georgekap1 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Σε ολοκηρη την θεσσαλονικη κυκλφορει! Και ειδικα στα ΙΝ στεκια Κρηνη ,Πλ. Αριστοτελους, κλπ. :!: :!: :!: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kone Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Παδια σορρυ για την καθηστεριση. Προχτες που ειμαι για καφε θησειο ενας τυπος μου εστελνε ολη την ωρα τον caribe τελωσπαντων επειδη ηταν εφαρμογη δεν δεχομουν την εγκατασταση μου εστειλε ομως καμια δεκαρια μηνυματα τωρα υπαρχει στο κινητο μου ομωσ ενα μηνυμα με αυτο το αρχειο το οποιο δεν μπορω να το σβισω. Τι μπορω να κανω για να το σβησω; Υπαρχει καμια σελιδα με κανενα αντιβαιρους να κατευασω; Παράθεση leeco max2 x820 4/32 Miui8 v.6 7.4.24 by C.B.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Με εναν filemanager θα το βρεις και θα βγαλεις την επιλογη hidden. Μετα θα πας και θα το διαγραψεις... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Για να αποφυγετε τους ιους μια σωτηρια υπαρχει, δεν χρειαζεται να εχετε ανοικτο το bluetooth αν δεν υπαρχει λογος - πχ συνδεση με bt handfree. :cool: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Βασικα δεν νομιζω να υπαρχει και λογος να ειναι ανοιχτο το Bluetooth... :o Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 ρε παιδια ειχα απενεργοποιημενο το bt και ο cabir ερχοταν κανονικα,πατησα 10 φορεσ απορριψη του μηνυματος και καποια στιγμη λεω αντε να δω τι ειναι και μολισ ειδα cabir πατησα ακυρωση εγκαταστασης.ολα καλα ευυχως.πως γινεται ομως και ερχοταν το μηνυμα;το εχω ξαναπαθει με ενα φιλο που με εβρισκε στην αναζητηση συσκευων με το bt μου απενεργ. και το mobiluck απενεργ. εννοειται. με εχει προβληματισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikoskat ( 2 Δεκ. 2004 , 02:05) ρε παιδια ειχα απενεργοποιημενο το bt και ο cabir ερχοταν κανονικα,πατησα 10 φορεσ απορριψη του μηνυματος και καποια στιγμη λεω αντε να δω τι ειναι και μολισ ειδα cabir πατησα ακυρωση εγκαταστασης.ολα καλα ευυχως.πως γινεται ομως και ερχοταν το μηνυμα;το εχω ξαναπαθει με ενα φιλο που με εβρισκε στην αναζητηση συσκευων με το bt μου απενεργ. και το mobiluck απενεργ. εννοειται. με εχει προβληματισει... Προφανως υπαρχει καποιο προβλημα με το κινητο σου , αφου σου δειχνει πως το ΒΤ ειναι κλειστο ενω ειναι ανοιχτο , δεν βρισκω αλλη εξηγηση! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Παιδιά δεν το πίστευα οτι έχει κυκλοφορήσει και στην Θεσσαλονίκη ο ιός, (κοινώς πίστευα οτι μερικοί εδω μέσα λέτε μπαρούφες :o (sorry) ) μέχρι που ήταν ένας με 6260 που τον είχε κολλήσει και μου τον έστελνε συνέχεια σε μια καφετέρια στο εμπορικό (πλατεία odeon). Δυστυχώς δεν τον εντόπισα να τον ενημερώσω, καθώς μετά απο τρείς φορές που μου ήρθε ο ιός, ο τύπος είχε φύγει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 paidia kanena site gia free anti-virus app ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (19 Νοέ. 2004 , 17:46) Καλως τα δεχτηκαμε, Mαλλον μπηκαμε για τα καλα στο κολπο: :wacko: :mad: New Skulls Trojan infects Symbian Και αλλος ιος, αυτητην φορα με ονομα SymbOS.Skulls.B SymbOS.Skulls.B is a Trojan horse that replaces the system files on the Symbian series 60 device, causing application icons to be replaced with the default system icon, and preventing many applications from functioning. The Trojan also installs SymbOS.Cabir on the device. By default, the Trojan has the file name icons.sis Also Known As: Skulls.B [F-Secure], SymbOS/Skulls.b [McAfee], Troj/Skulls-B [sophos] Type: Trojan Horse Infection Length: 793,877 bytes Systems Affected: EPOC http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/symbos.skulls.b.html (Ευχαριστουμε τον φιλο jojo που το πρωτοανεφερε εδω:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=666226#post666226 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 de gnwriza tin upar3i tou thread, o cabirA/B exei kana mina pou ton eida thess k mou ton estelne kapoios pou itane k gnwstos mou k eutuxws ton brika k tou ton ebgala. Lame Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Πω ρε ..... Δηλαδη ο Skulls.B Μεταδιδεται ΚΑΙ απο Bluetooth... Ε Ρε θα κλαψουν μανουλεεεες........ :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpalouk Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 ( 2 Δεκ. 2004 , 16:04) Προφανως υπαρχει καποιο προβλημα με το κινητο σου , αφου σου δειχνει πως το ΒΤ ειναι κλειστο ενω ειναι ανοιχτο , δεν βρισκω αλλη εξηγηση! :blink: Και όμως αγαπητοί ο φίλος μας έχει ΔΙΚΙΟ!! Το παρατήρησα και εγώ: Είχα bluetooth και Mobiluck απενεργοποιημένο και ένα άλλο 6600 με εντόπιζε κανονικά (μέσω Mobiluck)...Δοκίμασα νομίζω παραπάνω από ένα Restart για να κλείσει το bluetooth (επέμενε για ώρα να μένει ανοικτό-ανιχνεύσιμο). Εγώ έχω firmware v4.09. Πρέπει να την "κολλάει" ανοικτή την bluetooth σύνδεση το Mobiluck ...γιατί τότε με αυτό έκανα δοκιμές και σύνδεση με το άλλο 6600. gpalouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 otan exeio mobiluck 'H networket to BT sou einai connected me to programma. sunexws, giati psaxnei sunexeia suskeues Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gpalouk ( 7 Δεκ. 2004 , 17:40) Και όμως αγαπητοί ο φίλος μας έχει ΔΙΚΙΟ!! Το παρατήρησα και εγώ: Είχα bluetooth και Mobiluck απενεργοποιημένο και ένα άλλο 6600 με εντόπιζε κανονικά (μέσω Mobiluck)...Δοκίμασα νομίζω παραπάνω από ένα Restart για να κλείσει το bluetooth (επέμενε για ώρα να μένει ανοικτό-ανιχνεύσιμο). Εγώ έχω firmware v4.09. Πρέπει να την "κολλάει" ανοικτή την bluetooth σύνδεση το Mobiluck ...γιατί τότε με αυτό έκανα δοκιμές και σύνδεση με το άλλο 6600. gpalouk Μηπως ειχες ανοιξει το mobiluck και ειχες μεινει active και μετα πατησες hide;; Γιατι και εγω εχω το networker και δεν μου εχει συμβει ποτε αυτο οταν ειναι απενεργοποιημενα και τα 2 (bluetooth & networker.). :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpalouk Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 8 Δεκ. 2004 , 01:22) Μηπως ειχες ανοιξει το mobiluck και ειχες μεινει active και μετα πατησες hide;; Γιατι και εγω εχω το networker και δεν μου εχει συμβει ποτε αυτο οταν ειναι απενεργοποιημενα και τα 2 (bluetooth & networker.). :confused: Κι όμως φίλε μου το δοκίμασα πολλές φορές γιατί μου έκανε εντύπωση!Φυσικά και το έβαζα inactive το Mobiluck και έκανα Exit και όχι Hide! Εξάλλου δοκίμασα τουλάχιστον 3-4 Reboot με FExplorer για να ξεκολλήσει!!! Αυτό συνέβει όταν έστειλα το Mobiluck σε άλλο 6600 (v5.27) και έκανα σύνδεση μαζί του, οπότε και δίπλα σε αυτό το κινητό είχε πράσινη σφαίρα και όχι μπλε όπως έχει στις άλλες συσκευές bluetooth αλλά χωρίς Mobiluck. Με το που έγινε η σύνδεση δοκίμασα να το κάνω inactive για να δω αν θα με εντοπίσει...και όμως με εντόπιζε κανονικά. Το ξαναδοκίμασα inactive επίσης, μετά έκανα μερικά Restart για να κλείσει και να μη με εντοπιζει! Άμα βρω ευκαιρία θα το ξαναδοκιμάσω να δω αν θα κολλήσει... gpalouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 :!: ΠΡΟΣΟΧΗ , 2 kαινουργιοι ιοι :!: SymbOS.Skulls.C Discovered on: December 22, 2004 SymbOS.Skulls.C is a Trojan horse that replaces the system applications and third-party applications on the device. By default, theTrojan has the file name "skull.sis." SymbOS.Skulls.C is a variant of SymbOS.Skulls. Περισσοτερα: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/symbos.skulls.c.html SymbOS.MGDropper Discovered on: December 22, 2004 SymbOS.MGDropper is a Trojan horse program that replaces system applications and third-party applications. It is a SIS install file for Symbian Series 60 devices. In addition, the Trojan installs SymbOS.Cabir. By default the Trojan horse has the filename "Metal_Gear.sis." Περισσοτερα: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/symbos.mgdropper.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 kai se emena moy irthe prohthes to caribe sto kinito,eno panta eho to bluetooth kleisto apla ekeini tin ora esteila sto filo moy photo kai me ta poy telionei i apostoli ,mas irthe kai stoys 2 to Caribe.sis (enoietai oti efage sout)eimastan se horo me poly kosmo ara kapoios to eihe kai den to ixere!!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ;;; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΒΤ HANDSFREE ΒΕΒΑΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gpelekanos (26 Δεκ. 2004 , 12:35) ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ;;; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΒΤ HANDSFREE ΒΕΒΑΙΑ! Απο την στιγμη που ειναι paired το κινητο σου με τα ακουστικα ,δεν μπορει να γινει νεο connection. Μονο αν χαθει το connection με τα ακουστικα,τοτε θα εχεις προβλημα. (Mην γραφεις με κεφαλαια ,ειναι σαν να φωναζεις :) ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Και εμενα μου ειχε ερθει το CARIBE οταν ημασταν στο meeting Χριστουγεννων (τα παιδια θα θυμουντε που εψαχνα να βρω ποιος το εστειλε)... :o Αυτος που μου το εστειλε ειχε ονομα bluetooth ''Nokia 7610'' αλλα κανενας απο την παρεα δεν ειχε 7610. Μαλλον θα ηταν απο αλλους μεσα στην καφετερια! :) Φυσικα και εφαγε σουτ απευθειας... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delis7 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (26 Δεκ. 2004 , 13:30) Απο την στιγμη που ειναι paired το κινητο σου με τα ακουστικα ,δεν μπορει να γινει νεο connection. Μονο αν χαθει το connection με τα ακουστικα,τοτε θα εχεις προβλημα. (Mην γραφεις με κεφαλαια ,ειναι σαν να φωναζεις :) ) auto den isxiei distixos gia to 6630 pou exei bluetooth 1.2. mou exei tixi mesa sto amaxi se fanari,eno eimai sindemenos me to gps(meso route66)na mou stiloun ton carib :eek: :eek: alla opos ipe k o woca efage sout!! ;) Παράθεση Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του... Greece Photos http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Pantos nomizo oti otan to 8ema ginei sobaro tote 8a asxoli8oun pwerissoteroi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (28 Δεκ. 2004 , 16:02) Και εμενα μου ειχε ερθει το CARIBE οταν ημασταν στο meeting Χριστουγεννων (τα παιδια θα θυμουντε που εψαχνα να βρω ποιος το εστειλε)... :o Αυτος που μου το εστειλε ειχε ονομα bluetooth ''Nokia 7610'' αλλα κανενας απο την παρεα δεν ειχε 7610. Μαλλον θα ηταν απο αλλους μεσα στην καφετερια! :) Φυσικα και εφαγε σουτ απευθειας... ;) Και εμενα μου ηρθε Woca και επειδη εκεινη την ωρα ηταν αλλου το μυαλο μου πατησα ναι στην αποδοχη! Εσβησα το .sis οπως ηταν και απο τοτε παραδοξως δεν εχω προβλημα. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet ( 3 Ιαν. 2005 , 14:54) Και εμενα μου ηρθε Woca και επειδη εκεινη την ωρα ηταν αλλου το μυαλο μου πατησα ναι στην αποδοχη! Εσβησα το .sis οπως ηταν και απο τοτε παραδοξως δεν εχω προβλημα. :worry: Αφου δεν εκανες εγκατασταση, τοτε δεν εχεις προβλημα . ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts