Spireto_2158 Δημοσιεύτηκε September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 19, 2012 Καλησπερα Θελω να βαλω ιντενρετ στο σπιτι μου , ως φοιτητης ποια ειναι πιο συμφερουσα επιλογη μεταξυ hol cyta kai forthnet καθως και ποια εχει την καλυτερη καλυψη στη Ρεθυμνο της Κρητης Ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 η cyta σου δινει δωρεαν το πρωτο παγιο και την ενεργοποιηση της γραμμης αν πας με την βεβαιωση σπουδων! Αλλα εχω ακουσει οτι την καλυτερη καλυψη την εχει η wind, ρωτα κανενα ντοπιο για περισσοτερες πληροφοριες! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 νομίζω πως και το φοιτητικό της forthnet μπορεί να σε ικανοποιήσει που έχει και πολλά δωρεάν λεπτά ομιλίας http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4302718 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 η cyta σου δινει δωρεαν το πρωτο παγιο και την ενεργοποιηση της γραμμης αν πας με την βεβαιωση σπουδων! Αλλα εχω ακουσει οτι την καλυτερη καλυψη την εχει η wind, ρωτα κανενα ντοπιο για περισσοτερες πληροφοριες! Όσο αφορά την CYTA στην δωρεάν ενεργοποίηση και το πρώτο πάγιο του internet πρόσθεσε και την έκπτωση 30% στα προγράμματα ομιλίας.Επίσης έχει ταχύτητες και χρόνους για τις ανάγκες του καθενός και βήμα χρέωσης 45'' και όχι 60'' που έχουν όλοι οι άλλοι.Επίσης μπορείς να αλλάζεις πακέτο κάθε μήνα. Πιο ευέλικτα πακέτα δεν έχει άλλη εταιρία. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Όσο αφορά την CYTA στην δωρεάν ενεργοποίηση και το πρώτο πάγιο του internet πρόσθεσε και την έκπτωση 30% στα προγράμματα ομιλίας.Επίσης έχει ταχύτητες και χρόνους για τις ανάγκες του καθενός και βήμα χρέωσης 45'' και όχι 60'' που έχουν όλοι οι άλλοι.Επίσης μπορείς να αλλάζεις πακέτο κάθε μήνα. Πιο ευέλικτα πακέτα δεν έχει άλλη εταιρία. Θα συμφωνησω. Και αν δεν κανω λαθος το τελος ενεργοποιησης νεας τηλεφωνικης γραμμης το εχει στα 20€. Μακραν το οικονομικοτερο σε σχεση με ολα τα αλλα πακετα. (cyta) Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Θα συμφωνησω. Και αν δεν κανω λαθος το τελος ενεργοποιησης νεας τηλεφωνικης γραμμης το εχει στα 20€. Μακραν το οικονομικοτερο σε σχεση με ολα τα αλλα πακετα. (cyta) Σωστά.Κανονικά για ΝΕΑ γραμμή είναι 50ευρώ αλλά λόγω της προσφοράς 50-30=20ευρώ όταν οι άλλοι την έχουν 70ευρώ αν δεν κάνω λάθος.Αν έχεις γραμμή η ενεργοποίηση είναι δωρεάν. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 .Επίσης μπορείς να αλλάζεις πακέτο κάθε μήνα. όλες οι εταιρίες δεν το κάνουν?! αν παιζεις games (γιατί και εγώ σαν φοιτητής έλιωνα) , η forthnet είναι καλύτερη από αυτές που προτείνεις με wind μπορείς να συνδυάσεις το κινητο σου αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι κερδίζεις πολλά. cyta στην κρήτη, δεν έχω ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΒMW_Μ3 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 φοιτητικό από Forthnet 17,90€ για adsl και αν θες, με 2€ επιπλέον 200 λεπτά για αστικά υπεραστικά... Για νέα γραμμή γύρω στα 50€ η χρέωση... :) Παράθεση υπέρτατο μηχάνημα οδήγησης!http://www.bmwworld.com/images/cars/m3/6050_tn.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 και νομίζω πως το συγκεκριμένο πακετο είναι για όλους, όχι μονο για φοιτητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΒMW_Μ3 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 το 17,90 ναι, την δυνατότητα για 200' την έχουν μόνο οι φοιτητές... ;) Παράθεση υπέρτατο μηχάνημα οδήγησης!http://www.bmwworld.com/images/cars/m3/6050_tn.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Το φοιτητικό της Cyta αξίζει παιδιά από κάθε άποψη, προσωπικά. Μεγάλο εύρος ταχυτήτων, πολλά προγράμματα χρόνου ομιλίας και απειρες δυνατότητες συνδυασμού. Φυσικά, όλα αυτά με την προυπόθεση διαθεσιμότητας στην εκάστοτε περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 το 17,90 ναι, την δυνατότητα για 200' την έχουν μόνο οι φοιτητές... ;) ναι όντως, σαν πρώην φοιτητής, πιστεύω πως αυτά τα 200' είανι κάποιες φορές σωτήρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts