ganag27 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Απο εγγυηση τι παιζει το κινητο ??το υποστηριζει το ελληνικο σερβις ?? θα κυκλοφορησει ποτε ελλαδα επισημα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Απο εγγυηση τι παιζει το κινητο ??το υποστηριζει το ελληνικο σερβις ?? θα κυκλοφορησει ποτε ελλαδα επισημα ??? Δεν νομίζω να κυκλοφορήσει Ελλάδα επίσημα . Όσο για το Ελληνικό σερβις είναι α΄γνωστο. κανονικά η Εγγύηση είναι πανευρωπαική αλλά στην Ελλάδα έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Δεν νομίζω να κυκλοφορήσει Ελλάδα επίσημα . Όσο για το Ελληνικό σερβις είναι άγνωστο. κανονικά η Εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή αλλά στην Ελλάδα έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Το έχω ρωτήσει φίλε, μια χαρά ισχύει η εγγύηση! Απλά αν δεν έχουν εδώ τ' ανταλλακτικά θα το στείλουν στα κεντρικά τους στο εξωτερικό! Ή τέλος πάντων θα περιμένουν να τους τα στείλουν απ' έξω / είναι ανάλογα την ζημιά και αν οι τεχνικοί εδώ μπορούν να το κάνουν!! Ας πάρει και κανένας άλλος να ρωτήσει --> Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών 2106800009 ( 10:00 - 6:00 ) Τεχνική υποστήριξη Motorola Λ.Αργυρουπόλεως 65 , 164 51, Αργυρούπολη, Αθήνα Τηλ: 2109902582 - 21099952742 - 2106621035 Φαξ: 2109952167 - 2106621037 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Θα φέρει κάποιος πάροχος αυτήν την εξαιρετική συσκευή ή θα βρούμε λύση στο εξωτερικό; Από Motorola μόνο κάτι υπερτιμημένα Defy Mini έχουν μείνει να κυκλοφορούν εδώ. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 μια ερωτηση :ειδα οτι οι φωτο που βγαζει κιτρινιζουν πολυ , ειναι αληθεια; http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4998&idPhone2=4369&idPhone3=4320 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Μια χαρά είναι οι φωτογραφίες.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 kai εγω πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 μια ερωτηση :ειδα οτι οι φωτο που βγαζει κιτρινιζουν πολυ , ειναι αληθεια; http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4998&idPhone2=4369&idPhone3=4320 μια κιτρινιλα τι βγαζουν..οχι υπερβολικα πραγματα..απλα φαινεται λιγο πιο "ζεστη" η φωτο που παιρνεις..αλλα με πολυ ελαφρια επεξεργασια στο pixlr express(auto fix) οι φωτος παιρνουν παιρνουν τα natural χρωματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Παιδιά μια βοήθεια σκέφτομαι την αγορα ενος κινητου (λογικό) είχα φάει κόλλημα με το one s (εννοείται) αλλα δεν επεφτε η τιμή του τελικά άρχισα να καλοβλεπω το nexus 4 μου προτείνανε και το motorola razr I το nexus 4 ξεχαστηκε λόγω διαθεσιμότητας τώρα αναμεσα στα 2 πιο προτείνετε και αν το S είναι s4; υστερογραφο: την ίδια ερωτηση κάνω και στα παιδια στο one s Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Παιδια εχω το κινητο εδω και 1 μηνα σχεδον ει αι σουπερ,τα σπαει. Σε λιγες μερες φευγω ταξιδι και χρειαζομαι αμεσα handsfree,bluetooth και θηκη για το κινητο, Παρακαλω πειτε μου τι απο τα 3 μπορω να βρω στην ελλαδα γιατι δε προλαβαινω να παραγγειλω απο ιντερνετ και απο ποιο μαγαζι,ευχαριστω πολυ,με σωζετε! Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παιδια εχω το κινητο εδω και 1 μηνα σχεδον ει αι σουπερ,τα σπαει. Σε λιγες μερες φευγω ταξιδι και χρειαζομαι αμεσα handsfree,bluetooth και θηκη για το κινητο, Παρακαλω πειτε μου τι απο τα 3 μπορω να βρω στην ελλαδα γιατι δε προλαβαινω να παραγγειλω απο ιντερνετ και απο ποιο μαγαζι,ευχαριστω πολυ,με σωζετε! handsfree / bluetooth μπορείς να βρεις σε ένα mediamarkt ... τα Sony δουλεύουν άψογα με το κινητό καθώς και τα Puro. Θήκη μόνο από Internet Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και στις Γιάννες Καλημέρα Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 πως μπορω να ξερω αν ενα handsfree sony ή puro ταιριαζει στο κινητο πρωτου το αγορασω; ή ολα ταιριαζουν? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 πως μπορω να ξερω αν ενα handsfree sony ή puro ταιριαζει στο κινητο πρωτου το αγορασω; ή ολα ταιριαζουν? Αν πάρεις Handsfree για Sony Xperia τηλέφωνο μια χαρά θα λειτουργεί. Εγώ πήρα πρώτα ένα Puro αλλά δεν με ικανοποίησε ο ήχος στη μουσική και μετά πήρα Sony (17 euro νομίζω) Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Να ρωτησω κατι ακομα,μουρθε μια ζελατινα για προστασια οθονης πουχα παραγγειλει απτο ιντερνετ αλλα μπηκε χαλια.ειναι γεματο φουσκαλες. Μπορω να τη βγαλω χωρις προβλημα και να βαλω αλλη οταν μου ερθει ξανα σε καμια βδομαδα? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Να ρωτησω κατι ακομα,μουρθε μια ζελατινα για προστασια οθονης πουχα παραγγειλει απτο ιντερνετ αλλα μπηκε χαλια.ειναι γεματο φουσκαλες. Μπορω να τη βγαλω χωρις προβλημα και να βαλω αλλη οταν μου ερθει ξανα σε καμια βδομαδα? Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ρε παιδια να ρωτησω κατι... βλεπω στο ν3τ κατι handsfree πουναι γιαυτο το κινητο και μπαινουν με 3,5mm jack. Εντωμεταξυ βλεπω στο σκρουτζ κατι αλλα handsfree που ειναι μεν για μοτορολα αλλα γραφουν αλλα μοντελα στα οποια συνδεονται με miniUSB. Το κινητο μας περνει και 3.5mm jack αλλα και miniUSB.αυτο σημαινει οτι δεχεται και των δυο ειδων handsfree? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ρε παιδια να ρωτησω κατι... βλεπω στο ν3τ κατι handsfree πουναι γιαυτο το κινητο και μπαινουν με 3,5mm jack. Εντωμεταξυ βλεπω στο σκρουτζ κατι αλλα handsfree που ειναι μεν για μοτορολα αλλα γραφουν αλλα μοντελα στα οποια συνδεονται με miniUSB. Το κινητο μας περνει και 3.5mm jack αλλα και miniUSB.αυτο σημαινει οτι δεχεται και των δυο ειδων handsfree? Φαντάζομαι ότι τα άλλα Handsfree που βλέπεις είναι για παλαιότερα μοντέλα της μοτορόλα που ΔΕΝ έχουν ούτε 3.5μμ ούτε miniUSB απλά η θύρα που χρησιμοποιούσαν TOTE, μοιάζει με miniUSB Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 ΔΟκιμασα τελικα handsfree του xperia mini της γυναικας μου και παιζει κανονικα οποτε θα χρησιμοποιησω αυτο. ευχαριστω. Ερωτηση τωρα... τελικα δεν γινεται να μεταφερθουν εφαρμογες σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ καρτα μνημης; Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ερωτηση τωρα... τελικα δεν γινεται να μεταφερθουν εφαρμογες σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ καρτα μνημης; Χωρίς root όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampis92 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλημέρα παιδια ψαχνομαι εδω και πολυ καιρο να το παρω αυτο το κινητο αλλα εδω στο ελλαδα δεν πεφτει η τιμη του κατω απο τα 400.. εψαξα λοιπον στο e-bay http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sop=3&_sacat=0&_from=R40&_nkw=motorola+razr+i&rt=nc και βρηκα το κινητο αυτο αλλα δεν ξερω αν θα λειτουργει κανονικα στην ελλαδα μπορειτε να με βοηθησετε ; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ωραιο κινητο, παρα πολυ ωραιο, αλλα σε αυτη την τιμη βρισκεις S3 πλεον. Οποτε δεν βρισκω το λογο καποιος να το αγορασει. Ητανε και για μενα στους στοχους μου αλλα δεν... Το μονο Moto που ελπιζω να μας εκπληξει σε τιμη-επιδοσεις ισως ναναι το Motorola Nexus που φημολογειται οτι θα βγει στο μελλον. Κατι τετοιο θα το αγοραζα σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ωραιο κινητο, παρα πολυ ωραιο, αλλα σε αυτη την τιμη βρισκεις S3 πλεον. Οποτε δεν βρισκω το λογο καποιος να το αγορασει. Ητανε και για μενα στους στοχους μου αλλα δεν... Το μονο Moto που ελπιζω να μας εκπληξει σε τιμη-επιδοσεις ισως ναναι το Motorola Nexus που φημολογειται οτι θα βγει στο μελλον. Κατι τετοιο θα το αγοραζα σιγουρα. To τηλέφωνο είναι πολύ μικρότερο και με πολύ ποιοτικότερα υλικά από το SIII! Aπευθύνεται συνεπώς σε άλλη κατηγορία καταναλωτών. Χαχαχαχα είναι η λογική του στιλ ... μα γιατί να πάω να πάρω ένα 500αράκι την στιγμή που με τα ίδια λεφτά αγοράζω μία Porsche Cayene :P Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 To τηλέφωνο είναι πολύ μικρότερο και με πολύ ποιοτικότερα υλικά από το SIII! Aπευθύνεται συνεπώς σε άλλη κατηγορία καταναλωτών. Πιστευω πως αν ειναι να δωσεις 400Ε+ για να παρεις ενα κινητο εισαι ενας καταναλωτης ο οποιος ναι μεν θα δωσεις βαση σε "Μεγεθος-Ποιοτητα" αλλα αυτα τα 2 δεν ειναι απο μονα τους ικανα να σε πεισουνε να αγορασεις κατι υποδεεστερο σε αρκετες αλλες κατηγοριες. Εκτος και αν το εχεις ερωτευτει το κινητο οποτε δεν σε νοιαζει. Χαχαχαχα είναι η λογική του στιλ ... μα γιατί να πάω να πάρω ένα 500αράκι την στιγμή που με τα ίδια λεφτά αγοράζω μία Porsche Cayene :P Παραδειγμα οχι τοσο ευστοχο διοτι τα αυτοκινητα ειναι αλλη κατηγορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Φίλε GEONISED, είναι (εννοείτε) δεκτή η γνώμη σου και κανείς δεν πρέπει να προσπαθήσει να σε πείσει για το αντίθετο! Είναι στο χέρι σου, στο γούστο σου και στην τσέπη σου το τι θ' αποφασίσεις! Εγώ προσωπικά, είχα στα χέρια μου για λίγες μέρες το S3 και ΔΕΝ με βόλεψε ΚΑΘΟΛΟΥ!! Σαν παιδικό / πλαστικό παιχνιδάκι ήταν με μεγάλο μέγεθος για το χέρι και οπτικά αντιαισθητικό! Το έστειλα αμέσως και πήρα το ρίσκο να πάρω τον Razri και μετά από πολλές κινητάρες που έχουν περάσει από τα χέρια μου, νομίζω πως πήρα το καλύτερο για τα προσωπικά μου γούστα! Πανέμορφο, μικρό, ποιοτικό, γρήγορο, οθονάρα, χειρισμός ακόμα και με το ένα χέρι, φοβερή μπαταρία, άψογο wifi, άψογο gps και κτλ κτλ κτλ!!! Αν σου αρέσει το S3 πάρε το και να το ευχαριστηθείς! Αλλά είναι κάπως άτοπο να μπαίνεις στο τόπικ άλλου κινητού και να λες πως προτιμάς το άλλο!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampis92 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 παιδια καλημερα επειδη τρεχουν οι μερες και πρεπει να παρω κινητο μπορειτε να μου πειτε αμα παρω καποιο απο το e-bay θα λειτουργει κανονικα στην ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts