Jump to content

ΒMW_Μ3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ΒMW_Μ3

  • Ημ. Γέννησης 05/05/1978

ΒMW_Μ3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. υπάρχουν dslam της Forthnet στο Α/Κ Βύρωνα του ΟΤΕ όπως και άλλων παρόχων... :)
  2. δεν εχω ακούσει περίπτωση επανασυνδέσεων που να ΜΗΝ λύνεται με αντικατάσταση router... Αν ήταν πρόβλημα στο dslam θα επηρεαζε κι αλλους χρηστες... Σε κάθε περίπτωση είσαι σχεδόν ένα τηλεφώνημα μακριά από την λύση, στην εξυπηρέτηση πελατών-τεχνική υποστήριξη! :happy:
  3. το 17,90 ναι, την δυνατότητα για 200' την έχουν μόνο οι φοιτητές... ;)
  4. φοιτητικό από Forthnet 17,90€ για adsl και αν θες, με 2€ επιπλέον 200 λεπτά για αστικά υπεραστικά... Για νέα γραμμή γύρω στα 50€ η χρέωση... :)
  5. Η διαδικασία αντικατάστασης router γίνεται μόνο τηλεφωνικά και εφόσον έχει πρόβλημα. Αλήθεια, έχει κάποιο πρόβλημα ή απλά το έχεις καιρό? Αν λες διετία το πιο πιθανό είναι να πάρεις το ίδιο...
  6. Αυτό σημαίνει οτι η συσκευή είναι προρυθμισμένη από το εργοστάσιο, χωρίς αυτο να σημαίνει οτι έχει κάτι διαφορετικό... ντοντ γουορυ! :rolleyes:
  7. Αυτό που προφανώς του είπαν είναι οτι με το πακέτο αυτό ουσιαστικά κερδίζει 13 sms. Δηλαδή από τα 60 βγαίνουν τα 13 δωρεάν αναλογιζόμενοι την χρέωση των κανονικών μηνυμάτων χωρίς το πακέτο...
  8. οπως το είπε ο φίλος μας, ΠΑΚΕΤΟ SMS CANCEL ή PAKETO SMS CANCEL
  9. κατευθείαν σε ένα κατάστημα χωρίς να πάρεις τηλέφωνο...
  10. Ο μέσος όρος των χρόνων αναμονής διαφέρει ελάχιστα σε σχέση με τα υπόλοιπα δίκτυα. Προσωπικά δεν έτυχε να έχω μεγάλη αναμονή, τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες.. Να προσθέσω οτι δεν υπάρχει γραφειοκρατιλίκι τελευταία καθώς έχω ακούσει και για αρκετές απολύσεις... (ίσως η μοναδική λύση). :) Όσο για γνωστοποίηση στοιχείων προσωπικών δεδομένων άλλου, έστω και επιδότησης και αυτό προσωπικό στοιχείο είναι, αποτελεί αδίκημα και είναι υπόλογος αυτός που το έπραξε.. (απόλυση στο τσεπάκι για αρχή...). Γι'αυτό δεν έχει δικαίωμα να παραπονιέται κανείς! Κάποιοι μάλλον το παίρνουν αψήφιστα και λένε σιγά μωρέ, μια επιδότηση είναι... Ένα ωραίο παράδειγμα? Τράπεζα.. Καλέστε και ζητήστε στοιχεία για δάνειο που ανήκει σε άλλον!!!!! Ελληνική νοοτροπία λέγεται αυτό...
  11. οι επιδοτήσεις που "τρέχουν" αυτή τη περίοδο δεν έχουν έξτρα ποσό για τις i-mode εκτός από όλες τις NEC( :X ). Αν ο μέσος όρος των λογαριασμών είναι γύρω στα 25-30€ η επιδότηση κυμαίνεται στα 80€-90€ αν είναι 30-40€ κυμαίνεται στα 100€ κ.ο.κ. Το πραγματικό ποσό όμως της έκπτωσης είναι πάντα παραπάνω από τα ποσά αυτά και αυτό, θα το πω με απλά λόγια, γιατί αφαιρείται από τις τιμές καθαρής αξίας συσκευής. Για να μην σας μπερδέψω, υπολογίστε 20% παραπάνω έκπτωση από το ποσό της επιδότησης. :) Επίσης έχει παρατηρηθεί σε αρκετές συσκευές μείωση τιμής, ιδιαίτερα σε λίγο παλαιότερα μοντέλα, π.χ. V3i, chocolate, W800 κλπ... :rolleyes:
  12. Σίγουρα δεν έχεις δικιά σου επιχείρηση γι'αυτό δεν με κατάλαβες... Με το ίδιο σκεπτικό με τόσα κέρδη που έχει πανευρωπαϊκά η vodafone θα έπρεπε να χαριζε τα κινητά και τις συνδέσεις! (και όχι μόνο αυτό αλλά είναι και 2η στην Ελλάδα!!! Ζήτω τα goody's!) Έλεος!
  13. Μια off the record ενημέρωση που είχα είναι οτι η πλατφόρμα που "τρέχει" η cosmote δεν παίρνει αναβάθμιση στο συγκεκριμένο θέμα και από ότι κατάλαβα θα πρέπει να κάνουν ριζική αλλαγή στα συστήματα πράγμα το οποίο σημαίνει οτι θα είναι τεράστιο το κόστος και οτι είναι χρονοβόρες οι μελέτες... Το να συγκριθεί με την vodafone είναι εύκολο αλλά δεν είναι ίσα και όμοια πράγματα, τουλάχιστον σαν μεγέθη εταιρειών. Ένας κολοσσός είναι σαφώς πιο εύκολο να πραγματοποιήσει τέτοιες αλλαγές ενώ για την ελληνική cosmote χρειάζεται πίστωση χρόνου. Είναι πάντως σε φάση μελετών και φαντάζομαι οτι έχουν καταλήξει κάπου και σύντομα θα υπάρχει η υπηρεσία. Δεν είναι θέμα θέλησης, είναι πιο πολύπλοκο από ότι φανταζόμαστε εμείς που είμαστε απ'έξω... :)
  14. Οι επιδοτήσεις είναι στην διακριτική ευχέρεια των εταιρειών για την κατηγοροποίησή τους ή για το πως προκύπτουν. Στην cosmote προκύπτει καθαρά από το μέσο όρο λογαριασμών του τελευταίου έτους αλλά η κατηγορία επιδοτήσεων είναι μια μεταβλητή παράμετρος που μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.
  15. Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνονται πάντα οι απαραίτητες χρεοπιστώσεις. Είναι όλα αυτοματοποιημένα πλέον δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος κάποια ενέργεια... 17,40+ΦΠΑ... Οι χρεώσεις που υπάρχουν στα δίκτυα για κάποιες παρόμοιες περιπτώσεις έχουν κάποιο λόγο που έχουν μπει...
×
×
  • Create New...