve76 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Ρυθμισεις-πληροφοριες...κατω το λεει....επαναφορα τηλεφωνου. Παρε back up. Σβηνονται ολα. τις επαφες πως μπορω να τις παρω back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 τις επαφες πως μπορω να τις παρω back up? Τις επαφες συγχρονισε τες με ενα μειλ σου, gmail yahoo hotmail,και μετα περασε τες απο τον λογαριασμο σου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geralve76 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Τις επαφες συγχρονισε τες με ενα μειλ σου, gmail yahoo hotmail,και μετα περασε τες απο τον λογαριασμο σου. επειδη ειμαι αρχαριος μπορεις να με βοηθησεις πως γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 επειδη ειμαι αρχαριος μπορεις να με βοηθησεις πως γινετε? Θα σου στειλω πμ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Κανε ενα soft reset(power button ταυτοχρονα με volume down) Mη φοβασαι δε χανεις κατι. Ανοιξε gps Ευρεση κινητου και ξανα δες το. Αν παλι δεν...τοτε επαναφορα εργοστασιακων αλλα σβηνονται ολα. γιατί να κάνει επαναφορά?προφανώς είναι branded το τηλ όπως το δικό μου και δεν έχει πάρει ακόμη την gdr2 που προσθέτει το ραδιόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geralve76 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 δεν ειναι branded το αγορασα απο κοτσοβολο σαν συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 δεν ειναι branded το αγορασα απο κοτσοβολο σαν συσκευη όπως και να έχει η έκδοση που έχεις είναι η portico,οποτε όσες επαναφορές και να κάνεις ραδιόφωνο δεν θα έχεις αν δεν πάρεις την gdr2,την οποία έχουν πάρει όσοι δεν έχουν branded κινητά για αυτό και υπέθεσα ότι έχεις branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Υπάρχει πουθενά καμιά ενημέρωση για τα branded ? Vodafone Germany το δικό μου και επίσης δεν έχω πάρει την αναβάθμιση με το radio. Μεγάλο σπάσιμο. Βελτιώνει καθόλου το ίδιο το λειτουργικό ή μπα ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) γιατί να κάνει επαναφορά?προφανώς είναι branded το τηλ όπως το δικό μου και δεν έχει πάρει ακόμη την gdr2 που προσθέτει το ραδιόφωνο Διότι μετα απο 2 επαναφορες και γω είχα πάρει την πορτικο. Εχει αναφερει πιο πανω αν ειναι branded η οχι. Κάποιος λόγος θα υπήρχε για να το αναφέρω. Στη τελικη,δεν του ειπα κατι που θα φερει σε κινδυνο την συσκευη του. Edited August 7, 2013 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_ziko Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Παιδιά μουπεσε στα χέρια το τηλέφωνο αυτό HTC wp 8x και μου γράφει ότι είναι συσκευή επίδειξης και δεν παίρνει αλλαγή λογαριασμού ή προσθήκη. Υπάρχει κάποια λύση απλή ή το ???. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Υπάρχει πουθενά καμιά ενημέρωση για τα branded ? Vodafone Germany το δικό μου και επίσης δεν έχω πάρει την αναβάθμιση με το radio. Μεγάλο σπάσιμο. Βελτιώνει καθόλου το ίδιο το λειτουργικό ή μπα ; Ενημερωση δεν υπαρχει αλλα απο πληροφοριες χρηστων ακομα δεν ξεκινησαν να την παιρνουν οι branded συσκευες. Αλλαγες στο λειτουργικο ειναι: 1) Ραδιοφωνο. 2) Στις ρυθμισεις της εφαρμογης φωτογραφιων δυνατοτητα να επιλεξεις την default εφαρμογη καμερας. 3) Υποστιριξη .wav αρχείων video. 4) Λυση με το προβλημα του αποθηκευτικου χωρου "Οther". 5) Προσωπικα νομιζω οτι διαθετει λιγο καλυτερες επιδοσεις και γρηγοροτερo κλειδωμα-ξεκλειδωμα wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Εχω την εντυπωση οτι μετα το update, η φωτογραφιες ειναι βελτιωμενες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ριξτε μια ματια: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44491061#post44491061 εγκατεστησα τις περισσοτερες εφαρμογες.. και Nokia pro cam;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ριξτε μια ματια: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44491061#post44491061 εγκατεστησα τις περισσοτερες εφαρμογες.. και Nokia pro cam;) πως δουλευει? μπορεις να γραψεις πως το εκανες? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) πως δουλευει? μπορεις να γραψεις πως το εκανες? Πρωτα απο ολα πας στις ρυθμισεις γλωσσα+περιοχη και βαλε στην περιοχη Ηνωμενες Πολιτειες και πατας επανεκκινηση. Μετα πας στις ρυθμισεις, Wifi, πατας πανω στο δικτυο στο οποιο εισαι συνδεδεμενος. Ενεργοποιεις το διαμεσολαβητη και βαζεις διευθενση 117.135.139.179 και θυρα 8888. Επειδή στο market δεν βρισκει τις περισσοτερες εφαρμογες ψαξε στο pc σου για QR codes των εφαρμογων που σε ενδιαφερουν. Κανε απο το κηντο σου scan τα QR codes μεσω του Bing και κατεβασε τις εφαρμογες. Οταν ξεκινηση να κατεβενει μια εφαρμογη καλο θα ηταν να απενεργοποιεις τον διαμεσολαβητη για να την κατεβασει πιο γρηγορα. Αυτα!;) Edited August 11, 2013 by panakart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Πρωτα απο ολα πας στις ρυθμισεις γλωσσα+περιοχη και βαλε στην περιοχη Ηνωμενες Πολιτειες και πατας επανεκκινηση. Μετα πας στις ρυθμισεις, Wifi, πατας πανω στο δικτυο στο οποιο εισαι συνδεδεμενος. Ενεργοποιεις το διαμεσολαβητη και βαζεις διευθενση 117.135.139.179 και θυρα 8888. Επειδή στο market δεν βρισκει τις περισσοτερες εφαρμογες ψαξε στο pc σου για QR codes των εφαρμογων που σε ενδιαφερουν. Κανε απο το κηντο σου scan τα QR codes μεσω του Bing και κατεβασε τις εφαρμογες. Οταν ξεκινηση να κατεβενει μια εφαρμογη καλο θα ηταν να απενεργοποιεις τον διαμεσολαβητη για να την κατεβασει πιο γρηγορα. Αυτα!;) ευχαριστω καλο! πετυχε! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 ευχαριστω καλο! πετυχε! Αν σου ειναι ευκολο δοκίμασε την εφαρμογη Nokia pro cam. Μπορεις να κανεις εγγραφη Video? Γιατι εμενα με πεταει εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Αν σου ειναι ευκολο δοκίμασε την εφαρμογη Nokia pro cam. Μπορεις να κανεις εγγραφη Video? Γιατι εμενα με πεταει εξω. δουλευει για 15 δευτερολεπτα και με πεταει εξω (ativ s) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Ριξτε μια ματια: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44491061#post44491061 εγκατεστησα τις περισσοτερες εφαρμογες.. και Nokia pro cam;) Θεός!:up::up::up::yahoo: Βιάστηκα να χαρώ... Το Here Drive δε μου λειτουργεί... Λέει πως η άδεια πλοήγησης που έχω δεν ισχύει για τη χώρα μου!?!?! Edited August 13, 2013 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael17 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Οσοι το εχετε αγορασει αυτο το κινητο θα το αλλαζατε με ενα xperia t?σκεφτομαι ενα απο τα δυο αλλα δεν ξερω πιο.Φοβαμαι για την Σονυ δεν την εμπιστευομαι τοσο το htc παλι φενεται πανεμορφο ωστοσο δεν εχω ακουμπησει wp8 ποτε πριν.Οι βασικες εφαρμογες υπαρχουν?εχουν καλη υποστηριξη?ερχονται νεες εφαρμογες συχνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Οσοι το εχετε αγορασει αυτο το κινητο θα το αλλαζατε με ενα xperia t?σκεφτομαι ενα απο τα δυο αλλα δεν ξερω πιο.Φοβαμαι για την Σονυ δεν την εμπιστευομαι τοσο το htc παλι φενεται πανεμορφο ωστοσο δεν εχω ακουμπησει wp8 ποτε πριν.Οι βασικες εφαρμογες υπαρχουν?εχουν καλη υποστηριξη?ερχονται νεες εφαρμογες συχνα? Αν και αυτή η ερώτηση δεν έχει θέση εδώ, αν ξαναεπέλεγα θα έπαιρνα το Xperia T ως πιο all-around παικτη. Θα κέρδιζα σε λειτουργίες και θα έχανα σε μοναδικότητα συσκευής. Στο 8Χ σε κερδίζει η οθόνη, η πχιότητα κατασκευής, το συνολικά ξεχωριστό σχέδιο, το υπέροχο κράτημα που προσφέρει και η πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του. Για κλωτσιές είναι η μπαταρία του, οι εφαρμογές που υπάρχουν για windows phone, το store των windows phone που έχει ακόμα ελείψεις, το εκνευριστικό reload σε οποια εφαρμογή επιστρέφεις και η απουσία ουσιαστικής αναβάθμισης από τη μεριά της Microsoft όσον αφορά το λειτουργικό εν γένει. Από εμένα, μη σκέφτεσαι το 8Χ Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Οσοι το εχετε αγορασει αυτο το κινητο θα το αλλαζατε με ενα xperia t?σκεφτομαι ενα απο τα δυο αλλα δεν ξερω πιο.Φοβαμαι για την Σονυ δεν την εμπιστευομαι τοσο το htc παλι φενεται πανεμορφο ωστοσο δεν εχω ακουμπησει wp8 ποτε πριν.Οι βασικες εφαρμογες υπαρχουν?εχουν καλη υποστηριξη?ερχονται νεες εφαρμογες συχνα? Εγω παλι θα σου ελεγα το κλασσικο που λεω παντα. Αναλογα τι θες απο το smartphone σου. Τι προτεραιοτητες εχεις; Εδω θα βρεις απαντησεις για τα wph http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=352004 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 καλημέρα, Βρήκε το Citrix Receiver και αν το χρησιμοποιεί κανείς θα ήθελα να μου πει εντυπώσεις, γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο εταιρικό δίκτυο. Ευχαριστώ. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλημέρα, Εχθές έλαβα νέο HTC Update για το BootLoader version: 0.0.3030.0(173542) Δεν έχω διαβάσει τι φτιάχνει. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 βρε παιδια ειναι καλο τηλεφωνο να το παρω μεταχειρισμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts