Jump to content

Motorola RAZR i

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πηρα κ εγω απο αγγλια με αποδειξη αγορας ,λογικα η εγγυηση θα ισχυει κανονικα ...με το ραδιοφωνο τι γινεται ?? το προγραμμα FMRadio_fixed που ειχε αναφερει ενας φιλος πιο παλια δουλευει ?? εχει χρεωση δεδομενων ???

• Απαντήσεις 567
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μήπως γνωρίζει κανείς πως κάνουμε βιντεοκλήση (μέσω παρόχου, όχι μέσω ίντερνετ);

Δεν κάνει,μόνο τα galaxy έχουν την δυνατότητα αυτή νομίζω.

Το πηρα κ εγω απο αγγλια με αποδειξη αγορας ,λογικα η εγγυηση θα ισχυει κανονικα ...με το ραδιοφωνο τι γινεται ?? το προγραμμα FMRadio_fixed που ειχε αναφερει ενας φιλος πιο παλια δουλευει ?? εχει χρεωση δεδομενων ???

Σωθηκες,Ελλάδα μην περιμένεις εγγύηση,χέρι στη τσέπη,πληρωμή,αγορά και μετά τάμα μην τυχόν και βγάλει κάτι.

Και τα Toyota που ανέφερε πριν κάποιος φίλος εδώ,να αναφέρω ότι έχουν δεχθεί πολλές ανάκλησης τα τελευταία χρόνια λόγω ελλατωματων.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δουλεύει τέλεια το πρόγραμμα του ραδιοφώνου (με τρομερή ποιότητα ήχου μάλιστα) και εννοείτε ΔΕΝ έχει καμιά χρέωση μιας και δουλεύει χωρίς να είσαι συνδεμένος στο ίντερνετ!!

Μην απελπίζεστε ρε σεις με την εγγύηση, περιμένετε από βδομάδα να ρίξουμε κάνα τηλέφωνο στα κεντρικά και βλέπουμε!

Ταξιδιώτη ..., το πήρες τελικά σήμερα που έλεγες?

Δουλεύει τέλεια το πρόγραμμα του ραδιοφώνου (με τρομερή ποιότητα ήχου μάλιστα) και εννοείτε ΔΕΝ έχει καμιά χρέωση μιας και δουλεύει χωρίς να είσαι συνδεμένος στο ίντερνετ!!

Μην απελπίζεστε ρε σεις με την εγγύηση, περιμένετε από βδομάδα να ρίξουμε κάνα τηλέφωνο στα κεντρικά και βλέπουμε!

Ταξιδιώτη ..., το πήρες τελικά σήμερα που έλεγες?

εχει ερθει αλλα δεν πηγα να το παρω.ειμαι στο ναι και στο οχι.η εγγυηση ειναι μεγαλο θεμα που μετραει και στην μεταπωληση αργοτερα.

• Administrators
Σωθηκες,Ελλάδα μην περιμένεις εγγύηση,χέρι στη τσέπη,πληρωμή,αγορά και μετά τάμα μην τυχόν και βγάλει κάτι.

Δεν ισχύει αυτό, στη χειρότερη θα το στείλουν σε χώρα που το υποστηρίζει επίσημα με ουσιαστικό μειονέκτημα τον χρόνο επισκευής / παραλαβής.

Modpic.gif

Παιδια πως γινεται να απενετγοποιησω αυτοντον σπαστικο ηχο οταν περνω φωτογραφιες?

Θα βάλεις το Camera JB+ και θα πας στις ρυθμίσεις ν' απενεργοποιήσεις τον ήχο την φωτογραφικής!!! ;)

Εννοείτε υπάρχει δωρεάν στα μαγαζάκια!! (Googlαρε "" Camera JB+ 1.1.4 apk "" και θα σου βγάλει ένα κάρο!!)

Και μια φωτογραφία / τοπίο, από το κινητό (HDR ρύθμιση) και με μέτριο εξωτερικό φωτισμό με τον ήλιο κρυμμένο από κάτι σύννεφα!!

http://www.freeimagehosting.net/newuploads/jztps.jpg

Edited by hasiotis_john

(Βασικά, συγνώμη για το διπλό post, αλλά είναι σημαντικό και το γράφω μιας και είχα πει στην προηγούμενη σελίδα πως θα ενημερώσω για την εγγύηση!!)

Μόλις επικοινώνησα με το επίσημο service της moto στην Ελλάδα , τα τηλέφωνα μπορείτε να τα βρείτε εδώ ..., και μου είπαν πως ισχύει κανονικά η εγγύηση , αρκεί να έχουμε απόδειξη!! Είχα ξαναπάρει και παλιά τηλέφωνο και μου είπαν το ίδιο, αλλά είδα μερικά σχόλια εδώ που έλεγαν το αντίθετο και είπα να ξαναπάρω για επιβεβαίωση!! Όποιος δύσπιστος υπάρχει ακόμα :p ας πάρει να ρωτήσει και ο ίδιος!! (.. ή ας πάει από εκεί --> Cellcom ΕΠΕ // Λ.Αργυρουπόλεως 65 , 164 51, Αργυρούπολη, Αθήνα)

Οπότε μια χαρά!!!:D

Hasiotis το πήρα τελικά,έπειτα κι απο την δική σου ενημέρωση σχετικά με την εγγύηση δεν αντιστάθηκα...

Περισσότερα αύριο.φορτιζει τώρα.

Edited by ταξιδιωτης22

Hasiotis το πήρα τελικά,έπειτα κι απο την δική σου ενημέρωση σχετικά με την εγγύηση δεν αντιστάθηκα...

Περισσότερα αύριο.φορτιζει τώρα.

Ελπίζω να σου αρέσει και να μην έρθεις να μου το κοπανήσεις στο κεφάλι!! :lol: .. είμαστε και κοντά!!:worry:

Ελπίζω να σου αρέσει και να μην έρθεις να μου το κοπανήσεις στο κεφάλι!! :lol: .. είμαστε και κοντά!!:worry:

Αντιθέτως θα έρθω να κερασω γιατί όπως φαίνεται μιλάμε για ενα κινητο διαμάντι,έστω σαν πρώτη εντυπωση...ασε όμως να το δουλέψω 2-3 μερουλες και θα Πω ξεκάθαρα την γνώμη μου...

Μηπως σε αυτο το κινητο θα μπαινει το ubuntu for phones? Ρωταω γιατι ειδα πως απο specs,δεν εχει προβημα.Θα ειναι τελειο στην οθονη του.

Πως μπορώ να αφαιρέσω το σήμα του g στην μπάρα πάνω???ακόμα κι όταν δεν είναι ενεργό εμφανίζεται με ένα κόκκινο σήμα

Πως μπορώ να αφαιρέσω το σήμα του g στην μπάρα πάνω???ακόμα κι όταν δεν είναι ενεργό εμφανίζεται με ένα κόκκινο σήμα

Δε νομίζω να γίνετε χωρίς root, αλλά και από την άλλη είναι τόσο μικρό που δεν είναι ενοχλητικό να το βλέπεις!

Ίσα ίσα που είναι καλό σε όσους χρησιμοποιούν 3g για να μην το ξεχνάνε ανοιχτό, ειδικά αν έχουν περιορισμένα MB !!

Πήγα τις προάλλες στο χωριό και στα ίδια ακριβώς σημεία που χρησιμοποιούσα το iPhone4s με 3g αλλά και και hotspot, έβαλα το Razr i και ομολογώ πως ήταν λίγο πιο γρήγορο!

Μέσα στο επόμενο μήνα προβλέπω να έχουμε και την Jelly Bean που σίγουρα θα το απογειώσει περισσότερο!

Έχει βρει κανείς ρε παιδιά καμιά έκδοση του Asphalt 5 της Gameloft που να παίζει στο κινητό μας?

Έχω βάλει μερικές, αλλά ενώ παίζει τέλεια το παιχνίδι με ομαλά frames, δεν δείχνει όλη την οθόνη και δεν μπορείς να ελέγξεις το αμάξι!

Βρείτε τέλος την τελευταία έκδοση του Navigon που βγήκε τελευταία , μιας και παρατήρησα πως κλειδώνει γρηγορότερα τους δορυφόρους και έχει και αρκετά καλούς και ενημερωμένους χάρτες!

Κάποια benchmarks πού έκανα σήμερα.κάποιο λόγο θα έχουν κι αυτά για να υπάρχουν.

Το τηλέφωνο,απλά φυσάει.

http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/Screenshot_2013-01-26-05-44-35.png

http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/Screenshot_2013-01-26-05-51-42.png

Τα είχα πει και για το τηλέφωνο και για τα Benchmark στα οποία πληριάζει 4πύρηνα κινητά :ninja::ninja:

Καλημέρα :)

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

@Ταξιδιώτη, τι έγινε; ακομά δεν το πήρες το πουλάς το λεγόμενο ''εργαλείο''; για πες μας εντυπώσεις, έχουμε αγωνία!!!!!!!!!!!
frastgr

Το ότι πουλάει το κινητό δεν παει νσ πει ότι δεν ειναι Καλό. Ο Γιάννης έχει το μικρόβιο της άλλαγης

Το ότι πουλάει το κινητό δεν παει νσ πει ότι δεν ειναι Καλό. Ο Γιάννης έχει το μικρόβιο της άλλαγης

Είπε κανείς ότι δεν είναι καλό; γνωρίζουμε τι κάνει ο Γιάννης, απλά περιμένουμε τις εντυπώσεις του και σύγκριση με τα άλλα κινητά που είχε γιατί γνωρίζουμε ότι έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα!!!!!

frastgr

Το κινητο έχοντας το κάποιες μέρες πιστεύω οτι έχω μια σωστή άποψη.δεν έγραψα Εξ αρχής κατι λόγω του οτι δεν ήθελα να βιαστώ και μετά να αλλάξω γνώμη.

Το κινητο βέβαια βρίσκεται προς πώληση στην σελίδα της ανάλογης δραστηριότητας λόγω του οτι αύριο παίρνω το huawei d quad και την Τετάρτη το nexus 4,οπότε δεν μπορεί να μείνει άλλο στα χέρια μου.χρησιμοποιω 2 νούμερα,2 συσκευές.

Το κινητο αγοράστηκε απο το κατάστημα birdphone.

428 μαζί με τα μεταφορικά.

Θα σταθώ λίγο στην τιμη του κινητου,μπορεί σαν συσκευη να ειναι πραγματικά παρά πολυ ποιοτική,όμως η τιμη του δεν ειναι ανταγωνιστική,όταν με με μικρή διάφορα παίρνει κάποιος μια τετραπυρινη συσκευη με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και οθονη,έστω κι αν θα ειναι πλαστικουρα η συσκευη αυτή.

Με μια τιμη στα 350 ευρώ το κινητο αυτό θα ήταν οτι πρέπει.

Ας έρθω όμως στο θέμα μας.

Το κινητο ειναι απλα χαρμα οφθαλμών,τόσο οπτικά οσο και στο χέρι...τα υλικά κατασκευής του ειναι απλα εκτός συναγωνισμού καθώς ειναι κορυφή το τηλέφωνο σαν κατασκευή.

Σαν μέγεθος ειναι επίσης εκπληκτικό.θυμιζει το μέγεθος του iPhone 5.σε σημείο που σε κάνει να αναρωτιέσαι,εχει όντως τόσο μεγάλη οθόνη?

Περνάμε στην οθόνη,πανέμορφα χρώματα,έστω και αν η ανάλυση της ειναι μικρή,pixels θα δει κάποιος χρήστης μόνο αν κολλήσει το κινητο στο πρόσωπο του.ολοζωντανη οθόνη και με πολυ Καλη απόκριση,κορυφαία μπορώ να Πω.επισης καμία σκιά η κιτρινιλα.

Το νέο interface που χει βάλει η moto στο κινητο ειναι πολυ ωραίο,εχει κάνει Καλη δουλειά και σε αυτό τον τομέα.

Το ηχείο που κάπου είχα διαβάσει οτι εχει μέτρια απόκριση,με κάνει να απορώ,ο reviewer εχει αυτιά που ακούνε???η μήπως τα τσιμπαει απο κάπου με σκοπό την μη προώθηση τηλεφώνων...δεν ξέρω,πάντως το ηχείο του ειναι πολυ καλό και σίγουρα ακούγεται.

Ποιότητα συνομιλίας,άψογη,κανένα πρόβλημα,Καλη ένταση και σωστή ποιότητα στην κλήση.επισης το σήμα του πολυ καλό.

Συνδεσιμοτητα μέσω bt,wifi,άψογη,κανένα απολύτως πρόβλημα...σήμα καμπάνα το wifi.

Μπαταρία,μου άφησε πολυ καλές εντυπώσεις,με πολυ χρήση την μέρα θα την βγάλει πολυ άνετα,με μέτρια χρήση να υπολογισετε κανένα διήμερο.

Και πάμε τώρα στο κομμάτι του επεξεργάστη...

Intel inside,μόνο πύρινος,που με έκανε να αναρωτιέμαι πριν το πάρω αν θα την παλεύει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Οχι απλα την παλεύει,αλλα ρίχνει κάτω και πολλές αξιόλογες συσκευές του ανταγωνισμού.υπηρξαν στιγμές που πραγματικά είχα την ψευδαίσθηση οτι το κινητο εχει τον διπυρινο snapdragon krait με ακόμα πιο βελτιωμένη απόδοση,το lag δεν γνωρίζει τι ειναι ακριβώς και δύσκολα θα δει κάποιος χρήστης να λαγκαρει το νέο του απόκτημα.ρολαρει απλα απίστευτα,κατι που ας πούμε το s3 μου δεν έκανε πάντα...

Παίζει με τον ανταγωνισμό και αυτό ειναι απόλυτα εμφανές.δε γράφω μεγάλα λόγια για να το αποθεωσω,γράφω αυτά που είδα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ φόρτωσα γύρω στις 65 και πραγματικα κανένα πρόβλημα,μου άφηνε μνήμη ram γύρω στα 350mb.

Πάντως ελπίζω συνεχιστεί η παραγωγή των intel επεξεργαστων στα κινητά τηλέφωνα καθώς μόνο αρνητική που δεν ειναι η απόδοση τους.και μάλλον δεν ειναι και ενεργοβοροι.

Η κάμερα,απο κει μην περιμένετε θαύματα,ειναι απλα μέτρια,χωρις να ενθουσιάζει,χωρις την πολυ Καλη απόδοση,απλα μέτρια.

Το κινητο πραγματικα ειναι παρά πολυ καλο,κρίμα που δεν εχει το ανάλογο support για Προώθηση,εχει όλα τα φόντα για να πετύχει με μια μικρή ένσταση στο θέμα της τιμής του.

• The title was changed to Motorola RAZR i